Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 03, 2016

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων


Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων

Έλληνα Εργαζόμενε,
Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα!

Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή!

Από την μία μεριά έχουμε τους εκπρόσωπους της διεθνούς τοκογλυφίας, με τα μνημόνια, την υποταγή και την υπερφορολόγησή, καθώς και την πολιτική των "ανοιχτών συνόρων". Επίσης έχουμε και τους εκπροσώπους του μαρξιστικού εθνομηδενισμού με τα δικά τους μνημόνια. Είναι οι ίδιοι που....

Ρομά (Γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) ρήμαζαν την πόλη της Λαμίας, ενώ είχαν επιτεθεί και σε αστυνομικούς... ΒΙΝΤΕΟ


Ομάδες Ρομά αναστάτωσαν το κέντρο της Λαμίας: Νοίκιασαν διαμέρισμα - ορμητήριο και έκαναν επιδρομές! Επιτέθηκαν και σε Αστυνομικούς

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...» καταγγέλλουν γείτονες και καταστηματάρχες που έχουν χάσει τον ύπνο τους και τη δουλειά τους.

Το διαμέρισμα αρχικά το ενοικίασε μια οικογένεια Ρομά, αλλά μένουν μέσα 30 άτομα περίπου, κυρίως ανήλικοι νεαροί. Όλα αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στα στενά που είναι οι "7 βρύσες" στη Λαμία. Εκεί κοντά υποτίθεται ότι μια οικογένεια ρομά νοίκιασε ένα διαμέρισμα. Στη συνέχεια όμως "χάθηκε η μπάλα", όπως μας είπε χαρακτηριστικά ένας επαγγελματίας.

«Μακάρι οι άνθρωποι αυτοί να εντασσόταν στη κοινωνία και να συμπεριφερόταν όπως όλος ο κόσμος. Αυτοί όμως βάζουν τα ανήλικα παιδιά να....

Είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ σε αγαστή συνεργασία με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΗΛΙΘΙΕ... Σύριζα και Ανέλ εξοντώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες: Φόροι και εισφορές θα ξεπερνούν το 50% του εισοδήματος!


Σύριζα και Ανέλ εξοντώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες: Φόροι και εισφορές θα ξεπερνούν το 50% του εισοδήματος!

Το εκρηκτικό κοκτέιλ εισφορών και φόρων που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο φέρνει μεγάλες επιβαρύνσεις για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που φτάνουν ακόμα και το 58% για τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα.
Ελεύθεροι επαγγελματίες ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ με εισόδημα άνω των 15.000 ευρώ και επιστήμονες με εισοδήματα άνω των 22.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν σημαντικά με το νέο ασφαλιστικό αφού από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα....

ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΒΙΑΣΑΝ ΝΕΑΡΟ ΑΓΟΡΙ ΣΕ HOT SPOT ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

viasmos
Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από «προσφυγάκια», έγινε σε κέντρο φιλοξενίας στο Βέρμλαντ της Σουηδίας. Σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail», η οποία επικαλείται την σουηδική εφημερίδα «The Local», πέντε αιτούντες άσυλο, συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά έναν έφηβο, μάλλον ομοεθνή τους.
Ο νεαρός -ηλικίας από 15 έως 18 ετών- ζούσε μαζί με τους πέντε άντρες σε ένα οίκημα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Ωστόσο,

Η "αλληλεγγύη" είναι κερδοφόρα... ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ (ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ…) ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ 20ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ!

mko-lathrom__article
Μετά την αποκάλυψη της (πρώην πλέον) αριστερής και «αλληλέγγυας» ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου City Plaza στο «Πρώτο Θέμα», ότι τα «αλληλέγγυα» συντρόφια παντελονιάζουν ένα εικοσάρικο την ημέρα από τα «προσφυγάκια», ως ενοίκιο για την «φιλοξενία», ακολούθησε απάντηση των καταληψιών της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες». Ιδού: 

«Η Αλίκη στη χώρα του Θέμου

Χωρίς καμία έκπληξη διαβάσαμε στο....

Η Χώρα σε..."κατάσταση κινδύνου" για να περάσουν οι Τσίπρας-Καμμένος το 4οΜνημόνιο


Στήνουν σκηνικό τρόμου: Σε «κόκκινο συναγερμό» βάζουν τη χώρα για να περάσουν το τέταρτο μνημόνιο

Ρεπορτάζ επί των σχεδίων που αναπτύσσει το κυβερνητικό επιτελείο σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τώρα που πλησιάζει η ώρα της κρίσεως.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ γίνονται συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Υπ. Εσωτερικών, Κουρουμπλή, του Υπ. ΠροΠο, Τόσκα, του Πάνου Καμμένου και φυσικά του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να καταστρωθεί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσεως. Στις συσκέψεις αυτές συμμετέχουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών.
Η συζήτηση, πάντα σύμφωνα με....

“Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών”


“Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών”: Επειδή κανείς δεν ξεχνά, κανείς δεν ξεχνιέται!

Όσες ώρες προσευχής και να αφιερώσουμε στη μνήμη, όσο και να εμπιστευόμαστε τις ελπίδες του Πολιτικού μας Αγώνα στην Θεία Πρόνοια, πάντα θα υπάρχει η Δύναμη της ψυχής των παιδιών με τα μαύρα, όπου κάτω από τον Μαίανδρο η καρδιά μας έχει χαράξει τα πύρινα λόγια του φιλοσόφου του Βορρά: Το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από τις προσευχές των πιστών και από το μελάνι των σοφών!

Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών!

Γιατί κανένας δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται!
Τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα βαδίσει σιωπηρά σε έδαφος καθαγιασμένο από το Αίμα των Μαρτύρων της Εθνικής Ιδέας. 
Εμπρός του, θα....