Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Κε Παπακωσταντίνου γιατί δεν δίνεται την λίστα Falciani στην δημοσιότητα;

ΤΗΝ παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η πολύκροτη υπόθεση με τη λίστα 1.991 Ελλήνων με «μαύρες καταθέσεις» σε ελβετική τράπεζα, που έφερε στο φως το «ΠΑΡΟΝ» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Σακελλάκος έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να συγκεντρώσει...

Καταποντισμός της Ντόρας σε μυστική δημοσκόπηση

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας κάνουν λόγο για πλήρη απαξίωση της Ντόρας Μπακογιάννης σε έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του κόμματός της από φίλο της ερευνητή.
Η δημοτικότητά της έχει πέσει μόλις στο 25% ενώ για το κόμμα της θετική, εως πολύ θετική εικόνα έχουν μόλις το...

Και επίσημα Νο2 της ΝΔ ο Παναγιωτόπουλος

Μερικοί θα πούνε:
"Πως είναι δυνατόν μετατοπίζοντας τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ και την εξέλιξή του, στη θέση του τομεάρχη της Εξωτερικής Πολιτικής να τον ενισχύεις;"

Και όμως γίνεται.
Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η αλλαγή.
Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει ότι το προσεχές διάστημα η κοινή γνώμη θα στραφεί στα Εθνικά Θέματα και στις εξελίξεις που έρχονται.
Εκεί θα δώσει βαρύτητα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ επιχειρώντας να πείσει την κοινή γνώμη πως η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. απεργάζεται επιζήμιες πολιτικές για τη χώρα.
Ποιός καταλληλότερος για να εκφέρει τη 'γραμμή' του Σαμαρά, από τον Παναγιωτόπουλο.
Κανείς φυσικά.

Δεν είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι...

Στηρίζουμε τον αγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λαμίας παραπέμπεται ο Δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, για το άνοιγμα παράδρομου στην Εθνική οδό. Ο κ. Γκλέτσος διέφυγε το αυτόφωρο λόγω της ειδικής δωσιδικίας που...

ακολουθείται στην περίπτωση των δημάρχων οι οποίοι παραπέμπονται για να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων
news24

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ...

Πού ‘σουνα νιότη που ‘λεγες, πως θα γινόμουν άλλος...

 ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
Δεν αναφέρομαι φυσικά στην βιολογική ηλικία της κας Μπακογιάννη, αλλά για την πολιτική νιότη, όταν μια της λέξη μπορούσε να προκαλέσει ταραχές στην κεντροδεξιά παράταξη.
Δεν βγαίνουν οι προβλέψεις που έλεγαν ότι μετά την δημιουργία του κόμματος ΔΗ.ΣΥ μέλη και βουλευτές της ΝΔ σωρηδόν θα...

Μέσα σ' όλα έπεσαν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και Χατζηνικολάου... αν δεν του χάλαγε και τη σούπα ο Σαμαράς, που αναβάθμησε τον Βρούτση... θα ήταν και έγκυροι

Μέσα σε όλα έπεσαν η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο Χατζηνικολάου, όσον αφορά τις προβλέψεις τους για τους νέους Τομεάρχες της ΝΔ...

Στους προς αντικατάσταση, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, είχαν τους Βρούτση, Γιαννάκη και Καράογλου...

ΚΑι αν για τους δυο τελευταίους μπορούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι τυπικά "αντικαταστάθηκαν" μιας και μεταφέρθηκαν σε άλλες θέσεις... με τον...

"Yπάρχουν Blogs και "Blogs"...

Υπάρχουν Blogs που υπάρχουν για καταθέτουν "Ψυχή" χωρίς κανένα κέρδος και υπάρχουν και Blogs που φτιάχτηκαν ΜΟΝΟ για ένα σκοπό ...
Το ΚΕΡΔΟΣ...
Μέσα στην "Αναρχία" του Internet θα βρείτε και από τα δύο είδη.
Πιθανόν να "θαμπωθείτε" από τα γραφικά και την ροή των πληροφοριών που βάζουν ορισμένα Blogs και να σας "Κουράσουν" ορισμένα άλλα ...
Κάποια στιγμή ο Έλληνας πολίτης , που σιγά σιγά από απλός αναγνώστη μετατρέπεται σε ενεργό αρθρογράφο στα Blogs καταθέτοντας τις απόψεις του , τις πληροφορίες του και τις (γιατί όχι) διαφωνίες του ξεχωρίζει τα Blogs που πράγματι έχουν κάτι να πούν από αυτά που πουλάνε ΦΟΥΜΑΡΑ και ΦΥΚΙΑ για μεταξωτές κορδέλες...


Είναι πλέον ΚΟΙΝΟ γνώρισμα σε όλα αυτού του είδους τα Blogs ότι...

Βίντεο ΣΟΚ: Ο Soros μας λέει ότι έρχεται υποτίμηση του δολλαρίου, ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα και μια Νέα Τάξη Πραγμάτων

Πιπιλή και Μαρκόπουλος οι πρώτοι δυσαρεστημένοι από τον ανασχηματισμό της ΝΔ.

Πιπιλή και Μαρκόπουλος άρχισαν ήδη τις 'κλάψες'

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ακραιφνής "Σαμαρικός", δεν συμπεριλήφθει τελικά στη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να διαρρέει ότι 'άλλα μου υποσχέθηκαν'.
Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Μαρκόπουλος 'πληρώνει' τις ατασθαλίες του ΕΟΤ, αλλά και την προ καιρού προσπάθειά του να δυναμιτίσει το εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την περίοδο εκλογής νέου Γραμματέα.
Τα περι υποσχέσεων φυσικά και δεν ισχύουν.

Η Φωτεινή Πιπιλή από την άλλη,

Κουτσόγιωργας (τ. σύντροφος Παγκάλου): Μία αδημοσίευτη αλλά ενδεικτική ιστορία…

Ο αείμνηστος (αν και πολλοί σύντροφοι του θα ήθελαν να τον ξεχάσουν) Μένιος Κουτσόγιωργας, ήταν από τους στυλοβάτες του συντροφικού ΠΑΣΟΚ, απλά υπηρξε πιο ανυπόμονος. Οι άλλοι, κινήθηκαν μεθοδικότερα, προώθησαν άλλους συντρόφους για να κάνουν την βρωμοδουλειά (βλ. Παντελής “Βαποράκι”) και είναι ακόμα και σήμερα πάμπλουτοι, ζωντανοί και ελεύθεροι!
Ο Μένιος έφυγε νωρίς. Ίσως η αιτια να...

Ποιοί κρύβονται πίσω από το ANTINEWS;


Η αποκάλυψη...

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών | 4 + 1 σενάρια

Οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στον Real Fm επιβεβαιώνουν όσα σας έχει πει το eklogika.gr για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κατά το προσεχές τρίμηνο. Με λίγα λόγια ξαναλέμε ότι εκλογές δεν είναι απίθανο να γίνουν, αν και συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε σε τι βοηθήσουν τους πολίτες. Ο κ. Λοβέρδος βέβαια δεν μίλησε για πρόωρες εκλογές αλλά τα συμπεράσματά του, για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις οδηγούν και σε αυτό το ενδεχόμενο υπό προϋποθέσεις.
Τι είπε ο υπουργός Υγείας: «Εάν....

Η αναγκαιότητα του «Επιτελάρχη» στη Νέα Δημοκρατία

Σε κάθε διοίκηση, ότι και αν αντιπροσωπεύει αυτή (στρατιωτική μονάδα, εταιρεία, πολιτική παράταξη) επιβάλλεται η ύπαρξη του Επιτελάρχη. Δηλαδή η ύπαρξη ενός συντονιστή, της απολύτου εμπιστοσύνης του εκάστοτε διοικητού – αρχηγού – προέδρου, ο οποίος μέσα από αυτή την εμπιστοσύνη αντλεί δύναμη να πει στον αρχηγό την γνώμη του και ας είναι αντίθετη με το σύνολο. Ο άνθρωπος αυτός, ο μόνος εξ απορρήτων του προέδρου, έχει καθήκον να συντονίζει το επιτελείο, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του αρχηγού, και να αναθέτει αποστολές σε όλους όσους απαρτίζουν το επιτελείο του προέδρου. Ο πρόεδρος δίδει μόνο...

Ποιοί νιώθουν 'αδικημένοι' από τον ανασχηματισμό στη Ρηγίλλης;

Σε λίγο μόνο στο blog μας...
Ποιοί αισθάνονται παραγκωνισμένοι;
Σε ποιούς άλλα υποσχέθηκαν και άλλα πραγματοποιήθηκαν;
Ποιά η...

Τεμαχίζουν και εξωστρακίζουν την ιστορία ενώ κάνουν υποχρεωτικά τα αγγλικά και το χορο Hip Hop

11 Οκτωβρίου 2010: «Στόχος του υπουργείου είναι η αναβάθμιση της διδασκαλίας της Ιστορίας». Υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

14 Οκτωβρίου 2010: «Είμαστε περήφανοι για την Ιστορία μας και γι' αυτό θα παραμείνει κεντρικό αντικείμενο στην εκπαίδευση των Ελλήνων μαθητών». Υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος.
Ιανουάριος 2011: Το υπουργείο Παιδείας βγάζει την Ιστορία από τον κορμό της υποχρεωτικής διδασκαλίας στη ...

Η Βασιλική Τζότζολα αναβαθμίζεται...

Μπορεί εκ πρώτης όψεως με τις αλλαγές, η Βασιλή Τζότζολα να παραμένει στην 'άχαρη' θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στην αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης του κόμματος.

Με απλά λόγια θα...

Ε αυτό είναι θράσος... Να μιλάει η κυβέρνηση ΓΑΠ για 'ψέματα και μυθεύματα';

Το καταπληκτικό που είπε ο Δρούτσας στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ το ακούσατε;
Προέτρεψε τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν ψευδή σενάρια.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Τα ΜΜΕ οφείλουν να συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση του κοινού για τα εθνικά θέματα και όχι να αναπαράγουν ψευδή σενάρια και μύθους που έχουν άλλους σκοπούς".

Ας θυμηθούμε όμως και μερικά 'σενάρια΄της δικής του κυβέρνησης..

"Σκοτεινέ μου έρωτα ακόμα ζεις", στην καρδιά μου με την Σιών τόσα χρόνια, πάντα εσύ κατοικείς.

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Ισπανία, απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε δημοσιογράφο που τόλμησε να τον ρωτήσει για τις "κλειστές συζητήσεις".
«Θα μπορούσα να σου πω αλλά...

Δρούτσας: "Δεν υπάρχει θέμα συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο"

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Δημήτρης Δρούτσας, πρόσπαθησε να δώσει τέλος στα σενάρια για συμφωνία με την Τουρκία, στο θέμα του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, που έχουν κατακλύσει τα εγχώρια ΜΜΕ.

Εμείς τη δήλωση αυτή την κρατάμε κύριε Υπουργέ Εξωτερικών αλλά στο παρελθόν ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της και ο Υπουργός Εσωτερικών έχουν κάνει δηλώσεις που σίγουρα δεν έρχονται σε αρμονία με τις σημερινές δικές σας.

Αναλυτικά:

'Ενα καλό και ένα... κάκιστο

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ , όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από τις 17 Δεκεμβρίου, φεύγει από τομεάρχης της Παιδείας και αναλαμβάνει χρεή αναπληρώτριας γραμματέας της Κ.Ο..
Θεωρούμε θετικότατη την αντικατάσταση της αφού σίγουρα δεν προσέφερε όσα θα μπορούσε στη συγκεκριμένη θέση.
Ενώ έκανε πολλά και τραγικά σε...

Ποιός αναλαμβάνει νέος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ;

Ο Γιάννης Μιχελάκης, διευθυντής του "Ελεύθερου Τύπου", φαίνεται ότι αναλαμβάνει τα ηνία της εκπροσώπησης της ΝΔ.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πηγαίνει στον τομέα των Εξωτερικών.
Στις επιλογές του Σαμαρά ,αναλαμβάνοντας τομεάρχης, δυστυχώς είναι και ο Σπηλιωτόπουλος.

Εξαπάτηση

H ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, προσπαθώντας -με έντεχνες διαρροές- να πείσει τους πολύπαθους Ελληνες πολίτες με τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν ακριβά όσοι πλούτισαν παράνομα και φόρτωσαν στους πολλούς το λογαριασμό, εξελίσσεται σε μια νέα προσπάθεια εξαπάτησης. Οσο κι αν οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά να αποκαταστήσουν τη φορολογική δικαιοσύνη στην πατρίδα μας, οι μεγαλοφοροφυγάδες και όλοι οι υπόλοιποι οικονομικά ισχυροί που αποκτούν εισοδήματα χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ από παράνομες δραστηριότητες θα εξακολουθούν να πέφτουν στα μαλακά.


ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ...

Σακοράφα: "Αν δεν λεγόταν Παπανδρέου θα είχε διαφύγει στο εξωτερικό"

Χώρις ίχνος ευγένειας, αλλά σταράτα και ντόμπρα, η Σοφία Σακοράφα είπε ευθαρσώς σε συνέντευξή της στη Real News, πως ο σημερινός Πρωθυπουργός θα είχε φύγει στο εξωτερικό αν είχε οποιοδήποτε άλλο όνομα.

Αφήνει να εννοηθεί πως ίσως σήμερα μας κυβερνά η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων, ενώ υπερθεματίζει την απεμπόλιση, εσκεμμένα, εθνικής κυριαρχίας.

Είναι η ίδια βουλευτής που...

Εντάλματα σύλληψης για πολιτικούς στην Ισλανδία - Γιώργο ακούς;


Και στην Ισλανδία η κυβέρνηση του μνημονίου λογοδότησε, όπως και τα εξαπτέρυγα της. Στην Ελλάδα θα δώσουμε συγχώρεση;

Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση.
Μόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε.
Κατονομάζονται ο...