Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

Σταμάτης Γονίδης: Γεμίσανε την χώρα λαθρομετανάστες - Δεν υπάρχει ασφάλεια, ούτε δημοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή του Σκάι "Ο κόσμος ανάποδα". Σε μία ωριαία συνέντευξη που μίλησε για όλους και για όλα έθιξε και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της ασφάλειας, ενώ σχολίασε την δήθεν δημοκρατικότητα συγκεκριμένων κύκλων που χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για να μας ταλαιπωρούν!

Συγκεκριμένα είπε: "Εντάξει, κι εμείς έχουμε πάει μετανάστες νόμιμα έξω, αλλά μου γεμίσατε τον κόσμο λαθρομετανάστες και φοβάμαι να περπατήσω έξω. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά βλέπω παράξενα πράγματα. Είπαμε είμαστε φιλόξενος λαός, όλα καλά, αλλά δεν θα μας πηδ@ξουν... κιόλας!
 
Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η υποστήριξη; Από που έρχεται; Να δείξεις τι; Ότι είσαι δημοκράτης; Χρησιμοποιείς τη δημοκρατία για να μας πηδ@ς; Δεν το κατάλαβα αυτό! Δεν νιώθω ασφαλής μες στην χώρα μου".

Βέβαια αυτές οι δηλώσεις φαίνεται πως δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια και έσπευσε άμεσα να βάλει διαφημίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συκοφαντικά και ψευδή άρθρα για τις δήθεν «συστημικές» κοινοβουλευτικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Οι απαντήσεις στους αριστερούς διακινητές ψευδών ειδήσεων είναι αναλυτικές και παροτρύνουμε εχθρούς και φίλους να...

ANTINEWS: ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ… ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί της πιάτσας Συγγρού και του φον Αντωνάκη, βλέπουν ότι όπως πάει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, λίγα είναι τα ψωμιά της. Έτσι, σε άρθρο του διαδικτυακού οργάνου του φον, υποστηρίζεται ότι «Σε 90 ημέρες κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης». Ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό τους:

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σε 90 ημέρες κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά...
Τρεις μήνες που είτε θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της κυβέρνησης...

ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Ο MISTER-TSIPRAS Ο… ΤΡΟΜΕΡΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Μόνο τυχαία δεν είναι η «κεντροαριστερή» στροφή του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (με τις… συνήθεις «ενστάσεις» του Λαφαζανί, για τα μάτια των ακροαριστερών ψηφοφόρων…). Ούτε και τα σούρτα-φέρτα του misterTsipraτου… τρομερού στις Βρυξέλες, και τα χαμόγελα της… ευτυχίας, πότε με τον Γερμαναρά Σούλτς και πότε με τον μεθύστακα (σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις) Γιούνκερ. Έρχονται πρόωρες εκλογές μέσα στο φθινόπωρο και οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων προετοιμάζονται για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» (ρετάλια της κεντροαριστεράς, δηλαδή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), κι αν δε βγουν τα κουκιά, για...

ΚΛΕΒΕΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; Ε, ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ; ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!

aaaalavrenths24

Άνοιξε το κελί του Λαυρεντιάδη με 500.000 ευρώ…

Δεκαεννιά μήνες μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μένει ελεύθερος – ίσως και εντός της ημέρας – αμέσως μόλις…πληρώσει τα 500.000 ευρώ που όρισε ως εγγύηση το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών προκειμένου να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. 
Του επιβλήθηκαν, επίσης, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τακτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
To βούλευμα κάνει δεκτό το αίτημα του επιχειρηματία που στηριζόταν, κυρίως, στα.....

Αύριο μπαίνεις φυλακή!


Εσύ τι θα έκανες αν αύριο σε έκλειναν φυλακή χωρίς λόγο και σου στερούσαν το νεογέννητο παιδί σου;

Εάν είχες βρει το άλλο σου μισό, αποφάσιζες να κάνεις το πρώτο σου παιδί, παντρευόσουν στις 7 Σεπτεμβρίου και στις 18 Σεπτεμβρίου κάποιος που δεν γνωρίζεις καν, σκοτώνει κάπου, κάποιον. Στις 28 του ίδιου μήνα συλλαμβάνουν τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος και άλλους 5 βουλευτές, σαν υπεύθυνους για κάτι που έγινε έν αγνοία τους από κάποιον άγνωστο και σε αυτούς. Αφήνουν τους 3 ελεύθερους (δεν είχε πέσει ακόμα το τηλέφωνο Σαμαρά από την Αμερική) και φυλακίζουν τον Αρχηγό και τους άλλους δύο.

Στις 5 Οκτωβρίου κάποιος ανώνυμος ρουφιάνος της Ασφάλειας σε κατονομάζει απλά, ότι σε γνώρισε σε ένα γραφείο νόμιμου πολιτικού κόμματος πριν από πολλά χρόνια. “Ε, και;”, θα αναρωτηθείς. Την επόμενη μέρα, όμως, μαθαίνεις ότι ......

Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ… ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

karoto
Γράφει ο Αντίοχος.

Εδώ έχουμε τον ορισμό της θρασύτητας. Αντί να το βουλώνουν και να κρύβονται οι συριζαίοι, με τα «κατορθώματα» του… Μπαγκς Μπάννυ με το καρότο, βγαίνουν στην αντεπίθεση και δηλώνουν και… υπερήφανοι από πάνω!
Έτσι, πρώτος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του παρδαλού συνονθυλεύματος, Ν. Βούτσης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό… υπερήφανος για τη… στάση του Γαβριήλ (δεν έχουμε δει το σχετικό βίντεο, οπότε δεν ξέρουμε ποια ακριβώς ήταν η… στάση που είχετη συγκεκριμένη στιγμή ο… ήρωας του καρότου, αλλά μπορούμε κάλλιστα να… φανταστούμε):
«Στον ΣΥΡΙΖΑ αισθανόμαστε περήφανοι για την στάση που έχει κρατήσει ο Γαβριήλ. Ο βρώμικος πόλεμος που αντιμετωπίζει ο Γ. Σακελλαρίδης είναι ένα θέμα στο οποίο θίγεται η.....

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από την "ΕΜΠΡΟΣ" για τον Βορίδη: "Δεν πιστεύω - ούτε πιστεύει;! - ότι ο Κοινοβουλευτισμός και οι εκλογές είναι η λύση"!!!!

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Την περιφρόνησή του στο πολίτευμα διατρανώνει ο δελφίνος της ΝΔ και αρχισκευωρός κατά της Χρυσής Αυγής, Μάκης Βορίδης.
Σε άρθρο που υπογράφει ο ίδιος, αναφέρει: «Εσχάτως, η αναστάτωση που έχει δημιουργήσει το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας αποτελεί το σημείο αναφοράς κάθε κόμματος και πολιτικής ομάδας. Ο φόβος για τις λεγόμενες «ανώμαλες» εξελίξεις είναι διάχυτος και το κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας» σε συνδυασμό με τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες φροντίζουν να τον καλλιεργούν (…).
Αυτά που έγιναν δεν αποτελούν και καμμιά ιδιαίτερα πρωτότυπη πρακτική, αντιθέτως θα έλεγα, είναι ο κανόνας της συνταγματικής πράξης στον τόπο μας. Το σημαντικό σ’ όλη αυτή την ιστορία όμως, δεν είναι οι........

Η ξεφτίλα του καθεστώτος... Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών


Νέα φωτομοντάζ και ανάποδη κοπτοραπτική από την εφημερίδα των Συντακτών

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε στην αποψινή εκπομπή του το νέο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική (μην ξεχνάτε την τηλεμεταφορά Χρυσαυγιτών από το Ηράκλειο Κρήτης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε άλλο γελοίο φωτομοντάζ της ίδιας εφημερίδας).
Οι «μοντέρ» και οι κοπτοραπτούδες υπολόγιζαν ότι η αυθεντική φωτογραφία είχε χαθεί αφού κατασχέθηκε. Δεν υπολόγισαν όμως ότι αντίγραφο είχε κρατήσει συναγωνιστής στο γραφείο του ως κάδρο.
Στην πραγματική εικόνα τα πρόσωπα που απεικονίζονται κρατούν ένα κέλτικο σταυρό, που προπαγανδιστικά δεν κάνει τόσο ντόρο όσο μία σβάστικα. Αξίζει όμως να δούμε τα 7 σημεία που αποκαλύπτουν το φωτομοντάζ και την κοπτοραπτική:
1) Το δεξί χέρι του ατόμου που γονατιστό κρατά τη σημαία στα δεξιά της εικόνας είναι μισοσβησμένο.
2) Στην κάτω δεξιά γωνία της σημαίας παραμένει το.......

Ιδού πώς κατήντησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες

Έρευνα του Global Fire Power επιβεβαιώνει τη μεγάλη ισχύ και την ικανότητα των τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, τις οποίες και κατατάσσει στην 8η θέση των παγκόσμιων δυνάμεων.
Την ίδια στιγμή, απογοητευτική είναι η κατάταξη για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες εμφανίζονται να είναι οκτώ φορές λιγότερο ικανές από αυτές της Τουρκίας και να έπονται Στρατών «τριτοκοσμικών» χωρών.
Η έρευνα βασίσθηκε σε έναν συγκεκριμένο σύνθετο δείκτη που μετρά την ισχύ των Ένοπλων Δυνάμεων με κριτήρια, μεταξύ των οποίων, πληθυσμιακά και οικονομικά, δίδοντας πάντως ιδιαίτερη βάση στις ετοιμότητες και τις διαθεσιμότητες. Εν τέλει βγάζει τις δυνατότητες των Ένοπλων Δυνάμεων κάθε χώρας (106 χωρών του κόσμου).
Βάσει αυτού του δείκτη, ο οποίος χαρακτηρίζεται έγκυρος, (δεν περιλαμβάνεται η πυρηνική ισχύς των χωρών) προκύπτει πώς......

Μάχη Κιλκίς - Λαχανά, 19 - 21 Ιουνίου 1913


Μετά τη σύναψη της Συνθήκης του Λονδίνου, μεταξύ της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των Συμμαχικών δυνάμεων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο), ήλθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα Βαλκανικά κράτη τις μεταξύ τους διαφορές, για τη διανομή των Οθωμανικών εδαφών της Βαλκανικής.
Η Σερβία αναγνώριζε τα δικαιώματα της Ελλάδας επί των εδαφών, που κατείχε ο Ελληνικός Στρατός. Η Βουλγαρία όμως επεδίωκε να ιδρύσει τη Μεγάλη Βουλγαρία της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου, του 1878.
Η Βουλγαρία είχε πάρει την απόφασή της. Θα αναλάμβανε αιφνιδιαστικά ταυτόχρονη επίθεση κατά .....