Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

Χαμός με τη «Χρυσή Αυγή» σε δημοψήφισμα της «Σπίθας»!

Ακόμα και την κίνηση του Σταλινομπολσεβίκου Μίκη Θεοδωράκη πάει να καταπιεί η Χρυσή Αυγή! Δεν τους χάλασε!

Διαβάστε εδώ

Εξαιρετικά νοθευμένο το Παρθένο ελαιολάδο Καλαμάτας "ΛΑΚΩΝΙΑ".


Τα επίσημα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους για το ευρέως διαδομένο "Ελληνικό" ελαιόλαδο, που το www.adena.gr αγόρασε σε Σούπερ Μάρκετ της Νέας Υόρκης, και μετέφερε σφραγισμένο για ανάλυση , είναι...ανησυχητικά.
Το Extra Virgin Olive Oil of Kalamata "LAKONIA" κυκλοφορεί για πολλά χρόνια στη αγορά της Αμερικής σε ιδιαίτερα ελκυστική (εως εξεφτελιστική) τιμή, για εισαγόμενo παρθένο ελαιόλαδο. Οι Ομογενείς αλλά και πολλοί Αμερικάνοι το επέλεγαν όταν το έβλεπαν πλάι πλάι σε άλλα Ελληνικά αγνά λάδια, στην σχεδόν μισό κόστος.
Στη μια πλευρά γράφει :

ΣΤΟ "ΚΑΤΩΦΛΙ" ΤΟΥ Δ' ΡΑΪΧ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Το ερώτημα που κατευθύνει το συγκεκριμένο άρθρο της Pravda, είναι το κατά πόσο ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο "φασισμός" δεν έχει αγγίξει μόνο την πόρτα μας, αλλά βρίσκεται ήδη μέσα και σε ποιο βαθμό ισχύει αυτή η άποψη.
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια επικίνδυνη φάση, για ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, αλλά αυτό δεν είναι αναστρέψιμο. Ο Φιντέλ Κάστρο έγραψε, στον τελευταίο προβληματισμό του ότι «όσο το είδος μας παραμένει ζωντανό, κάθε άτομο έχει ένα ιερό καθήκον, να είμαστε αισιόδοξοι».

Στη Λιβύη, εν μέσω των βαρέων βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ, στην Τρίπολη, και της περιορισμένης σύνδεσης στο Internet, ο αρθρογράφος της Prvda, δημοσιεύει ένα κείμενο της σελίδας lahaine.org, γραμμένο από τον William I. Robinson, με τίτλο:

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ…

Στο κόμμα της Ντόρας φαίνεται ότι έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα.
Υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός της ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης και ο πρώην γαμπρός της Δ. Ζαφειριάδης.
Μην εκπλήσεστε! Έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία η Ντόρα. Αυστηρά… οικογενειακά.
Όσο για τους πολίτες, τούς θεωρεί πληβείους που τρώνε κουτόχορτο.
Γι΄αυτό με…

Μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης..ο Παπακωνσταντίνου

Οι συνταγματολόγοι διαψεύδουν τον Παπακωνσταντίνου....


πηγή

Ρε με τις κάρτες των illuminati τι έχουμε πάθει... Σε όλα μέσα πέφτουν;

Ένας θριάμβος της συνωμοσιολογίας;!;!
Διαβάστε το κείμενο ΕΔΩ

Ο … ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ !!!



 Χθες στη έγκριτη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ο Φοίβος Κλαυδιανός, με ένα καταπληκτικό άρθρο του καυτηριάζει και αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία, την πολιτική στάση του Καρατζαφέρη, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του, από τις εθνικές εκλογές και μετά, επιδίδεται σε πλήθος κυβιστήσεων , κατά το κοινώς κολοτούμπες, που η μια αναιρεί την άλλη πολιτική του και φυσικά τα λεγόμενά του , παίζοντας όχι μόνο με την μνήμη των ψηφοφόρων του, αλλά και με την κοινώς νοούμενη λογική.
Πετώντας...

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ",ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα,αφιερωμένα στους αφελείς "χριστιανοπατριώτες" που συμμετέχουν στο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ!

Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες!!! - Φοβούνται ταραχές;

Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.
Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται...

Ρίγος και συγκίνηση για τον ΕΛΛΗΝΑ, Αντώνη, που μιλά για αξίες και ιδανίκα που μοιάζουν ξεχασμένα

Ο "Κομμουνίστρια" από την Εκάλη...

Βλέπετε κάτι παράξενο στην παρακάτω φωτογραφία της Κανέλλη, ευρισκόμενη στα έδρανα της Βουλής;
Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ… CIA!

Πολλά έργα "βλέπει" αυτή η CIA! Πρώτα "είδε" βίαιες ταραχές, αλλά δεν έγιναν γιατί δεν το επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες που διαδηλώνουν εναντίον της Δανειακής Σύμβασης της ΔΟΥΛΕΙΑΣ και του μνημονίου της.
Κι αφού δεν τους έκατσαν οι βιαιότητες που μεθοδεύουν… ε… "βλέπουν" ήθελα να πω, τώρα "βλέπουν" και πραξικόπημα!!!!
Βέβαια το πραξικόπημα έλαβε χώρα στις 6/5/11 αλλά αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψην.
Σύμφωνα με άρθο...

Υπάρχει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είναι και αυτός "Αγανακτισμένος"

Και όμως υπάρχει....
Είναι...

Πάλι ψέματα είπε ο Κωλοτούμπας...

"Οι Κύπριοι είναι αδέρφια μας" είπε ο Κωλοτούμπας πριν από λίγο στον Αυτιά...
Για να θυμηθούμε τι έλεγε 2,5 χρόνια πριν, γιατι "Ο Ψεύτης και ο Κλέφτης τον πρώτο, αντέ και τον δεύτερο, χρόνο χαίρονται"

Αποκάλυψη: Σε ανοιχτή γραμμή με τους ηγέτες του κόσμου ο Καραμανλής!

Αυτό που κρύβει τεχνηέντως η ελεεινή προπαγάνδα των επίορκων ΜΜ”Ε”, που επιμένει να ρίχνει την δηλητηριώδη λάσπη της στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, είναι η απέχθεια που νιώθουν οι σοβαροί ξένοι ηγέτες για το καθεστώς Παπανδρέου.
Μπορεί η αηδία της Ρωσικής ηγεσίας να φάνηκε από τους πρώτους κι’ όλας μήνες, για τους υπόλοιπους όμως κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να κάνει μία “περισπούδαστη” ανάλυση για το που στην ευχή χάθηκαν οι υψηλόβαθμοι ξένοι επισκέπτες, με το που η Ελλάδα έπεσε στα νύχια της τραγικής συμμορίας.
Που πήγε ο...

“Μπουταρείων καμωμάτων” συνέχεια… ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραστεί στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονικέων κ. Μπουτάρης δεν παρέστη στην εκδήλωση της 19η Μαΐου 2011, για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, αν και είχε προσκληθεί. Σε σχετική στιχομυθία που διημείφθη μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Παρχαρίδη, διαμαρτυρόμενος για την απουσία του Δημάρχου, από εκδήλωση στην οποία παρέστησαν δεκάδες χιλιάδες πολιτών, ο Μπουτάρης απήντησε: «Δεν συμμετέχω σε διασπαστικές κινήσεις»!
Μην τρίβετε τα μάτια σας, διότι ορθώς διαβάσατε: