Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2011

''Μακάριοι οι Πτωχοί τω Πνεύματι''... Η κόρη του Αποστάτη ονειρεύεται να γίνει και αυτή Πρωθυπουργός...

"Είδαν ότι γαμ...στε πλακώσανε και οι γύφτοι"...
Μέτα τον Καρατζαφέρη έχουμε και ακόμη έναν εν δυνάμει Πρωθυπουργό στην Ελλάδα...
την κόρη του Μητσοτάκη..
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου της.. ΔΥΣΗΣ της...

Πάρτε το χαμπάρι... Δεν υπάρχει "πατριώτης" δημοσιογράφος. Όλοι δούλοι του χρήματος είναι...

Διαβάζουμε στο nonews-news ότι ο "πατριώτης" Τράγκας οδεύει για τον ΣΚΑΙ ύστερα από συνομιλία που είχε με τον Αλαφούζο στο σπίτι του τελευταίου την προηγούμενη εβδομάδα...
Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...
Ξεχνιούνται τα πάντα μπορστά στην "επιδότηση" των νταβατζήδων!
Θυμάστε τι έλεγε ο Τράγκας για την εκπομπή 1821 του βοθροκάναλου του Παλαιού Φαλήρου...
Αν όχι θυμηθείτε τη....
Είπαμε όμως... Ποιός τα χέζει τα ιδανικά και τα πιστεύω όταν πέφτει το μετρητό...
Εύγε Τράγκα... Εύγε...
Χατζηνικολάου, πάρε και εσύ σειρά τώρα...

Το θύμα του Πράσινου Τραπεζίτη αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς

Πριν έναν χρόνο είχε προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί μέσα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι. Σήμερα ο 54χρονος που τον έπνιξαν τα χρέη επέστρεψε. Κρατούσε ένα μπιτόνι βενζίνη με το οποίο περιλούστηκε και, λίγο αργότερα, κατάφερε να αυτοπυρποληθεί! Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έπεσαν πάνω του και προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. 
http://deltio11.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html 

Φάτε κουτόχορτο γραικύλοι που θεωρείται τον προδότη Βενιζέλο ως οραματιστή της Μεγάλης Ελλάδος και Μέγα πατριώτη. Ένας πίονι του Σιωνισμού ήταν και τίποτε περισσότερο...

Και όχι δεν θα αναφερθούμε στα δάνεια από την οικογένεια Rotchild και την καταχρέωση της χώρας μας στους Εβραίους τοκογλύφους.
Και όχι δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι ήταν εκχριστιανισμός Εβραίος φού το πραγματικό του όνομα ήταν Ben Salom.
Και όχι δεν αναφερθούμε στο δεδομένο ότι ήταν μέλος της Στοάς της Ελλάδος και Ελευθεροτέκτονας.
Και όχι δεν αναφερφούμε στην προδοτική του πολιτισκή στο θέμα της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου...
Και όχι δεν θα αναφερθούμε στο "Σύμφωνο Φιλίας" με τον σφαγέα Κεμάλ και τις αγκαλιές και τα φιλιά..
Θα σας πούμε όμως ότι από το 1917 ήταν η πρώτος Πρωθυπουργός σε όλο τον κόσμο που υποστήριξε τις θέσεις του διεθνούς Σιωνισμού για επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη και την ίδρυση του Εβραϊκού τους κράτους.
Έστειλε μάλιστα τον Υπουργό Εξωτερικών, Ν. Πολίτη, για να δηλώσει την "υποταγή" της Ελλάδος στο Σιωνισμό και τις βλέψεις του, τονίζοντας ότι η Ελλάδα στο Σιωνισμό και τους Εβραίους βλέπει ένα "πιστό σύμμαχο"...
Τα βγάζουμε από το μυαλό μας πιστεύετε....;
Πάρτε τις αποδείξεις από την εφημερίδα Jesuralim Post του 1999...

Επίσημα και φύλο «Χ» στα διαβατήρια της Αυστραλίας

Τα Αυστραλιανά διαβατήρια θα έχουν πλέον τρεις επιλογές όσον αφορά το φύλο του κατόχου: ‘άνδρας’, ‘γυναίκα’ και ‘x’.
Η νέα κατηγορία είναι μόνο για χρήση από ‘intersex άτομα’ – δηλ. ανθρώπους που δεν είναι βιολογικά εντελώς αρσενικοί ή θηλυκοί.
Trangendered κάτοχοι διαβατηρίων - που έχουν αλλάξει φύλο, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση (σχ. ΚΟ: προφανώς εννοεί ότι αισθάνονται άνδρες ή γυναίκες) - θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν είτε ‘αρσενικό’ είτε ‘θηλυκό’, αλλά δεν θα δικαιούνται να επιλέξουν το «x».
Προηγουμένως, οι ταξιδιώτες δεν ήταν σε θέση να....

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ “ΔΙΟΡΙΣΕ” ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!


Κι όμως είναι αληθινό!
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Ματαιώνεται το ταξίδι στις ΗΠΑ του Jeffrey... Οι λόγοι; Οικονομικοί....

Δεν μας δίνουν οι Ευρωπαίοι την 6η δόση, σύμφωνα με τους Γερμανούς και ο Βενιζέλος δήλωσε ότι μπορεί να πρέπει να ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα για να πείσουμε ότι είμαστε "καλά παιδιά".
Έτσι ο Jeffrey αναβάλλει το ταξιδάκι του και επιστρέφει στην Ελλάδα...(όπως μετέδωσε το MEGA), για να συγκαλέσει νέο Υπουργικό Συμβούλιο όπου θα παρθούν... αποφάσεις.
Βέβαια στην Κύπρο, οι φρεγάτες των Τούρκων κόβουν βόλτες και έχουν καταπατήσει όλα τα εθνικά μας κυριαρχικά διακιώματα, ενώ η απειλή πολέμου είναι πιο κοντά από ποτέ...
Βέβαια, εμείς έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε...
Αν θα ξεπουλήσουμε όλη τη Χώρα και πως θα πάρουμε τα λεφτά όλων των Ελλήνων για να...συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.ή αν η Μελέτη φοράει κόκκινο σώβρακο ή μπεζ για να ταιριάζει με το νέο look της....
Η ώρα όμως των ΑΡΙΣΤΩΝ πλησιάζει....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...

 Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ (Φημολογείται ο Γεράσιμος Αρσένης είναι Εβραίος της Κεφαλονιάς, το γένος Ratzi και φίλα προσκείμενος στην Σαεντολογία. Επίσης είχε επικοινωνιακό του σύμβουλο για χρόνια τον περιβόητο Κοεν, "πεφωτισμένο" των εν Ελλάδι Εβραίων και μεσολαβητή μεταξύ Εβραίων - ΚΙΣ και Κυβερνήσεων, εκτελώντας ταυτόχρονα χρέη ανεπίσημου συμβούλου των Ελληνικών;! Κυβερνήσεων... Ενώ ήταν και επίσημος προσκεκλημμένος της ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG το 1994. Όλα αυτά τυχαία; Δε νομίζουμε)

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ.

Στις χρονιές 1998-99 το Υπουργείο Παιδείας, υπουργεύοντος του κ. Γερ. Αρσένη, μελέτησε και αφαίρεσε από τα σχολικά βιβλία του λυκείου τα κεφάλαια που έχουν σχέση με το σιωνισμό και τη μασονία .Η πράξη, ασφαλώς, δείχνει, ότι οι δύο δυνάμεις, το Ισραηλιτικό Συμβούλιο και η μασονία, διαθέτουνε γερές προσβάσεις στην εξουσία, αφού επιβάλλανε την άποψη τους. Έτσι, τα ελληνόπουλα δεν ενημερώνονται για τα δύο αυτά παράκεντρα εξουσίας, που δρουν....

Συγκλονιστικό απόσπασμα προφητείας του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για τις μέρες που ζούμε

"Και σε κάθε περίπτωση οι Εβραίοι θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση"

Ακούστε ολόκληρη την προφητεία - συναγερμό

Καταδρομέας Μανώλης Μπικάκης: ΠΑΡΩΝ

Σε καιρούς ανθελληνισμού και προδοσίας που ζούμε ας βάλουμε σαν αντιστάθμισμα στους νενέκους και γραικύλους, πρότυπα ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.

Τι άλλο πρέπει να ακούσετε για να στηθούν οι... κρεμάλες;

ΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ


Το μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας δεν βρίσκεται στην ανέχεια αφού δεν πάσχουμε από υλικά αγαθά, αλλά από σωστούς διαχειριστές και ενδεδειγμένη διαχείριση αυτών. Γίνεται δηλαδή σπατάλη σκόπιμη και ομηρία της Ελλάδος ηθελημένη στα λυκόρνεα της οικουμένης. Στην πραγματικότητα αντιμετωπίζουμε κρίση ηθική που λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις, έχοντας εξαπλωθεί ομοίως και συγχρόνως σε Πολιτεία και Πολίτες. Σημαίνει ακόμη ότι έχουν εισβάλει εντός των τειχών της Ελληνικής Πολιτείας ξένα ήθη και έθιμα με την ευθύνη νοσηρών κλειδοκρατόρων και ελαστικών πολιτών. Και ακόμη πως το κακό έχει λάβει μορφή κακοήθους θεσμού καθιστάμενο νόμος ενός νοσηρού κράτους που απειλεί τη ζωή του Έθνους.

Η απάντηση στο πρόβλημα της ηθικής μας κρίσης και το φάρμακο που μπορεί να ξεριζώσει την κακή επίδραση και παρουσία του νεοταξισμού είναι το αρχέγονο Σπαρτιατικό Ιδεώδες που διαπερνάει ολόκληρη την ύπαρξη του Ελληνισμού και σχηματοποιεί την μήτρα από την οποία ξεπήδησε ο Ελληνικός Εθνικισμός. Το Σπαρτιατικό Ιδεώδες αποτελεί την προσωποποίηση με άλλα λόγια της Ελληνικής Βιοθεωρίας και Κοσμοθεωρίας, του ελληνικού ζειν και της κοσμοαντίληψης μέσα από συγκεκριμένους κανόνες ορθής συμπεριφοράς.

Το Ιδεώδες της Αρχαίας Σπαρτιατικής Πολιτείας βρίσκει την....

Ποιοί λέτε να ήταν οι μοναδικοί ΕΛΛΗΝΕΣ που είχαν τα αρ..δια να μην επιτρεψουν στους γιαλαντζί "μακεδόνες" να κάνουν παρούσιαση Ελληνομακεδονικού Λεξικού;

Η φωτογραφία τα λέει όλα....
Αλλά διαβάστε και το ρεπορτάζ στους Ελληνόψυχους της Χρυσής Αυγής...

Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που ακόμη αντιστέκονται!
Και δεν είναι τα κομματόσκυλα και οι μπολσεβίκοι

Η "ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ​" ΤΗΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟ​ΜΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

Κουμάντο κάνουν οι Τραπεζίτες... Και μάλιστα οι πρώην ΠΑΣΟΚοι, όπως ο Σάλλας, σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου...

Την ιδέα[κατά τον ANT1] την είχε ρίξει στο τραπέζι πριν ένα χρόνο, ο γνωστός τραπεζίτης Μ. Σάλλας !... και την επανέφερε τον Απρίλιο ο κ. Χ. Καστανίδης.
 
Παραχάραξη της λαϊκής εντολής, αποτελεί η εκχώρηση πολιτικής εξουσίας στους τραπεζίτες.