Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 02, 2012

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε κάθε εχέφρονα άνθρωπο, άσχετα με την ιδεολογικοπολιτική του ταυτότητα,  είναι πασίδηλη η μεθοδευμένη, πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη, πλανητικής έκτασης εκστρατεία που εξελίσσεται στις μέρες μας, με σκοπό την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας τάξης της «νέας εποχής», υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ. Αυτή η διεθνής προσπάθεια ξεκίνησε λίγο μετά την λήξη του Δεύτερου Μεγάλου Πολέμου, όταν την γηραιά Βρετανική Αυτοκρατορία διαδέχθηκαν οι ΗΠΑ, ως νέο όχημα των Σιωνιστών διεθνών συνωμοτών. Έπαψε να υφίσταται η Pax Britanica της άλλοτε κραταιάς θαλασσοκράτειρας Αγγλίας κι αντικαταστάθηκε  από την φιλόδοξη Pax Americana, που γνώρισε μιαν αφύσικη υπερανανάπτυξη με τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου.
Το μοναδικό περιστασιακό μεγάλο εμπόδιο για την δημιουργία μιας παγκόσμιας τάξης την εποχή εκείνη ήταν η κυριαρχία της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης στην Ανατολή. Τώρα που....

«Οι περισσότεροι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν χάσει την πίστη τους σε ό, τι έκανε την Ευρώπη μεγάλη». Συνέντευξη του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν



"Τα έθνη χωρίς χαρακτήρα και φιλοδοξίες δεν είναι σε θέση να κάνουν την Ευρωπαϊκή Κοινότητα μεγάλη"
Σχ. ΚΟ: Διαβάστε την συνέντευξη του Ούγγρου πρωθυπουργού. Δύσκολα Έλληνας πολιτικός να μιλήσει έτσι. Όσο για πρωθυπουργός; Ούτε στα όνειρά μας. Συλλογίζομαι τα νεοεποχίτικα μάντρα του στυλ “we need global governance” και με πιάνει αναγούλα….
Συνέντευξη στην γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung, (4 Μαρτίου 2012) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ. Στα αγγλικά ΕΔΩ.
Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε επικριθεί από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπως κανένας άλλος επικεφαλής κυβέρνησης. Θα συζητήσουμε για αυτό λίγο αργότερα. Αλλά πρώτα μας ενδιαφέρει να μας πείτε πώς βλέπετε την κατάσταση στην Ευρώπη.
Μέσα στη σκέψη μου έχω ένα χάρτη μπροστά μου. Και αυτό που βλέπω με γεμίζει με εξαιρετική ανησυχία. Όταν κοιτάζω την ανάπτυξη του κόσμου μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια, βλέπω σε αυτό το χάρτη μια Ευρώπη αδύνατη όσο ποτέ. Χάνουμε συνεχώς τον σημαντικό μας ρόλο και υποβαθμιζόμαστε σε.....

Ένα τραγούδι για την ΕΟΚΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!

Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία! Πριν ακόμα και από τους Μαορί! Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερευνητές σε βιβλίο τους που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και παραθέτουν "στοιχεία" που "αποδεικνύουν" ότι δεν ήταν οι Μαορί, αλλά Έλληνες με Ισπανούς και Αιγύπτιους που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στη Νέα Ζηλανδία!
Καθηγητής του πανεπιστημίου AUT, Πολ Μουν, απορρίπτει τον ισχυρισμό των τριών ερευνητών-συγγραφέων λέγοντας πως "δεν είναι αξιόπιστοι καθώς δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, την ανθρωπολογία και άλλες σχετικές επιστήμες".
Το αμφιλεγόμενο βιβλίο, με τίτλο....

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΦΟΥ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΝΩΣΙΣ" ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ... 1956: 
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολεγίου Πάφου, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας το σύνθημα «Ένωσις», έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Τα σχολεία της Κύπρου, κι αυτά ακόμη τα Δημοτικά που ελέγχονταν διοικητικά και οικονομικά από τις αγγλικές αρχές, αλλά ιδιαίτερα τα Γυμνάσια ήταν και παρέμειναν προπύργια εθνικά. Τα σχολεία της Κύπρου υπήρξαν οι ναοί όπου η αιώνια Ελλάδα υμνείτο καθημερινά. Οι εθνικές γιορτές της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου πρόσφεραν στιγμές αληθινής εθνικής έξαρσης και ελπίδας. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η γιορτή της ελληνικής σημαίας, κατά την οποία όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου, με χέρι ανυψωμένο και με φωνή παλλόμενη από πίστη και αφοσίωση, έδιναν κάθε χρόνο τον όρκο ότι με αυτοθυσία θα διαφύλατταν το εθνικό μας σύμβολο και με όλες τους τις δυνάμεις θα αγωνίζονταν για την τιμή και το μεγαλείο του έθνους και για την ένωση της Κύπρου με τη μητέρα Ελλάδα. Κι όταν το πλήρωμα του χρόνου φτάνει, τα ελληνικά Γυμνάσια αναδείχτηκαν εκκολαπτήρια απαράμιλλων εθνικών αγωνιστών της ΕΟΚΑ, που ανέβαιναν το ικρίωμα της αγχόνης ψάλλοντας τον Ύμνο της Ελευθερίας.

"Η νεολαία της Πάφου προέβαινε σε εθνικές διαδηλώσεις και πριν από την έναρξη της δράσης της ΕΟΚΑ. Οι πρώτες ουσιαστικές διαδηλώσεις στην Πάφο έγιναν, όταν.....

Γραφείο ρουσφετιών "Η Βουλή των Ελλήνων"!!

Σε ένα απέραντο γραφείο «ρουσφετιών» έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η Βουλή, λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους!

Ειδικότερα -όπως αναφέρει σχετικά το protothema.gr- η νομοθετική διαδικασία που ακολουθείται τις τελευταίες ημέρες της Βουλής – πριν δηλαδή την διάλυσή της για εκλογές – παραπέμπουν σε εικόνες υπαίθριας λαϊκής αγοράς καθώς όποιος θέλει προτείνει ότι θέλει για να γίνει νόμος του κράτους!
Είναι ενδεικτικό ότι....

Η Μάχη των Ιδεών

«…Είναι σίγουρο πως εάν θέλουμε να δούμε κατάματα την Αλήθεια της νεότερης ιστορίας μετά την Εθνεγερσία και την κρατική ανασύσταση, το Έθνος μας σήμερα δεν είναι ελεύθερο. Είναι ένα Έθνος, υπόδουλο πρωτίστως στους διεθνείς πλουτοκράτες και κατά δεύτερο λόγο στους ξεπουλημένους πολιτικούς, τους οποίους διορίζει η διεθνής πλουτοκρατία και οι ντόπιοι μικροαντιπρόσωποί της με ποικίλους τρόπους. Από την άλλη άν θέλουμε να κοιτάξουμε βαθειά στην διαχρονική Αλήθεια της σύνολης Ιστορίας θα αναγνωρίσουμε αναμφίβολα ότι : «Ένα έθνος που υπεράσπισε την ελευθερία του με όλους τους πόρους και τους τρόπους του, δεν έχει ποτέ νικηθεί ακόμα. Συχνά ωστόσο, εκείνοι που ενδίδουν λόγω απόγνωσης έχουν νικηθεί». Όμως όσο εμείς είμαστε αποφασισμένοι να....

Ποιος και γιατί αφήνει τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου χωρίς εθνική μνήμη!!

Του Δρ. Παναγιώτη Μπάρκα  
 
Λέει μια λαϊκή παροιμία ότι "αν θέλεις να περιφρονήσεις κάποιον, αγνόησέ τον". Η γνωστή Γαλλίδα εθνολόγος κοινωνιολόγος για θέματα Βαλκανικής, NathalieClayer, στην προσπάθειά της να εντοπίσει και ερευνήσει την πορεία της Αλβανικής εθνογένησης, θεωρεί ως την πιο αποτελεσματική πηγή τον αλβανικό τύπο (τέλη ΧΙΧ αρχές ΧΧ αιώνα)
 
Ο τύπος στην Ήπειρο, αρκετά πλούσιος, αποτελεί το βασικό τεκμήριο για να παρακολουθήσουμε την υποχώρηση του Ελληνισμού στο Βόρειο της Τμήμα μετά την ίδρυση του αλβανικού κράτους και κατά τον Μεσοπόλεμο.

Από την άλλη πλευρά, ο τύπος και γενικώς οι εκδόσεις, όπως αναφέρει και η....