Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Οι Ρώσοι οπαδοί δείχνουν την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα και την Κύπρο: « ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»


ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΖΕΝΙΤ – ΑΠΟΕΛ
Οι Ρώσοι οπαδοί της Ζενίτ, καθώς και η διοίκηση της ομάδας, απέδειξαν εμπράκτως ότι στέκονται στο πλευρό της Κύπρου, και αποκηρύσσουν το ψευδοκράτος, που αυθαίρετα έχει θέσει υπό κατοχή το βόρειο τμήμα του νησιού. Στον ευρωπαϊκό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Αποέλ και της Ζενίτ, με πρωτοβουλία των οπαδών της Ζενίτ, αναρτήθηκε πανό στις ρώσικες κερκίδες «Κύπρος Γη Ελληνική», το οποίο έγινε δεκτό με ιδιαίτερη χαρά από τους Αποελίστες. Το σπουδαιότερο είναι ότι όταν πληροφορήθηκε η διοίκηση της ρώσικης ομάδας για την επικείμενη ανάρτηση του πανό, επικρότησε την κίνηση, προτρέποντας τους οπαδούς να το «σηκώσουν» και θα πληρώσουν οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ, εφόσον η ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο απαγορεύεται. Όταν δε, διεκόπη ο αγώνας λόγω καπνογόνων, οι Ρώσοι έκαψαν και μία τούρκικη σημαία!

Ενώ το προδοτικό αριστερό ΑΚΕΛ εμμέσως υποθάλπει το κάψιμο των ελληνικών λαβάρων και υποκινεί την ανάρτηση τούρκικων πανιών στις κερκίδες του, οι Ρώσοι «βάζουν τα γυαλιά» τονίζοντας την στήριξη τους στο μαρτύριο του σκλαβωμένου νησιού μας.

NA ΠOIOI EINAI ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΖΕΝΙΤ:

Καλωσορίζουμε μια νέα ΕΘΝΙΚΗ φωνή...

Δείτε το βίντεο....

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και οι σιωνιστές


Το 1487, ο Σουλτάνος έδωσε άδεια σε 120.000 Εβραίους να εγκατασταθούν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι Εβραίοι αυτοί –«Σεφαρδίτες»- είχαν εξασφαλίσει μεγάλα προνόμια, κατόπιν ειδικών συμφωνιών με την «Υψηλή Πύλη». Το μεγαλύτερο μέρος των Εβραίων, εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1516, αφού έκαναν δώρο στον Σουλτάνο το ιλλιγιώδες για την εποχή ποσό των 2.000.000 λιρών).
Την στάση των Εβραίων τις παραμονές της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης περιέγραψε στην εφημερίδα «Μακεδονία» της 20ης Μαίου 1933 ο Αστυνόμος Νικόλαος Αργυριάδης ως εξής:

5 Δεκεμβρίου... Μια ημερομηνία ορόσημο για τα Εθνικά Θέματα και τη Μακεδονία μας!

Αν θέλετε ξεπουλήστε το όνομα....

Να είστε έτοιμοι όμως για τις συνέπειες!

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί (και κατατρώγουν το έθνος και τα μυστικά κονδύλια!)


Μπήκαν στην πόλη οι …οχτροί
Η στάση των κυβερνήσεων της Αθήνας και της Λευκωσίας, να αναζητούν διαχρονικά  διεθνείς συμμαχίες για την εξασφάλιση και προάσπιση της εδαφικής μας κυριαρχίας μέσω των συσχετισμών, πηγάζει από την ιδιαιτερότητα του ελληνικού χώρου, ο οποίος συνδέει τρεις ηπείρους και ελέγχει τους θαλάσσιους άξονες από και προς Εύξεινο Πόντο, Διώρυγα του Σουέζ και Γιβραλτάρ.
Αυτή η....

Καλύτερα κουκουλοφόρος blogger, παρα προσκυνημένος δημοσιογράφος.




Όταν ο επώνυμος Σταμάτης Γιαννίσης έλαβε εντολή να χύσει χολή (δωρέαν) μέσω του μη "κερδοσκοπικού" ΜΜΕ aixmi.gr , κατά των  ανώνυμων αρθρογράφων της μπλογκόσφαιρας, ήξερε τις συνέπειες. Μέχρι στιγμής έχει στιγματιστεί  για το  "συμβόλαιο" που ανέλαβε  από τα δυνατά blogs, και όχι άδικα.
Κρίνοντας από ένα σημαντικό ποσοστό των αρθρογράφων  στο  αποτυχημένο διαδιακτυακό παρακλάδι του MEGA, αντιλαμβάνεται  εύκολα κανείς την...