Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

Μια μοναδική εκπομπή: Γιώργος Πετρόχειλος και Ηλίας Κασιδιάρης μαζί στο στούντιο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Πετρόχειλο συζητούν τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, σε μια εκπομπή που δεν ξανάγινε!

Δείτε το βίντεο...

Κάντο όπως η Ιαπωνία: Ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό!

Στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε πως η χώρα του θα διαθέσει το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους Σύρους και τους Ιρακινούς που έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους, απορρίπτοντας όμως την ίδια στιγμή το σενάριο να παρέχει άσυλο και να γίνει η Ιαπωνία χώρα υποδοχής πληθυσμών από την Μέση Ανατολή.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Ιαπωνία το προηγούμενο έτος δέχτηκε μόλις 11 από τους 5.000 αιτούντες άσυλο κάτι το οποίο δεν την εμπόδισε να τριπλασιάσει την οικονομική ενίσχυση προς τους αιτούντες άσυλο κατά 810 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με πέρσι. Σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε στην Νέα Υόρκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η χώρα του τηρεί αυτήν την στάση, σημειώνοντας πως η Ιαπωνία έχει σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα τόνισε πως: "Είναι θέμα δημογραφικό. Θα έλεγα πως προτού δεχτούμε μετανάστες και πρόσφυγες, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Βγήκε τελικά στη δημοσιότητα η φωτογραφία που έκρυβαν επιμελώς οι συριζομούρηδες, για να μην εκτεθούν στα μάτια κάποιων κορόιδων που τους ψηφίζουν, νομίζοντας πως είναι… αλλιώτικοι από τους άλλους.

Πρόκειται βεβαίως για μια φωτογραφία-ντοκουμέντο, που δείχνει που οδηγούν τα φαινομενικά αθώα… βελάσματα στην ΚΝΕ –στελέχη της οποίας ήταν...

Τρελό γιουχάρισμα στους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και "αντιφασίστες" από τους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας.."ΟΥΣΤ από εδώ ρεμάλια..Να τους πάρετε σπίτια σας" - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση πανικού έχει βρεθεί το σύστημα μπροστά στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικό είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει τις δηλώσεις του ο Καμίνης και απευθείας βρέθηκαν λεωφορεία προκειμένου να εκκενώσουν την Πλατεία Βικτωρίας. Θυμίζουμε τις δηλώσεις Καμίνη:
«Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα»

Έτσι, κατευθείαν οι....

Καταγγελία πρώην βουλευτού: «Ο αρχηγός μου έκανε ντιλ με τα έγγραφα που αποκάλυψα»!


Καταγγελία πρώην βουλευτού: «Ο αρχηγός μου έκανε ντιλ με τα έγγραφα που αποκάλυψα»!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση – καταγγελία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και (για λίγες ημέρες) της ΛΑΕΝ Ραχήλ Μακρή.
Συγκεκριμένα, η πρώην βουλευτής Κοζάνης έγραψε τα εξής: «Πού να το ήξερα τότε ότι αυτά τα έγγραφα που αποκάλυψα τότε και κατέθεσα στην Βουλή θα χρησιμοποιούνταν από τον αρχηγό για να κάνει ντιλ. Μαθαίνω ότι ο υπάλληλος του τραπεζίτη στα Κέυμαν που πήγαιναν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης με εισήγηση του αρχηγού έγινε διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας. Υποθέτω ότι τα δάνεια του κόμματος και το δανειάκι του τότε βουλευτή επικρατείας διεγράφησαν από τους τραπεζίτες. Ξεφτίλες».
Μετά από αυτά τα λεγόμενα της Μακρή γεννιούνται κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα:
α) Ποιος είναι αυτός ο...

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

74D92345C0C33E32709B2C556CA729A5
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα στοιχεία της κομμουνιστικής προπαγάνδας, είναι να παρουσιάζει τη δική της απόλυτη «αλήθεια». Κι όταν η δική της απόλυτη «αλήθεια» δε συμφωνεί με τα γεγονότα, τόσο το χειρότερο για τα… γεγονότα.
Έτσι έπρατταν οι κομμουνιστές και λίγο πριν από το 1990, με την Σοβιετική Ένωση. Έκαναν πως δεν έβλεπαν αυτό που ερχόταν – την πλήρη διάλυση- και προπαγάνδιζαν σα να μην τρέχει τίποτα για τους… σοσιαλιστικούς παραδείσους.
Την ίδια πολιτική ακολουθούν σήμερα και με την Κούβα, παριστάνοντας ότι δε βλέπουν και δεν ακούν τι γίνεται γύρω τους. Τους παραδίδουμε στη… χλεύη σας:  
«Η Κουβανική επανάσταση δεν εξαγοράζεται»
Εκδήλωση – συζήτηση στην....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές θα έχουν τον πρώτο λόγο στο νέο πολιτικό τοπίο


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές θα έχουν τον πρώτο λόγο στο νέο πολιτικό τοπίο

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει είχα θέσει σαν τίτλο σε πρόσφατο άρθρο μου. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 ήλθε να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.
Θυμίζουμε απλά για την ιστορία: Εκλογές για τον δήμο Αθηναίων το 2010, εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2012 και του Ιουνίου του 2012, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014, εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και μάλιστα μέσα από την φυλακή όπως και το 2014, εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντί να… εξαφανιστεί σαν “συγκυριακό φαινόμενο” έχει αναδειχθεί στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Ας πάψουν, λοιπόν, οι...

ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

lathro

 
To Πρωί το ζήτησε ο Καμίνης  να έρθουν οι λαθρομετανάστες στα Άνω Λιόσια, στο στρατόπεδο του Στρ. Λιόση, το βράδυ έγινε, μιλάμε αυτό το κράτος έχει «καταπληκτικά» αντανακλαστικά. 
Όπως δηλώσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, έπειτα από συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το στρατόπεδο εντάσσεται στον σχεδιασμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αποσυμφόρηση των κεντρικών πλατειών της Αθήνας, μέσα από την εύρεση χώρων προσωρινής διαμονής των προσφύγων. Στην λογική αυτή που προανέφερε, λειτουργεί και το γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό.
Η διαμόρφωση του στρατοπέδου έχει ξεκινήσει με στόχο να...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

sxolika_vivlia
H «σβάστικα» βρίσκεται ήδη στα σχολικά βιβλία! Όπως διαπιστώσαμε στο πρώτο τεύχος των Λατινικών της Γ’ Λυκείου της πρώην Θεωρητικής Κατεύθυνσης, νυν Ανθρωπιστικών Σπουδών, στην σελίδα 50 υπάρχει φωτογραφία η οποία αποτελεί απεικόνιση της Ιταλίας (Tellus Italia) και χρονολογείται το 139 π. Χ. πλαισιωμένη από τον διπλό μαίανδρο.
Μετά από....

Συνεχίζει τις προκλήσεις η γραφική ΣΥΡΙΖΑια Θ. Φωτίου..."Πεινάτε Έλληνες;Φάτε πίτες..."


Ξαναχτύπησε η Μαρία Αντουανέτα: Δεν έχετε ψωμί; Φάτε πίτες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αυθάδεια και η θρασύτητα αυτών των κρετίνων της πολιτικής, με τις 6ψηφιες καταθέσεις, ενάντια στον φτωχοποιημένο λαό μας είναι αποτέλεσμα και της ανοχής και στήριξης του τελευταίου. Ωστόσο σύντομα και πάλι οι Έλληνες θα δώσουν την απάντησή τους σε αυτά τα σκύβαλα της πολιτικής και τότε θα είναι....χυλόπιτες αυτές που θα φάνε οι όμοιοι της Φωτίου.

Μετά την ανοησία της χρονιάς "φάτε γεμιστά ενάντια στην οικονομική κρίση", η Συριζαία υπουργός Φωτίου ξαναχτύπησε με μία εξίσου εκτός τόπου και χρόνου δήλωση.
Την ώρα που....

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!

lathro_selfie
Γράφει ο Αντίοχος

Την αρχή την έκανε η «κόκκινη» πλουσιομαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου (που μας καταχρέωσε με τους χλιδάτους Olympic Games του 2004…), δεσμευόμενη ότι θα ταΐζει καθημερινά τους πρόσφυγες (με ή χωρίς εισαγωγικά) του «κέντρου φιλοξενίας» της Σίνδου. Ακολούθησε η… φιλόπτωχος οικογένεια των Βαρδινογιανναίων, που δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει ιατρική βοήθεια «στα παιδιά των προσφύγων». Τώρα, το κακό τρίτωσε, με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»
Έτσι, σύμφωνα με....

Η καταπιεστική φύση του Φιλελευθερισμού


Η καταπιεστική φύση του Φιλελευθερισμού

Αποτελεί αιχμή του δόρατος στην επιχειρηματολογία των ιδεολογικών μας αντιπάλων η -υποτιθέμενη- καταπιεστική φύση της Εθνικιστικής Πολιτείας, ότι δηλαδή θα είναι ένα κράτος που θα είναι θεμελιωμένο πάνω στην καταπίεση των πολιτών του απο μια αυθαίρετη εξουσία. Ένα Κράτος στο οποίο θα πρυτανεύει ο φόβος και ο τρόμος και που ο κάθε Έλληνας πολίτης θα απειλείται νυχθημερόν απο τον βούρδουλα των ανεξέλεγκτων μηχανισμών καταστολής. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι όντως η Εθνικιστική κοινωνία μια δυστοπία βαρβαρότητας και ελλειψης Δικαιοσύνης; Εν τέλει, μήπως οντως η ...