Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015

Financial Insyghts: "Όταν αποτύχει η αριστερά στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή"


Financial Insyghts: Όταν αποτύχει η αριστερά στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσει η Χρυσή Αυγή

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο τον κόσμο των διεθνών τοκογλύφων, εν όψει της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σύμφωνα με όλους τους διανοούμενους, τα φερέφωνα και τους ερευνητές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, ο Τσίπρας θα πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία, προκειμένου να μην τεθεί εν αμφιβόλω η ξένη κατοχή, την οποία βιώνει η Πατρίδα μας.
Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία ερευνών, Financial Insyghts, η ελληνική οικονομία έχει καταποντιστεί, το χρηματιστήριο έχει χάσει το 90% της αξίας του από το 2007 και οι κοινωνικές συνθήκες επιδεινώνονται ραγδαία. Πού είναι, όμως, το πρόβλημα για τους αμερικανούς καπιταλιστές; Προφανώς όχι στο ότι ο....

Με τις κλωτσιές έδιωξαν τους "αλήτες - πρόδοτες πολιτικούς" από το μνημόσυνο των Ηρώων Ισαάκ και Σολωμού - ΒΙΝΤΕΟ


Έδιωξαν τους πολιτικάντηδες από το μνημόσυνο των ηρώων Ισαάκ - Σολωμού στην Κύπρο - Βίντεο, Φωτογραφίες

Έντονες αποδοκιμασίες εναντίον επισήμων σημειώθηκαν σήμερα στο εθνικό μνημόσυνο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που τελέστηκε στο κοιμητήριο Παραλιμνίου....

Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!


Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε, όταν η σκευωρία βρισκόταν στην κορύφωσή της, που το «Έθνος» του Μπόμπολα, λειτουργώντας ως δημοσιογραφική προμετωπίδα του κυκλώματος των επίορκων (δικαστικών, αστυνομικών και παρακρατικών) και των πολιτικών απατεώνων, είχε φτάσει να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή για «προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος».
Στα πλαίσια αυτής της φαιδρής κατηγορίας, που εν τέλει κατέπεσε πριν καν αρχίσει η ανάκριση, για να μην ξεφτιλιστεί το κύκλωμα ακόμα περισσότερο, οι ευφάνταστοι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είχαν αρχίσει να… φαντασιώνονται ακόμα και… τανκς!
Τώρα στη χώρα μας επικρατεί μία....

Όλεθρος το τρίτο Μνημόνιο της Αριστεράς: Τα 5 νέα καταστροφικά προαπαιτούμενα που έρχονται με τη νέα δανειακή σύμβαση


Όλεθρος το τρίτο Μνημόνιο της Αριστεράς: Τα 5 νέα καταστροφικά προαπαιτούμενα που έρχονται με τη νέα δανειακή σύμβαση

Επί τα χείρω αλλαγές σε εισφορά αλληλεγγύης, προκαταβολή φόρου για 700.000 μικρομεσαίους, ΦΠΑ, 100 δόσεις και αγροτικό πετρέλαιο, περιλαμβάνει το «πακέτο» με τα νέα προαπαιτούμενα που θα έρθει μαζί με τη νέα δανειακή σύμβαση για ψήφιση - εκτός απροόπτου - αυτή την Πέμπτη στην Βουλή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «λίστα» με τα νέα προαπαιτούμενα οριστικοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο μετά από πολύωρες συναντήσεις που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης αντίστοιχα με τους αξιωματούχους των θεσμών. Σύμφωνα με.....

ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό! - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΙΣΧΟΣ: Κόβουν το ρεύμα σε Έλληνες και βάζουν air condition στους λαθρομετανάστες στο Βοτανικό!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προς βοήθεια των συναγωνιστών της κεντρικής σελίδας του Κινήματος, ενημερώνουμε ότι το κονδύλι για την τοποθέτηση των air condition θα βρεθεί από τα ταμεία της Περιφέρεια Αττικής! Και πάλι οι Έλληνες θα πληρώσουν τον... "ανθρωπισμό" των πολιτικάντηδων.

Ανθρωπισμός και κοινωνική ευαισθησία άκρως ρατσιστική από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ: την ίδια περίοδο κατά την οποία χιλιάδες Έλληνες ζουν δίχως ρεύμα, ενώ πολλοί περισσότεροι αποφεύγουν την χρήση ηλεκτρικού για να αποφύγουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, η κυβέρνηση των αχρείων αναβάλλει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο Βοτανικό διότι... τα κοντέινερ δεν έχουν ακόμη κλιματιστικά!

Πρόκειται σαφώς για μια είδηση στην οποία περικλείεται ολάκερο το αίσχος του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο αδιαφορεί παντελώς για τους Έλληνες αλλά κάνει τα πάντα προκειμένου να διαμορφώσει μια εικόνα επίγειου παράδεισου για τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν κατά χιλιάδες καθημερινά στην Πατρίδα μας. Σύμφωνα με....

Πρώτη φορά Αριστερά: Μείωση κατώτατης σύνταξης και ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Γράφει ο Αινείας

Ώρα, με την ώρα που περνάει και αρχίζουν να φανερώνονται τα "προαπαιτούμενα" που τα στοιχεία του 3ου Αριστερού Μνημονίου φανερώνεται και η αθλιότητα - προδοσία θα την έλεγα - καλύτερα που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ..

Η πιο κίβδηλη Κυβέρνηση των τελευταίων ετών συμφώνησε τα εφαρμόσει τα πιο στυγνά νεοφιλελεύθερα και αντιλαϊκά μέτρα, που αφορούν τους εργαζόμενους και τη συνταξιοδότησή τους.

Συγκεκριμένα η Κυβέρνση ΣΑΝΕΛ θα ψηφίσει τα εξής εξωφρενικά:

- Μείωση της κατώτατης σύνταξης από 486 ευρώ στα 393 ευρώ!
- Αύξηση των....

Κυβερνώσα ελαφροδεξιά, λαθρομετανάστευση και απελάσεις


Κυβερνώσα ελαφροδεξιά, λαθρομετανάστευση και απελάσεις

Γράφει ο Αντίοχος

Θυμάστε τι έλεγαν οι ψεκασμένοι ελαφροδεξιοί την προεκλογική περίοδο; Πως θα συνδράμουν τον «μικρό Αλέξη» να οδηγήσει το… τραινάκι της εξουσίας, αλλά μένοντας αμετακίνητοι στις… κόκκινες γραμμές τους. Μία εκ των οποίων, θα ήταν –υποτίθεται- και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου του πανοκαμμενικού μορφώματος, Χρυσοβελόνας, για την έκρηξη του μεταναστευτικού:
ΑΝΕΛ: Το μεταναστευτικό δεν προσφέρεται για φτηνούς εντυπωσιασμούς και αντιπολιτευτικές κορώνες
«Το πρόβλημα του ολοένα διογκούμενου κύματος προσφύγων και παράνομων μεταναστών είναι πολυσύνθετο και....

ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ. στα... τέσσερα στους δανειστές, αποτελείωνοντας τους Έλληνες... Τα "κόκκινα δάνεια' περνούν στα χέρια ξένων Funds και οι Τράπεζες ιδιωτικοποιούνται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων!!

Γράφει ο Αινείας

Τελευταίο "αγκάθι" των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΣΑΝΕΛ και Δανειστών από ότι φαίνεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είναι τα "κόκκινα δάνεια" και η... ομαλή λειτουργία και διοίκηση των τραπεζών.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ οι δανειστές απαιτούν από την "αριστερή" Κυβέρνηση τα εξής:

1.    Τα κόκκινα δάνεια των επχιειρήσεων πρέπει να χωριστούν ανάλογα με το αν οι επιχειρήσεις είναι βιώσιμες ή όχι. Για τις βιώσιμες θα υπάρξει μια...

«Βούλιαξε» η Κως από… λαθρομετανάστες! Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 5.500 - Διάλυση της οικονομίας και της κοινωνίας του νησιού


«Βούλιαξε» η Κως από… λαθρομετανάστες! Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 5.500 - Μεγάλα προβλήματα στην οικονομική ζωή του νησιού

Οι κάτοικοι περίμεναν να γεμίσει το νησί με τουρίστες και τελικά γέμισε με λαθρομετανάστες!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του kostoday.com: Απογοητευμένοι και διωγμένοι αισθάνονται οι μικροπωλητές και οι υπαίθριοι ζωγράφοι, που δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.
Η Kostoday επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά τα σημεία που πλέον κατακλύζονται από μετανάστες και αντίσκηνα και μετά από αίτημα των επιχειρηματιών, που βρίσκονται εκεί με μία ελπίδα πως θα εισακουστούν, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, μιας και αυτοί ως προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις είναι συνεπείς. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς, αν και....

ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ

simaia psila
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Η αποστολή δικογραφιών σχετικά με τους χειρισμούς του Βαρουφάκη στα περί της Ελληνικής Οικονομίας και ιδιαιτέρως σχετικά με το υποτιθέμενο σχέδιό του για οικειοθελές GRexit αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο σχέδιο που εκπόνησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, όταν άρχισαν την προώθηση Σύριζα προς την κυβέρνηση. Όπως είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ο διευθυντής του «Βήματος», ο Σύριζα έπρεπε να κυβερνήσει προκειμένου να νομίζει ο Λαός ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος.
Τώρα, οι δικογραφίες που αποστέλλονται στην Βουλή, ενώ την ίδια ώρα τα κανάλια επιδίδονται σε «βαρουφακιάδες», μπορούν να συνοψιστούν στην φράση του υπουργού Πανούση, ο οποίος είπε: «Η αποσταθεροποίηση του νομίσματος και κατ’ επέκταση η διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης, θέτουν ευθέως ζήτημα....

ΘΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ: ΆΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 69
Το νέο αριστερό πλέον μνημόνιο αποτελεί μία πραγματικότητα. Ήδη οι πρώτοι νόμοι ψηφίστηκαν στην Βουλή. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα στους πολιτικούς συσχετισμούς. Ας αρχίσουμε όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται η εσωκομματική διαμάχη. Η επανάσταση των “μπολσεβίκων” αποτελεί γεγονός. Η νέα οικονομική πολιτική (ΝΕΠ) της ηγετικής ομάδας βρήκε βαθιές αντιρρήσεις σε μεγάλο μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως της αριστερής πλατφόρμας και των βουλευτών των συνιστωσών, οι οποίες προέρχονται από τον τροτσκιστικό κυρίως χώρο. Η σύγκρουση μοιάζει με την σύγκρουση Στάλιν και Τρότσκι, όταν ο Τρότσκι δήλωνε την κατηγορηματική του αντίθεση στην νέα οικονομική πολιτική (ΝΕΠ) του Στάλιν. 
Το εάν θα καταλήξει η εσωκομματική διαμάχη στην δημιουργία ενός άλλου κόμματος είναι αμφίβολο. Οι αριστεριστές και οι συνεπείς κομμουνιστές, εάν θέλετε, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο μνημόνιο ασφαλώς και έχουν τα δίκαιά τους. Τόσες δεκαετίες μαρξιστικής απεραντολογίας και επαναστατικής γυμναστικής, της οποίας οι.....