Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 06, 2015

Καταπληκτικός Κασιδιάρης σε μια ακόμη εκπομπή: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμια διαφορά με τη ΝΔ...Το έχει καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε, όπως και η εβδομάδα των παθών για το συνονθύλευμα της κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ...
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξηγεί..

Από την αριστερά του τίποτα στους υπουργούς του πουθενά


Από την αριστερά του τίποτα στους υπουργούς του πουθενά

Σάλο σε σύσσωμη την αριστερά και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» ξεσήκωσε η αρθρογραφία του Γ. Πανούση στην αγαπημένη του εφημερίδα του «ομίλου». Η σημειολογία είναι διττή: Αφενός γιατί αρθρογραφία και όχι πράξη, αφετέρου γιατί στον «όμιλο» και όχι αλλού. Ας τα ξεκαθαρίσουμε σύντομα.
Με τον Πανούση γνωρίζομαι ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια, τέλη της δεκαετίας ’80 αρχές ’90  στο Δημοκρίτειο. Παρότι ήταν από τους ελάχιστους που έμεναν στην Κομοτηνή και από τους πλέον αγαπητούς στους φοιτητές, ήταν ο πλέον «άοσμος». Λέκτορας τότε, αν θυμάμαι καλά, δίδασκε Εγκληματολογία και Σωφρονιστική, τα λιγότερο «νομικά» μαθήματα και βαθμούς έβαζε ακόμα και σε κείνους που…

28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν τροπολογία που προστατεύει τους αναρχοκομμουνιστές.... Θα ξυπνήσεις ποτέ ΕΛΛΗΝΑ;!

Από την ώρα που το παρα-κράτος της αριστεράς εισήλθε στην εξουσία, το υπόλοιπο παρα-κράτος που έμεινε εκτός Βουλής αποθρασύνθηκε και "λιθοβολεί" κάθε θεσμό επιβάλλοντας τα δικά του "θέλω" με κάθε τρόπο.

Το συνεχιζόμενο κύμα "καταλήψεων", από τα πανεπιστήμια, μέχρι τους ραδιοφωνικούς σταθμούς με σκοπό την έκφραση αλληλεγγύης σε δολοφόνους - τρομοκράτες, το "αντάρτικο" σε πόλεις και στις σκουριές που παίρνει διαστάσεις "πολέμου" χωρίς καμιά αντίδραση από την πολιτεία, σε συνδυασμό με την πλήρη ανοχή του καθεστώτος της Αριστεράς που τους επιτρέπει ακόμη και να διαδηλώνουν εντός της Βουλής και μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, είναι κάποια κραυγαλέα περιστατικά, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η πρόθεση υποστήριξής τους από τον βασικό κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο.

Με τον πλέον απροκάλυπτο και θρασύτατο τρόπο 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν δύο βασικές διατάξεις νόμου του 2009 να καταργηθούν και παρεμπιπτόντως και οι δύο διατάξεις άπτονται της σφαίρας "υπόθαλψης" και "προστασίας" των.... αναρχοκομμουνιστών.
Δηλαδή, οι διατάξεις που αφορούν την.....

Γονυπετής ο Βαρουφάκης ενώπιον της Λαγκάρντ: Φέρτε την τρόικα να μας ελέγξει εξονυχιστικά - Θα είμαστε καλά παιδιά!


Γονυπετής ο Βαρουφάκης ενώπιον της Λαγκάρντ: Φέρτε την τρόικα να μας ελέγξει εξονυχιστικά - Θα είμαστε καλά παιδιά!

Ο Βαρουφάκης δήλωσε επίσημα την υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στο τοκογλυφικό ΔΝΤ που θα συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια ευρώ από παράνομα τοκοχρεολύσια. 

Μεταμεσονύκτια συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ είχε ο Υπουργός Οικονομικών, Βαρουφάκης. Της συνάντησης είχε προηγηθεί πλειάδα δημοσιευμάτων από τα εγχώρια ΜΜΕ, που συντηρούν ηθελημένα ένα κλίμα ότι δήθεν η κυβέρνηση «αντιστέκεται» στους δανειστές. Έτσι η συνάντηση ήταν πολυαναμενόμενη από τους διάφορους χαχόλους της «πρώτης φοράς αριστεράς». Μάλιστα διάφοροι είχαν κάνει λόγο ακόμα και για προσφυγή στις κάλπες «αν οι δανειστές επιμείνουν».
Τελικά η συνάντηση έγινε, οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν ότι....

Απίστευτη κοροϊδία Καμμένου προς ενστόλους. Υπόσχεται αυξήσεις μισθών στους στρατιωτικούς, όταν πριν 1 μήνα ενημέρωνε ότι δεν μπορεί να προβεί σε τέτοια κίνηση λόγω....Τρόϊκας και το Υπουργείο Οικονομικών του το απαγορεύει!!

Γράφει ο Αινείας

Νέες μεγαλοστομίες Καμμένου, που μετά τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Ηρωϊκή Αντίσταση των Ελλήνων στα οχυρά του Ρούπελ, μίλησε σε δημοσιογράφους και στρατιωτικούς, τονίζοντάς τους ότι έχει βρει τα λεφτά για να επαναφέρει τους μισθούς των στρατιωτικών σε επίπεδα του 2012.

Την ίδια ώρα λοιπόν που ο Βαρουφάκης πάει στη Λαγκάρντ και παρακαλά να έρθει η ξανά η Τρόϊκα, με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθεια της εξεύρεσης λύσεων για την οικονομία, διαιωνίζοντας με αυτό τον τρόπο την επικυριαρχία των τοκογλύφων, ενώ και το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι "οι στρατιωτικοί ότι πήραν... πήραν", ο υποκριτής και ψεύτης Καμμένος συζητά για... αυξήσεις!

Βέβαια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι....

Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις εκδηλώσεις Τιμής για την Ηρωϊκή Έξοδο του Μεσολογγίου 189 χρόνια μετά... ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 189 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου‏ - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κορυφώθηκαν την Κυριακή των Βαΐων, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εξόδου του Μεσολογγίου, όπου η προσέλευση τόσο από πλευράς προσκυνητών όσο και με την συμμετοχή πλέον των 170 συλλόγων και των 25 φιλαρμονικών, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Χιλιάδες Ελλήνων και Φιλελλήνων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη προσήλθαν στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου προκειμένου να αφουγκραστούν, στον απόλυτο βαθμό, τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας που με Τόλμη, Αρετή και.....

ΡΟΥΠΕΛ 6/4/1941: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ”

Ήταν 5.15 το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου 1941 όταν ο γερμανικός στρατός έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο «ΜΑΡΙΤΑ», την εισβολή στην Ελλάδα από τα βόρεια σύνορα της χώρας. Οι γερμανικές δυνάμεις, μέσα από το έδαφος της Βουλγαρίας που είχε προσχωρήσει στους Γερμανούς από το Μάρτιο, επιτέθηκαν με 10 Μεραρχίες, περισσότερα από 1000 αεροπλάνα και 3 στρατηγεία Σώματος Στρατού, έχοντας την απόλυτη υπεροχή σε αριθμό και υλικό. Η διάβασή τους όμως στην Ελλάδα δεν θα ήταν εύκολη, εξ αιτίας της στρατιωτικής ευφυίας και της πρόβλεψης του εθνικού κυβερνήτη, του Ιωάννη Μεταξά, που είχε προβλέψει 5 χρόνια πριν τον κίνδυνο και είχε μεριμνήσει να θωρακίσει τα βόρεια σύνορα της χώρας με μια σειρά οχυρών κατά μήκος της Ελληνοβουλγαρικής μεθορίου.  Μια αμυντική γραμμή από 21 οχυρά, σχεδιασμένη από ....

Η Χρυσή Αυγή παρούα στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στο Ρούπελ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου, οι επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις στα Οχυρά του Ρούπελ. Παρά το ψιλόβροχο και το κρύο, η συμμετοχή του κόσμου φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αδιαχώρητο και πολλοί να μην μπορέσουν να φτάσουν εγκαίρως στο χώρο του Μνημείου.

Στον πανηγυρικό της ημέρας παρουσιάστηκε το ιστορικό της μάχης και της ηρωικής αντίστασης των υπερασπιστών κατά την επίθεση των γερμανικών στρατευμάτων στις 6 Απριλίου 1941. Την ώρα της ομιλίας βολές πυροβόλων και εκρήξεις στα.....

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ… ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

stratoulis
Συνεχίζουν να ζουν το… μύθο τους οι συριζαίοι (και οι ψεκασμένοι φίλοι τους…). Έτσι, ο… ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης Στρατούλης, αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρακαλώ (ο οποίος από την 25η Ιανουαρίου έχει κολλήσει τη βελόνα στο «δε θα μειωθούν οι συντάξεις», προφανώς για να ξεχαστεί η προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση επαναφορά μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2009, «μ’ ένα νόμο κι ένα άρθρο»…), εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου κι έκανε τις παρακάτω «ηρωικές» δηλώσεις:
«Είμαστε ένας λαός που όταν το αποφασίζει ο ίδιος μπορεί να λέει τα περήφανα ‘όχι’ του και πραγματοποιεί τις πιο....

ΕΓΙΝΑΝ… ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Με όλο αυτό το κλίμα του «υπερπατριωτισμού» που κυριαρχεί στην Ελλάδα μετά την 25η Ιανουαρίου (με τις «σκληρές» και «εθνικά υπερήφανες» διαπραγματεύσεις, τους «νέους Καραϊσκάκηδες» και τα ρέστα), που αποκορυφώθηκε με τη μεγαλειώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με τανκς και με κανόνια (αν και ο καιρός μούσκεψε τα κλαρίνα του υπουργοπάνου…), αναρωτιούνται πολλοί: μήπως τελικά είναι… πατριωτάκια οι συριζομούρηδες και τόσον καιρό μας το ’κρυβαν και το ’παιζαν… κομμουνιστές; Ή μήπως στην πορεία γοητεύτηκαν από τις εθνικές ιδέες και το… γύρισαν; Ή μήπως μας δουλεύουν ψιλό γαζί, γιατί έχουν το σκοπό τους;
Πρακτορείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα απλό αριστερό κόμμα, αλλά το ...

Γιατί η πονηρή Νουδούλα θέλει εξεταστική από το 1981 και μετά;


Γιατί η πονηρή Νουδούλα θέλει εξεταστική από το 1981 και μετά;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δική της πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, που θα ερευνήσει τη χρονική περίοδο από το 1981 και μετά και τα αίτια που οδήγησαν τη χώρα σε μνημόνιο, πρόκειται να καταθέσει συντόμως η νουδούλα. Αλλά, γιατί από το 1981 και μετά κι όχι από την απαρχή της μεταπολίτευσης, όπως θα ήταν λογικό; Για δύο λόγους:
1ον) Διότι θέλει να κρύψει ότι το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα -δια της ΝΔ του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή- παρέλαβε από την «επάρατη χούντα» μια ανθούσα οικονομία με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ το 1974 και μετά της άλλαξε τα φώτα στις κλεψιές και τα δανεικά!
2ον) Δευτερευόντως, για να....

Το μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής


Το μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Οι διεθνείς τοκογλύφοι κυνικοί, αδίστακτοι και επιθετικοί στο έπακρο, αδιάφοροι πλήρως για την θέληση ενός Λαού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές έδειξε έμπρακτα την αντιμνημονιακή του διάθεση, ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχθούν την παραμικρή υποχώρηση από τα «συμφωνηθέντα», δηλαδή από το πρόγραμμα εφιαλτικής δημοσιονομικής λιτότητας και «κινεζοποίησης» που έχουν επιβάλλει.
Η νέα συγκυβέρνηση προσπάθησε μέσω ενός θεατρικού σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» να κερδίσει κάποιο χρόνο ανοχής, ώστε στην διάρκειά του να γεφυρώσει σχετικά ομαλά το πέρασμά της από ...