Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 21, 2013

Η "ΔΕΞΙΑ" ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κλασική περίπτωση μεταπήδησης από τον σιωνιστικό κομμουνισμό στον σιωνιστικό καπιταλισμό. Στην Ελλάδα το έχουμε δει πολλάκις...


Κάποιοι στην Ελλάδα την αποκαλούν… «ναζίστρια», «διάδοχο του Χίτλερ» κ.τ.λ., την εμφανίζουν –με τη βοήθεια του μοντάζ- ντυμένη με ναζιστικές στολές, μέχρι και… μουστάκια α λα Χίτλερ της ζωγραφίζουν! Κι όμως, η φράου είναι αποδεδειγμένα κομμουνίστρια και ορφανό της Στάζι!

Μιλάμε βέβαια για την (αντιπαθέστατη) φράου Μέρκελ, το σκοτεινό κομμουνιστικό παρελθόν της οποίας βγαίνει σιγά-σιγά στο φως! Έτσι, η εφημερίδα Bild, σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά της με τίτλο: «Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι σήμερα η καγκελάριος», παραθέτει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το...

Κ(υ)νοβουλευτική ξεφτίλα: Όχι στην άρση ασυλία των Κανέλλη-Δούρου είπε η επιτροπή δεοντολογίας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απολύτως αναμενόμενο. Το σύστημα προστατεύει τα μπολσεβικικά παιδιά του.

Σήμερα στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, αρμόδια για τις αιτήσεις άρσεις ασυλίας των βουλευτών, συζητήθηκαν οι αιτήσεις για την άρση της ασυλίας των Δούρου και Κανέλλη σχετικά με το γνωστό περιστατικό του ANT1.

Είναι η ίδια επιτροπή που έχει εγκρίνει την αίτηση της άρσης της ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη για το ίδιο ακριβώς περιστατικό.

Όπως θα περίμενε ο κάθε λογικός άνθρωπος, η Επιτροπή θα έπραττε...

ΣΟΚ (για τον μαζάνθρωπο) γιός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αντιεξουσιαστής φυλακίζεται.....αλλά θα βγει με εγγύηση φυσικά!!!


niotis1

Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ καταδίκασε σήμερα για ανυποταξία το στρατοδικείο Ιωαννίνων, τον γιο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη.

Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαρο «πολιορκούσαν» ομάδες αντιεξουσιαστών και φρουρούσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο νεαρός είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, όταν το όνομά του ενεπλάκη σε ....

Πάλι έκαναν το άσπρο-μαύρο τα καθεστωτικά παπαγαλάκια - Οχετός ψεύδους από την “Καθημερινή”



Κατ' επάγγελμα ψεύτες, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής (και φανατικά μνημονιακής, να μη ξεχνιόμαστε) φυλλάδας «Καθημερινή», επιχειρούν με έναν οχετό λάσπης και φαντασιοπληξίας να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή, με τον εμπρησμό μπαρ στη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, την περασμένη Τετάρτη.
 
Υπό τον μανδύα των «αποκλειστικών πληροφοριών» -έτσι ονομάζουν οι ρουφιάνοι του Καθεστώτος τη διασπορά ειδήσεων χαλκευμένων από τα υπόγεια του Μαξίμου- η κιτρινοφυλλάδα των Μνημονίων ανακαλύπτει συμμετοχή των συλληφθέντων σε. «ομάδες εφόδου» της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα σε ένα παραλήρημα δημοσιογραφικής αλητείας, «σύμφωνα με άλλες πληροφορίες», όπως γράφουν οι .....

Νέα πρόκληση Ρεπούση...Αποχώρησε ξανά από τα βουλευτικά έδρανα κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Εγκατέλειψε για άλλη μια φορά τα έδρανα της Βουλής η Μ. Ρεπούση όταν τηρήθηκε από το σώμα ενός λεπτού σιγή σφαγή στη μνήμη των δολοφονημένων Ποντίων από τον σφαγέα Κεμάλ και τους μισθοφόρους υπανθρώπους του.

Για άλλη μια φορά, ανάλογη στάση είχε κρατήσει και το προηγούμενο έτος η θλιβερή προπαγανδίστρια του (απο)κόμματος της ΔΗΜΑΡ, η Ρεπούση προσβάλλει βάναυσα την Ιστορία και του Ελληνισμού και το αίμα των νεκρών του Ηρώων, με το κόμμα της να την καλύπτει πλήρως, λέγοντας ότι αποχώρησε λόγω κομματικών υποχρεώσεων.

Το δυστύχημα σε όλα τα παραπάνω είναι πως στο όνομα της..."δημοκρατίας" και της "σωτηρίας του ευρώ", ορισμένοι "πατριώται" της ελαφροδεξίας δεν.....

ΝΙΓΗΡΙΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

3775405698
Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, οι γνωστές (και μη εξαιρετέες…) πατσαβούρες που κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό από τα… χαζοκούτια τους, έχουν προσθέσει μια ακόμα… στροφή στο αντιχρυσαυγίτικο ρεπερτόριό τους: πως οι «ρατσιστικές» επιθέσεις που δήθεν κάνει η Χρυσή Αυγή βλάπτουν τον… τουρισμό μας, γιατί οι ξένοι φοβούνται να ’ρθουν στην Ελλάδα.

Εδώ λένε τη… μισή αλήθεια. Πράγματι, οι ρατσιστικές επιθέσεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα, μόνο που δεν τις πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή, αλλά οι.....

Τρέμουν οι αμερικανοσιωνιστές-State Department:”Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής!”


Τρέμουν οι αμερικανοσιωνιστές-State Department:”Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής!”

Εχθές αργά το βράδυ δόθηκε στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του State Department (δηλαδή του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών) για την θρησκευτική ελευθερία, στην οποία γίνεται ολομέτωπη επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που είναι καρφί στο μάτι των Αμερικανοσιωνιστών!

Πιο συγκεκριμένα, οι διεθνείς… προστάτες (τουρκιστί «νταβατζήδες») της ελευθερίας –εδώ γελάνε!- αναφέρουν μεταξύ άλλων και τα εξής: «Τον περασμένο Μάιο, οι Έλληνες ψηφοφόροι, με ποσοστό περίπου 7%, επέλεξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, μια ανοικτά αντισημιτικής και ξενοφοβικής πολιτικής παράταξης, να τους εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας. Ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης παράταξης έχει.....

Την Κυριακή δίνουμε το παρών στην πορεία εναντίον της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών στη Νίκαια

Ημερομηνία: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 - 19:00
Περιοχή: Νίκαια
Διοργανωτής: Τ.Ο. Νίκαιας

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων στο "Περιβολάκι" στην Νίκαια.

Λέμε όχι στην εγκληματικότητα!
 
Θυμηθείτε και τι έγινε στην προηγούμενη πορεία στη Νίκαια:

Παναγιώταρος ανταπαντά στις προκλήσεις Πιπιλή.."Να κάνουμε αλκοτέστ πριν μπούμε στη Βούλη..."(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε στιγμές...χαλάρωσης!
Οι προκλητικές δηλώσεις της Φ. Πιπιλή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (βλάκες, ψυχασθενείς κτλ) πήραν την αρμόζουσα απάντηση από τον βουλευτή του Εθνικιστικού Κινήματος, Ηλία Παναγιώταρο ως εξής:

"Mια αντιπρόταση στην κυρία Πιπιλή. Να γίνεται αλκοτέστ στους βουλευτές κατά την είσοδο τους στη Βουλή. Έτσι Φωτεινή. Χικ, χικ, χικ, χικ" 

Έχει τους λόγους του ο Παναγιώταρος να λέει κάτι τέτοιο...

Δείτε το επόμενο βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Εθνοπροδοσίας συνέχεια: Δεν θέλει F-16 στο Καστελόριζο ο ΣΥΡΙΖΑ!


Εθνοπροδοσίας συνέχεια: Δεν θέλει F-16 στο Καστελόριζο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δρίτσας - τομεάρχης Άμυνας Σύριζα: "Θέλουμε ένα γιατρό στη Μεγίστη και όχι f-16"... Παρατήρηση Χρυσής Αυγής: Ο μισθός ενός γιατρού στο Καστελόριζου ισοδυναμεί με τα λεφτά που ΘΑ έδινε ένας μόνο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για Κοινωνική Αλληλεγγύη. Κανείς τους όμως δεν έδωσε ούτε μισό ευρώ!
Σε ακροαριστερό, απόλυτα αντεθνικό ντελίριο κατά του Ελληνικού Στρατού εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Τμήματος Δικαιωμάτων της συμμορίας του Σύριζα. Τα ορφανά του Τσαουσέσκου, τα οποία εδώ και κάποιο διάστημα έχουν υιοθετηθεί από τον γνωστό, εβραϊκής καταγωγής, στυγνό κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος, φρόντισαν να....

Πύρινος λόγος του Μητροπολίτη Αμβρόσιου κατά του ανθελληνικού "αντιρατσιστικού" νόμου...


ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αδελφοί μου,
Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή  στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουμε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι σε κάθε μορφή ρατσισμού και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και αν προέρχεται! Αλλά τουτο δεν σημαίνιε, ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε την Πατρίδα μας, να ομιλούμε για την Ορθοδοξία μας και να εκφέρουμε τη γνώμη μας για .....

Το ΚΚΕ για το Κ.Κ. Κίνας και τα... «μονοπώλια»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπολσεβικισμός και καπιταλισμός είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κοινή μήτρα ο Σιωνιστικός υλισμός.

Όπως είναι γνωστό, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του φον Αντωνάκη στην εναπομείνασα… Μέκκα του κομμουνισμού, την Κίνα. Ενδιαφέρον έχει η θέση των θλιβερών απομειναριών του κομμουνισμού στην Ελλάδα για την επίσκεψη:...