Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Έλληνας αγρότης των μπλόκων δηλώνει: “Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, ποιο είναι το πρόβλημα;” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας αγρότης που συνελήφθη για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ στο Χαϊδάρι δίνει τις δικές του απαντήσεις για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις παρεμπόδισαν την κάθοδο των τρακτέρ από Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα στο Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα το ΚΚΕ σε συνεργασία με την αστυνομία περνούσε τα δικά του τρακτέρ ανεμπόδιστα στην Αθήνα για να μετατρέψουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις σε πανηγύρι με Νταλάρα και σουβλάκια.

Δείτε το βίντεο...

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κόσμος φτύνει τους πολιτικούς και στρέφεται στη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι να είναι αλήθεια! Μη φοβηθείτε τις κινδυνολογίες του καθεστώτος, ακολουθήστε αυτούς που πρέπει.

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον Πάγκαλο (που δήλωσε προ ημερών στο ράδιο-Βήμα ότι στις επόμενες εκλογές «ο κόσμος ή θα κάτσει σπίτι του ή θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή), ένας ακόμα παράγων του συστήματος (και μάλιστα… υπερατλαντικός) μιλάει για επικείμενο θρίαμβο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Πρόκειται για τον –σιγουρότατα καλύτερα πληροφορημένο απ’ όλους, εκ των έσω- ανταποκριτή του mega στην Αμέρικα (εξ’ ου και το… παρατσούκλι “The Voice of America”) Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος ολοκληρώνει ως εξής άρθρο του υπό τον τίτλο «Το σπίτι μας καίγεται», στην κυριακάτικη έκδοση της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα:

«Οι πολιτικοί ηγέτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Η Ελλάδα απειλείται,...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν στους εορτασμούς για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

Από νωρίς το πρωί οι συναγωνιστές παρευρέθησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση για την τέλεση δοξολογίας προς τιμήν των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.

Ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την πορεία και πολλά βίντεο...

ΣΟΡΟΣ: ΟΧΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η… ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

soros-poutin
Γράφει ο Αντίοχος

Βαρυσήμαντο άρθρο στην βρετανική εφημερίδα Guardian, έγραψε ο γνωστός σιωνιστής «μεγαλοεπενδυτής» (αρχιτοκογλύφος!) Τζορτζ Σόρος, για τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρώπη, εξηγώντας πολλά από τα φαινομενικώς ανεξήγητα που συμβαίνουν με τους τζιχαντιστές-αποκεφαλιστές. Όπως για παράδειγμα, πως γίνεται και ΠΟΤΕ δεν έχουν απειλήσει το Ισραήλ, έστω και στα λόγια. Ή, πως γίνεται και το Ισραήλ –που όλα τα...

Τραγέλαφος: Οι τούρκοι δεν άφησαν το αεροπλάνο του Τσίπρα να προσγειωθεί στη... Ρόδο!


Τραγέλαφος: Οι τούρκοι δεν άφησαν το αεροπλάνο του Τσίπρα να προσγειωθεί στη... Ρόδο!

Το ότι διαχρονικά οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις της χώρας λειτουργούσαν με την ψυχολογία του υποτακτικού έναντι της τουρκικής επιθετικότητας είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και είναι αυταπόδεικτο. Όμως, πλέον, έχουμε περάσει σε ένα νέο επίπεδο υποτέλειας, αφού οι τούρκοι έφτασαν να ορίζουν ποιο αεροπλάνο θα προσγειωθεί στη... Ρόδο.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η Αθήνα κατέθεσε σχέδιο πτήσης με αναχώρηση το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου από την Ελευσίνα, με στάθμευση στη Ρόδο για ανεφοδιασμό και στη συνέχεια το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα απογειωνόταν για το Ιράν, μέσω τουρκίας και Συρίας.
Όμως οι τούρκοι... απέρριψαν το σχέδιο πτήσης της Αθήνας με το πρόσχημα πως το αεροσκάφος του πρωθυπουργού είναι στρατιωτικό, υπάγεται στο.....

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ – ΟΥΝ

tsipras-kim-480x360
Γράφει ο Νικογιάννης

Τα ορφανά του Τσαουσέσκου που μας κυβερνούν,  αποφάνθηκαν , ότι όσοι διαμαρτύρονται είναι φασίστες, τεμπέληδες , φοροφυγάδες και κυρίως, χρυσαυγίτες. Όχι – όχι,  δεν είναι αγρότες που βλέπουν  να αφανίζονται με την πολιτική τους  , δεν είναι άνθρωποι που ζουν από τον τουρισμό και βλέπουν ότι  με τα hot spots σε κάθε νησί θα  ψάχνουν τουρίστες με το κιάλι. Είναι εχθροί της «Δημοκρατίας» και τα φαινόμενα αυτά πρέπει να παταχθούν και οι «δράστες» να τιμωρηθούν  παραδειγματικά . 
Οι πρακτικές της κυβέρνησης  δεν διαφέρουν σε τίποτα από το....

Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων: Πρώτη φορά αριστερά και κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!


Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων: Πρώτη φορά αριστερά και κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!

Πιστή και συνεπής στην μαρξιστική της ιδεολογία, η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ αρχίζει τις απαλλοτριώσεις της ιδιοκτησίας των Ελλήνων στον δρόμο προς την «αταξική κοινωνία».
Μετά από μήνες, λοιπόν, που οι πλειστηριασμοί ακινήτως είχαν «παγώσει» λόγω των capital controls, τώρα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, αρχίζουν και πάλι να βγαίνουν στο «σφυρί» τα σπίτια των Ελλήνων.
Έτσι οι οφειλέτες ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο καλούνται σε άμεσο παραδειγματισμό και συμμόρφωση, καθώς βγαίνουν στο σφυρί ένα γροτεμάχιο και ένα διαμέρισμα, σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. Η τιμή εκκίνησης, αθροιστικά και για τα δύο ακίνητα, κυμαίνεται ελαφρώς πάνω από...

Αργά για δάκρυα... Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που βιάστηκε από "πρόσφυγα" τώρα λέει πώς μετάνιωσε που τους "καλωσόρισε"!! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι θα ευχηθούν "και στα δικά μας" αλλά είναι προτιμότερο για αγωνιστούμε για να μην υπάρχουν καθόλου "πρόσφυγες" στη Χώρα μας.

Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που βιάστηκε από έναν Ιρακινό σε πισίνα στην Αυστρία, σε συνέντευξή της λέει ότι μετάνιωσε που προέτρεπε τα παιδιά της να είναι φιλόξενα με τους «πρόσφυγες» και χαρακτήρισε την επίθεση του δράστη ως «απλά τερατώδη».
Η μητέρα του αγοριού, η οποία έφτασε στην Αυστρία ως μετανάστης στη δεκαετία του '90 από τη Σερβία κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, είπε ότι είχε διδάξει και τα πέντε της παιδιά, να προσφέρουν την ίδια φιλοξενία στους «πρόσφυγες» που είχε λάβει και η ίδια. Μετά την επίθεση κατά  του γιου άλλαξε στάση και ζητάει να μπει ο δράστης στην φυλακή και στη συνέχεια να απελαθεί!
Ενώ όταν άκουσε την απολογία του ιρακινού ότι ήταν μια....

Τσίπρας - Καμμένος μας έκαναν...προτεκτοράτο.. Ξένος διοικητής του Αιγαίου, ξένος;! αυτός που θα οργανώσει το ξεπούλημα της Ελλάδος!


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο Καμμένος επάνω στο Αίμα των Ηρώων του μοιραίου Agusta Bell ανακοίνωνε από βήματος Βουλής ότι ο έλεγχος του Αιγαίου περνάει στο ΝΑΤΟ, υπό τη διοίκηση γερμανού διοικητή.
Αυτή η πρωτοφανής προσβολή στα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων έμελλε, όμως, να μην είναι τελευταία, αφού η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή.
Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» υπάρχει ήδη....

Ο ΙΟΣ ΖΙΚΑ, ΟΙ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ROCKEFELLER

rockefeller-vaccines

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, την 1η Φεβρουαρίου 2016, ανακοίνωσε ότι ο -περιβόητος πλέον- ιός Ζίκα, αποτελεί επείγον κίνδυνο για την παγκόσμια υγεία. Ο ιός μεταδίδεται από τσιμπήματα κουνουπιών, αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο μετάδοσης μέσω σεξουαλικής επαφής με άτομο που είναι φορέας του ιού. Το επίκεντρο του προβλήματος είναι η Βραζιλία αλλά η εξάπλωση του είναι ταχύτατη και ήδη υπάρχουν κρούσματα σε πάνω από 30 χώρες και σε άλλες ηπείρους πέραν της αμερικανικής.
Οι επιστήμονες ερευνούν την....