Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Εμετικός ο Δρίτσας: Λέει όχι στις ιδιωτικοποιήσεις αυτός που ξεπούλησε τον ΟΛΠ!

Με το γνωστό θράσος που φέρνει η αναρρίχηση στην εξουσία, οι συριζαίοι δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να διαψεύδουν τα ίδια τους τα καμώματα.

Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αυτές «δεν είναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ»!

Με ακόμη μεγαλύτερο θράσος, όμως, συνέχισε λέγοντας ότι «Δεχθήκαμε τον συμβιβασμό...

Από τα σαλόνια της Μόσχας στα αλώνια του Βιετνάμ ξέπεσαν οι κομμουνιστές

Μια φορά κι έναν καιρό, τα κομμούνια έκαναν τις διεθνείς συναντήσεις τους στα σαλόνια της Μόσχας και των δορυφόρων της, απολαμβάνοντας τη χλιδή του… σοσιαλιστικού παραδείσου – που ήταν μόνο γι’ αυτούς.

Τώρα ξέπεσαν στ’ αλώνια του… Βιετνάμ.

Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ Ανόι, λοιπόν, θα γίνει η 18η  διεθνής συνάντηση «κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων», με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και η ιμπεριαλιστική...

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ βασανίζει ανήλικα παιδιά

Είναι γνωστή η σιωπή των εγχώριων (και όχι μόνον) «αντιρατσιστών» για τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, με την ξεκάθαρα ρατσιστική συμπεριφορά τους εναντίον των Παλαιστινίων.
Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά ήρθε ξανά στην επιφάνεια ύστερα από την καταγγελία της Παλαιστινιακής Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων (ΠΕΔΚ). Σύμφωνα με αυτήν, η συντριπτική πλειοψηφία των ανήλικων παλαιστινίων κρατουμένων στις φυλακές Μεγκίντο και Οφέρ έχει υποστεί ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια και σεξουαλικές επιθέσεις από...