Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 08, 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ… «ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ “17 ΝΟΕΜΒΡΗ”»

590_8836d716de14e0ec77fdab08824067d3

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΕΤΕ…

Ομολογία Φαήλου Κρανιδιώτη: «Η Χρυσή Αυγή ότι και να κάνουμε.... γιγαντώνεται»

Η τραγική κατάσταση της ΝΔ γίνεται αντιληπτή ακόμη και στους πολύ δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν την δυσφορία για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται το κόμμα τους. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με άρθρο του στην «Δημοκρατία», το οποίο τιτλοφορείται «Ο μοναδικός αντίπαλος της Ν.Δ. είναι ο εαυτός της», βγάζει όλη την  πίκρα του για την εικόνα αποσύνθεσης που βγάζει το άλλοτε κραταιό κόμμα του. Παραθέτουμε το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον άρθρο του κειμένου και επανερχόμαστε:

«Αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας, ορισμένες από τις πολιτικές μας και οι συνέπειές τους και οι αιτίες που ακόμη στέλνουν κόσμο στη Χρυσή Αυγή, παρά την πολιτική απομόνωση. Διότι συνεχίζεται ένα λάθος που το πολιτικό σύστημα κινδυνεύει να πληρώσει θανάσιμα ακριβά. Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να ανδρώνεται εν κρυπτώ, μακριά από τα τηλεοπτικά κανάλια των μπετατζήδων, όπου ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις ή μονομαχούν με ματσάκια άνηθο οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων κομμάτων. Έτσι ο λαός δεν βλέπει ούτε ακούει τι πιστεύουν, κανείς δεν αντικρούει, δεν αποδομεί την πολιτική της πρόταση, τη βρίζουν όλοι κι έτσι, σε ένα ικανό κομμάτι του κόσμου, τα στελέχη της έχουν αποκτήσει μια αίγλη μυστηρίου κι «αντίστασης στο πολιτικό σύστημα». Η ΔΕ ΗΓΕΣΙΑ της Χ.Α. έχει .....

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ παρέα με τους ελαφροδεξιούς βρίζει τη Χρυσή Αυγή, ενώ οι Pusti(δες)-riot φιλιούνται μπροστά του ξεφτιλίζοντας τα έθιμα της ορθοδοξίας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αηδία... Αλλά μάλλον ο Μητροπολίτης δεν ενοχλείται πραγματικά, καθώς οι καθεστωτικές, αντιχριστιανικές και αντικοινωνικές συμπάθειές του φαίνονται και από τη διπλανή φωτογραφία...


Η ευαγγελική ρήση "Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες!" ταιριάζει απόλυτα με τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τον πρόσφατο αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά. Ο δήμαρχος των ισλαμιστών και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έκαναν για ακόμη μια φορά... κήρυγμα κατά της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, Ο… ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

poludoras-angry
Γράφει ο Αντίοχος.

Το σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής από τον… στρατηγό Άνεμο, φαίνεται πως έβαλαν μπροστά τα παπαγαλάκια των σκοτεινών υπογείων της πιάτσας Συγγρού. Μάλιστα, το… μανατζάρισμα του… στρατηγού, το έχουν αναλάβει τα parapolitika, ένα από τα πιο κραγμένα παπαγαλάκια της ΝΔ.
Χθες, λοιπόν, τα παπαγαλάκια έριξαν την… πληροφορία ότι το κόμμα Πολύδωρα (πριν ακόμα ιδρυθεί – αν ποτέ ιδρυθεί…) ξεπέρασε ήδη σε ποσοστά την Χρυσή Αυγή!!! Φανταστείτε δηλαδή να ιδρυθεί κιόλας, τι έχει να γίνει. Θα ξεπεράσει και το… 100% (στον μεγάλο αρχηγό…)!  Ιδού το καταγέλαστο μυθιστόρημα των εγκάθετων της χούντας του φον Αντωνάκη:
«Περνάει Καμμένο και Χρυσή Αυγή το “κόμμα Πολύδωρα”!
Τι δείχνει μυστική δημοσκόπηση που έτρεξε τις προηγούμενες ημέρες…
Εντυπωσιακή – για τέτοια εποχή-  είναι η.....

Ο «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ… ΣΤΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ!

polydoras
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η "ψοφοδεξιά" όσες μάσκες και αν αλλάξει (πατριωτική - αντιμνημονιακή - χριστιανική κτλ) πάντα το ίδιο υποτακτική στο πασκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο θα μείνει και θα προβαίνει στο ανθελληνικό της έργο...
 
Ενώ τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού προτρέπουν τον πολιτικά τελειωμένο… στρατηγό Άνεμο-Πολύδωρα να φτιάσει κόμμα της… «λαϊκής δεξιάς» για να μπει ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, εμφανίζοντας μάλιστα και… κρυφές δημοσκοπήσεις στις οποίες ξεπερνάει την… Χρυσή Αυγή, ο «στρατηγός» δέχεται… πολιτική παρενόχληση και από το κόμμα του προέδρου Πάνου.

Έτσι, σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση, σε μία από τις γνωστές τηλεοπτικές του ντουντούκες (στον ΑΝΤ 1 – νούμερο ένα…) ο πρόεδρος Κατακαμένος  άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον… Άνεμο, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα συνεργαστεί με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή.
«Δεν μας ενδιαφέρει να χτίσουμε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι....

Ο εβραϊκός ρατσισμός δεν απασχολεί τις αντιρατσιστικές ΜΚΟ: Οι θεωρίες περί κατωτερότητας των μη Εβραίων


Ο εβραϊκός ρατσισμός δεν απασχολεί τις αντιρατσιστικές ΜΚΟ: Οι θεωρίες περί κατωτερότητας των μη Εβραίων

Ο ισραηλινός αναπληρωτής υπουργός θρησκευτικών υποθέσεων και πρώην γενικός διευθυντής του Ανώτατου Ραβινικού Δικαστηρίου του Ισραήλ δήλωσε ότι ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι Εβραίοι έχουν «ανώτερες ψυχές» από τους "εθνικούς" (μη - Εβραίους ή γκοΐμ).

Άλλο ένα ξέσπασμα ρατσιστικού μίσους κατά των «εθνικών» από ανώτερο θρησκευτικό παράγοντα του Ισραήλ. Την φορά αυτή από τον ραβίνο Eli Ben Dahan, μέλος του ακροδεξιού κόμματος ‘Habayit Hayehudi’ που υπηρετεί στην κυβέρνηση συνασπισμού του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Dahan έκανε τα...

Οι ΚΛΕΦΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ ζητούν 25 ευρώ για τη... σωτηρία του! Μας κάνει πλάκα η συμμορία του Βενιζέλου...


Ένα 25ευρω για την σωτηρία του ΠΑΣΟΚ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το κόμμα που μόνο από τις μίζες που έχουν αρπάξει τα στελέχη του θα μπορούσε να εξαλείψει το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος έχει το θράσος να ζητά 25 ευρώ για νέα μέλη.  

Όχι, δεν κάνουμε έκκληση για έρανο, προκειμένου να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ, ούτε υπονοούμε ότι μπορεί να σωθεί με 25 ευρώ η εγκληματική οργάνωση που εδώ και δεκαετίες δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Το μεγάλο στοίχημα του συστήματος είναι να εξαγοραστεί πολιτικός χρόνος, έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει η κυβέρνηση στις ευρωεκλογές, χωρίς να συμβεί νωρίτερα κάποιο «ατύχημα».
Το σχέδιο απλό: Οι κυβερνώντες ψηφίζουν ένα μέτρο τόσο επαίσχυντο που .....

Όργια διαφθοράς στη "φωλιά" του Καμίνη... "Πανηγύρι" διαπλοκής ο δήμος Αθηναίων ...

20140107-105838.jpg
  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την κόπρου του Αυγεία στην άλλοτε πόλη του Φωτός που έχει φέρει ο "δήμαρχος του δημοκρατικού τόξου και των λαθρομεταναστών" θα έρθει να καθαρίσει η Χρυσή Αυγή με την έλευση του Ηλία Κασιδιάρη στο Δημαρχικό θώκο από τις 18 Μαϊου...
«Σόδομα και Γόμορα» στο Ληξιαρχείο του Δήμου Αθηναίων
Σημαντικά στοιχεία κακοδιοίκησης ανέδειξε ο έλεγχος που διενήργησε το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), στο Ληξιαρχείο Αθηνών, μετά από αίτημα του Δημάρχου Αθηναίων και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αναφορικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας καταχώρισης ληξιαρχικών πράξεων γέννησης κατά τα έτη 2011 – 2013, δεδομένου ότι, από τον Μάιο του 2012 παρουσιάστηκε ασυνήθιστα μεγάλη αύξηση των εκπρόθεσμων δηλώσεων γεννήσεων.
Συγκεκριμένα, από τις 545 περιπτώσεις εκπρόθεσμων δηλώσεων γέννησης και καταχώρισης ισάριθμων ληξιαρχικών πράξεων (2 έτους 2011, 163 έτους 2012 και 380 έως 23 Οκτωβρίου 2013), που εξετάστηκαν, διαπιστώθηκε ότι, το Ληξιαρχείο προέβη στην.....

Ο "ελληναράς" Πρόεδρος Καμμένος προσέλαβε αλβανό να του χτίσει τη ΒΙΛΛΑΡΑ του και τον άφησε και απλήρωτο... Είδες ο "πατριώτης";!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας είναι ο δρόμος για τον Έλληνα εργάτη... Η Χρυσή Αυγή και τα συνδικάτα της για να ξαναβρεί ο Έλληνας τη θέση που του αναλογεί στην Εθνική παραγωγή.
 
Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.
Το εξώδικο του Αλβανού οικοδόμου Αλέξανδρος Λίλα δημοσιεύεστε σήμερα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων οικοδόμος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τού οφείλει 27.000 ευρώ για......

Η Αφύπνισις της Ελληνικής Νεολαίας από τον βούρκο της σημερινής εκπαιδεύσεως

Γράφει ο Κώστας Αλεξανδράκης.
 
Τις τύχες του Έθνους από το 1974 και ύστερα, ως γνωστόν, τις ανέλαβαν οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης, οι οποίοι προεξάρχοντος του ψευδοεθνάρχη τους ήρθαν με το πέρας της «επαράτου επταετίας» και τους υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων ο εξαπατημένος ελληνικός Λαός. Λίγες ημέρες μετά στην Κύπρο έμπαιναν τα θεμέλια της νεότευκτης αυτής «δημοκρατίας», η οποία σαν το γιοφύρι της Άρτας στηρίχθηκε στο αίμα των αδερφών μας που πέθαιναν εξαιτίας του «η Κύπρος κείται μακράν» του «εθνάρχη».
Μέμφονται οι συμπατριώτες μας τους πολιτικούς της κλεπτοκρατίας, διότι....

Η ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

samaras
Συνεχίζουν να παριστάνουν τους… ευλαβείς χριστιανούς οι θαμώνες και οι παρατρεχάμενοι της πιάτσας Συγγρού και να αποκαλούν τους χρυσαυγίτες… δωδεκαθεϊστές!!! Έτσι, με αφορμή την (μετ’ εμποδίων…) παρουσία του Η. Κασιδιάρη στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά και το γεγονός ότι ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος έπεσε στη θάλασσα για να τον Σταυρό, κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων στη Ραφήνα, κακιασμένο διαδικτυακό παπαγαλάκι της γνωστής πιάτσας του αμαρτωλού κόμματος της δυστυχίας μας, γράφει τα ακόλουθα: 
«Αν είναι να παραμυθιάσεις τα πρόβατα πέφτεις να.....

Ο απολογισμός μιας αγωνιστικής χρονιάς


Ο απολογισμός μιας αγωνιστικής χρονιάς

Η Χρυσή Αυγή χάραξε μια πορεία λαμπρή τον χρόνο που πέρασε. Μια πορεία γεμάτη συνεπή και μαχητικό πολιτικό αγώνα, εντός και εκτός Βουλής, φιλανθρωπικό έργο, διανομές τροφίμων στους συμπατριώτες μας που πλήττονται βάναυσα από τις εθνοκτόνες πολιτικές του μνημονίου, αιμοδοσίες, συγκεντρώσεις, εγκαίνια γραφείων και εκδηλώσεις.
Το 2013 έγινε επίσης φανερό πλέον και το σχέδιο της συγκυβέρνησης να χτυπήσει με κάθε μέσο που διαθέτει την συνεχή ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις. Παρά ταύτα, η Χρυσή Αυγή έγινε ένα Κίνημα - Σύμβολο για το 2013 επιδεικνύοντας σθένος, γενναιότητα, μαχητικότητα, αγωνιστικό φρόνημα και επιμονή στις εξαγγελίες της για απόδοση Δικαιοσύνης και για μια Ελλάδα που θα....