Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 14, 2012

ΟΤΑΝ Ο ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ... ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ...!!!


Μιά άγνωστη πτυχή με πηγή φίλους του Τάσου Ισαάκ...

Μια κυνική ομολογία ενός "περιούσιου"..."Είμαστε η ράτσα των κυρίαρχων"..Αυτός δεν είναι ρατσιστής "σύντροφοι";

«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες, όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα [σημ. τα σκατά, στα απλά ελληνικά].
Ο δικός μας προορισμός είναι να...
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Menachem Begin
(πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1977 μέχρι το 1983)
 
Ο Νεντανιάχου(πρωθυπουργός του Ισραήλ) με φόντο το πορτρέτο του Σιωνιστή Begin μιλά για το "σκοπό" των"περιούσιων"...
 
Ας δούμε τώρα και ποιοί πολιτικοί μας είναι μέσα στα μέλια με ένα οπαδό της "ανώτερης φυλής"

Οι Αμερικάνοι δίνουν τις ευχές τους στο προτεκτοράτο τους (βλέπε Σκόπια) ζητώντας τους να κάνουν.....υπομονή!!! και κουράγιο!!!

 Διαβάστε τη γελοία ανακοίνωση:

Συντρίβουμε την προπαγάνδα του καθεστώτος και των γραικύλων των ΜΜΕ..ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΤΥΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ


maxairoma

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κλείστε τις τηλεοράσεις επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ...Πόσο χάπατα μπορεί να είστε για να τις κρατάτε ακόμη ανοιχτές; 
Φυσικά στο γαϊτανάκι της προπαγάνδας δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η ναυαρχίδα της (παρα)-πληροφόρησης "Τα ΝΕΑ" (εδώ)

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, η χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου υπηκόου Γεωργίας στις Καρυές Αγίου Όρους (Σχετικό το από 13.08.2012 Δελτίο Τύπου).
Δράστης είναι ένας 28χρονος ομοεθνής του παθόντα, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης αρχικά συνεπλάκη για ασήμαντη αφορμή με τον 31χρονο. Ακολούθως ο 28χρονος προμηθεύτηκε ένα μαχαίρι και επέστρεψε στο σημείο όπου βρισκόταν ο παθών και αφού συνεπλάκη εκ νέου μαζί του, του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην θωρακική και την κοιλιακή χώρα. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σε έρευνα του χώρου σε θαμνώδη έκταση βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
 Eν τω μεταξύ θύμα βεντέτας μεταξύ Τυνήσιων φέρεται να είναι η.....

Η γνώση είναι δύναμη: Αρχαία Σπάρτη: Η Αιώνια Πολιτεία

Είναι γεγονός ότι στους περισσότερους, από όσους σήμερα ασχολούνται με την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, είναι πλέον δημοφιλής η Αθήνα από την Σπάρτη. Αυτό πάντοτε βεβαίως κάτω από την καθοδήγηση του κατεστημένου των Πανεπιστημίων, που στην εποχή μας μοιραία είναι και αυτό φιλελεύθερο και… δημοκρατικό. Η Αρχαία Σπάρτη φαντάζει στα μάτια των πολλών σήμερα σαν ένα απόλυτα τυραννικό στρατιωτικό καθεστώς. Φυσικά και δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Η Σπάρτη υπήρξε ένα πρότυπο πολιτείας, στην οποία κυριαρχούσε η Δικαιοσύνη, η Ισοπολιτεία και προπαντός το κοινό συμφέρον, η Τιμή, η Αξιοπρέπεια και το Καθήκον.
Ένα από τα.....

Ισχύει οτι Έλληνες πήγαν να υψώσουν την γαλανόλευκη στη Λαδόξερα και βρήκαν το μπελά τους...;;;

Σοβαρή καταγγελία του θρακιώτικου μπλογκ «e-evros»
Πήγαν να κάνουν κάτι αυτονόητο για πολλούς κι όμως βρήκαν το μπελά τους. Δύο Αλεξανδρουπολίτες προσέγγισαν με βάρκα την περιοχή της Λαδόξερας ανοιχτά της Σαμοθράκης με σκοπό να υψώσουν την Ελληνική Σημαία.

Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν, η σημαία δεν κυματίζει.

Στη Λαδόξερα υπήρχε φάρος που.....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ... Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ...!!!

Η δολοφονία δύο ηρώων: Σαν σήμερα δολοφονείται από το ψευδοκράτος ο Σολωμός Σολωμού

Όταν αρχίζουν και μπαίνουν οι πρώτες μέρες του Αυγούστου σε όλες τις μνήμες των Ελλήνων έρχονται εκείνες οι θλιβερές, για την Κύπρο αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα, μέρες οι οποίες είχαν βαφτεί κόκκινες απο το αίμα και μαύρες από το πένθος...
11 Αυγούστου 1996 και 14 Αυγούστου 1996. Δύο ημερομηνίες οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα σε όλους εκείνους που απλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τους δύο ήρωες της Κύπρου, τον Τάσο Ισαάκ και τον ξάδερφο του Σολωμό Σολωμού.
Το 1996 η....

Τη βρήκε τη λύση η ελληνική πολιτεία για να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση....Θα συνεργαστεί με τους Τούρκους!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο ίδιο πλαίσιο για το πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας θα συνεργαστεί με τους "περιούσιους τοκογλύφους" και για το θέμα της αστυνόμευσης και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας θα βάλει στο σώμα Αλβανούς και Πακιστανούς, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν τούρκοι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να αποτραπεί οποιαδήποτε περίπτωση επίθεσης από τους "γείτονες"
 
Τη συνδρομή τους στις ελληνικές αρχές πρόκειται να προσφέρουν οι Τούρκοι, για την αντιμετώπιση του όλο και αυξανόμενου μεταναστευτικού ρεύματος από τη Συρία, στα σύνορα της χώρας μας, στον Έβρο.
 
Σε σημερινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος των συνοριακών φυλάκων Έβρου Χαράλαμπος Παντελίδης ανέφερε ότι....

Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας μιλά για φαινόμενα "ρατσιστικής" βίας...Ας δούμε τι κάνουν οι ομόφυλοί του!

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
 
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας
 
Απαντάμε λοιπόν στον έποικο από το Πακιστάν με την παρακάτω είδηση...(εκτός της περίπτωσης του λαθρο-κτήνους της Πάρου)
 
Νέα "ρατσιστική" επίθεση: Πακιστανοί (πορτοφολάδες) επιτέθηκαν σε Πακιστανό (τσαντάκια) μέσα στο σπίτι του και τον έκαναν....ασήκωτο
 
Πακιστανοί -προφανώς νεοναζί- επιτέθηκαν σε.....

Επενδυτικό ενδιαφέρον για την εξαθλιωμένη οικονομικά Ελλάδα...Από ποιόν: Μα φυσικά από τους εβραίους..

Συνάντηση με τον Iσραηλινό πρέσβη, Άριελ Μέκελ είχε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, ο πρέσβης εξέφρασε το ενδιαφέρον των επενδυτών της χώρας του για συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.  Εντόπισε μάλιστα τέσσερις τομείς στους οποίους επικεντρώνεται η επενδυτική προσοχή: στην ενέργεια, τουρισμό, υπηρεσίες,

Στροφή των Ελλήνων σε ελληνικά προϊόντα....Καιρός να επιστρέψουμε και σε ΕΘΝΙΚΑ κόμματα

Σύμφωνα με έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας το ένα τρίτο του πληθυσμού δείχνει ότι έχει πάρει μια καταναλωτική στροφή, αγοράζοντας μόνον ελληνικά προϊόντα, μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως συνείδηση στην κρίση και περιγράφεται ως «πατριωτική κατανάλωση».

Οι καταναλωτές παρότι λένε ότι τα εγχώρια προϊόντα είναι ακριβότερα στην αγορά από τα εισαγόμενα, εντούτοις, επιθυμούν να στηρίξουν την οικονομία της χώρας τους, να....