Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

Ξεκινά αύριο επιτέλους η Δίκη: Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!


Ξεκινά αύριο επιτέλους η Δίκη: Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Αύριο, 20 Απριλίου, ξεκινάει μία δίκη, η οποία πρέπει σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος να είναι ΔΙΚΗ και όχι ένα πολιτικό πανηγύρι! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξεταστούν τα στοιχεία της υποθέσεως και δεν θα εξελιχθεί σε μία δίωξη φρονήματος, την οποία απαγορεύει ο νόμος.

Θυμίζουμε ότι.........

Τι λένε οι αναγνώστες του συστημικού protothema.gr για την δίκη της Χρυσής Αυγής;

Ξεκινά αύριο η μεγάλη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Την σκευωρία που έστησαν Σαμαράς-Δένδιας-Αθανασίου, οι καθεστωτικοί τώρα πρέπει να βρουν τρόπο να την σώσουν στα δικαστήρια.

Το "κατηγορητήριο" είναι πρακτικά ανύπαρκτο και περισσότερες αποδείξεις υπάρχουν για την εγκληματική οργάνωση Σαμαρά και των επίορκων δικαστικών, παρά για τα δήθεν αδικήματα της Χρυσής Αυγής.

Την σαθρότητα του κατηγορητηρίου την έχουν αντιληφθεί άπαντες στην κοινωνία. Τι λένε στα σχόλια οι αναγνώστες της κύριας καθεστωτικής ιστοσελίδας protothema.gr;

Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών:

ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»;


Διάφορες φήμες κυκλοφορούν τελευταία –οι οποίες φουντώνουν από μισόλογα, υπονοούμενα και δηλώσεις υπουργών και άλλων κυβερνητικών παραγόντων, που τις ενισχύουν- ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μπορεί να προσφύγει στις κάλπες, με εκλογές ή δημοψήφισμα, για να βρει λύση στο αδιέξοδο.

Δε βλέπουμε εκλογές. Πέραν του ότι η συγκυβέρνηση διαθέτει πεντακάθαρη πλειοψηφία, άρα δεν έχει καμία δικαιολογία να κάνει πρόωρες εκλογές, μπορεί αυτές να ερμηνευτούν από τον κόσμο ως απόπειρα «ηρωικής εξόδου» και να γυρίσουν τους μπούμερανγκ.

Αντιθέτως, ένα δημοψήφισμα είναι πολύ πιθανό, πριν από τον κρίσιμο Ιούνιο, όταν θα τελειώσουν τα...

Γνωρίζατε ότι το ΚΚΕ συνυπέγραψε την ίδρυση των διεθνών λησταρχείων, ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας;

Συνεχίζουμε τις οφειλόμενες απαντήσεις προς τα θρασίμια του ΚΚΕ, που έβγαλαν γλώσσα και μιλάνε, εν όψει της Δίκης του Αιώνα που αρχίζει τη Δευτέρα. Σήμερα, αναδημοσιεύουμε παλαιότερο άρθρο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γεωργίου Δημητρακόπουλου, που απεκάλυψε πως το ΚΚΕ συνυπέγραψε την ίδρυση των διεθνών λησταρχείων, ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας:  

«Αποκαλύψαμε πως η ίδρυσις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έγινε τον Ιούλιο του 1944 με την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού της αναγνωρισμένης από τους «Συμμάχους» κυβερνήσεως του Καΐρου, Γεωργίου Παπανδρέου (του πρεσβυτέρου) και με την παρουσία στην Διάσκεψη του Ανδρέα Παπανδρέου, ως εμπειρογνώμονος της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε ότι η ίδρυσις των ανωτέρω τοκογλυφικών οργανισμών (συμμοριών) εις τις οποίες είναι σήμερα δέσμια η Ελλάς, έγινε...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ… ΥΠΕΡ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

kamenos_velouxiotis
Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, οι συριζομούρηδες αποφάσισαν να καταργήσουν τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου για την κουκούλα, για τους προστατευομένους τους, αναρχοκομμουνιστές και της λήψης DNA για τους επίσης προστατευομένους τους, ληστοτρομοκράτες.
Θα περίμενε κανείς (αθώος και ανίδεος…), ότι ο… αντιτρομοκράτης (καθώς έχει γράψει κι ένα ογκωδέστατο βιβλίο για την τρομοκρατία – αν και κάποιες… κακές γλώσσες επιμένουν ότι άλλος το έγραψε για λογαριασμό του…) υπουργοπάνος Καμμένος και το ψεκασμένο ελαφροδεξιό κόμμα του, θα ύψωναν τις…

Ακόμη μία οφειλόμενη απάντηση στο ΚΚΕ - Βελουχιώτης: Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος είναι μέχρι τον Όλυμπο

Επειδή οι κουκουέδες ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη –εν όψει της Δίκης του Αιώνα και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του συστήματος που υπηρετούν πιστά- είπαμε να φρεσκάρουμε λιγάκι τη μνήμη των αναγνωστών, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και να μην… ξεχνιόμαστε.

Ιδού, λοιπόν, ο λόγος του αρχιπροδότη και αρχιδολοφόνου Άρη Βελουχιώτη στη Δέσφινα, τον Σεπτέμβριο 1943. Ένας λόγος που έγινε σε στενό κομματικό ακροατήριο, γι’ αυτό και είναι αποκαλυπτικότατος για τους πραγματικούς σκοπούς του ΚΚΕ:
«Σύντροφοι, τον σκοπό μας μέχρι της στιγμής δεν τον είχαμε αποκαλύψει για λόγους σκοπιμότητας. Τώρα εμείς παιδιά του φτωχού λαού και πρωτοπόροι του αγώνα θα....

Ελλάς, Ρωσσία και Γεωπολιτική


Ελλάς, Ρωσσία και Γεωπολιτική - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Με αφορμή την επίσκεψη του Α. Τσίπρα στην Μόσχα

…Με τα ρούχα αιματωμένα
ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
να γυρεύεις εις τα ξένα
άλλα χέρια δυνατά.

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες
εάν η χρεία τες κουρταλεί
.”
Διονύσιος Σολωμός - Από τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν

Οι δύο παραπάνω στίχοι του εθνικού ποιητού έχουν γραφεί πριν από δύο ολόκληρους αιώνες, αλλά παραμένουν επίκαιροι και όχι μόνον στις ημέρες μας. Στην διάρκεια της νεωτέρας Ελληνικής ιστορίας δεν ήταν λίγες οι φορές, κατά τις οποίες η Πατρίδα μας ευρισκόμενη σε “χρεία” κτύπησε τις θύρες των ξένων, αλλά χωρίς ανταπόκριση. Βεβαίως, ο ποιητής αναφέρεται και στους.....

Κραυγή αγωνίας από τη Liberation: "Βοηθήστε τον Τσίπρα, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή"

Μια, μια όλες οι κορυφαίες εφημερίδες και τα διεθνή ΜΜΕ κρούουν τον κώδων του κινδύνου στην Ε.Ε. και γενικότερα το παγκόσμιο κατεστημένο σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Προ ημερών ήταν η ισπανική El Mundo.
Προχθες ήταν οι Financial Times.

Χθες ήταν η σειρά της μεγαλύτερης γαλλικής εφημερίδα "Liberation" που εμφανίζει στο πρωτοσέλιδό της την Ελλάδα ως μέρος της Ευρώπης που βγαίνει από την.. κονσέρβα της "γαλάζιας λιτότητας".

Η Liberation αφιερώνει 9 σελίδες, δείγμα του....

Ο Σιωνιστής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ J. Lew διατάζει τον Βαρουφάκη: "Μη μιλάς στα ΜΜΕ και στρώσου στη δουλειά.."

Γράφει ο Αινείας

"Χέρι" έβαλε τον Βαρουφάκη ο ακραιφνής Σιωνιστής, Υπουργός Οικονομικών των  ΗΠΑ, J. Lew. Ο ιουδαϊκής καταγωγής Υπουργός των ΗΠΑ, και μεγαλωμένος με τις αυστηρές εβραϊκές αρχές (Νόμοι Τορά) σε συζητήσεις που είχε με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών του διαμήνυσε ορθά κοφτά ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τη δουλειά που ανέλαβε και λιγότερο με την προβολή του στα ΜΜΕ.

Ο αλαζών Βαρουφάκης βέβαια προσπάθησε να περισώσει τα προσχήματα με νέες δηλώσεις, αλλά τελικώς, η είδηση δεν αλλάζει, όπως και το νόημά της.

Ο Ιουδαίους Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, συνάντησε έναν....

"Ρατσιστικό" έγκλημα...Ρομά (Γύφτους του λέει ο λαός) έκλεψαν και ανήλικο παιδάκι στη Λαμία...

lhsteia_paidiou
Ο 16χρονος μαθητής επέστρεφε μόνος όταν ξαφνικά περικυκλώθηκε από τσιγγάνους, που χωρίς να το καταλάβει τον ακολουθούσαν…
Ακόμη ένα περιστατικό βίας με δράστες νεαρούς τσιγγάνους και θύμα ένα ανήλικο παιδί. Η ληστεία έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη λεωφόρο Καλυβίων, στο ύψος του s/m «Γαλαξίας».
Ο 16χρονος επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του, όταν τον σταμάτησαν οι δυο νεαροί. Αρχικά του πήραν το κινητό και τα λιγοστά χρήματα που είχε πάνω του, ενώ στη συνέχεια τον έριξαν κάτω, του πήραν το ποδήλατο και εξαφανίστηκαν.
Το παιδί επέστρεψε με....

ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Βλέποντας χθες το απόγευμα, 17-4-015, την συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής και ακούγοντας την ομιλία του υπουργού κ. Παρασκευόπουλου, εξεμάνην, από τα λεγόμενά του. Υπεραμύνθηκε ο υπουργός περί των νομοθεσιών περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  που ισχύει στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως και την υποχρέωση που έχει η Χώρα μας να τηρεί αυτούς τους νόμους. Δηλαδή κ. υπουργέ τα δικαιώματα που ευαγγελίζεστε ισχύουν μόνο για τους θύτες;
Όποιος νόμος θεσπίζεται και ψηφίζεται στις εκάστοτε συνεδριάσεις των Βρυξελλών, αυτό δε σημαίνει ότι ο νόμος αυτός είναι και σωστός.
Οι χώρες που απαρτίζουν την ΕΕ έχουν μεταξύ των διαφορετικά ήθη και έθιμα, με αποτέλεσμα να....