Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

Χρυσή Αυγή: Όλες οι ομιλίες στη Νίκαια

Δείτε το βίντεο...

Χρήστος Παππάς: «Ο κ. Στρατούλης θα πάρει βραβείο Όσκαρ»

xpappas__article
 “Ο κύριος Στρατούλης θα πάρει βραβείο Όσκαρ. Το σύστημα θέλει εναγωνίως ακόμη και νεκρό. Θέλει το δικό του “Λαμπράκη”» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Α989 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, για την φάπα που έφαγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χθες στο ΟΑΚΑ, ενώ έκανε λόγο για «χοντροκομμένη προβοκάτσια».
«Το σύστημα είναι τρομοκρατημένο από την.....

Το BBC θέλει να βάλει περισσότερους ομοφυλόφιλους παρουσιαστές ακόμα και στις παιδικές εκπομπές για να «εξοικειωθούν» τα παιδιά με τις «διαφορετικές σεξουαλικότητες»

Μετά τον διασυρμό του, από τις αποκαλύψεις ότι απέκρυπτε επί δεκαετίες τη δράση του παιδεραστή τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος κακοποιούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια, τώρα το BBC προτείνει ότι οι παιδικές εκπομπές του θα πρέπει να περιλαμβάνουν πιο πολλές λεσβίες, ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους, σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας.
Μια ομάδα από "εννέα εμπειρογνώμονες" αποφάνθηκε ότι....

Βίντεο από τον Εθνικιστικό σεισμό στη Νίκαια!!

Σαν περνά η Χρυσή Αυγή....

Αυτός είναι ο άνθρωπος (Στρατούλης) που κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή...Ένας ακόμη παρίας-δούλος του συστήματος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ...! ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 2008...!!!

Μια αποκάλυψη από το 2008 που δείχνει πόσο μεγάλο λαμόγιο είναι ο Στρατούλης βγάζει μπροστά σήμερα ο «Στόχος» που έχει άνα κακό ελλάτωμα…. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και γιαυτό δεν ξεχνιέται… Είναι 4 Δεκεμβρίου του 2008 κι από τις σελίδες μας γράφουμε:

Συνεχίζουν να προκαλούν οι "οικονομικοί μετανάστες" από την Αλβανία...Βεβήλωσαν ακόμη μια φορά την Ελληνική Σημαία

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Σε αυτά τα παιδιά Β' και Γ' γενιάς οι ανεκδιήγγητοι αριστεροπασόκοι και ελαφροδεξιοί θέλουν να δώσουν την ελληνική ιθαγένεια!!!!!!

Τρία παιδιά από την Αλβανία κατέβασαν δύο ελληνικές σημαίες, τις έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τις πατούν.

Μάλιστα έκαναν άσχημες χειρονομίες, ενώ ο ένας από αυτούς κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό του.
Όλα έγιναν στα....

Εκφυλίζεται πλήρως η Γαλλία από τους ομοϊδεάτες του Βενιζέλου και του Τσίπρα: Γάμοι ομοφυλοφίλων, υοθεσίες παιδιών και άλλα τέτοια...."προοδευτικά"

Δεκάδες χιλιάδες Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού την Κυριακή για να διαδηλώσουν υπέρ των γάμων αλλά και το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 60.000- 150.000 άτομα(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Με την αριθμητική οι νεοταξίτες είναι δεδομένο ότι δεν έχουν καλή σχέση), τα οποία έδειξαν την υποστήριξή τους στις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Οι διαδηλωτές, εν μέσω μουσική τζαζ και ρυθμούς ντραμ, φώναζαν συνθήματα του τύπου....

Τι τυχεροί είμαστε που έχουμε (λαθρο)μετανάστες...EUROSTAT "Κάθε χρόνο οι μετανάστες φυγαδεύουν ένα δισ. ευρώ"

Η τελευταία έρευνα της Eurostat για την εκροή συναλλάγματος από μετανάστες στην Ελλάδα, βεβαιώνει ακόμη μια φορά πόσο επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε με τα αποτελέσματα και συμπεράσματα ερευνών και δημοσκοπήσεων. Και τούτο διότι η φετινή έρευνα της Eurostat, αμφιβάλλω αν ληφθεί σοβαρά υπόψη, ακόμη και από αυτούς που συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους.
Κατά την Eurostat λοιπόν, κάθε χρόνο οι μετανάστες στην Ελλάδα -νόμιμοι και παράνομοι- φυγαδεύουν στις πατρίδες τους περί το ένα δισ. ευρώ. Πώς εξήγε αυτό το συμπέρασμα; Από τα παραστατικά των εταιριών που μεταφέρουν τα χρήματα από την Ελλάδα προς την αλλοδαπή.
Για τη μεταφορά χρημάτων, δεν....

Περικλής Γιαννόπουλος: Να γιατί πεθαίνετε

"Πεθαίνετε, διότι ....

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ως ανθελληνικό κόμμα


Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο.  Αποτελεί, όμως, πραγματικότητα και οδηγεί σ’ αυτό, το οποίο ονομάζεται επιτομή του θράσους. Ο Βενιζέλος ‘’ανέλαβε πρωτοβουλία για την διευθέτηση νομικών κενών, τα οποία επιτρέπουν την ασύδοτη δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’!  Αν μη τι άλλο, η....

Η πόλη μας ανήκει! Φωτορεπορτάζ από Νίκαια

Η πόλη μας ανήκει! Φωτορεπορτάζ από Νίκαια
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού. Οικτρή αποτυχία κράτους και παρακράτους με τις.....