Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2013

Για μια συμμαχία Ελλάδας - Ρωσίας

Αι μεταρρυθμίσεις του Γκορμπατσώφ την δεκαετίαν του '80 προεκάλεσαν την διάλυσιν και κατάπτωσιν της Σοβιετικής Ενώσεως.

Επήλθε καταλήστευσις του πλούτου της χώρας υπό των τοκογλύφων με τας ευλογίας του τότε προέδρου Γέλτσιν. Ούτως είχεν η κατάστασις όταν ανέλαβεν την εξουσίαν ο Πούτιν. Η κατάρρευσις επιβραδύνθη, εσταθεροποιήθη η οικονομία και τώρα έχει αρχίσει η αύξησις της παραγωγής. Ως πρόεδρος αλλά και ως πρωθυπουργός, ο Πούτιν επρόσεξεν όλους τους τομείς ιδιαιτέρως τον στρατιωτικόν και την οικονομίαν. Η ευημερία αύτη είναι έκδηλος εκ του γεγονότος ότι.....

Μια ελβετική εφημερίδα αποκαλύπτει τον πραγματικό σκοπό της υποδούλωσης του Έθνους μας...

 Η "ελβετική" εφημερίδα Νeue Zürcher Zeitung με αφορμή τα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδος κάνει μια συνολική αποτίμηση της σημερινής πραγματικότητας στη Χώρα μας, αλλά τονίζει έμμεσα ποίοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της υποδούλωσης του λαού μας, και πώς τελικά θα επιτευχθούν..

Διαβάστε το άρθρο:

«Εάν το δει κανείς ψυχρά δεν υπάρχει συγκεκριμένη απειλή. Όχι μόνο διότι οι γειτονικές χώρες – με εξαίρεση την Τουρκία – είναι σαφώς λιγότερο και χειρότερα εξοπλισμένες. Σχεδόν όλες ανήκουν εντωμεταξύ στο ΝΑΤΟ. Η FYROM θα.......

Θα το ζήσουμε και αυτό....2ήμερη εκδήλωση/διάλογος μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αριστεράς με βασικούς ομιλητές τους ΑΘΕΟΥΣ Κουράκη-Κούλογλου!!! και ιεράρχες που βυσσοδομούν εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!!

Πάμε να δούμε όμως ποιοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στην "εκδήλωση" που γίνεται με τις ευλογίες τουΑρχιεπισκόπου Ιερώνυμου:
Συστάσεις:

Από όλα τα κόμματα τον Αρχιεπίσκοπο τον πείραξε μόνο η Χρυσή Αυγή...Και μια ιστορική αναδρομή


Από κληρικούς/ιεράρχες:

- Παύλος Σιατίστης:
Συστάσεις:

Δηλωμένος κομμουνιστής (!) ο πολέμιος της Χρυσής Αυγής Παύλος

 - Μεσσηνίας Χρυσόστομος:
Συστάσεις:

Πού διόρισε την κόρη του ο Κουβέλης και μάλιστα με υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά;

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως ....

Εμετική ομολογία ΚΚΕ εναντίον των Ελλήνων Εργαζομένων


Διαβάσαμε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του «Ριζοσπάστη» ένα κείμενο που αφορά την από τις 15 Δεκεμβρίου παναττική δράση της Χρυσής Αυγής, στα πλαίσια της «Ένωσης Ελλήνων Επαγγελματιών», όπου μοιράστηκε φυλλάδιο ενημερωτικού περιεχομένου σε καταστηματάρχες και καταναλωτές. Δεν θα σχολιάσουμε, φυσικά, την αμηχανία που προκλήθηκε στο Ιδεολογικό τμήμα του ΚΚΕ και η οποία γίνεται εμφανής από το ότι απαιτήθηκε ένας μήνας για να ψελλίσουν μια απάντηση, ασχέτως της ανεπάρκειας της. Δεν θα σχολιάσουμε, επίσης, το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν να διαβάσουμε το εν λόγω «άρθρο» στην έντυπη έκδοση του «Ριζοσπάστη», αφού οι «σύντροφοι» στις ενημερωτικές τους δράσεις πουλάνε… καπιταλιστικότατα την φυλλάδα τους, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που παρέχει στον Λαό την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" δωρεάν.
Επίσης δεν θα.......

Προκλητικός ο προστατευόμενος της Αριστεράς κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Αρβανίτης, καλεί τους Έλληνες σε "αντιφασιστική πορεία" και στοχοποιεί ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή!

Θυμηθείτε για ποια πορεία μιλάμε:

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως ο ΑΝΤΑΡCIA, ο Κωνσταντίνου και οι λαθροέποικοι...Βίντεο-παρωδία καλεσμα σε μια 'αντιφασιστική' πορεία!

 Γνωρίζετε βεβαίως τον κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο της ΝΕΤ και της εκπομπής "Πρωϊνή Ενημέρωση", Κώστα Αρβανίτη.

Θα θυμόσαστε βεβαίως το περιστατικό με το προσωρινό "κόψιμο" της εκπομπής των 'υπηρετών της δημοκρατίας' Κώστα Αρβανίτη και Μ. Κασίμη (Αφιέρωμα για αυτή ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ) και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε ολόκληρη την....ελληνόφωνη δημόσια σκηνή..

Ρεπορτάζ από συναδέλφους που κατηγορούσαν για λογοκρισία την κυβέρνηση και την ΝΕΤ. "Φασιστικές μέθοδοι που δεν έχουν θέση στη δημοκρατία" και άλλα τέτοια  λεκτικά 'κομψοτεχνήματα' που ηχούν όμορφα στα αυτιά του μέσου λοβοτομημένου φιλήδονου υλιστή νεοέλληνα, με σκοπό να τον πείσουν για το 'θεάρεστο λειτούργημα - έργο' του δημοσιογράφου.

Και φυσικά άμεση συμπαράσταση από το πολιτικό αριστερομπολσεβικικό μέτωπο. Από ...... σταλινιστές(ΚΚΕ), μέχρι τους Λενινιστές-Λούξεμπουργκ-Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ - Κουβέλης).
Ενδεικτικά μόνο μεταφέρουμε αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις τους:

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως ο ΑΝΤΑΡCIA, ο Κωνσταντίνου και οι λαθροέποικοι...Βίντεο-παρωδία καλεσμα σε μια 'αντιφασιστική' πορεία!

Δείτε το βίντεο......

Θράσος και γραφικότητα μαζί..Μας απειλούν οι αλβανοκατσαπλιάδες για ΑΟΖ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν υπήρχε ένα σοβαρό Εθνικό Κράτος θα έπρεπε αύριο κιόλας να κάνει μια ευρεία στρατιωτική άσκηση στα Ιωάννινα και στο Ιόνιο..και μετά οι αλβανοί θα έκαναν το αυτό που συνηθίζουν(κρυφτούλι στα βουνά)

Με ανακοίνωση προς τα αλβανικά ΜΜΕ αντέδρασε το κόμμα των Τσάμηδων PDIU για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ με την Αλβανία και θα παρουσίαση τις συντεταγμένες στον ΟΗΕ.
Το PDIU στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η δήλωση αυτή από την ελληνική πλευρά παράγει αστάθεια στα Βαλκάνια».
«Το θέμα των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας δεν.....

Ο αναρχοσυριζαίος βουλευτής ως.....Superman και πώς τον ξεφτιλίζει μια δημοσιογράφος..

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί.....

Υποδούλωση: Η Task Force μέσω του ΤΑΙΠΕΔ παίρνει τα κοιτάσματα - Μπλόκαρε γεωτρήσεις στο Β.Αιγαίο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και δεν φταίνε οι "γερμανοί" για αυτά που συμβαίνουν...Απλοί υπάλληλοι του "αιώνιου εχθρού" είναι

Το άκρως αναμενόμενο, κάτι για το οποίο το defencenet.gr είχε προειδοποιήσει ότι θα συμβεί και οι κυβερνητικοί από την εποχή του Ε.Βενιζέλου μέχρι σήμερα αρνούνται ότι μπορεί να συμβεί, δυστυχώς για την χώρα, ολοκληρώνεται με ταχύταττους ρυθμούς: Η υποθήκευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και ο έλεγχός τους από την τρόϊκα.
Όχημα για να συμβεί αυτό είναι το Ταμείο για την Αξιοποίηση Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στο οποίο θα υπαχθεί η διαμεσολάβηση μεταξύ ΥΠΕΚΑ και εταιρειών ώστε τ’ αναμενόμενα έσοδα από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου να καταλήγουν απευθείας στα ταμεία του ΤΑΙΠΕΔ.
Το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο ελέγχεται φυσικά 100% από......

Οι "ρατσιστές" Αριστοτέλης και Παπαρηγόπουλος

"Οι βάρβαροι δουλικώτεροι τα ήθη φύσει των Ελλήνων"
 Αριστοτέλης 

Μετάφραση:  οι βάρβαροι είναι εκ φύσεως πιο δουλοπρεπείς από τους Έλληνες

"Γιατί δεν ήλθε ακόμη η εποχή, στην οποία οι πρόγονοί μας, μετά από μεγάλους αγώνες και πολλά παθήματα, αφού ήλθαν πρώτοι σ’ όλους τους κλάδους της.....