Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μεγάρων - Η Χρυσή Αυγή είναι ΠΑΝΤΟΥ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή εξαπλώνεται, ενώ τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου απαξιώνονται διαρκώς!

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα, τα οποία γέμισαν ασφυκτικά!


Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, η νέα τοπική μας οργάνωση έχει κάνει ήδη έντονη αίσθηση στην κοινωνία των Μεγάρων και είναι το μοναδικό πολιτικό γραφείο της πόλης που...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ… ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

Βλέποντας τον μοντέρνο κύριο που εικονίζεται στη φωτογραφία, με το ελαφρύ μούσι, το σκούφο, τα γυαλιά, τη μπουφανιά και τα ακουστικά, σίγουρα δεν αναγνωρίζουμε κάποιο γνωστό πρόσωπο. Κι όμως είναι! Πρόκειται για τον...

Σαμαροφρουροί: Η Χρυσή Αυγή βγήκε κερδισμένη από τις διώξεις... Πάνω από 13% στα μυστικά γκάλοπ

«Χοντρό» παραμύθι (πολλαπλάσιο του φυσικού βάρους του «εταίρου πλήρης ευθύνης» Βαγγέλη Βενιζέλου) φαίνεται ότι τρώει ο Αντώνης Σαμαράς από τους συμβούλους του. Τον παραμυθιάζουν ότι η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι «θα έλιωνε» άνετα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν παραλείπουν, εννοείται, να τον «γλείφουν» πατόκορφα και να τον ταράζουν στις κολακείες για το «ανυπέρβλητο πολιτικό του μέγεθος».

Τόσο το χειρότερο γι’ αυτόν, μόλις ξυπνήσει. Επ’ αυτού «το Παρόν» λέει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία και σας παραθέτουμε:

«Αυτοί που παραπλανούν τον Σαμαρά είναι οι ίδιοι που τον διαβεβαιώνουν ότι με το σόου της σύλληψης...

«Καθημερινή»: Στηρίξτε Καμίνη γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!


«Καθημερινή»: Στηρίξτε Καμίνη γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Η δυναμική της Χρυσής Αυγής και οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηναίων έχουν προκαλέσει βαθύτατους τριγμούς στους πολιτικούς απατεώνες και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του αντισυνταγματικού τόξου. Χαρακτηριστικό δείγμα των ανωτέρω, το άρθρο του Άγγελου Στάγκου στην «Καθημερινή», όπου δίχως περιστροφές καλεί σε συστράτευση όλων των κομμάτων αριστεράς και ψοφοδεξιάς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή του υποψηφίου του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Αφού προχωρά σε.....

Ντροπή..Το καθεστώς απέρριψε την αίτηση της αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής..

mixaloliakos-xrusi-augi-gada__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον".. Μαζί μέχρι την Τελική Νίκη..Ζήτω ο Αρχηγός!

Το συμβούλιο εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που παραμένει όμηρος ενός ανθελληνικού καθεστώτος χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο. Μοναδικό του έγκλημα η εναντίωσή του στη δικτατορία των διεφθαρμένων. Δυστυχώς για τους ανθέλληνες της μνημονιακής χούντας, η σκευωρία τους έχει καταπέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί ως η μοναδική εστία εθνικής αντίστασης ενάντια σ’ αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα.
Η αιτιολόγηση της απόφασης θα μας γνωστοποιηθεί αύριο, οπότε και....

Πολύ κλάμα ο Πρετεντέρης: Άνοδος για την Χρυσή Αυγή, αυξάνεται η δημοφιλία του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου

Κλάμα και οδυρμός ξέσπασε στο πάνελ του γνωστού εκτοξευτή μπουκαλιών - δημοσιογράφου - φανατικού αντιχρυσαυγίτη, Γιάννη Πρετεντέρη, από την δημοσκόπηση της εταιρίας GPO, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι τα μέσα στα οποία εργάζεται ο Πρετεντέρης έχουν αναλάβει «εργολαβία» την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, όντας στην πρωτοπορία διάδοσης ψευδών ειδήσεως σχετικά με το Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών. Συνεπώς μπορούμε να φανταστούμε την κατήφεια που επικράτησε στα επιτελεία του καναλιού όταν έμαθαν ότι η δημοσκόπηση δεν μπορούσε να «μαγειρευτεί» περαιτέρω.
Στην δημοσκόπηση φάνηκε εμφανώς και σαφώς ότι η μοναδική πολιτική δύναμη του τόπου που βρίσκεται σε ακμή είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία αυξάνει τα ποσοστά της τόσο σε κινηματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο δημοφιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.
Σε επίπεδο εθνικών εκλογών τα αποτελέσματα που καταγράφονται είναι τα εξής:
ΝΔ 20% (έναντι 21% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΣΥΡΙΖΑ 20,4% (έναντι 20,5% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,4% (έναντι 7,8% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΚΚΕ.....

Φορώντας τις μαύρες μπλούζες

Είμαστε οι άνδρες και οι γυναίκες με τις μαύρες μπλούζες. Κάποτε μας αποκαλούσαν «παιδιά» και ίσως και να μην είχαν άδικο, μιας που πολλοί από εμάς ήμασταν παιδιά όταν ήρθαμε για πρώτη φορά στα γραφεία μας και πυκνώσαμε τις τάξεις μας, παιδιά που τώρα πια μεγάλωσαν και έγιναν άνδρες και γυναίκες, συνειδητοποιημένοι μαχητές του Εθνικισμού, άνδρες και γυναίκες της Ελλάδος, ενταγμένοι στις αγωνιστικές φάλαγγες του Κινήματος μας. 
Και σήμερα πλέον, είναι πολλοί περισσότεροι οι.....

Μια αριστερή συγγραφέας παραδέχεται... "Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να εκλείψει... Είναι ριζωμένη μέσα στον Έλληνα"

To φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ως αποτύπωμα μέσα στη συνθήκη βαθιάς κρίσης που βιώνει αυτή την περίοδο η ελληνική κοινωνία, εξετάζει το βιβλίο "Χρυσή Αυγή και στρατηγικές διαχείρισης της κρίσης" (εκδ. Futura) του κοινωνιολόγου Μάριου Εμμανουηλίδη και της εγκληματολόγου Αφροδίτης Κουκουτσάκη, επιχειρώντας να θέσει στο τραπέζι του προβληματισμού δημιουργικά ερωτήματα, αντί να καταφύγει σε θέσφατες απαντήσεις.

Η συγγραφέας λοιπόν παραχώρησε μια συνέντευξη στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ,"Αυγή" και είπε αλήθειες.... που καίνε.
Αναφορικά με το κατά πόσο η Χρυσή Αυγή είναι πρόσκαιρο φαινόμενο απάντησε ως εξής:
 
"Η Χ.Α. δεν προέκυψε ως.....

Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ): "Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει...ασταμάτητα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του εντός της Βουλής παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς αυτό που σιγοψιθυρίζεται σε όλα τα..."παραπολιτικά" πηγαδάκια του συστήματος.

Το δημοσκοπικό άλμα της Χρυσής Αυγής είναι τέτοιο που προκαλεί ΔΕΟΣ....
Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρυφτεί καθώς έχει κυριεύσει τις ψυχές των αντιπάλων της και τις έχει στοιχειώσει..

Μιλώντας λοιπόν ο Κουκουλόπουλος στη Βουλή είπε τα εξής:
 "Έχετε καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς;"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος αποδίδει τα εύσημα στην "ελαφροδεξιά-ΝΔ": «Μόνο η ΝΔ μπορούσε να χτυπήσει αποφασιστικά την Χρυσή Αυγή»!

Το καλό (αν μπορεί κανείς να το κατονομάσει έτσι) με τον Τατσόπουλο είναι ότι μέσα από την «τρέλα» που τον βολοδέρνει βγάζει ειδήσεις, ακριβώς επειδή δεν κατανοεί ότι κάποια πράγματα αποτελούν επτασφράγιστα κομματικά μυστικά. Πριν από λίγο καιρό είχε πει σχεδόν ευθέως ότι πρέπει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστούν μετά τις επόμενες εκλογές για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα, με συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής, ουσιαστικά συγχαίρει την ΝΔ για την παράνομη και ανήθικη δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Λέει χαρακτηριστικά ο Τατσόπουλος: «Όταν ξεκίνησε η νομική δίωξη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι αυτή ήταν μια ιδιοτελής κίνηση της Ν.Δ.».
Ακολουθεί στην συνέχεια ερώτηση της εφημερίδας και απάντηση του ιδίου: «Είπαν επίσης ότι δημιουργήθηκε προηγούμενο για να.....

Έσταξαν χολή ΑΝΤ1- MEGA για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ντελίριο συκοφαντιών και ψεμάτων επιδόθηκαν ακόμη μια φορά τα τσοντοκάναλα με αφορμή τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα.

Αδυνατώντας να κρύψουν το μέγεθος και τον παλμό της διαδήλωσης αναγκάστηκαν να επικεντρώσουν σε όλα τα.... "σημαντικά" όπως, "τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη", το "Εγέρθητι του Γ. Γερμενή", το "Θα μπούνε φυλακή όλοι οι κλέφτες" του Ηλία Κασιδιάρη για στάξουν τη...χολή τους για το Εθνικιστικό Κίνημα.

Εν τέλει βέβαια η σύγκριση των χιλιάδων Ελλήνων να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο με μια "αγέλη" δικαστών να δέχεται τις υποδείξεις του....Υπουργού της σκευωρίας (Αθανασίου) μόνο ως η... επερχόμενη επικήδειος του σάπιου μνημονιακού καθεστώτος μπορεί να χαρακτηριστεί!

Δείτε το βίντεο και πώς... "λύσσαξαν" τα φερέφωνα του συστήματος...

Χείμαρρος Κασιδιάρης εντός της Βουλής συντρίβει την άθλια σκευωρία του καθεστώτος..

Με μια εκπληκτική ομιλία, γεμάτη από επιχειρήματα και πάθος, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέδειξε ακόμη μια φορά το αλγεινό πρόσωπο του σάπιου καθεστώτος και απέδειξε με ακλόνητα στοιχεία το πώς στήθηκε η σκευωρία εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος από τους ελληνόφωνους πολιτικούς τσαρλατάνους του μνημονίου..

Κλείνοντας την ομιλία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Εθνικιστικού Κινήματος και μελλοντικός Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε όσο αναφορά το "κόψιμο" της κρατικής επιχορήγησης ως προς τη Χρυσή Αυγή...

"Φτύνουμε στα μούτρα σας τα λεφτά... Ο Αγώνας μας γίνεται περί Αρετής και όχι χρημάτων"

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΙΑΔΑΣ: "Ο μύθος της θανάτωσης βρεφών από τους Σπαρτιάτες"

Ένας απ’ τους πιο ατιμωτικούς θανάτους κατά την αρ­χαιότητα, ήταν ο κατακρημνισμός σε βάρα­θρο. Εφαρμοζόταν στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στη Θεσσαλία κι αλλού και αφορούσε τους αιχμαλώτους, εγκληματίες, ιερόσυλους και προδότες.
 
Εκτός από το αυτονόη­το μαρτύριο, η ποινή εμπεριείχε και με­ταφυσικές προεκτάσεις, καθώς το σώμα παρέμενε άταφο και η ψυχή αδυνατούσε να λυτρωθεί. «Κόρακες» ονομαζόταν ο τόπος τιμωρίας στη Θεσσαλία, «βάραθρο» ή «όρυγμα» στην Αθήνα, όπου πάντως μετά το 406 π.Χ. φαίνεται πως η τιμωρία παύει να εφαρμόζεται, «Καιάδας» στη Σπάρτη.
 
 Ο τελευταίος είναι και ο πιο διάσημος, καθώς είναι .....