Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2014

Σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων ο Γρηγόρης Αυξεντίου - ΒΙΝΤΕΟ


Σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων ο Γρηγόρης Αυξεντίου

Είναι στον κόσμο μια πανάρχαια φυλή που πήρε τη δύναμη απ’ το Θεό να ενσαρκώνει Αρχαγγέλους… Αρχαγγέλους της τιμής του ανθρώπου, της αξιοπρέπειας και της λευτεριάς. Και κάθε φορά που η ανάγκη  χτυπά την πύλη της Ιστορίας  για  να χαράξει στον γρανίτη της Αιωνιότητας  το πεπρωμένο, οι  ανθρωπόμορφοι Αρχάγγελοι ξεδιπλώνουν απ’ την καρδιά τους το φιλότιμο και το μεσουρανούν σημαία… Ο ένας γεννιέται Λεωνίδας και θεμελιώνει την τιμή του λαού του με το  δικό του το αίμα, στα στενά των Θερμοπυλών της κάθε εποχής, ο άλλος πυργώνεται  Παλαιολόγος στην πύλη του Ρωμανού και με την λεβεντιά του υψώνεται ίνδαλμα…. Και  όλοι οι Αρχάγγελοι, δρασκελούν μια μέρα τις χιονισμένες βουνοκορφές της Πίνδου, σκίζουν τα.....

Ηλίας Κασιδιάρης στο “Εμπρός”: Θα ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων!


Ηλίας Κασιδιάρης στο “Εμπρός”: Θα ξανακάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων!

Αποκλειστική συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
"Πρώτη προτεραιότητά της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που αποτέλεσε ως προσωπικότητα την μεγαλύτερη ελπίδα του λαού μας για εθνική και πνευματική αναγέννηση!"

Ολόκληρη η συνέντευξη στην Ειρήνη Δημοπούλου
-Η πορεία της Χρυσής Αυγής προς το λαό, το «άνοιγμα» προς ένα ευρύτερο κοινό, έγινε με την είσοδο της "Ελληνικής Αυγής" στο Δήμο Αθηναίων με τον Γενικό Γραμματέα της να την εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου είναι μια νέα «μητέρα των μαχών» για το κόμμα σας;
Όπως είπε ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στην εκλογική αναμέτρηση του 2010 είχαμε το.....

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ” Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 2014! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

erotisiarxigou1)__article (1)

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Πρώτη γεώτρηση στο Κατάκολο της Ηλείας από τον Ιωάννη Μεταξά το… 1938!
Η ιστορία των Ελληνικών πετρελαίων, που άλλοτε υπάρχουν και άλλοτε δεν υπάρχουν, είναι αυτή η ίδια η ιστορία της ξενοκρατίας στην Πατρίδα μας. Με ένα ακόμη προεκλογικό πυροτέχνημα ο απερχόμενος και καταρρέων πρωθυπουργός Σαμαράς, επισκεπτόμενος το υπουργείο Περιβάλλοντος εδήλωσε ότι από το πετρέλαιο θα υπάρχουν έσοδα 150 δισ. ευρώ μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια.
Μετά την δήλωση αυτή έσπευσαν οι.....

Ο ΑΡΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ Ο… ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

[el]image1
«Αυτοψία» -όπως γράφουν πομπωδώς τα παπαγαλάκια του – έκανε ο Αρούλης Σπηλιωτόπουλος με κουστωδία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό του, στην περιοχή του Θησείου,  τάχατες για το παρεμπόριο. Ας αντιγράψουμε το «ρεπορτάζ» που έκανε ένα παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού:

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει επί μακρόν με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και στη συνέχεια οι ίδιοι τον οδήγησαν στους πεζόδρομους όπου ανθίζει το παρεμπόριο, λόγω της ανοχής της σημερινής δημοτικής αρχής, της έλλειψης ελέγχων και καλής αστυνόμευσης. Αυτή ακριβώς την κατάσταση καυτηρίασε στη δήλωσή του, για την περιοχή του Θησείου: “Και αυτό είναι ένα ακόμη χειροπιαστό έργο της......

Ρεπορτάζ από το μεγαλύτερο ρωσικό πρακτορείο - Russia Today - για τη Χρυσή Αυγή και τη θέση της για την Ουκρανία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων είτε κωφεύουν για τις παρουσιάσεις των συνδυασμών του Λαϊκού Συνδέσμου είτε συκοφαντούν τον νόμιμο μας αγώνα είτε παραπληροφορούν την ελληνική κοινωνία για τις προτάσεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Κινήματος.
Συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος" ήρθε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο από το μεγαλύτερο ρωσικό μέσο το οποίο κάλυψε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι πήραν δηλώσεις από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ:

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!..

Οργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη ¨Συμπόσιο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίντ ο 2ος¨. Μιλώντας στο συμπόσιο ο πρόεδρος του Ιδρύματος Τουρκικής Ιστορίας (ΤΤΚ) καθηγητής Δρ. Μετίν Χιουλαγκιού είπε πως ¨Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τις μέρες μας πρέπει να καταλάβουμε τον Αμπντουλχαμίντ¨.
Ο Χιουλαγκιού μιλώντας στα.....

ΒΙΝΤΕΟ από την παρουσίση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου της Χρυσής Αυγής: "Η απελευθέρωση της Χώρας θα ξεκινήσει και πάλι από το Μωριά"

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! - ΒΙΝΤΕΟ

470634

Διαβάζω έκπληκτος ότι τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της Ελλάδος, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κόπτονται για τους ομογενείς μας της Ουκρανίας, καταγγέλλοντας ότι δέχονται απειλές διώξεων, περιορισμούς στην χρήση της ελληνικής γλώσσης κ.τ.λ. Ιδού οι σχετικές τους ανακοινώσεις:
ΚΚΕ: «Οι απειλές εναντίον των ομογενών προέρχονται  από ναζιστικές οργανώσεις και κόμματα της Ουκρανίας που δρουν με την κάλυψη της νέας ουκρανικής κυβέρνησης, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο ότι μία απ’ τις πρώτες πράξεις της νέας ουκρανικής κυβέρνησης ήταν ο περιορισμός στα δικαιώματα στη γλώσσα και στη λειτουργία των σχολείων, τα οποία υπήρχαν εδώ και δεκαετίες».
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ελληνισμός της....

Χρήστος Παππάς: "Έρχεται η Καθαρά Δευτέρα του Έθνους"


Άρθρο του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την εφημερίδα "Εμπρός"

Σύμφωνα με την Ελληνορθόδοξη χριστιανική παράδοση η Δευτέρα που έρχεται, λέγεται Καθαρά Δευτέρα και μ’ αυτήν ξεκινά μία μακρά περίοδος νηστείας - ακρεοφαγίας μέχρι την ημέρα της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, αυτής της Ανάστασης του Σωτήρος Χριστού.
Η πραγματική «Καθαρά Δευτέρα» του Έθνους δεν θα είναι άλλη από την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014. Τότε, σε τρεις μήνες από σήμερα, που ο Ελληνικός Λαός θα ρίξει στα αζήτητα της ιστορίας τη συγκυβέρνηση της προδοσίας Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ. Θα συντρίψει και θα κάψει δια της ψήφου του τους καρνάβαλους της πολιτικής Σαμαρά και Βενιζέλου.
Η 26η Μαΐου θα σημάνει την.....

Ο Λαός μιλάει στο "Μακελειό" του Χίου και δηλώνει με θάρρος... "Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος"

Δείτε το βίντεο....

2.85Ο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 23% ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Σε συμφωνία για την σύσταση κοινής επιτροπής εμπειρογνωμόντων με αντικείμενο την ανταλλαγή κρατουμένων μετάξυ Ελλάδος και Αλβανίας κατέληξαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης των δύο χωρών σε συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα.

Τη σύσταση κοινής επιτροπής που θα εξετάσει και θα προωθήσει την ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, αποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Αλβανός ομόλογος του Νασίπ Νάκο (Nasip Naco), ο οποίος αποδέχθηκε πρόσκληση του κ. Αθανασίου και πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της.....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

Καθώς οι εξελίξεις στην Κριμαία είναι ραγδαίες, με την γενικευμένη ρωσσική επέμβαση επί θύραις, ας δούμε κάποια χρήσιμα στοιχεία γι’ αυτή την περιοχή. 
 
Η αυτόνομη δημοκρατία της Κριμαίας δημιουργήθηκε μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, το 1991. Βάσει του ιδιότυπου αυτού καθεστώτος της αυτονομίας, η τοπική βουλή της Κριμαίας δεν έχει μεν το δικαίωμα να επιβάλλει νόμους, αλλά η δημοκρατία της Κριμαίας είναι οικονομικά αυτόνομη και διαθέτει δικό της Σύνταγμα, από το 1999. Επιπροσθέτως, η Σεβαστούπολη (έδρα του ρωσσικού στόλου) έχει ειδικό καθεστώς. Ο δήμαρχος της δεν εκλέγεται αλλά διορίζεται από την κυβέρνηση του Κιέβου.
Η Κριμαία εντάχθηκε στην Ουκρανία το 1954. Ήταν το «δώρο» του Ουκρανικής καταγωγής Νικήτα Χρουστσώφ προς την Ουκρανία, για τα «300 χρόνια της ρωσσο-ουκρανικής συνεργασίας».
Η περιοχή, έγινε τμήμα της Ρωσσικής Αυτοκρατορίας, τον 18ο αιώνα (1783), επί της Μεγάλης Αικατερίνης και διατηρήθηκε κατά τον.....