Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

Ομολογία Πρετεντέρη: «Πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην καλούμε την Χρυσή Αυγή»

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» που πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Έπεσε και το τελευταίο προσωπείο δημοκρατικότητας των διωκτών της Χρυσής Αυγής. Ο «πολύς» παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Γιάννης Πρετεντέρης, έδωσε συνέντευξη σε γνωστή συστημική ιστοσελίδα, προκειμένου να δώσει την άποψή του σχετικά με αυτά που διαδραματίζονται εντός του καναλιού, με φόντο το δελτίο ειδήσεών του, το οποίο έχει καταρρεύσει, πέφτοντας σε πλήρη ανυποληψία, συνέπεια της αναξιοπιστίας, της προπαγάνδας και του ψεύδους που εκπεμπόταν μέσω αυτού.

Στην συνέντευξή του ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει ότι υπήρχε σχεδιασμός για την συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής, από πριν τις εκλογές, δηλαδή πολύ πριν ασκηθούν οι παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματος. Ας δούμε τι είπε, συγκεκριμένα:

«Θα συνεχίσετε να μην καλείτε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής;
 Είναι αλήθεια ότι δεν έχω καλέσει τον Μιχαλολιάκο ή άλλον από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι σωστό. Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή...

Η Ντόρα αδειάζει Σαμαρά και επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Τους υποτίμησες και έκανες ήρωες τους Χρυσαυγίτες!

Εδώ και καιρό γράφουμε για τις προσεγμένες και μεθοδικές κινήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαθηλώσει τον Σαμαρά και να πάρει την θέση του στην προεδρεία της ψοφοδεξίας κληρονομικώ δικαίω.

Εξάλλου είναι γνωστό πως η Ντόρα ελέγχει πάνω από το 50% του κομματικού μηχανισμού και ιδιαίτερα τώρα που οι υποστηρικτές του Σαμαρά έχουν περιοριστεί σε μια κλίκα ισχνής μειοψηφίας.
Ο Σαμαράς για να διατηρηθεί στην εξουσία και για να ευχαριστήσει τα υπερατλαντικά του αφεντικά ενορχήστρωσε μια πρωτοφανή σκευωρία, διαπράττοντας το μεγαλύτερο δικαστικό και πολιτικό έγκλημα κατά της Χρυσής Αυγής, επειδή του έκοβε ψήφους!

Αυτή η σκευωρία και η παράνομη πολιτική δίωξη κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας έγινε ευρέως αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος στις τελευταίες ευρωεκλογές έφυγε μαζικά από την ψοφοδεξιά, αυξάνοντας παράλληλα τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Η ολοκληρωτική αυτή ήττα δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την Μπακογιάννη, η οποία άδραξε την ευκαιρία να σκάψει τον λάκκο του Σαμαρά. Σε επιτροπή πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης η Ντόρα με δήλωσή της...

Τσάτσοι του Καθεστώτος οι αριστεροί τρομοκράτες με σφραγίδα της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απίστευτα πράγματα από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη. Πιο παρακρατικός πεθαίνεις! Άντε και στην πρώτη άδεια ελεύθεροι, όπως οι υπόλοιποι παρακρατικοί αριστεροί δολοφόνοι.

Δεν θα καταδικαστούν με τον αντιτρομοκρατικό νόμο οι αριστεροί τρομοκράτες οι οποίοι προχώρησαν στη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης για να χρηματοδοτήσουν την τρομοκρατική τους δράση, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για μια απόφαση-τραγέλαφο, η οποία πάντως πιστοποιεί όσα από μακρού χρόνου υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή: η αριστερή τρομοκρατία δεν ενθαρρύνεται απλά από το αντεθνικό Κράτος, αλλά βρίσκεται υπό την πλήρη ασυλία του!

Ενώ λοιπόν οι ίδιοι οι γόνοι των πλουσίων οικογενειών των Βορείων Προαστίων δηλώνουν «αντάρτες πόλης» και προβαίνουν σε στημένες επιθέσεις κατά των αστικών θεσμών τις οποίες προβάλλουν ντυμένες με μεγαλοπρέπεια οι κατά τους αναρχικούς «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι», το αστικό δικαστήριο αγνοεί τις ομολογίες τους και τους χαρακτηρίζει...

Το Ποτάμι ως εφεδρεία του συστήματος - Επικό άρθρο του Γιώργου Μάστορα

Ένας αχταρμάς νεοφιλελευθερισμού και των «προχωρημένων» θέσεων του Γιωργάκη Παπανδρέου είναι το πρόγραμμα του νέου αγαπημένου (και προωθημένου καταλλήλως) των συστημικών ΜΜΕ Σταύρου Θεοδωράκη. Αν στο όλο σκηνικό βάλετε και τον δεδομένο εκσυγχρονιστικό σημιτισμό, του οποίου την αύρα εκπέμπει εξαρχής το μόρφωμα αυτό, θα καταλάβετε τι περίπου «φρούτο» είναι το Ποτάμι. Αρκεί να δει ο οποιοσδήποτε κάποια πρόσωπα από εκείνα που παρέστησαν στην παρουσίαση του «προγράμματος» του Θεοδωράκη για να αντιληφθεί την έντονη μυρωδιά του κοσμοπολιτισμού που διέπει το όλο εγχείρημα. Ο συνταγματολόγος (και φανατικός αντιεθνικιστής) Νίκος Αλιβιζάτος, η καθηγήτρια Θάλεια Δραγώνα («ιστορική» σχολή Ρεπούση και ΣΙΑ) με τον σύζυγό της καθηγητή στο London School of Economics Νίκο Μουζέλη.  Αν προσθέσετε και τα πρόσωπα ων Τατσόπουλου και Ψαριανού, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να πολιτευθούν με το Ποτάμι, τότε «έδεσε το γλυκό».

Εις ό,τι αφορά τα λεγόμενα του Ποταμιού είναι ανάξια κριτικής. Μια «σαλάτα» ανεμομαζωμάτων από έναν τύπο ο οποίος, συν τοις άλλοις, δείχνει να έχει και σαφές πρόβλημα άρθρωσης λόγου. Αν δεν υπήρχε δεδομένη εντολή στα παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ να τον στηρίξουν, έστω και με έμμεσο τρόπο, είναι σίγουρο ότι...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ;

GREECE-GUERRILLA_b2
Όπως έγινε γνωστό, ένα από ύποπτο κλεμμένο ΙΧ που έφερε πινακίδες κρατικής υπηρεσίας και εντοπίστηκε χθες στην περιοχή των Εξαρχείων (οδός Κωλέττη). Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας Volkswagen (σκαραβαίος), χρώματος γκρι, που είχε κλαπεί προ διμήνου από την Πάτρα και είχε πινακίδες υπουργείου.
Ωστόσο, ο εντοπισμός του οχήματος δεν έγινε χθες! Αλλά, πριν από πολλές ημέρες και από τότε μέχρι χθες «το όχημα ήταν υπό παρακολούθηση από τις αστυνομικές υπηρεσίες επί αρκετές ημέρες αναμένοντας κάποια κίνηση που θα οδηγούσε στον εντοπισμό υπόπτων», όπως γράφει ο.....

Bankingnews: Σύντομα το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγγνώμη από την Χρυσή Αυγή


Bankingnews: Σύντομα το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγγνώμη από την Χρυσή Αυγή

Αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση για το ζήτημα της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής από την οικονομική ιστοσελίδα Bankingnews
Όταν η δημοκρατία αμαυρώνει την ψήφο 536 χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα στην Ελλάδα....
Ξεπερνώντας την υβριστική αριστερίζουσα προσέγγιση... φασίστας, ακραίος, ακροδεξιός και άλλα συναφή, την οποία ορισμένοι θα χρησιμοποιήσουν για να αντικρούσουν τον τίτλο του κειμένου που ακολουθεί, σπεύδουμε να αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να το παίζουμε δημοκράτες και ταυτόχρονα να αποκλείουμε 536 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν από επιλογή την Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν τρίτο κόμμα.
Π.χ. δεν μπορεί το Ποτάμι να απολαμβάνει προβολή, να συνομιλεί με την κυβέρνηση, η ηγεσία του να συναντάει υπουργούς, να.....

Γ. ΒΛΑΧΟΣ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ «ΛΑΓΟΣ» ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ;

1898037_274036629418541_316822325_n
Μιλώντας στο parapolitika.gr ο βουλευτής της νουδούλας Γ. Βλάχος, επιβεβαίωσε αυτά που είπε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο KONTRA, όταν του ζητήθηκε σχόλιο για τη δήλωση του κ. Τζιτζικώστα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας. «Είπα το αυτονόητο. Αν τα πράγματα στραβώσουν ποιος Έλληνας μπορεί να αρνηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας;».

Και δεν επιβεβαίωσε μόνον αυτά, αλλά επέμεινε και στην αναφορά του πως σε μια τέτοια περίπτωση και το θέμα Πρωθυπουργού θα τεθεί από μηδενικής βάσεως. «Με δεδομένο ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα ήταν ευρύτερη από.....

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” ΓΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

akropolis-kikilia__article

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας “Ακρόπολη” για τον ρόλο Κικίλια στις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους κατά της Χρυσής Αυγής.
“Μας κατηγόρησαν ότι ήμασταν υπερβολικοί! Δυστυχώς όμως αυτή την φορά είχαμε δίκιο εμείς. Την ευθύνη του εμπρησμού οχημάτων τα οποία ανήκουν σε υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής, ανέλαβαν παρακρατικοί τρομοκράτες σε γνωστή ιστοσελίδα που φιλοξενεί προκηρύξεις δολοφονικών ενεργειών. Πρόκειται για θρασύδειλες επιθέσεις οι οποίες σημειώθηκαν στο διάστημα από 16 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου 2014 με στόχο οχήματα (ΙΧ αυτοκίνητα και μηχανή) τα οποία ανήκουν σε.....

ΟΤΑΝ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Communism is Talmudic Judaism
Είθισται, κάθε φορά που το σιωνιστικό Ισραήλ εξαπολύει εκστρατείες εξανδραποδισμού των Παλαιστινίων, οι πρώτοι που διαμαρτύρονται στην Ελλάδα να είναι –παραδόξως!- οι πάσης φύσεως αριστεροί. Ξεχνώντας τις σιωνιστικές ρίζες του κομμουνισμού (Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, Τίτο κ.λπ.), αλλά και το γεγονός ότι το σιωνιστικό Ισραήλ οφείλει –κατά κύριο λόγο- την ύπαρξή του στη «δική τους» σταλινική Σοβιετική Ένωση.
 
Για να μην… ξεχνιούνται, λοιπόν, αναδημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία άρθρου ξένου ιστορικού, που δημοσιεύεται (χθεσινή ανάρτηση) στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Όταν η Σοβιετική Ένωση προστάτευε το Ισραήλ». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Τη 17η Μαΐου 1948, η ΕΣΣΔ αναγνωρίζει το κράτος του Ισραήλ, που έχει ανακηρυχθεί τρεις ημέρες νωρίτερα.1 Η χειρονομία αυτή, που θεωρήθηκε μεγάλη νίκη για το σιωνιστικό κίνημα, σήμανε την ολοκλήρωση μιας πολύχρονης προσπάθειας. Οι πρώτες επαφές είχαν πραγματοποιηθεί στο......

ΚΑΙ ΟΙ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ AL JAZEERA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

alf
Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά τον Ομπάμα, την Μέρκελ, τους διεθνείς τοκογλύφους, τους ηγετίσκους της Ε.Ε., το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, την κυβέρνηση του Ισραήλ και… λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, εστράφησαν κατά της Χρυσής Αυγής και οι… αμερικανοισλαμιστές του Al Jazeera.
Έτσι, η αμερικανική έκδοση του Al Jazeera, φιλοξενεί κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου της Νέα Υόρκης, Ζαν Φιλιπ Ντεντιέ, ο οποίος αναμασά τη γνωστή καραμέλα των… ρατσιστικών επιθέσεων από χρυσαυγίτες και χαρακτηρίζει την Ελλάδα προπύργιο του ρατσισμού στην Ευρώπη.
Αφού λοιπόν γίνεται μνεία σε δύο πρόσφατες «ρατσιστικές» επιθέσεις, χύνεται το αμερικανοισλαμικό δηλητήριο κατά πάντων:
«Αυτές είναι μόνο δύο αναφορές της εγκληματικής ξενοφοβίας που βγαίνει στην επιφάνεια στην Ελλάδα, τη στιγμή που αντισημίτες και ακροδεξιά μέλη και συμπαθούντες της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνοι για τη βία. Την ίδια στιγμή οι....

Αξεπέραστο άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου για την εθνικιστική ιδεολογία


Αναδημοσίευση άρθρου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, από τον Οκτώβριο του 2012, που όμως είναι τόσο επίκαιρο.

«Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.
Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν
όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους.

Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,
τ’ άρματά τους. Με κείνα μας χαλάσαν.

Η σκέψη, νούλα. Η Τέχνη, πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος…»

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

«Η περίφημη «παγκοσμιοποίηση», το «Τέλος της Ιστορίας» δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο. Είναι το γέννημα μίας συνωμοσίας αιώνων και ένοχος καρπός του υλισμού με την μισαλλοδοξία. Όμως, ο εχθρός δεν είναι «παντοδύναμος», είναι απλά «μεγαλοδύναμος»… Παντοδύναμος είναι...