Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2010

H Βουλή ψηφίζει Siemens… και ξερό ψωμί

Δεν έχουν το θεό τους στο ΠΑΣΟΚ. Αρχικά αποφάσισε  ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος τη μεταφορά του κυλικείου από το μέγαρο Αρβανίτη στο νέο κτίριο επί της οδού Σέκερη που στεγάζει τη γενική γραμματεία της Κυβέρνησης, προφανώς για να μην αργεί ο καφές το πρωί και κωλυσιεργεί το κυβερνητικό έργο.  Για να μην στερηθούν, όμως,

Συνέλαβαν τους δράστες του ξυλοδαρμού υου Αναστόπουλου

Χαμός έγινε πάλι στην πλατεία Κολωνακίου, όταν ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτών που τον είχαν ξυλοκοπήσει πριν από μερικές μέρες έξω από καφέ της περιοχής. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ο προπονητής μαζί με τους τρεις που αναγνώρισε, οδηγήθηκαν στο τμήμα. Η γυναίκα και οι δύο άνδρες, τόνιζαν πως δεν γνωρίζουν τον κ. Αναστόπουλο και ..απείλησαν μέχρι και με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στο τμήμα πήγε και ο δικηγόρος του προπονητή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος...

Ας τελειώνει το παραμύθι !!


Του Δημήτρη Κωνσταντίνου

Η πρόσφατη αναθεώρηση του ελλείματος στο 16%, δυόμισι περίπου ποσοστιαίες μονάδες πάνω απ΄την προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου, δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.
Είναι σίγουρο,  με βάση αυτή την εξέλιξη, ότι τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών κι οι περι του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των στελεχών της κυβέρνησης, που πληθαίνουν λόγω και προεκλογικής περίοδου,δεν πείθουν κανένα. Τα νέα μέτρα λοιπόν πρέπει να θεωρούνται σίγουρα, και το μόνο που δεν γνωρίζουμε (αλλά μπορούμε φανταστούμε) είναι η ένταση της σκληρότητας τους.
Ας μην έχουμε αυτάπάτες αγαπητοί φίλοι και φίλες. Αυτό το θέμα με..

Ο Γκιόλιας σας νίκησε κορόιδα…

Ο Μάνος Κακλαμάνος γράφει…

Ο Γκιόλιας ήταν μάγκας. Αποδείχθηκε πόσο μάγκας… Τόσο που δεν μπορούσατε να τον αντέξετε ως αντίπαλο. Έπρεπε να τον σταματήσετε με κάποιο τρόπο.
Από συμβουλές και παραινέσεις,  το ξέρετε καλά ότι δεν καταλάβαινε…

Από εκβιασμούς και απειλές… πρέπει να είχε δεχθεί τόσες -κάνοντας ρεπορτάζ- που δεν έδινε καν σημασία.
Άρα…

Ένα αφιέρωμα στον Σωκράτη Γκιόλια

Τα ίδια και ίδια ο καρατζαπαίρνεις

Ανέλαβε το προβοκατόρικο MEGA να δώσει 'βήμα' στον τηλε- πρόεδρο.
Ας δούμε μερικές από τις δηλώσεις του γραφικού Καρατζαφέρη.
"Ποιές οι διαφορές Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη, Μάνου, Ανδριανόπουλου, Σαμαρά;" 
Σχόλιο
Χρειάζεται να αναφέρουμε τις δαφορές; πρέπει να είσαι το λιγότερο...

Βατοπέδι και πάλι...

Το λέγαμε από χθες...
Το Βατοπέδι επιστρέφει...
Τι και αν δεν έχουμε καμμία απόδειξη για ροή μαύρου πολιτικού χρήματος, τι και να δεν υπάρχει καμμία γνωμοδότηση για ζημία του δημοσίου, εντούτις...

Εικόνες από τα προσεχώς;

http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=30408&s=0

Η οικονομία πρώτο θέμα στα δελτία

Σε όλα τα κανάλια πρωτο θέμα, τα, ενδεχόμενα, νέα μέτρα που έρχονται μετά την αναθεώρηση του ελλείματος.
Οι δηλώσεις του Όλι Ρεν και του Γιούνκερ είναι στην κορυφή της θεματολογίας

«Κυβέρνηση δίχως έλεος!»

Προκλητική  πολιτική και κοινωνική αναλγησία  χωρίς προηγούμενο, καταλογίζει  στην Κυβέρνηση ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει φαρμακοποιοί και ασφαλισμένοι από τις υπέρογκες οφειλές του Δημοσίου.
 Η  κατάσταση είναι εκτός ελέγχου  και στην Αχαΐα, όπου οι χρεωμένοι φαρμακοποιοί καταρρέουν. Φαρμακεία απειλούνται με χρεοκοπία και λουκέτα, λόγω του αβάστακτου δανεισμού και οι φαρμακοποιοί καταφεύγουν στην εκβιαστική τακτική να μην πωλούν φάρμακα αν δεν εξοφληθούν. Αποτέλεσμα,

Ανατροπή στην Αρκαδία.. Ο Τατούλης χάνει και αυτό το κάστρο;

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην Πελοπόννησο
Το τοπικό Πα.Σο.Κ., Αρκαδίας, κρατάει αποστάσεις από τον Τατούλη 

Δε φαίνεται να εξελίσσονται καλά τα πράγματα στην Αρκαδία για τον Τατούλη.
Εκεί που φαινόταν ότι ο 'ανεξάρτητος' Πέτρος θα χτυπούσε σταλινικά ποσοστά, τα πάντα ανατρέπονται, από την...

Μία μόνο «συντεχνία» υπάρχει στην χώρα : ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ


Αγαπητές φίλες και φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές του διαδικτύου, τα πράγματα τρέχουν και οι εξελίξεις ρίχνουν ολοένα και περισσότερο στον Καιάδα της εξάρτισης και της απαξίωσης της χώρας μας.
Είναι σαφές ότι από το υπάρχον πολιτικό πλαίσιο και τους ανθρώπους που το διαχειρίζονται ο τόπος μας δεν έχει να περιμένει τίποτα καλό.
Πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε στο μυαλό μας την συλλογική αυτόνομη δράση.
Πρέπει να...

Η κηδεία που έθαψε ένα έθνος

Η εξέλιξη του «παπανδρεϊσμού»


…από τους ταγματασφαλίτες του Γεωργίου στα λαμόγια του Ανδρέα …και από εκεί …στις «αδερφές» του Γιωργάκη.


Η 3η Νοεμβρίου του 1968 ήταν μια πολύ σημαντική ημερομηνία για το ελληνικό παρακράτος. Μια ημερομηνία χαράς και ευτυχίας. Γιατί; Γιατί εκείνη την ημέρα το ελληνικό παρακράτος είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο. Πήρε από τον “ κουβά” του ένα “ σκουπίδι” και έφτιαξε το “ υλικό” των ονείρων ενός λαού. Είχε βάλει τον λαό, ο οποίος είχε ματώσει τόσο στην κατοχή όσο και στον εμφύλιο που ακολούθησε, να “ προσκυνήσει” έναν από τους κύριους υπεύθυνους της μεταπολεμικής αθλιότητας. Έναν άνθρωπο, ο οποίος δήλωσε “ απών” στο πανεθνικό μέτωπο αντίστασης κατά των κατακτητών και στη συνέχεια έβαλε τον λαό στην περιπέτεια του εμφυλίου.
Αυτό ήταν το μέγα επίτευγμα. Το παρακράτος έβαλε τον λαό να προσκυνήσει ένα δικό του “ εργαλείο”. Ένα “ εργαλείο”, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν στην κυριολεξία για “ πέταμα” και άχρηστο με τον θάνατό του. Το παρακράτος είχε..

Οι υποσχέσεις και οι φρούδες ελπίδες που μοίραζε, απλόχερα, ο Παπατόλιας

Προεκλογική δέσμευση του Απ.Παπατόλια η πάταξη της γραφειοκρατίας σε 90 ημέρες. Με την ανάληψη των καθηκόντων του γύριζε την "κλεψύδρα" των 90 ημερών, όπως ο ίδιος έλεγε, κατά της γραφειοκρατίας προς όφελος του πολίτη. (δημοσίευμα 4/1/2007)

Λίγους μήνες αργότερα επανέφερε το θέμα με ανακοινώσεις για δέσμη μέτρων στην Πολεοδομία (14/4/2007). Μιλούσε για σύνταξη έκθεσης με την περίληψη των καταγγελιών που θα αποστέλλεται σε κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς στο πλαίσιο της κοινωνικής διαβούλευσης. Έκθεση, καταγγελίες και κοινωνική διαβούλευση που ποτέ δεν είδαμε.

Ανακοίνωνε.. Ειδική Γνωμοδοτική Επιτροπή που θα στελεχωθεί από υπαλλήλους που έχουν εμπειρία, αλλά και γνώση στην Πολεοδομική Νομοθεσία και τα συμπεράσματά της οποίας θα δημοσιεύονταν στο διαδικτυακό τόπο της ΝΑΜ, τα οποία επίσης δεν είδαν ποτέ οι πολίτες.(15/4/2007).

Επανήλθε μετά από ένα χρόνο (28/2/2008) σε...

Λεφτά υπάρχουν, αλλά σε λάθος μέρη...



Ενας από τους θρύλους που κυκλοφορούν εσχάτως είναι το Ταμείο Τύπου. Σύμφωνα με τα θρυλούμενα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει χέρι στα λεφτά των φορολογουμένων για να ενισχύσει επιχειρήσεις των ΜΜΕ που χειμάζονται από την κρίση. Ως παράδειγμα φέρνουν τα μέτρα που έλαβε ο Νικολά Σαρκοζί στην Γαλλία, ο οποίος επιδότησε την αγορά των εφημερίδων από νέους.


Δεν γνωρίζουμε αν είναι οι εκδότες που κυκλοφορούν τα σενάρια αυτά ή κάποιοι υπουργοί. Αν τα κυκλοφορούν οι πρώτοι μάλλον δεν κατανοούν την κρίση για την οποία ομιλούν και γράφουν. Υπάρχει μια κολοσιαία.....

Τώρα και τσόντες στη "Zougla"!



Zougla-Porn στα σκαρία... ε Μάκαρεεε;;;

Παίδες, δεν χρειάζετε να πηγένετε σε τσοντο-site για να δείτε τσόντες, τώρα μπορείτε να μπένετε στη zougla του Μάκη και να τις βλέπετε εκεί!!

Μάκη τι έγινε... είδες ότι έχεις κατακόρυφη πτώτση στα "κλικς" και επιτρέπεις
να ανεβάζουν στο "ελεύθερο" blog της ζούγκλας και... τσόντες;;;;

Καλά πόσο...

Το λογότυπο του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη

massmedia-gr.blogspot.com

Πως έκανε 'ρόμπα' ο Χατζηνικολάου τον Μίχα. Βίντεο

Κάποιες εφαρμογές του facebook, επικίνδυνες για τα προσωπικά μας δεδομένα!

Η εφημερίδα Wall Steet Journal δημοσιεύει ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο οι διάφορες εφαρμογές στο facebook παραβιάζουν τους κανόνες εμπιστευτικότητας, επιτρέποντας την διαρροή των προσωπικών μας δεδομένων σε διαφημιστές και εταιρείες ερευνών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας,

Σπιναλόγκα: Ένα ντοκιμαντέρ που πρέπει να σκεφτείς πολύ αν αντέχεις να το δεις

Σύλληψη 65χρονου καθηγητή , πρώην πολιτευτή του Λα.Ο.Σ. για παραποίηση δηλώσεων της Ξενογιαννακοπούλου

Συνελήφθη εξηνταπεντάχρονος καθηγητής από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της δημιουργίας και διασποράς ψευδών και παραποιημένων δηλώσεων, εθνικιστικού περιεχομένου, της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου που αφορούσαν την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας στις 12-22 Οκτωβρίου. Στις παραποιημένες δηλώσεις της
κ. Ξενογιαννακοπούλου υπήρχαν βαρείς χαρακτηρισμοί για την Τουρκία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και διπλωματικό επεισόδιο. Η υπόθεση...

Επένδυση στα "ολυμπιακά" αισθήματα και στο life style από τον Μίχα

Ο Γιώργος Αμανατίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν πολύ στο μεγάλο λιμάνι.
Σίγουρα θα προσελκύσει κόσμο που ο Μίχας δεν τον έβλεπε ούτε με κύαλια.
Αλλά είναι σημαντική επένδυση και για έναν ακόμα λόγο. Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι από τους ανθρώπους του life style και της καλή ζωής.
Που σημαίνει ότι...

Και αν είναι η θάλασσα κλειστή, υπάρχει και η στεριά

Η αύξηση στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας με την Τουρκία, με τη συμμετοχή δυνάμεων της Frontex, οδήγησε τους μετανάστες στα χερσαία σύνορά μας και ξανά στον Εβρο. Το ποτάμι, που οριοθετεί φυσικά τα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας, αποτελεί πλέον τη «δημοφιλέστερη» είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας καθώς σχεδόν καθημερινά πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών περισσότερα από 100 άτομα. Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, το πρώτο εννεάμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι παρατηρήθηκε...

Το ΠΑΣΟΚ "μαγείρευε", η Ν.Δ πήρε την "πατάτα" και τώρα την καλούν να πληρώσει....

Είχαμε γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ για το πώς το ΠΑΣΟΚ από το 1997-2004 μαγείρευε τα χρέη και το έλλειμμα.
Δείτε τώρα τι είχε συμβεί και τι διαπίστωσαν το 2005:

"The issue of hospitals liabilities started to be discussed in 2005, when it became apparent that considerable amounts related to past expenditures of hospitals (€ 1.3 bn), for the years 2002 to 2004, had in fact never been recorded" (REPORT ON GREEK GOVERNMENT DEFICIT AND DEBT STATISTICS EUROPEAN COMMISSION – JANUARY 2010)
"Το θέματου παθητικού των νοσοκομείων άρχισε να συζητείται το 2005, όταν έγινε σαφές-ξεκάθαρο ότ...

Roubini: Το ελάχιστο σοκ θα εκτροχιάσει την Ελλάδα

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Nouriel Roubini, δήλωσε ότι τα μέτρα λιτότητας που εισάγει η Γερμανία για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της χρηματοπιστωτικής κρίσης, θα είναι «μοιραία» για την μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, σύμφωνα με δηλώσεις τους στο περιοδικό Capital.
Ο «γκουρού» δήλωσε...

«Κολλημένοι» με το Facebook

Oι Αιγύπτιοι, οι Σαουδάραβες και οι Κινέζοι είναι οι πιο «κολλημένοι» χρήστες του Ιnternet, ενώ οι λιγότερο ενθουσιώδεις είναι οι Ιάπωνες, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Την ίδια στιγμή, οι Μαλαισιανοί, οι Ρώσοι και οι Τούρκοι είναι οι πιο ενθουσιώδεις χρήστες ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, αλλά οι Νορβηγοί, οι Ελληνες και οι Μαλαισιανοί έχουν τους περισσότερους «ψηφιακούς» φίλους.

Οι Κινέζοι είναι επίσης οι πιο...

Μακραίνει το τούνελ της λιτότητας

Εμβάθυνση των διαρθρωτικών αλλαγών -περικοπές δαπανών στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ μέσω και του εξορθολογισμού των μισθών, απελευθέρωση των αγορών κ.λπ.- για να αποφύγει διορθωτικά νέα μέτρα αποφασίζει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 από τη Γιούροστατ «κλείδωσαν»:

  • Το «πάγωμα» μισθών και συντάξεων «για έναν ακόμη χρόνο και βλέπουμε».
  • Η άμεση προώθηση του νέου μισθολογίου για τον εξορθολογισμό των αμοιβών στον δημόσιο τομέα. «Εγγυημένος είναι μονάχα ο βασικός μισθός» επισημαίνουν παράγοντες του υπ. Οικονομικών.
  • Το αυτό ισχύει και στις ΔΕΚΟ, ειδικά τις ζημιογόνες. Το προσωπικό θα κληθεί να αποδεχτεί ...

Τέρµα στο φορολογικό απόρρητο µε τη δηµοσίευση στο Ιντερνετ

Τα εισοδήµατα εκατοµµυρίων φορολογουµένων σχεδιάζει να αναρτήσει στο Διαδίκτυο το υπουργείο Οικονοµικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην Εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούµενος, είτε πρόκειται για τον γείτονα είτε για τον υπουργό Οικονοµικών.
Οι υπέρµαχοι της συγκεκριµένης πρακτικής υποστηρίζουν ότι η άσκηση κοινωνικών πιέσεων θα οδηγήσει στον περιορισµό της φοροδιαφυγής, οι πολέµιοι κάνουν λόγο για το τέλος του φορολογικού απορρήτου και κατάφωρη παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Το υπουργείο Οικονοµικών, όπως προκύπτει από δηλώσεις του γενικού γραµµατέα Πληροφοριακών Συστηµάτων Διοµήδη Σπινέλλη, προωθεί την άµεση ανάρτηση των καταλόγων στο Διαδίκτυο για όλους τους φορολογουµένους, αφού προηγηθεί η...

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία…

H ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ. Σε πολλά ζητήματα. Αλλά κυρίως σε αγώνες και διεκδικήσεις που αφορούσαν στην ίδια τη ζωή. Τη ζωή του ατόμου. Το μέλλον, τη μάθηση, το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση. Φαίνεται ότι και σήμερα ανάβει ένα φανάρι ελπίδας και φωτός και μας δείχνει το δρόμο. Σε ένα θέμα που ίσως να είναι ήσσονος σημασίας αν συγκριθεί με τον Γολγοθά που καλούμαστε να ανεβούμε στην Ελλάδα.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ,

"Ρόμπα" έκανε τους Πασόκους ο Πρετεντέρης

Ξεφτίλα..
Δεν θυμόμαστε πόσοι ήταν οι βουλευτές αλλά σίγουρα είδαμε μεταξύ αυτών τους,Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη,  Παπουτσή, Λοβέρδο, Πρωτόππα, Ράπτη, Καϊλή, Ανδρουλάκη, Σκανδαλίδη.
Τι τους συνέδεε;
Οι δηλώσεις τους στο MEGA, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009, για..

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μίχα

Αν μετά τη σημερινή εκπομπή του Χατζηνικολάου υπάρχει έστω και ένας αναποφάσιστος ψηφοφόρος που θα στραφεί προς το Μίχα θα μιλάμε τουλάχιστον για ηλιθιότητα.
Ο άνθρωπος απέδειξε πόσο αλαζόνας και εγωπαθής είναι.

Δεν θα τον κρίνουμε αυστηρά γιατί ίσως μας 'κόψουν'.
Ειδικά η απειλή περί..