Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σ’ όλη τη χώρα.βου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» BINTEO

Όσα συζητά και αισθάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων εξέφρασε μεγαλοφώνως στη Βουλή των Ελλήνων ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Στην πύρινη ομιλία του, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στηλίτευσε με τον πλέον δριμύ τρόπο την απόπειρα της Αριστεράς να καταλύσει τον βασικό πυλώνα του Έθνους, την ελληνική οικογένεια. Επισήμανε χαρακτηριστικά, οτι «η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε η ελληνική οικογένεια επί χιλιάδες έτη»!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έθεσε και το ερώτημα για ποιο λόγο δεν αντιδρά η Εκκλησία της Ελλάδος. «Τί είδους κονκορδάτο έχει συναφθεί μεταξύ εκκλησίας και κυβέρνησης της Αριστεράς;», διερωτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Αφού χαιρέτησε την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες της μητροπόλεώς του, ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «σήμερα έπρεπε να πενθούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη τη χώρα»!

Δείτε το βίντεο...

Χρήστος Παππάς: Δεν θα αφήσουμε μπολσεβίκους και καπιταλιστές να σκοτώσουν την ψυχή του Λαού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, που έφερε η κυβέρνηση προς ψήφιση.

Δείτε το βίντεο...

“Όλοι στη φυλακή” απαίτησε ο εκπρόσωπος ο Ηλίας Κασιδιάρης και κατέβασαν ακόμη και το Κανάλι της Βουλής για να μην ακουστεί η αλήθεια...


Το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο ξέπλυνε τη Siemens  - “Όλοι στη φυλακή” απαίτησε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής

Μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής, την ώρα που στην ολομέλεια της βουλής συζητούσαν για...τους γάμους των ομοφυλοφίλων, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ξέπλυνε το σκάνδαλο της Siemens και νομιμοποίησε τον άθλιο εξωδικαστικό συμβιβασμό Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα. Η Χρυσή Αυγή ήταν και πάλι η μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης ενάντια στη διαφθορά και την καταλήστευση του ελληνικού λαού. 
Ο εκπρόσωπός μας στην επιτροπή θεσμών, Ηλίας Κασιδιάρης, παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία για σωρεία εγκλημάτων σε βάρος του Δημοσίου. Απαίτησε την άμεση δίωξη και την φυλάκιση Στουρνάρα και όσων στήριξαν το εν λόγω αντεθνικό νομοθέτημα, δηλαδή των....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ; 400.000 Ή ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ;

EKLOGES_ND
Γράφει ο Αντίοχος

Τα παρακάτω γράφονται αργά (πολύ αργά) το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τελικό αποτέλεσμα στις εσωκομματικές της νουδούλας. Με αποτέλεσμα, να οργιάζουν οι φήμες ότι τα… μαγειρεύουν.
Όσον δε αφορά τις θριαμβολογίες για την «μεγάλη» προσέλευση της «βάσης» της νουδούλας, θα πούμε κατ’ αρχάς ότι όπως παρατηρήσαμε κι από τις εικόνες που μεταδόθηκαν από τις ουρές της αναμονής έξω από τα εκλογικά τμήματα, η ηλικία της συντριπτικής πλειοψηφίας  των ψηφοφόρων ήταν 60+… Γεγονός, που κάνει τις… κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι...

Αύριο θα σειστεί το κέντρο... Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη στις 7μ.μ.


Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη - Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, 19:00

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής" στο ξενοδοχείο Crystal City στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αχιλλέως 4 - Σταθμός Μετρό Μεταξουργείο).
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:
Σήμερα, 1η Ιουλίου του 2015, περασμένες έξι, και μπορώ και πάλι να γράφω τις σκέψεις μου μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή και όχι στα ταπεινά μου χειρόγραφα υπό το καθεστώς ενός άθλιου περιορισμού. Είμαι και πάλι ελεύθερος να κινούμαι στον ζωτικό μου χώρο χωρίς τον....

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ

Βαθιά Υπόκλιση και Όρκος Πίστης σε αυτούς τους Ηγέτες του Έθνους μας, τους οποίους θα ακολουθήσουμε στο δρόμο προς τον Γ' Ελληνικό Πολιτισμό




ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ»… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

gay-couples-600_259119_RKE52X

Στην Ελλάδα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας», το ζήτημα του Συμφώνου συμβίωσης των λεγομένων «ομοφυλόφιλων» ζευγαριών –που είναι το πρώτο βήμα για τον γάμο και εν συνεχεία την υιοθεσία παιδιών- και άπτεται της προστασίας του θεσμού της οικογενείας, συζητιέται στα πεταχτά στη βουλή και λύνεται με τις ψήφους των βουλευτών.
Σε άλλες χώρες της Ευρώπης όμως, τέτοια σοβαρά ζητήματα τα λύνει απευθείας ο λαός, με την ψήφο του.
Έτσι, οι Σλοβένοι απέρριψαν με δημοψήφισμα τον νόμο που...

ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟ… ΔΙΩΞΕΙ!

lagkarnt_tsipras__article__article
Το πόσο δούλεμα ρίχνει στους ψηφοφόρους του ο Τσίπρας έχει γίνει αντιληπτό από τον καθένα. Η νέα πράξη του κωμικοτραγικού έργου που ακούει στο όνομα «πρώτη φορά Αριστερά» έγκειται στην παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Ο Τσίπρας δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στους Financial Times, ο πρωθυπουργός λέει ότι τον προβληματίζει «η μη εποικοδομητική στάση του Ταμείου σε δημοσιονομικά και οικονομικά ζητήματα» και υποστηρίζει ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να αποχωρήσει από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης.
Όμως η πραγματικότητα μόνο στην γελοιοποίηση του πρωθυπουργού συντείνει, κάνοντας τους ....

Απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες έχει ο Μπόμπολας τους υπαλλήλους του!


Απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες έχει ο Μπόμπολας τους υπαλλήλους του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου το εκδοτικό συγκρότημα του Μπόμπολα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση.
Για του λόγου του αληθές, να τι γράφει επί του θέματος το "Παρόν": «Η κατάπτωση ενός εκδοτικού ομίλου. Στο συγκρότημα Μπόμπολα οι εργαζόμενοι άρχισαν να μην πηγαίνουν στην εφημερίδα και στέλνουν τα κείμενα τους από το σπίτι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για εισιτήριο! Τρεις μήνες είναι απλήρωτοι και ο Φώτης Μπόμπολας τους ενημέρωσε πως δεν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα, παρά μόνο το δώρο των Χριστουγέννων».
Επίσης, στο ίδιο θέμα αναφέρεται το ακροαριστερό "Πριν", γράφοντας τα εξής: «Στους τρεις μήνες ανέρχονται πλέον οι οφειλές προς τους εργαζομένους στον όμιλο του «Πήγασου» , του Φώτη Μπόμπολα. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν διαδοχικές και ημερομηνίες για την εξόφληση των δεδουλευμένων, οι οποίες όμως ουδέποτε τηρούνται με αποτέλεσμα οι οφειλές να σωρεύονται και να αθροίζονται».
Ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι το "Έθνος" αποτέλεσε την βασική...

Όργιο σπατάλης εις βάρος των Ελλήνων από την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων: 2,4 εκατομμύρια ευρώ για… επιμόρφωση λαθρομεταναστών!

«Λεφτά υπάρχουν». Η θλιβερή όσο και εφιαλτική αυτή ατάκα φαίνεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκει πρακτική εφαρμογή. Όχι, βεβαίως, για να δοθούν χρήματα στα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους άνεργους, αλλά για την επιμόρφωση (ούτε καν σίτιση) των λαθρομεταναστών.
Όπως διαβάζουμε σχετικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία» από τον τίτλο «2.340.312 ευρώ για να επιμορφωθούν οι μετανάστες γράφονται τα εξής:...

Ο Φίλης επαναφέρει το άσυλο για να έχουν ορμητήρια οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς

Το μοτιβό είναι γνωστό στους κατοίκους των αστικών κέντρων. Οι παρακρατικές συμμορίες των «μπαχαλάκηδων» της εξωκοινοβουλευτικής (και κοινοβουλευτικής) χρησιμοποιούν ως ορμητήριό τους τα Πανεπιστήμια, προκειμένου να προβαίνουν σε έκνομες πράξεις, όπως καταστροφές, εμπρησμούς κλπ. Στο μεσοδιάστημα ανάμεσα από τα επεισόδια άλλες συμμορίες (πιθανόν αποτελούμενες από τους ίδιους) χρησιμοποιούν τους χώρους των Πανεπιστημίων για διακίνηση ναρκωτικών, αποθήκευση οπλισμού κλπ.

Εδώ και κάποιο καιρό το πανεπιστημιακό άσυλο δεν ίσχυε ή τουλάχιστον δεν ίσχυε στα χαρτιά, αφού στην πραγματικότητα...

Νέα Ρεπούση μας προέκυψε - Θέλουν να αποεθνικοποιήσουν κι άλλο τα σχολικά βιβλία ιστορίας

Επανέρχεται το θέμα της «αποεθνικοποίησης» της ιστορίας που διδάσκεται στα σχολεία, δια στόματος της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, με απόψεις που θυμίζουν πολύ τις θέσεις της Ρεπούση. Καθόλου παράξενο βέβαια, αφού και οι δύο, άσχετα με τον πολιτικό φορέα που υπηρετούν κάθε φορά, ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικό πλαίσιο, το οποίο εχθρεύεται κάθε τι εθνικό και ελληνικό.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό σχολείο, προτάσσουν το θέμα της αλλαγής των βιβλίων και ειδικά αυτών της ιστορίας. Με παιδαριώδη επιχειρήματα και νεολογισμούς, όπως το «εθνόμετρο», επιχειρούν να πείσουν...