Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2011

Τριανταφυλλόπουλε, αν εννοείς αυτά που γράφεις, είσαι π@@ και ξεφτίλας..Δεν ντρέπεσαι να σπηλώνεις έτσι τη μνήμη των 2 ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ;

Μαριάς και Καμμένος στο Kontra: "Ο ΓΑΠ είναι πράκτορας"

Δολ εναντίον Θέμου.. Πράξη δεύτερη

Διαβάζουμε στον Μικροπολιτικό των "ΝΕΩΝ"

ον… ξέχασαν; Τον καλύπτουν; Και ώς πότε; Και η βαλίτσα µε τα µαύρα εκατοµµύρια; Θα περιµένει πολύ ακόµη η Δίωξη; Το Θέµα είναι ότι το Καρα-λαµόγιο από την Τρούµπα τούς κλέβει όλους κινηµατογραφικά. Λοιπόν έχουµε Θέµα και καθηµερινό σίριαλ: Το Καραλαµόγιο και η Οχιά..."

Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα..
Σας είχαμε προειδοποιήσει από χθες

Ξεβράκωσε τους έλληνες προδότες ο Τούρκος Υπ.Επικρατείας!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJdf87unCmrFmLSCSgWvRO2tqGzJJkCNQlVvQI4g4WhRkaxtkKo6mF3zC7hO73L1h7IzrEPjN8Hl1Tpb_A94TvRe6wXSQnoViL4oYTLp4jf9ZnBEBG9k0vP3ZmPWV8-eDr8CWIyAqpuP0v/s1600/pap.jpgΜετά απ' όσα θα διαβάσετε ότι είπε ο Τούρκος Υπουργός Αρίντς, ο οποίος όπως δηλώνει είναι γνώστης των διερευνητικών συνομιλιών διπλωματικών υπαλλήλων Ελλάδος-Τουρκίας, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς πλέον ότι ο ΓΑΠ και ο Δρούτσας τα έχουν ξεπουλήσει όλα:
«Οι καλές σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα βαίνουν προς την επίλυση όλων των μεταξύ τους προβλημάτων», είπε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης κ. Μπουλέντ Αρίντς, κλίνοντας τη διεθνή διάσκεψη «Ηγέτες για την Αλλαγή» που ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αρίντς τόνισε ότι...

Οι κρυπτοφασίστες είναι εδώ

Η «νύχτα των κρυστάλλων», ο Δεκέμβρης του 2008 και τα προβοκατόρικα e-mail

Αφορμή να γράψω μου έδωσε το περιβόητο mail της χρεοκοπίας…
Η αποκληθείσα «νύχτα των κρυστάλλων» συνέβη τη νύχτα της 9ης Νοεμβρίου 1938 ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας και ήταν η πρώτη ένδειξη για το τι θα ακολουθούσε αργότερα με το εβραϊκό ολοκαύτωμα. Ονομάστηκε «νύχτα των κρυστάλλων», επειδή οι Ναζί ξέσπασαν πάνω στις ιδιοκτησίες των Εβραίων, σπάζοντας τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων τους.

Η ελληνική «νύχτα των κρυστάλλων»
Όπως έγραψε ο...

Πες μας ποιοι είναι οι κερδοσκόποι, ποιοι παίζουν τα CDS!


Γράφει ο Δευκαλίων
Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου διάλεξε να ομιλήσει προς τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ας δούμε λοιπόν το σημαντικότερο κατά την γνώμη μας σημείο της ομιλίας του. .
Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε ως σημαντική εξέλιξη την κεφαλαιακή ενίσχυση και την διεύρυνση των δυνατοτήτων του έκτακτου (EFSF) και του μόνιμου (ESM) μηχανισμού διάσωσης. Διότι θα προστατεύει «τα κράτη από τους κερδοσκόπους»
Κατ’ αρχή,

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ…

«Διάβασα δήλωση του Καρατζαφέρη πως αυτός θα διώξει τους αλλοδαπούς που έχουνε κατακλύσει την Ελλάδα μας. Επειδή το παρελθόν του καθενός είναι ασφαλής οδηγός για το μέλλον, θα σας παραθέσω από το αρχείο μου ένα λίγο παλιότερο (Ιουνίου 2008) δημοσίευμα της φιλικής του εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», με τίτλο «Η αντιρατσιστική επιτροπή του Καρατζαφέρη – Αλλοδαποί σύμβουλοι στον ΛΑΟΣ για τα θέματα των μεταναστών»: «Ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο καλύτερος Έλληνας για τους ξένους, γιατί έχει...

Ποιός Πα.Σο.Κος χαμογελά με την ξεφτίλα του Καρχιμάκη;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Γελάνε και τα μουστάκια του Πάγκαλου με τον διασυρμό Καρχιμάκη

Χρόνια η κόντρα των Καρχιμάκη - Πάγκαλου.
Οξύνθηκε ιδιαίτερα την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρώτο ότι φερόταν σαν κομματάρχης αλλά μόνο όπου τον συνέφερε.
Ενώ του κρατάει μανιάτικο το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν κατόρθωσε ούτε να περάσει στο δεύτερο γύρο.
Τον θεωρεί επίσης υπεύθυνο για το γεγονός ότι...

Φ.Κρανιδιώτης “Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ψυχή”


του Φ.Κρανιδιώτη από την εφημερίδα Δημοκρατία (Real.gr)
Κόμμα και κυβέρνηση χωρίς ιδεολογία είναι σώμα χωρίς ψυχή. Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολιτικό ζόμπι. Χωρίς...

Σκάϊ: Η Φουστανέλλα του Τσολιά είναι Αλβανική!

Σ. Σπανουδάκης: Είμαστε φωτεινός λαός, γι’ αυτό μας πολεμάνε

 Και ένα εκπληκτικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης

Μιλάει μόνο με τη μουσική του. Και τα λέει όλα. Μέσα από αυτόν τον κώδικα επικοινωνεί με τις χιλιάδες των ακροατών του. Μιλάει σπάνια. «Θέλω να παράγω μουσική η οποία να απαλύνει τις ψυχές των ανθρώπων. Τ' άλλα όλα… περιττά. Και όσα λέω και όσα εκτός μουσικής κάνω, μάλλον κακό παρά καλό κάνουν κυρίως σε μένα», εξομολογείται στο newsbomb.gr.
Δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις και τα «πιστεύω» του. Η ειλικρίνειά του παρεξηγήθηκε και πλήρωσε πολλές φορές την ελευθερία του λόγου του. «Οι πολιτικοί μας λένε «πατρίδα», κι εμένα μου σηκώνεται η τρίχα όταν τους ακούω. Ο καθένας ονομάζει πατρίδα εκείνο που...

Wikileaks: Στήριξη στις εξεγέρσεις της Β.Αφρικής

Ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάντζ, μιλώντας στη φοιτητική ένωση του Πανεπιστημίου του Κέϊμπριντζ, την Τρίτη, δήλωσε ότι η δημοσιοποίηση των διπλωματικών αρχείων των ΗΠΑ, συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό στις λαϊκές εξεγέρσεις που εκδηλώθηκαν στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής, αλλά και της Μέσης Ανατολής.
 "Η ιδιοφυΐα των υπολογιστών έφερε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά και εξαγρίωσε εις βάρος του, την αμερικανική κυβέρνηση με τη δημοσιοποίηση στη σελίδα του, χιλιάδων από τα απόρρητα αρχεία της αμερικανικής διπλωματίας είπε ο Ασάνζ. Και συμπλήρωσε: "Οι διαρροές πιθανότατα έπεισαν κάποια από τα απολυταρχικά καθεστώτα της περιοχής, ότι...

Συνέντευξη Καρχιμάκη για το e-mail της zougla.gr για πολλά γέλια


Απίστευτα χαμηλής νοημοσύνης προπαγάνδα από τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος ξανατόνισε το ίδιο απολύτως φαιδρό επιχείρημα "διάβασα στα blogs (μόνο στο φιλικό του press-gr ήθελε να πεί - κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιανού είναι το press-gr), ότι το e-mail πρόερχεται από κύκλους της ΝΔ., αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω".

Ε, κι ο vasper έγραψε ότι "το e-mail το ξεκίνησε Πασόκος, για να κερδοσκοπήσει από την πτώση των CD'S (ασφάλιστρα κινδύνου)".
Να βγεί ο Σαμαράς δηλαδή και να πεί ""διάβασα στα blogs , ότι το e-mail πρόερχεται από κύκλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω" ;
Ο άνθρωπος είναι χειρότερος από τους βλάκες bloggers, που ...

Πασοκική προβοκάτσια το περιβόητο e-mail της χρεωκοπίας. Η απόδειξη.

Μάστορας ο Καρχιμάκης και πολύ μπροστά. Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Όχι τώρα που έγινε κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση, είχε δώσει εξετάσεις και πέρασε με άριστα.
Το σύστημα του έχει μείνει στην ιστορία. Τι έκανε;
Βλέπε Βατοπαίδι: Ετοίμαζε επερώτηση και την διέρρεε στοχευμένα σε Blogs και εφημερίδες με παραποιημένα στοιχεία ώστε να γίνει τζέρτζελο. Όταν όμως γινόταν η επερώτηση, εννοείται ότι αυτά τα στοιχεία – μαϊμού δεν υπήρχαν. Η λάσπη όμως είχε μείνει.
Ποιός θα ξεχάσει το...

Μεγάλη ατάκα,πρωινή, του Τράγκα...

"Οι πολιτικοί μας έιναι...

Κυρία Χριστοφιλοπούλου σε περίπτωση που...

...σας ρωτήσει κάποιος τηλεθεατής

"Γιατί το μάθημα των Θρησκευτικών δεν είναι υποχρεωτικό όταν είναι αποδεδειγμένο πως η θρησκευτική παράδοση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελληνική από αρχαιοτάτων χρόνων; Όταν το 95% του πλυθησμού είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και μάλιστα πιστοί. Όταν η Ορθοδοξία έχει ταυτιστεί με όλους τους αγώνες του Έθνους"

Τι σκοπεύετε να απαντήσετε;
Οτί γράφει το...

Αγχώθηκαν οι γραικύλοι του ΣΚΑΙ..500+ άτομα διαδήλωσαν εναντίον της σειράς '1821' με την υπόσχεση ότι "Δεν τελειώσαμε..."

Δηλώσεις του προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Αντώνη Παπαδόπουλου, για τη συνάντηση με το Μάθιου Νίμιτς


http://www.ekirikas.com/ImagesUP/ThumbUp/34649%20ANTONIS%20PAPADOPOULOS.jpgΟ Μάθιου Νίμιτς δεν διαφώνησε με τη θέση των στελεχών της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής ότι "οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι", ενώ βρήκε ως "ενδιαφέρουσα άποψη προς συζήτηση" την τοποθέτηση των ομογενών "να μην χρησιμοποιείται ο επιθετικός προσδιορισμός "Μακεδονικός" σε επίσημες προσφωνήσεις και αναφορές, ή για τον στρατό, τη γλώσσα και το λαό τους, αλλά να γίνεται χρήση του όρου π.χ. "ο λαός της τάδε Δημοκρατίας"".

Αυτά υποστήριξε ο...

Χάρρυ Κλυνν προς Μπουτάρη: "Μην τολμήσεις βεβυθισμένε, γιατί η υπομονή έχει τα όριά της"

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Επιμένουμε στο όνομα Θεσσαλονίκη δήμαρχε με το «ανοιχτό» μάλλον το «ορθάνοιχτο μυαλό» θα έλεγα…
που κάπου-κάπου , όμως, πρέπει να κλείνει κιόλας, για καμιά επιδιόρθωση!


Μεταξύ μας, οξυδερκέστατε, τον Μεγαλέξανδρο την τον θέλεις δίπλα στην τιμημένη ημισέληνο;


Τι σχέση μπορεί να έχει ο...

Άλλο ένα ψέμα το ραντεβού με τις αγορές το 2011...


Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Προχθες το απόγευμα συνεδρίασε έκτακτα το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου ο Γιώργος Παπανδρέου να ενημερώσει την υπό αυτόν ηγετική ομάδα, για τα τελευταία κυβερνητικά πεπραγμένα.
Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, μπαίνουμε και εμείς στον πειρασμό να αναφερθούμε στα τελευταία άρθρα μας που αποκάλυψαν όλη την αναίσχυντη και άθλια απόπειρα ψυχολογικού βιασμού της κοινής γνώμης, από την κυβέρνηση του νέο-ΠΑΣΟΚ. Επιχείρηση εκφοβισμού που σχεδίασε και υλοποίησε η κυβέρνηση του νέο-ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να....

Χθές απειλούσαν με απεργία πείνας, σήμερα ότι θα αυτοπυρποληθούν, αύριο?


Όταν οι μιμητές τους θα ζωστούν με εκρηκτικά , δεν θα απαιτούν από τους Πολιτικούς μόνο να τους νομιμοποιήσουν, αλλά και ...
Με μια καρα-μαϊμού απεργία πείνας , και σύρθηκαν στα πόδια τους κανάλια, αλλά  και κορυφαίοι Υπουργοί, ικετευοντάς τους να δεχθούν τις  γενναιόδωρες προσφορές τους .
Οι λαθρο-Μετανάστες που το show τους  μας κόστισε  εκατοντάδες χιλιάδες  ευρώ  για την φιλοξενία στην Αθήνα, και εκατοντάδες εκατομμύρια εκατομμύρια σε τουριστική δυσφήμιση, αναχώρησαν κρατώντας "τα έγγραφα που τους εξασφαλίζουν καθεστώς ανοχής".
Μέχρι και την ...