Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Παρέμβαση Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο Θράκη ΝΕΤ: "Η ΝΔ μας διώκει γιατί είμαστε δεύτερη πολιτική δύναμη και σύντομα πρώτη"

Δείτε βίντεο...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εδώ κρατούνται προφυλακισμένοι τρεις Εθνικιστές βουλευτές με τεκμήρια ένα πλαστό, χειρόγραφο (!) καταστατικό και μερικούς φαιδρούς ψευδομάρτυρες... Οι Εθνικιστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι την απελευθέρωση του Έθνους από τους ξένους τοκογλύφους.

Τάχιστα κατέφτασε, λοιπόν, και η επόμενη αίτηση για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για «παράνομη βία» στον Μελιγαλά, στις 15 Σεπτεμβρίου 2013. Μέσα σ’ έναν μήνα! Την ίδια ώρα, πολύ σοβαρότερα αδικήματα βουλευτών του… συνταγματικού τόξου, κάνουν 6 και 7 χρόνια να φτάσουν στη βουλή! «Λαγός», λοιπόν, η αστική δικαιοσύνη στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, «χελώνα» σε ότι αφορά το… συνταγματικό τόξο…

Όμως, για την συγκεκριμένη υπόθεση, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 12 μάρτυρες ή "παθόντες"...

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ… ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Δε φαίνεται να αποδίδουν καρπούς οι διώξεις της πρασινοκοκκινομπλέ χουντάρας του κλεπτοκρατικού τόξου κι άρχισε η… γκρίνια. Έτσι, σε… ηττοπαθές άρθρο του στην παραδοσιακή ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος («Βήμα»), με τίτλο «Όλα είναι ένα ψέμα», καθεστωτικός δημοσιογράφος εκφράζει την απογοήτευσή του από την αντίδραση του ελληνικού λαού στις...

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την Πίστη στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την Πίστη στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό!
Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα μια συγκλονιστική και αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος στέλνει το μήνυμα της αντίστασης και του απροσκύνητου Αγώνα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού: "Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό.  Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι΄ αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής".
Στην ημερήσια πανελλήνια εφημερίδα "Ακρόπολις" που....

Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ θα διασυρθεί στις εκλογές...Να κατέβει μαζί με τη ΝΔ"

"Ξαναχτύπησε" ο οδοστρωτήρας , κυριολεκτικά και μεταφορικά, του Έθνους Θ. Πάγκαλος, που ενίοτε χρησιμοποιείται και ως "λαγός" του συστήματος.

Αυτή τη φορά επέλεξε να επαναλάβει κάτι που έχει πει και παλαιότερα...
Ότι στις επόμενες ευρωεκλογές θα πρέπει ΠΑΣΟΚ- ΝΔ να κατέλθουν μαζί στις εκλογές καθώς αποτελούν το βασικό πόλο του "φιλοευρωπαϊκού μετώπου" απέναντι στις "φωνές του ολέθρου" όπως χαρακτηριστικά γράφει στο ΒΗΜΑ.

Στη συνέχεια γίνεται ακόμη και πιο αποκαλυπτικός όσο αναφορά τα δεδομένα στην πολιτική ζωή του τόπου μας με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές:

"Ας μην περιμένουν λοιπόν οι ηγέτες και τα στελέχη του «όλου ΠαΣοΚ» που....

Όχι που θα έλειπε η Αλ Σάλεχ από το χορό (των βρυκολάκων-δημοκρατών) με ύβρεις για τη Χρυσή Αυγή και απειλές προς τους Έλληνες

Η Αλ Σάλεχ....στο κοινόβιο των λαθροεποίκων να τους... στηρίξει!
Θα ήταν τουλάχιστον περίεργο, αν όχι ανησυχητικό, την ώρα που το σύστημα λυσσομανά εναντίον της Χρυσής Αυγής και των Εθνικιστών να μην εμφανιζόταν και μια από τις γραφικότερες φιγούρες της δημόσιας ζωής για να επιχειρήσει να βάλει και αυτή το δικό της λιθαράκι στο "τείχος που υψώνεται απέναντι στο φασισμό".

Αναφερόμαστε φυσικά στη λαθρολάγνα και πάντα πρόθυμη να μεριμνήσει για τα δίκαια των λαθρομεταναστών, αλλά όχι των Ελλήνων, Αλ Σάλεχ, που μέσα από άρθρο της στο protagon.gr απειλεί τους Έλληνες του κέντρου των Αθηνών που συνεχίζουν να στηρίζουν μαζικά το Εθνικιστικό Κίνημα.

« Τώρα όμως που όλοι καταλάβαμε, τώρα που επιτέλους είδαν όλοι ποιοι ήταν οι «αγανακτισμένοι πολίτες» του Αγίου Παντελεήμονα, ήρθε και η ώρα να ανοίξει η παιδική χαρά. Σήμερα. Κι ας μην έχουν .....

Μιχελάκης σε γερμανική εφημερίδα:"Θα πάρουμε και άλλα μέτρα για τη Χρυσή Αυγή γιατί δυστυχώς δεν έχουμε απαλλαχθεί από αυτή"

Συνεχίζοντας τους παραληρηματικούς λόγους του ο Υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt" επικεντρώθηκε στη Χρυσή Αυγή και πώς θα...συντριβεί το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ανάμεσα στους διάφορους φαιδρούς χαρακτηρισμούς ο Μιχελάκης, που προσφάτως πρωτοστάτησε στο...προγαμιαίο κυβερνητικό συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ (αναστολή κρατικής  χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής), μίλησε για "κόμμα εγκληματική οργάνωση" που διώκεται ποινικά, επιχειρώντας να...απολογηθεί που τόσο καιρό την..άφηναν να υπάρχει στη "δημοκρατία".

Επίσης δε δίστασε να...

Ο Κικίλιας (ΝΔ) απορεί..."Τι άλλο να κάνουμε για να τελειώνουμε με τη Χρυσή Αυγή;"

Ο βουλευτής Α' Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας με άρθρο του στην αριστερόστροφη ιστοσελίδα news247.gr αποφάσισε να αναφερθεί και αυτός στα αίτια της μη διάλυσης της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα σε λόγια - κενού περιεχομένου καταλήγει στο αυτονόητο:
"Μάλλον πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι οι πολιτικοί που χρεοκόπησαν τη Χώρα και ύστερα μπορεί να απαλλαγούμε από τη Χρυσή Αυγή...", για να συνεχίσει λέγοντας: "Όσο υπάρχουν Τσοχατζόπουλοι δεν υπάρχει ελπίδα..Πρέπει να γίνει αυτοκάθαρση"

Βέβαια διακρίνει ο καθείς ανάμεσα στα γραφόμενά του την αγωνία του να βρεθεί ο τρόπος που θα τερματιστεί η απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος στο λαό.
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει θαμπό και οι προσδοκίες του καθεστώτος για να ξεφύγει από τον εφιάλτη,που ταυτοχρόνως είναι φωτεινή ελπίδα της ΕΛΛΑΣ, μένουν ανεκπλήρωτες.

Ακολουθεί για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο του βο(υ)λευτή

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ....

Σέρβοι εθνικιστές;! σήκωσαν πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας σε ματς με σκοπιανούς...

«Οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», στα ελληνικά, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων (στα αλβανικά) και συνεχίζει:

«Δεν ήταν μόνο η προβοκάτσια των Σέρβων οπαδών. Κατόπιν στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας αναγράφονταν η χώρα ως FYROM και ο παρουσιαστής αποκάλεσε τη χώρα μας ως «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία»- [Ishrepublika jugosllave].

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε διεξαχθεί στη .....

Αυτή είναι η...."τέχνη" και ο "πολιτισμός" των κομμουνιστών-μπολσεβίκων.."Κομμουνιστικό" άγλαμα στην Πολωνία αναπαριστά σοβιετικό στρατιώτη του 'κόκκινου στρατού' να βιάζει έγκυο!!!!


Έργο τέχνης στην Πολωνία δείχνει τον βιασμό εγκύου από σοβιετικό στρατιώτη!

Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες κάποιων να θαφτεί η Ιστορική Αλήθεια, αυτή βρίσκει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να εκθέσει όσους επιχειρούν να την αποκρύψουν ή να την διαστρεβλώσουν.
Η είδηση που μας έρχεται από την Πολωνία αποτελεί πραγματικό χαστούκι στους «πολιτικά ορθούς» παραχαράκτες της Ιστορίας. Σοκ, λοιπόν, έχει προκαλέσει γλυπτό, το οποίο έχει εγκατασταθεί στο Γκντασκ και απεικονίζει έναν Σοβιετικό στρατιώτη να βιάζει έγκυο γυναίκα. Το έργο του νεαρού γλύπτη Γιέρζι  Σούμζικ έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο Kom Frau (Έλα εδώ Γυναίκα), προκαλώντας την.....

Ολική φίμωση των Εθνικιστών από το καθεστώς σε κάθε ΜΜΕ...Ακυρώθηκε ραδιοφωνική εκπομπή που θα φιλοξενούσε τον Ηλία Κασιδιάρη μετά από απαίτηση του παρακράτους!

ατλαντισ
Τι νοείται «δημοκρατία» στην κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους Ελλάδα του 2013; Το δικαίωμα του καθενός κόμματος ή μεμονωμένου πολίτη να εκφράζει ελευθέρως τις απόψεις του, αρκεί αυτές να συμφωνούν με τις πρασινοκοκκινομπλέ συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και να μην αντιτίθενται ουσιαστικά στις αρχές κατοχής. Όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής), δεν δικαιούνται δια να ομιλούν! Κι όταν βρεθεί κάποιο (μικρό) ΜΜΕ που είναι πρόθυμο να......