Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Με πολύ κέφι και αγωνιστικότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής: "Η Χρυσή Αυγή μπορεί να εκφράσει μόνο τον ελληνικό λαό που θέλει να αντισταθεί στους τοκογλύφους" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπομπή...

Βούτσης: Σε περίπτωση εκλογών θα κόψουμε το λαιμό μας να μην πάρει ο Μιχαλολιάκος εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Γράφει ο Νικογιάννης

Σε μια δήλωση που είναι ευθεία κατάλυση του πολιτεύματος και ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή προχώρησε  ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ν. Βούτσης. 

«Εάν υπάρξει προσφυγή στις κάλπες, οι εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς να απαιτηθούν διερευνητικές εντολές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση. Με τον ίδιο πρωθυπουργό και την ίδια κυβέρνηση, εκτός από την τοποθέτηση ενός ή δύο υπηρεσιακών υπουργών», δήλωσε ο κ. Βούτσης.

Το Σύνταγμα (άρθρο 41) ορίζει ότι «η Bουλή που εκλέχθηκε μετά τη διάλυση της προηγούμενης ΔΕΝ μπορεί να διαλυθεί πριν περάσει ένα έτος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 37». Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ακόμη κι αν ο κ. Τσίπρας παραιτηθεί...

Τα θύματα του ΕΑΜ και του ΚΚΕ στο Δίστομο. Γι’ αυτά οι φυλλάδες δεν πρόκειται να κάνουν αφιέρωμα...

Την γνωστή «μαθηματική» θεώρηση με τον αστυνομικό, το όργανο και το μπουζούκι θύμισε η νέα (αποτυχημένη) απόπειρα του «Ιού» να συκοφαντήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πολύ «συγκινητική» η προσπάθεια των συγκεκριμένων εθνομηδενιστών να επιχειρήσουν πολιτική σπέκουλα πάνω στα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου 1944.

Δεν θα μπούμε, φυσικά, σε διάλογο με την περιθωριακή και παρακμιακή αυτή ομαδούλα, η οποία επί μονίμου βάσεως κινείται στον γραφικό μικρόκοσμό της. Όχι μόνον επειδή η «επιχειρηματολογία» της θυμίζει την θεώρηση, που αναφέρουμε στη  αρχή του κειμένου, αλλά κυρίως επειδή δεν δεχόμαστε στο ελάχιστο μαθήματα ιστορίας, πατριωτισμού και ευθιξίας από τους υπερασπιστές των φιλοσκοπιανών και των τουρκόφιλων στην Θράκη, τους χαρακτηρίζοντες την Γενοκτονία των Ποντίων ως «νεοπαγές θεώρημα», τους μετατροπείς 37χρονων τρομοκρατών σε «νεαρούς» και 23χρονων μαντράχαλων σε «μωρά», τους ανακαλύψαντες «τεκμήριο αθωότητας» στον Μαζιώτη, τους δικαιολογήσαντες τους κομμουνιστές σφαγείς στον Μελιγαλά και τόσα άλλα.

Μιας, όμως, και οι τόσο «ευαίσθητοι» -στο θέμα του Διστόμου- συντάκτες του «Ιού»  αναφέρθηκαν στο όντως φρικιαστικό και απεχθές γεγονός...

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αποκαλύπτει τους λόγους που σύσσωμο το καθεστώς πολέμησε την Χρυσή Αυγή στο Πέραμα

Οδοιπορικό στο Πέραμα επεχείρησε η κάμερα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, προκειμένου να καταγράψει τις συνθήκες στις οποίες ζουν οι άνθρωποι της περιοχής, που αποτέλεσε το επίκεντρο των καθεστωτικών προσπαθειών εναντίον της Χρυσής Αυγής. Με την αγαστή συνεργασία των τσοντοκάναλων της διαπλοκής, των ροπαλοφόρων κομμουνιστών, τρομοκρατών και επίορκων, το καθεστώς επεχείρησε τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής σε μία περιοχή που έχει μεγάλη αποδοχή.

Σήμερα, σχεδόν 20 μήνες μετά την απαρχή της σκευωρίας, η περιοχή είναι «ίσως η πιο...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΣTIΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

DOLOFONIA
Ένα ζευγάρι «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός 35χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις 8 Ιουνίου 2014, στις Αχαρνές Αττικής.
Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό, ο οποίος με τη βοήθεια μιας 31χρονης από τη Βουλγαρία, με την οποία διατηρούσε σχέσεις, δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα, λόγω προσωπικών διαφορών.
Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αυτές τις μέρες και οι δύο δράστες συνελήφθησαν σε Ασπρόπυργο και Αθήνα.
Όπως προέκυψε από...

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

alvanoi_lathroilotomoi
Ξέφραγο αμπέλι είναι τα σύνορα της χώρας με αποτέλεσμα αλβανοί λαθροϋλοτόμοι να εξοκολουθούν να  δρουν ανενόχλητοι σε καθημερινή βάση στην Καστοριά, αφού περνούν τα σύνορα και ρημάζουν τα δέντρα, μεταφέροντάς τα με μουλάρια πίσω στη χώρα τους. Πριν από λίγες ημέρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν σε ορεινή δασική περιοχή της Καλής Βρύσης Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, δύο Αλβανούς, να κόβουν παράνομα δέντρα. Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν εισέλθει στο....

Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Λόγος”: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνε....εναντίον Όλων"!


Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα “Λόγος”: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Συνέντευξη στον Μάκη Τουμάση

H Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ξαφνικά στον πολιτικό μας γαλαξία και πολλοί τη θεωρήσαμε σαν μια κραυγή του λαού κατά της πολιτικής διαφθοράς θεωρώντας πως ο Ελληνικός Εθνικιστικός χώρος πέθανε με την διάλυση του κόμματος της Εθνικής Παράταξης. Τόσο όμως στις τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις όσο και στις Ευρωεκλογές έδειξε ο συγκεκριμένος χώρος που εκφράζει τον Ελληνικό Εθνικισμό ως ομογάλακτος των συγγενών Ευρωπαϊκών κομμάτων όπως του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου ή του αντίστοιχου Ιταλικού και Αυστριακού πως ο λαϊκός εθνικισμός δεν έχει σβήσει.Ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ένα από τα ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη του στην Ελλάδα.
- Ποιο ήταν κε Παναγιώταρε το νόημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου;
Το νόημα και το μήνυμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ήταν η συντριπτική νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων, ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, η διαγραφή του επονείδιστου-επαχθούς μέρους του χρέους, το οποίο θα ήταν απόρροια του λογιστικού ελέγχου, η κατάργηση των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων, η ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.  
- Τι έχετε να σχολιάσετε για το γεγονός πως συγκεντρώνετε την αποδοκιμασία όλων των κομμάτων της Βουλής;
Επιβεβαιώνεται το σλόγκαν της Χρυσής Αυγής "Εναντίον όλων". Όλοι οι....

Οι «προφητείες» του μεγάλου Πασοκάρχη Ευάγγελου και ο κρύος ιδρώτας των Συριζομούρηδων


Οι «προφητείες» του μεγάλου Πασοκάρχη Ευάγγελου και ο κρύος ιδρώτας των Συριζομούρηδων

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, ο απερχόμενος μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ευθύνεται για πολλά, τα οποία διέπραξε ο ίδιος και το σινάφι του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τράβηξε και πολλά. Μέχρι την τελευταία ώρα προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, όπου εμφανιζόταν για να βγάλει λόγο, τον περίμεναν συριζο-ανταρσύες (το ίδιο πράμα είναι…) για να τον αποδοκιμάσουν. Ενώ δεν έπρατταν το ίδιο και με τον έτερο Καππαδόκη της συγκυβέρνησης, Σαμαρά. Προφανώς, γιατί τις ψήφους των κλεφτο-πασόκων ήθελαν να λεηλατήσουν…
Τώρα ο Βενιζέλος φεύγει από την....

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ… ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟ ΠΗΔΗΚΟΥΛΑ ΖΟΥΡΑΡΗ

zouraris (2)
Εμφάνιση στο κανάλι mega έκανε ο… πυρίκαυστος βουλευτής της καμμεναρίας Ζουράρης, ο οποίος αρχικώς δήλωσε πλήρη υποταγή στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν αποφάσιζε προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, όπως είπε:
«Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στην Άνω Βόλτα».
Εν συνεχεία, δήλωσε πως θα…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;

1
Γράφει ο Αντίοχος

Μου επισημάνθηκε από φίλο και σας το μεταφέρω. Η Αιθιοπία, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των δέκα φτωχότερων κρατών του κόσμου, με πιο ενδεικτικό στοιχείο τον μέσο όρο ζωής των κατοίκων της, που είναι τα 44 χρόνια, 43 για τους άνδρες και 45 για τις γυναίκες (όταν στην Ευρώπη είναι σχεδόν ο διπλάσιος). Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. Ο πληθυσμός της χώρας είναι 67.673.031 κάτοικοι (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή), γεγονός που καθιστά την Αιθιοπία την 3η σε πληθυσμό χώρα της Αφρικής μετά τη Νιγηρία και την Αίγυπτο. Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει περάσει πολέμους, εμφύλιες συγκρούσεις και μεγάλες περιόδους λιμού – εξ’ ου και το «είναι σαν παιδί της Αιθιοπίας» για κάποιον πολύ αδύνατο άνθρωπο…).
Σύμφωνα με αυτά που....

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινο-βούλιο, «οι μαύρες μπλούζες» έγιναν ένα μέσον εκφράσεως της αντίστασης στις πολιτικές, τους πολιτικούς και τα κόμματα που ευθύνονται για την υποδούλωση του ελληνικού κράτους στα ξένα συμφέροντα με την επιβολή του Μνημονίου. Έγιναν επίσης ντύσιμο του συρμού για όσους αναζητούσαν την επιβεβαίωση μιας εξωτερικής ταυτότητας η οποία κάποτε δεν βρισκόταν σε αντιστοιχία με την ιδεολογική και ψυχική τους συγκρότηση.
Εν τέλει, καθένας μπορούσε να....