Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

Καθηγητής Γ. Κοντογιώργης: Πολεμούν την Χρυσή Αυγή για να υποτάξουν τον λαό στα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης, πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου και πρώην υφυπουργός Τύπου κ. Γιώργος Κοντογιώργης, με αφορμή το νέο του βιβλίο μίλησε στην εκπομπή του Kontra Channel "Αντι-ρήσεις" και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Βέλιο. Από την ωραία συνέντευξή του ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του για την Χρυσή Αυγή και τον πόλεμο που δέχεται από την μνημονιακή χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ο κ. Κοντογιώργης είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η έκφραση της κοινωνίας, η οποία αντιδρά στις εγκληματικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ. Κυνηγούν και φιμώνουν την Χρυσή Αυγή με απώτερο σκοπό να περιορίσουν την αγανάκτηση της κοινωνίας που αντιδρά αντισυμβατικά. Μάλιστα ο κ. Βέλιος πρόσθεσε ότι ο τρόπος των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής είναι αντισυνταγματικός, αντιδημοκρατικός με τον κ. καθηγητή να κατηγορεί την στάση αριστερών και δεξιών απέναντι στην κοινωνία οι οποίοι δεν δείχνουν καμιά ευαισθησία και κρατούν τα προνόμιά του,  ενώ παράλληλα να κατηγορούν όλους όσους τους επικρίνουν ως «Χρυσαυγίτες».

Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει την κοινωνική και συνταγματική ευαισθησία και μιλάνε για "συνταγματικό τόξο" αυτοί που έχουν καταρρακώσει ολόκληρο το σύνταγμα διαχρονικά και την εθνική ανεξαρτησία. Παράλληλα, οι ίδιοι προσπαθούν να οικοδομήσουν μια ιδεολογία αποκλεισμού και απαγόρευσης του λόγου δημιουργώντας ενοχές σε όσους δείχνουν τους υπαίτιους της δεινής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος κλείνοντας την συζήτηση είπε ότι όλα αυτά είναι βαθιά επικίνδυνα για την δημοκρατία και θα τα βρούμε μπροστά μας. «Αυτή η σπορά που γίνεται εν ονόματι δήθεν της... αντιναζιστικής εκστρατείας είναι αντιδημοκρατική σπορά που θα την πληρώσει ο τόπος» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ MISTERTSIPRA

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό: Επίσημη πρόσκληση για τον τελικό του Μουντιάλ από την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, έλαβε ο… misterTsipras. Ωστόσο, όπως μας ενημερώνει καθεστωτικό παπαγαλάκι: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως σκέφτεται να μην ταξιδέψει στη Βραζιλία, εξαιτίας των διαδηλώσεων στις οποίες χύθηκε αίμα για τα υπέρμετρα ποσά που δαπανήθηκαν για τη διοργάνωση του Μουντιάλ».

Από πού κι ως που εκλήθη ο misterTsipras στη Βραζιλία, από την πρόεδρο της χώρας που δε διστάζει να χύσει το αίμα του λαού της και να πετάει δισεκατομμύρια στο μουντιάλ, ενώ ο λαός της υποφέρει; Που τον ξέρει; Πριν από ενάμιση χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2012, ο βαθύτατα υποκριτής αμερικανοκομμουνιστάκος είχε...

Bankingnews: Ασύδοτοι επίορκοι δικαστικοί καταλύουν το πολίτευμα - Προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία

Άρθρο - ανάλυση του Bankingnews.gr για την δικαστική ασυδοσία και το παρακράτος της δικαιοσύνης

Η μειοψηφία της δικαιοσύνης καθίσταται με τις πρακτικές κατά της Χρυσής Αυγής ασύδοτη και επικίνδυνη για την δημοκρατία. Η προφυλάκιση του βουλευτή Ματθαιόπουλου της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει δικαστική ασυδοσία επίορκων δικαστών που δεν έχουν νομιμοποίηση.

Η περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου αποδεικνύει περίτρανα την δικαστική ασυδοσία και ορθά υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ότι οι δικαστές είναι εγκληματίες.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής δεν αναφέρεται πουθενά.
Δεν κατηγορείται για κανένα ποινικό αδίκημα ενώ το μόνο «αδίκημα» που του καταλογίζουν είναι ότι είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται όχι απλά για παρακράτος της...

“Ανεξάρτητη” δικαιοσύνη: Αναβολή στη δίκη Μπαρμπαρούση για τα συμβάντα στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου μέχρι να βρεθούν ψευδομάρτυρες! ΒΙΝΤΕΟ

Μια πρωτοφανή απόφαση έλαβε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση των συμβάντων στην Λαϊκή αγορά Μεσολογγίου (Αύγουστος 2012) με κατηγορούμενους τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστή Κώστα Μπαρμπαρούση, τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Μεσολογγίου, Συναγωνιστή Δημήτρη Μακρή και άλλα 9 άτομα.

Μετά από μια επίπονη και εξαντλητική διαδικασία 6 ωρών όλοι οι μάρτυρες που εξετάστηκαν αθώωσαν τους κατηγορουμένους, καθώς δεν αναγνώρισαν σε κανένα πρόσωπο καμία παράνομη πράξη.

Αυτό όμως δεν άρεσε στην Εισαγγελέα, η οποία...

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ… ΚΑΛΟ ΤΟΥ;

Δύο κουίζ έβαλε την Κυριακή ο «Βηματοδότης» στο καθεστωτικό «Βήμα». Το δεύτερο είναι και το πιο… πικάντικο: «Επίσης, ποιο κομματικό στέλεχος της συγκυβέρνησης επισκέφθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης και επιχείρησε να τον βολιδοσκοπήσει αν σκοπεύει να νομοθετήσει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών; Προσέξτε: Όχι μόνο...

Διαχρονικό κλεφτοΠασόκ: Οι Έλληνες πεινάνε και η Φώφη Γεννηματά γλεντάει


Διαχρονικό κλεφτοΠασόκ: Οι Έλληνες πεινάνε και η Φώφη Γεννηματά γλεντάει

Την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός πένεται και αναζητεί τρόπους για να ανταποκριθεί στις σκληρές και άδικες φορολογικές επιβαρύνσεις, μια εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή και στέλεχος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, διάγει βίο γεμάτο χλιδή προκαλώντας το.....

Γιακουμάτος: "Μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Σύριζα - Είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο συνασπισμό" ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση… αγάπης στον Σύριζα εξαπέλυσε και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και όπως φαίνεται πρόκειται για κυβερνητική γραμμή αυτή η στάση.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA συμφώνησε απόλυτα με τις δηλώσεις του Αβραμόπουλου θεωρώντας ότι είναι πολύ σημαντικές λέγοντας παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία το έχει πει επανειλημμένα ότι είναι υπέρ της σύνθεσης.  
«Εάν υπάρχει σύγκλιση σε βασικά θέματα, μπορούμε να.....

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

synaspismos syriza nea dimokratia
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχαμε ως γνωστόν δηλώσεις δύο στελεχών της νουδούλας, ενός επιφανούς (Αβραμόπουλος) και μιας γραφικής (Πιπιλή), υπέρ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, ανταπόκριση υπήρξε κι από την (υποτιθέμενη) «άλλη πλευρά του λόφου», τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στην RealNews, όχι όποιος κι όποιος αλλά ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του misterTsipra, Νίκος Παππάς, είπε –μεταξύ των άλλων- ότι «χωρίς αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές δεξιές στροφές και υποχωρήσεις».
Επειδή δε το ξέρουνε ακόμα και οι… γάτες αυτού του τόπου, πως η.....

“Βήμα” προς κυβέρνηση: Γράφτε στα παλιά σας τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις. Λεφτά υπάρχουν μόνο για μας!


“Βήμα” προς κυβέρνηση: Γράφτε στα παλιά σας τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις. Λεφτά υπάρχουν μόνο για μας!

Γράφει ο Αντίοχος.

Στην υπόθεση της ξενοκίνητης επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων ολιγαρχών του πλούτου, παριστάνουν τους ανήξερους και μιλάνε για «σεβασμό στις αποφάσεις της δικαιοσύνης». Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης σε άλλα θέματα. Όπως αυτές που ανατρέπουν τις εξωφρενικές αποφάσεις για μείωση των μισθών των ενστόλων και άλλες παρόμοιες. Εκεί οι ολιγάρχες είναι κάθετοι και δε δέχονται κουβέντα. Και καλούν τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας (και της ευτυχίας τους…) να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις......

ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ) ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

sxoli_astyfilakon1-612x300
Είναι γενική αρχή της εκπαίδευσης στα πολιτισμένα κράτη, εάν οι διδασκόμενοι διαφωνούν με τον διδάσκοντα, να μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν τις παρατηρήσεις τους και τις τυχόν αντιρρήσεις και να γίνεται γόνιμος διάλογος. Άλλωστε, αυτό το νόημα έχει και το  πανεπιστημιακό άσυλο… Αυτά βεβαίως ισχύουν στις δημοκρατίες.
Τι γίνεται στις χουντάρες του κερατά; Εάν τολμήσουν οι διδασκόμενοι να εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους, οι διδάσκοντες πάνε και τους καρφώνουν στην αστυνομία. Ακόμα κι όταν οι διδασκόμενοι είναι… αστυνομικοί!
Έτσι έγινε και στην περίπτωση σεμιναριακού μαθήματος στη Σχολή Αστυνομικών στην Αμυγδαλέζα, το οποίο παρέδιδε το 2013 η.....

Ισραηλινός πρέσβης στο «Βήμα»: Διατάξαμε την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής για να σας εξαγοράσουμε


Ισραηλινός πρέσβης στο «Βήμα»: Διατάξαμε την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής για να σας εξαγοράσουμε

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο ζητωμνημονιακό «Βήμα» ο απερχόμενος Ισραηλινός πρέσβης, Αριέ Μέκελ. Στην σύντομη συνδιαλλαγή με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας του ΔΟΛ, ο πρέσβης μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για αυτούς που έχουν το κουράγιο να διαβάζουν ανάμεσα από τις γραμμές.
Ο Ισραηλινός πρέσβης αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις, οι οποίες «αναθερμάνθηκαν» τελευταία, αφού μετά από πολύ καιρό οι πολιτικοί των δύο χωρών συναντώνται σχεδόν ημερησίως. Η τελευταία φορά που είχε πάει Έλληνας πολιτικός στο Ισραήλ ήταν το 1990 με την επίσκεψη στην περιοχή του Μητσοτάκη και του Σαμαρά (οποία έκπληξις και «σύμπτωσις»…), ενώ πλέον οι επισκέψεις είναι συνεχείς.
Θυμίζουμε ότι ....

Αρχαία Ελλάδα και ομοφυλοφιλία

Προσφάτως  στην διοργάνωση της Eurovision, μιας διοργάνωσης που ούτε την Ευρώπη εκπροσωπεί  ούτε την μουσική, ενός ομοφυλόφιλου-τραβεστι, και μάλιστα ο συγκεκριμένος έλαβε την πρώτη θέση, ακούστηκε όπως ακούγεται πολλά χρόνια τώρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και υποτιθέμενα «σοβαρά» και «επιστημονικά» βιβλία ότι στην αρχαία Ελλάδα η ομοφυλοφιλία ήταν κάτι το σύνηθες και ήταν κάτι σαν θεσμός, κοινωνικά αποδεκτό.
Οπωσδήποτε αυτή η προσπάθεια στα πλαίσια της Νέας Εποχής που ζούμε, που όλα ξευτελίζονται, είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να.....