Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2014

" Εθνική Αυγή": η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούντας

Εθνική Αυγή: η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών στις παράνομες μεθοδεύσεις της μνημονιακής χούντας
Στην αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Εθνική Αυγή" που ιδρύθηκε πρόσφατα κατόπιν πρωτοβουλίας Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Η "Εθνική Αυγή" μπορεί να μετάσχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, σε περίπτωση που η μνημονιακή χούντα προχωρήσει σε νέο πραξικόπημα και θέσει εκτός νόμου το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".

Το κείμενο που ακολουθεί διανεμήθηκε σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα στους συγκεντρωμένους Έλληνες.

Χιλιάδες κόσμου διαδηλώνουν για τους Ήρωες των Ελλήνων............Συγκλονιστικές φωτογραφίες

"Χάνεσαι" στο πλήθος του κόσμου...

Αυτές οι εικόνες είναι ελάχιστες για να περιγράψουν τον αριθμό των παρευρισκομένων που έκαναν το κέντρο των Αθηνών να φαντάζει πολύ μικρό...

Δείτε ακόμη περισσότερες...

Τίποτα δε λυγίζει τους Εθνικιστές... Συγκλονιστική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Εθνκιστών στην εκδήλωση των Ιμίων.... Φωτογραφίες


Δεκάδες χιλιάδες πατριώτες και εθνικιστές έδωσαν το "ΠΑΡΩΝ" στο προσκλητήριο νεκρών της Χρυσής Αυγής για τους πεσόντες των Ιμίων

Περισσότερες φωτογραφίες...

Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Έλληνες Ήρωες Αξιωματικούς


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Χιλιάδες Έλληνες στο μνημείο των Ιμίων μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης


Η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας έχει κατακλυστεί από νωρίς το απόγευμα από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που έχουν συρρεύσει από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, αλλά και από όλη την Ευρώπη για να τιμήσουν τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια το 1996.

Οι διερχόμενοι οδηγοί κορνάρουν συνέχεια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση τους στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τα εμπόδια που θέλησε να βάλει η χούντα Σαμαρά, το κλίμα είναι...

Μόνο οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις έμειναν στο καθεστώς: Προελαύνει άνευ αντιπάλου η Χρυσή Αυγή

Μια εξαιρετικά εύστοχη ανάλυση, που καταδεικνύει πλήρως τον πανικό και την απελπισία του συστήματος έναντι της προελαύνουσας σε όλα τα μέτωπα, Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Βασ. Αναστασόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανάλυση του ο αρθρογράφος βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έριξε λευκή πετσέτα» στο θέμα του Δήμου Αθηναίων, ενώ η ΝΔ δεν τολμάει καν να ανακοινώσει υποψήφιο, αφού όλες τις οι επιλογές αρνούνται να υποχρεωθούν σε ήττα από την Χρυσή Αυγή.
Έτσι καθίσταται σαφές πως το μόνο που απομένει στο σύστημα της κλεπτοκρατίας, προκειμένου να διασώσει τον εαυτό του είναι οι όποιες παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις έχουν μείνει στην φαρέτρα του. Στο πολιτικό πεδίο είναι ήδη ηττημένοι, έχουν παρατήσει τις όποιες προσπάθειες τίμιου πολιτικού αγώνα και στρέφονται πλέον αποκλειστικά και μόνο στις παράνομες μεθοδεύσεις για να αντιμετωπίσουν τον Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Βασ. Αναστασόπουλου:

«Στρώνουν χαλί» για το Δήμο της Αθήνας στον Κασιδιάρη;

Είναι καιρός να...

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής - 1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Στις αμμουδιές της Μέκκας διώξε το, ήλιε,
το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας…
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα,
θεία είν’ η δάφνη! Μια φορά κανείς πεθαίνει».

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΡΑΛ

Εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου είχαμε ξενυχτήσει στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τις δραματικές εξελίξεις στις εσχατιές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Ο Πολεμικός μας Στόλος είχε αποπλεύσει από τον ναύσταθμο με ζωντανή… τηλεοπτική κάλυψη (!!!) για τις βραχονησίδες Ίμια, όπου οι Τούρκοι, αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, απαιτούσαν την υποστολή της Σημαίας μας από μία από τις νησίδες. Τα ξημερώματα σαν κεραυνός ακούστηκε η τραγική είδηση ότι αγνοείτο ένα ελικόπτερο του Πολεμικού μας Ναυτικού και οι τρεις Αξιωματικοί, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτό, οι Αείμνηστοι Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός. Επιπλέον γινότανε γνωστό ότι κατόπιν επεμβάσεως διπλωματικής των «καλών μας συμμάχων»...

Ομολογία ΣΟΚ - για τον μαζάνθρωπο - από τον Αλβανό δολοφόνο: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

CFE868BE17EDD649C9AFC9E6AD12B110
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κυνική ομολογία του αδίστακτου δολοφόνου - σαν τους φυλετικά όμοιούς του που οι αριστερο δεξιοί θεωρούν "οικονομικούς μετανάστες" και θέλουν να ελληνοποιήσουν - για συνεργασία του με τους "αναρχικούς" με στόχο την εκτέλεση εντολών από.... κόμματα του "συνταγματικού τόξου";! φανερώνει ποιός ελέγχει το παρακράτος και τελικά οι "ποινικοί" και "τρομοκράτες" ποιών ...μαριονέτες είναι...
 
Η ομολογία του 30χρονου Αλβανού κακοποιού Σινάνι που αυθορμήτως ομολόγησε τη διάπραξη σωρείας δολοφονιών σε Αλβανία, Ελλάδα και Ιταλία (ως πληρωμένος φονιάς), καθώς επίσης και την συνεργασία του με αναρχοκομμουνιστική ληστοτρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα (την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς), είναι σαφής, σαφέστατη: «Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος».
Από κει και πέρα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για ....

"Τι είναι ο Τούρκος"...;!

Απαντά για όλους ένας πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ...

Ένας που έμεινε Όρθιος απέναντι στον Αττίλα και θύμισε ότι η φράση του Κολοκοτρώνη για τους εχθρούς του Γένους είναι πάντα επίκαιρη και εύστοχη

"Όταν στον Τούρκο δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνει τα μπροστινά του.
Όταν του δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνει τα πισινά του!"


Δείτε το βίντεο...

Σε λιγότερο από 6 ώρες η Αθήνα θα πλημμυρίσει από Έλληνες Εθνικιστές... Δεκάδες πούλμαν από την επάρχια καταφθάνουν...

Συνεχώς καταφθάνουν πούλμαν από την επαρχία με Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες που έρχονται να αποτείνουν φόρο τιμής στους Ήρωες των Ιμίων...

Το καθήκον σε καλεί
Η θέση σου είναι μαζί μας

Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ

Μεταγραφή... βόμβα αλλάζει το σκηνικό: Η πρώην υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας Καμμένου πάει στην Νέα Δημοκρατία


Μεταγραφή... βόμβα αλλάζει το σκηνικό: Η πρώην υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας Καμμένου πάει στην Νέα Δημοκρατία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Η μαύρη "ελληνίδα" της πατριωτικής ΝΔ έχει ήδη τους πρώτους θερμούς υποστηρικτές όπως τους "εθνικοπατριώτες" του antinews που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ της (εδώ)

Πράγματα και θαύματα θα συμβούν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!
Η πρώην εκπρόσωπος του Καμμένου θα συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου και γιατρού κ. Χρήστου Πρεκετέ, τον οποίο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.
Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ ήταν υπεύθυνη Τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων όμως απομακρύνθηκε από....

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης στο Extra3: "Κανονικά η εκδήλωση των Ιμίων...Οι προδότες δε θα σταθούν εμπόδιο να τιμήσουμε τους Ήρωες νεκρούς μας"

Δείτε το βίντεο...

Γραφικός Μπουτάρης... Τον πήρε και έγειρε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη..

Και όμως δεν ήταν μόνο η πρώτη φόρα!

Στα εγκαίνια της 25ης Agrotica, που έγιναν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αθανάσιου Τσαυτάρη, Υφυπουργό της Κυβέρνησης, ο μπάρμπα-Γιάννης, που είναι… κουρασμένο παλικάρι, έριξε έναν… υπνάκο στα πεταχτά και στα φανερά (μιας και καθόταν και στην πρώτη σειρά, τρομάρα του). 

Δείτε τη φωτογραφία - ντοκουμέντο...

Ίμια 1996: Το χρονικό μιας εθνικής ταπείνωσης και τραγωδίας

Οι υπεύθυνοι της εθνικής ταπείνωσης των Ιμίων, τον σκοτεινό εκείνο Ιανουάριο του 1996, επιχείρησαν να δικαιολογήσουν την προδοσία τους ισχυριζόμενοι πως απέτρεψαν έναν οδυνηρό πόλεμο με δραματικές συνέπειες, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Προς τούτο και ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, απηύθυνε από την Βουλή το περίφημο «ευχαριστώ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών», ένα ευχαριστώ που επαναλαμβάνεται από τότε από τα χείλη όλων των πρωθυπουργών, προς τους δολοφόνους του Λαού μας.
Η προδοτική και διεφθαρμένη μέχρι το.....