Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

"Τα γραπτά και οι δηλώσεις μένουν" κύρια Μητσοτάκη... Θυμηθείτε μαζί μας

Επειδή έγινε πολύ 'ντόρος' για τη συνέντευξη της κόρης του Αποστάτη στον Παπαχελά και για τις δηλώσεις της περί αδράνειας της κυβερνησης στα γεγονότα του Δεκεμβρίου, που ακολούθησαν το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και τα περί συνεχιζόμενων ταξιδιών της στο εξωτερικό για την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων (κυρίως το Σκοπιανό) και της απόστασης που κράτησε από την κυβέρνηση Καραμανλή.
Ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη των αναγνωστών μας αλλά και της Ντορούλας.

Τι έλεγε άραγε η Ντόρα για τα γεγονότα τότε;
"Το περίμενα ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο"
"Είναι κάποιες μικρές ομάδες ακροαριστερών και δεν ταυτίζονται με τους διαδηλωτές που αντιστέκονται στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης"
"Εμείς σοβαροί συνεχίζουμε το έργο μας και ...

O Μίκης ανακοίνωσε την “Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών”…

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/


Χείμαρρος εναντίον της κυβέρνησης ο Μίκης Θεοδωράκης, ανακοίνωσε και παρουσίασε τις θέσεις της “Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών”, συνεπικουρούμενος από τον αξιόλογο συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη.
Από τις λεγόμενες πολιτικές "προσωπικότητες" που παρευρέθηκαν:

Μανιφέστο στελεχών του «ΛΑΟΣ»

Επειδή τα κομματικά όργανα έχουν παύσει να λειτουργούν ουσιαστικά και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται από τον Πρόεδρο και ετερόκλιτα διορισμένα μέλη ειδικών κατ’ επίφαση επιτροπών, αναγκαζόμαστε να κοινοποιήσουμε την αντίθεση μας, τους προβληματισμούς μας και τα αιτήματα μας, για δημόσιο διάλογο μέχρις ότου συγκλιθούν τα όργανα του κόμματος. Άλλωστε τη «γραμμή», τις αποφάσεις και τις θέσεις του κόμματος τις μαθαίνουμε από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Προέδρου.  Ας μη μας εγκαλέσει λοιπόν για αντικομματική συμπεριφορά. Ο ίδιος δίνει το παράδειγμα και ακολουθούμε.
  1. Απαιτείται να εκδοθεί αμέσως κάποια ερμηνευτική μέθοδος, έτσι ώστε, να μπορούμε να κατανοούμε και να εξηγούμε τις ιδεολογικές, πολιτικές, κομματικές ακροβασίες και αποφάσεις του Προέδρου σχετικά με τη στρατηγική και τακτική του ώστε να αποφύγουμε το φρενοκομείο.
  2. Δεν είμαστε καθόλου υπερήφανοι- όπως ισχυρίζεται βουλευτής μας- για...

Η Ντόρα πάει για περιοδεία στον Έβρο και οι φήμες...

....που θέλουν τον ψευδομουφτή να προσεύχεται υπέρ της και το Τουρκικό Προξενείο να κινητοποεί κόσμο για τις συγκεντρώσεις της κρίνονται ως... απόλυτα ακριβείς.

Αν δοθούν τα ονόματα που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του (απο)κόμματός της είναι βέβαιο πως...

Να λύσουμε τις διαφορές στις πετρελαϊκές πλατφόρμες

Την ιδέα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου προβάλλει ο Τούρκος υπουργός Εγκεμέν Μπαγίς, για να παρακαμφθούν η υφαλοκρηπίδα, η ΑΟΖ και το Δίκαιο της Θάλασσας
Όταν οι Τούρκοι μιλάνε για συνεκμετάλλευση, εννοούν ότι το κέρδος θα μοιραστεί σχεδόν εξίσου. Σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας, όμως, δικαιούνται ένα πολύ μικρό ποσοστό, λόγω της ύπαρξης των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο.
«Η Τουρκία είναι πάντα έτοιμη για τη μεγάλη λύση, αλλά ίσως πρέπει πρώτα να..

Δημοσιογραφικές κουράδες

Όπως αποκαλύφθηκε από το απόρρητο έγγραφο που δημοσίευσε το wikileaks, οι Αμερικανοί ζητούσαν από τον Καραμανλή, να αποδεχθεί να μην αλλάξουν τα διαβατήρια των Σκοπιανών (να γράφουν δηλαδή νέτο-σκέτο Maceodnia - Macedonian) και σε αντάλλαγμα ο Γρούϊος,...

Κατάθεση αίτησης για άνοιγμα των αρχείων του υπουργείου οικονομικών

Η μάχη της Στεφανίας Λυγερού
(που είναι και μάχη όλων των Ελλήνων)

Ώρες παιδεύομαι να γράψω το ρημαδο-κείμενο.. Ντρέπομαι βασικά.
Δεν μπορείς να έρθεις σε επαφή με κανέναν από αυτούς, το άβατο έχει η βουλή, τα υπουργεία, τα γραφεία τους. Και όχι μόνο, όπως μας ενημέρωσαν από την γραμματεία του υπουργείου, θα δουν το αίτημά μας ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΙΖΕΙ απαντήσεως, θα μας απαντήσουν!! Το αν χρίζει ή όχι απαντήσεως θα το κρίνουν αυτοί.
Οι “αριστότεροι υμών” στέκουν στο βάθρο τους και γελάνε βλέποντας από κάτω τα...

Μεγάλη φαγούρα είχαμε με τo ΔΗ.ΣΥ.

Συγκλονιστικό...
Πέφτουμε από τα σύννεφα.. Μα τι στελάχαρα πήρε η Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία;

Πώς θα επιζήσει τώρα η ΝΔ χωρίς την...

Νέο 'πόλο' στη ΝΔ εντόπισε ο Χατζηνικολάου; Μήπως εννοούσε κ@λ@;

Άντε πάλι ο Λένιν των ΜΜΕ (Χατζηνικολάου) που κάνει ρεπορτάζ, εκ των έσω, για τη Νέα Δημοκρατία και εντόπισε 'νέο πόλο'.
Ποιός είναι αυτός;
Ε, μα οι εναπομείναντες Καραμανλικοί... (γνωστή καραμελίτσα για να εμπλέξουμε και την ψυχρότητα των σχέσεων του Καραμανλή με τον Σαμαρά)

Τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί ο Χατζηλαλάκης, για ανακυκλώσει την υποτιθέμενη εσωστρέφεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της υπονόμευσης του Αντώνη Σαμαρά;
Εμφανίζει μάλιστα και συγκεκριμένο...

Κυβέρνηση Δοτών και Δοσίλογων

Η Χαρά Νικοπούλου τους ξεμπρόστιασε!

Καταχειροκροτήθηκε στην παλιά Βουλή λέγοντας ότι «τον νεοθωμανισμό, ποτίζει ο νεοραγιαδισμός του ελληνικού κράτους που υπάρχει σε τρία σημεία της Ελλάδος, στην Κύπρο, στην Θράκη αλλά και στην Ομόνοια, με τους μουσουλμάνους μετανάστες»!
Από τις 6:45, ένα σχεδόν τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης, ήταν γεμάτη η αίθουσας της Παλαιάς Βουλής, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, για την εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωναν το περιοδικό "Άρδην" και η εφημερίδα "Ρήξη" του γνωστού "αιρετικού" της Αριστεράς Γιώργου Καραμπελιά. Κύρια πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν η "δασκάλα της Θράκης" Χαρά Νικοπούλου και ο εκδότης της εφημερίδας "Αντιφωνητής" Κώστας Καραϊσκος. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θέμα της εκδήλωσης ήταν η Θράκη και οι εξελίξεις που αναμένονται εκεί, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ενώ το πάνελ συμπληρωνόταν με....

Δεν υπάρχει χώρα Ελλάδα... Άλλαξε σε Τρόικα- Ελλάδα. ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Έχετε ακόμα αμφιβολίες αν έχουμε χάσει την εθνική μας ανεξαρτησία;
Πιστεύετε ότι δεν τελούμε υπό καθεστώς υποτέλειας;
Θεωρείται ότι έχουμε αυτονομία;
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Ο politis-gr 'ανακάλυψε' τη φωτογραφία

ΤαΧαλια δίνουν και τη δική τους εκδοχή για το γεγονός

"Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες"
 
Κωστής Παλαμάς 

Προτροπή για δολοφονία του ιδρυτή των Wikileaks από σύμβουλο του πρωθυπουργού του Καναδά

Το 'βρακάκι' της Κατερίνας Σκουρλή

Γράφει το Νυχτοπούλι

Δεν προσέχει καθόλου το Κατερινάκι...
Η Σκουρλή βεβαίως, βεβαίως, πρώην εστεμμένη καλλιστείων και νυν γλάστρα σε clubs όπου εννίοτε κάνει και την DJ ή τραγουδάει.

Σε εκδήλωση που έγινε για την ανάδειξη miss τουρισμός(της ποιάς;) δεν πρόσεχε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να μας κάνει τα αποκαλυπτήρια... των εσωρούχων της.
Ο ανδρικός πληθυσμός και οι φωτογράφοι φρόντισαν ώστε να υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ για το 'συμβάν'.
Και ένα gossip από την εκδήλωση.

Αυτή η...

Το κανάλι της Βουλής παρουσιάζει με υπερηφάνεια το μ...νι της Βαλέρια! ( ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

Οταν το κανάλι της Βουλής προβάλει με υπερηφάνεια και με το "λόγκο"  του αυτή την σκηνή τσόντας ....φταίνε οι διαδηλωτές που φωνάζουν το γνωστό σύνθημα....! "Να καεί να καεί το μπ..λο η ΒΟΥΛΗ !"
Αλλά δείτε και γαιτί μας στοιχίζει ακριβά η ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής ! Εικόνες  από αγνωστού ταυτότητας ταινίες  που προβλήθηκαν στην ΕΡΤ και στο κανάλι της Βουλής !
Συνέχεια στους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WIKILEAKS:ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗ!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να διαβάζουμε με (όχι τόσο)μεγάλη έκπληξη τις αποκαλύψεις του Wikileaks σχετικά με διάφορα ζητήματα,ωστόσο είναι κάτι που είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο στην όλη κατάσταση.Στο http://public.tableausoftware.com/static/images/ta/tags/Country/1.png υπάρχει λίστα με όλες τις χώρες για τις οποίες υπάρχουν leaks(διαρροές εγγράφων).Αν δείτε προσεκτικά την λίστα θα δείτε ότι υπάρχουν
σαν χώρες(countries όπως γράφει και στο διάγραμμα)και η Ελλάδα αλλα και η...Κρήτη!!!!


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ.


AKOΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ HELLAS - ORTHODOXY
 
ΤΕΛΙΚΑ,ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΠΗΓΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ",ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ....

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάντζ

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάντζ εξέδωσε την Τετάρτη η Interpol, την ώρα που συνεχίζεται ο σάλος από τη μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων διπλωματικών τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ.
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διέκοψε την πρόσβαση των μελών των ενόπλων δυνάμεων σε απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να αποτρέψει ενδεχόμενες νέες διαρροές, ενώ οι ηγέτες της Γαλλίας και του Πακιστάν είναι οι τελευταίοι που έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής λόγω των εγγράφων που δημοσιοποιούνται.

Ο Τζούλιαν Ασάντζ καταζητείται και από τις αρχές της Σουηδίας, κατηγορούμενος για...

Κάποιοι 'φωτισμένοι' άνθρωποι προειδοποιήσαν από το 2001 για τους λαθρομετανάστες. 'Ηταν γραφικοί τότε

"Η Ελλάς δεν θα κατακτηθεί υπό των Τούρκων δια των όπλων... αλλά δια των τριών εκατομμυρίων μουσουλμάνων, εις τους οποίους η άθεος κυβέρνησις θα δώσει...την ελληνικήν ιθαγένειαν. Εθνικοί κίνδυνοι εκ των εξελίξεων αυτών. Πρόκειται περί...

Ο ΛΕΝΙΝ των ΜΜΕ(Χατζηνικολάου) σε νέο οίστρο

Εμείς πρώτοι φορά βλέπουμε αρθρογράφο να διαβάζει το ίδιο του άρθρο "on air" και μάλιστα να τελειώνει την ανάγνωση με τη φράση...
"Διαφωνείτε;"

"Αυτά έγραψα, αυτή είναι η άποψη της Real"

Ο Χατζηνικολάου- Λένιν τα έχωσε παλι στους mediaρχες με τις βίλες και τα εξοχικά και κάλεσε σε αγώνα για να μην χαθούν θέσεις στα ΜΜΕ.
Δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαίνεται.
Ο άνθρωπος με τις Πόρσε και τη βιλάρα στη Φιλοθέη, με...

Το τέλος των συλλογικών συμβάσεων έργο και αυτό των ΔυΝασΤών μας

Τα έγγραφα του wikileaks αναστατώνουν τον κόσμο...

Διπλωματική κρίση προκάλεσε η δημοσιοποίηση 250.000 τηλεγραφημάτων και εγγράφων από αμερικανικές πρεσβείες στο υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον. Από την πρώτη «δόση» απόρρητων εγγράφων, που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, αποκαλύπτεται ότι Αραβες ηγέτες ζήτησαν από τις ΗΠΑ να προχωρήσουν σε από αέρος βομβαρδισμό των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν και ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι έλαβαν την εντολή να κατασκοπεύουν την ηγεσία του ΟΗΕ.
Παρότι οι δύο παραπάνω αποκαλύψεις θα αρκούσαν για να προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή, τα έγγραφα που κοινοποίησε η ιστοσελίδα Wikileaks αποκαλύπτουν επίσης την άποψη της Ουάσιγκτον για άλλα ευαίσθητα διεθνή θέματα.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι σχέσεις μεταξύ...

Δεκαπέντε χρόνια ασφυξίας

OΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ότι τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, το 2021, θα τα περάσουμε μέσα στη μιζέρια και την κατάθλιψη. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Ιταλός σύμβουλος του πρωθυπουργού Τομάζο Σκιόπα λέγοντας ότι για τα επόμενα 15 χρόνια η χώρα θα ζει σε λιτότητα. Υστερα μπορεί να αρχίσει η ανάκαμψη... Εν τω μεταξύ... Η ύφεση θα κυμανθεί στο μείον 4,2% για εφέτος και περίπου στο μείον 3% του χρόνου. Αυτό απλά σημαίνει ότι....

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ

Του ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΕΑΡΧΟΥ Πρέσβη ε.τ.

Ακόμη και λαοί με μεγάλη ιστορική πείρα χάνουν το γεωπολιτικό τους ένστικτο, τότε μάλιστα που το χρειάζονται περισσότερο». Τα λόγια αυτά του αείμνηστου Παναγιώτη Κονδύλη στο βιβλίο του «Περί Πολέμου» μοιάζουν να έχουν τέλεια εφαρμογή σ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας. Περιέργως, η Ελλάδα, σύνορο της Ευρώπης στη ΝΑ Μεσόγειο, αγωνίζεται, π.χ., να εντάξει τη Μουσουλμανική Τουρκία στην Ευρώπη, όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επέφερε γεωπολιτική ανατροπή εις βάρος της Ελλάδος, πέρα από τις επιπτώσεις που θα είχε στο σύνολο της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ειδικότερα για την Ελλάδα, η επιστροφή της Τουρκίας στην Ευρώπη θα άλλαζε ριζικά τους συσχετισμούς στα Βαλκάνια και θα ενίσχυε καταλυτικά τη διπλωματική της ισχύ στην Ευρώπη.
Θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε ιστορικά στον Μαραθώνα και στο σύμβολό του, του οποίου εορτάζουμε φέτος τα 2.500 χρόνια. Γιατί το εορτάζουμε; Θα μπορούσαμε επίσης να...