Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015

Κλάμα από Χατζηνικολάου, Τράγκα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής - BINTEO

Οι δημοσιογράφοι με πόνο ψυχής ομολογούν πως παρά τις πολιτικές διώξεις, τον αποκλεισμό και την φίμωση η Χρυσή Αυγή κατάφερε ένα εκλογικό θρίαμβο. Βέβαια ξεχνάνε ότι ήταν οι ίδιοι που λασπολογούσαν και δεν έδιναν το δικαίωμα στο δημόσιο λόγο  από τα πάνελ τους στους εκπροσώπους του εθνικιστικού Κινήματος.

Δείτε το βίντεο...

Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή ενάντια στην πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος

Τρίτη πολιτική δύναμη με σταθερά ποσοστά! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Όπως σαφέστατα δείχνουν τα αποτελέσματα με καταμετρημένο το 1/3 των εκλογικών τμημάτων, η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει μία υπερήφανη νίκη ενάντια στην πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και της πολεμικής του.

Άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον των Συναγωνιστών μας χωρίς κανένα στοιχείο. Έκλεισαν στη φυλακή τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και τους απροσκύνητους Συναγωνιστές – Βουλευτές χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε – έστω – ένδειξη που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Επί ενάμιση χρόνο σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο συστημικά αποκρύπτει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και φροντίζει ώστε να λασπολογείται συστηματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακούσαμε όλο αυτόν τον καιρό...

Μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την μεγάλη Νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος απευθύνει περήφανο μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα από τα κελιά της τιμής.

Δείτε το βίντεο...

Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και η ιστοσελίδα της δέχεται επίθεση

Τις τελευταίες ώρες και μετά την διαφαινόμενη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου και την πανωλεθρία Σαμαρά, δέχεται οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από τους χάκερς της πιάτσας Συγγρού με σκοπό να  φιμώσουν  την φωνή μας.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής με ποσοστά ευρωεκλογών έχει τρομοκρατήσει τη χούντα Σαμαρά που προσπαθεί με κάθε μέσο να μας φιμώσει. Αφού μας απέκλεισαν από όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα μεταχειρίζονται κάθε παράνομο μέσο για να σβήσουν την φωνή μας από το διαδίκτυο. Το μόνο που καταφέρνουν με την...

Κλείδωσε την τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή – Συμπαιγνία καναλαρχών, δημοσκόπων για παραποίηση των exit poll

Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και μάλιστα ποσοστό μεγαλύτερο του 2012. Οι χρυσοπληρωμένοι συστημικοί δημοσκόποι παθαίνουν πανωλεθρία.

Στα exit poll έχουν συνεννοηθεί με τους καναλάρχες της διαπλοκής και εμφανίζουν ψευδώς το Ποτάμι να ισοψηφεί με τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Μόλις ξεκαθαρίσει το εκλογικό αποτέλεσμα και εξευτελιστούν για πολλοστή φορά θα επικαλεστούν...

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Την ύστατη στιγμή - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με...

Μπορεί να γίνει πραγματικότητα... Η Χρυσή Αυγή από σήμερα Εθνική Αντιπολίτευση σε Θεσσαλονίκη και Αττική!

Η Χρυσή Αυγή από σήμερα, και αν συνεχιστεί ο Αγώνας μέχρι και την τελευταία ψήφο θα είναι Εθνική Αντιπολίτευση σε Θεσσαλονίκη και περιφέρειες της Αττικής...

Όλοι στον Αγώνα..

Σήμερα μπορούμε να ....

Καταποντίζεται η ΝΔ και ο ΣΑΜΑΡΑΣ... Η Χρυσή Αυγή η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΜΕΝΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ REALNEWS: «ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ»

«Η Χρυσή Αυγή παρόλες τις αντίξοες συνθήκες θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη» αναφέρει μεταξύ άλλων Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Η εφημερίδα Realnews που κυκλοφορεί φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου που βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος εδώ και 16 ολόκληρους μήνες χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος του.

Realnews:Τι αναμένετε από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου;
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή παρόλες τις....

Έμειναν λίγες ώρες ακόμη... Η Δικαίωση φθάνει.. Όλοι στον Αγώνα να μην χάσουμε ούτε μια ψήφο για την Ελλάδα

Ζούμε ίσως μια από τις σημαντικότερες στιγμές της Ελλάδος.

Επέρχεται μια τεράστια αλλαγή που την καταλαβαίνει ο καθένας που βιώνει τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Η ΝΔ συντρίβεται, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται..

Ήρθε η Ώρα μας λοιπόν...
Συνεχίζουμε τον Αγώνα για να φέρουμε πιο κοντά τη Λευτεριά στην Ελλάδα μας και τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Καμιά ανάπαυση, όλοι σε εγρήγορση.

Και μια ψήφος είναι ικανή να.....

Το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... BANK OF AMERICA: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

tsipras_america
Γράφει ο Αντίοχος

Νέα έκθεση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συνέταξε η Bank of America/Merrill Lynch (στην προηγούμενη έκθεσή της, η Bank of America παρομοίαζε τον mister Tsipra με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα, που ενώ ανήλθε στην εξουσία ως αριστερός, έγινε τσιράκι του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ο mister Tsipras να… εκπλήξει ευχάριστα τους διεθνείς τοκογλύφους…). Στην νέα έκθεση υπάρχουν «εκτιμήσεις» (έτσι λένε τις αποφάσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας) και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την τράπεζα που αποτελεί την «καρδιά» του.....

Νίκος Μίχος στο Kontra:"Οι Έλληνες θα μας ψηφίσουν γιατί ξεφτιλίσαμε τους κλέφτες και τους απαντεώνες ακόμη και μέσα από τη φυλακή" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο..

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ

Από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη

Μου είναι ιδιαίτερη η τιμή που απευθύνομαι στον Λαό της Μακεδονίας μας, για την οποία έπεσαν τόσα παλικάρια. Τι ειρωνεία της τύχης, αυτός ο οποίος έχτισε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα της Μακεδονίας, να είναι αυτός που σήμερα, ως πρωθυπουργός, αποδέχεται ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία».
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στα Εθνικά Θέματα. Κανείς δεν δεσμεύεται, ούτε ο ψευτομακεδονομάχος Σαμαράς, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία».  Καμία αναφορά για την τουρκική απειλή σε Αιγαίο και Θράκη. Στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες των τούρκων και «μαγειρεύουν» με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα βγάλει βουλευτή, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου.
Για να βρεθούμε φυλακή στήθηκε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία. Βλέποντας ....

Ηλίας Παναγιώταρος στο Elnews: “ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ!»

Ένας Αρχηγός έγκλειστος στις φύλακες κορυδαλλού. Πολιτικός κρατούμενος στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 σε μια χώρα που υποστηρίζει την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα…Για ποια Ελλάδα μιλάμε και τι νιώθεις για τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου; Νοιώθω υπερηφάνεια για τον Αρχηγό μας, τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, που βρίσκεται για πολλοστή φορά στην φυλακή για τις ιδέες του και υπομένει αγόγγυστα την ταλαιπωρία, δείχνοντας στο καθεστώς αλλά και σε όλους εμάς την....

Έτσι θα διαφυλάξουμε το εκλογικό αποτέλεσμα! - Οδηγίες προς εκλογικούς αντιπροσώπους ώστε να μην χαθεί ούτε ψήφος


Έτσι θα διαφυλάξουμε το εκλογικό αποτέλεσμα! - Οδηγίες προς εκλογικούς αντιπροσώπους ώστε να μην χαθεί ούτε ψήφος

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα της εκλογικής μάχης. Ήδη δεκάδες χιλιάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν λάβει τους διορισμούς τους, στελεχώνοντας όλα τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την χώρα, ενώ ακόμα περισσότεροι συρρέουν μέχρι τελευταία στιγμή, προκειμένου να λάβουν τα σχετικά έγγραφα. Σας παρουσιάζουμε μία περίληψη των σχετικών διατάξεων σχετικά με το πότε ένα ψηφοδέλτιο κρίνεται άκυρο ή έγκυρο, έτσι ώστε να μην προσπαθήσει κανένα σκυλί του μνημονιακού καθεστώτος να ακυρώσει ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, αλλοιώνοντας την Λαϊκή Βούληση. 
Α.- Οι περιπτώσεις των άκυρων ψηφοδελτίων περιγράφονται στον νόμο (πδ 26/2012). Οι συνηθέστερες περιπτώσεις αναμφίβολα άκυρων ψηφοδελτίων είναι:
α) Ο φάκελος είναι κενός ή δεν περιέχει κανένα ψηφοδέλτιο.
β) Το ψηφοδέλτιο δεν περιέχεται μέσα στον....

Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Έφθασε η μεγάλη στιγμή

Να είναι η ευκαιρία που περίμενες Έλληνα...

Διώξε τη σκοτάδι με την ψήφο σου και φέρε πιο κοντά τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού..

Τώρα είναι η ώρα να διώξεις τους κλέφτες και τους προδότες από την γη που γέννησε Ήρωες και Πολιτισμό.