Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

Φωτογραφίες από την Συγκέντρωση Μνήμης για τους νεκρούς της 5ης Μαΐου

Μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες...

Η Λευκωσία ξεκινά τις συναντήσεις για τις εξορύξεις στην ΑΟΖ της Κύπρου

Αυτά να τα βλέπει ο Δρούτσας και ο ΓΑΠ που ακόμα κάνουν τις μυξοπαρθένες μπροστά στον Αγά Ερντογάν...


Το θέμα των γεωτρήσεων για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, συζήτησαν σήμερα, για πρώτη φορά, ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Αντώνης Πασχαλίδης και ο πρόεδρος της εταιρίας «Noble Εnergy» Ντέιβιντ Στόβερ.
Σε δηλώσεις, μετά τη συνάντηση, ο κ. Στόβερ ανέφερε ότι «είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εξόρυξη στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ της Κύπρου, μέχρι το τέλος του 2011». Επεσήμανε, πάντως, ότι

Μειοψηφία οι λευκοί στις μισές απ' τις 100 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ!!


Σύμφωνα με την απογραφή του 2010 οι ισπανόφωνοι ξεπέρασαν τους μαύρους και είναι πλέον η μεγαλύτερη μειονότητα στις ΗΠΑ σε μια πρώτη φάση που τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρων πολιτειών και πιθανώς της χώρας, όπου οι λευκοί θα είναι μειοψηφία.

Το 26% του πληθυσμού των πόλεων είναι πλέον ισπανόφωνοι ξεπερνώντας τους μαύρους που είναι το 22% (το 2000 τα νούμερα ήταν 23% μαύροι και 22% ισπανόφωνοι).

Σύμφωνα με τα στοιχεία σε πάνω από τις μισές πόλεις οι μειοψηφίες αθροιζόμενες αποτελούν την πλειοψηφία.

Άλλη μια δημοκρατική κατάκτηση για τους Τούρκους:Νέα εποχή «σκληρής» λογοκρισίας στο Διαδίκτυο στην Τουρκία

 Αυτοί είναι οι "δημοκρατικοί", "φίλοι" Τούρκοι που προωθούν οι ΓΑΠ - Δρούτσας για ένταξη στην Ε.Ε.
Αυστηροί περιορισμοί θα ισχύουν από τις 22 Αυγούστου ως προς την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην Τουρκία, πράγμα που χαρακτηρίζεται από τους επικριτές της νέας ρύθμισης ως το «τέλος της εποχής του Ίντερνετ στην Τουρκία».
Το νέο σύστημα θεσμοθετεί τέσσερα «φίλτρα». Θα είναι υποχρεωτική η επιλογή ενός από αυτά, εκ μέρους όλων των χρηστών. Πρόκειται για το «οικογενειακό, παιδικό, εσωτερικό και κανονικό» φίλτρο.
Οικογενειακό: Θα εμποδίζεται η πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν απαγορευτεί ή έχουν περιληφθεί σε μαύρη λίστα. Παιδικό:

Το γιουχάισμα στον ΓΑΠ, στην κηδεία του Σάντα

Τα έχουμε ακούσει όλα για την οικογένεια Μητσοτάκη....;

Όχι φυσικά αν πιστέψουμε αυτά που λέγονται στο παρακάτω βίντεο...

Υπάρχουν αγιογραφίες και κείμενα Ελλήνων φιλοσόφων σε Ορθόδοξους Χριστιανικούς ναούς;

Η απάντηση...

Αποχωρεί o Μπόμπολας από το MEGA και κλείνει και το "Έθνος";

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕGA-STAR
ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣ
Προ των πυλών πολύ σημαντικών αποφάσεων βρίσκεται η οικογένεια Μπόμπολα. Όπως μαθαίνουμε σκέφτεται πολύ σοβαρά την ολική αποχώρησή της από το μετοχικό σχήμα του Mega (το εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο που ήταν μπροστά στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο για διάφορες φιλανθρωπίες). Η απόφαση συζητείτο πολύ καιρό μέσα στην οικογένεια αλλά και στην διευθυντικά στελέχη του Ομίλου. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν είχε παρθεί. Σήμερα,

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΊΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΑΝΤΑ!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΈΣ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΆΚΗ ΣΑΝΤΑ.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Άπόστολος Κακλαμάνης και Γιάννης Μίχας άκουσαν πρωτοφανείς ύβρεις και λεκτικούς προπηλακισμούς!
Παρέμβαση των οικείων του ήρωα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
olympia.gr

Αίσχος: Τα κάνανε «πλακάκια» με τον Ερντογάν

Ντρέπομαι και θυμώνω με όσα κάνει η κυβέρνηση όχι σαν υπερπατριώτης ή Ελληναράς (που δεν είμαι), αλλά ως ένας απλός Έλληνας που αγαπάει τη χώρα του και δεν μπορεί να τη βλέπει να τον ξεπουλάνε οι διάφοροι μαθητευόμενοι μάγοι που μας έχουν προκύψει με την κυβέρνηση του Γιώργου.
Βγήκε ο υπουργός εξωτερικών κ. Δρούτσας και είπε το απίστευτο για την αποκλειστική οικονομική ζώνη, που εννοείται πρέπει αν ορίσει στο ελληνικό Αιγαίο η κυβέρνηση για να αρχίσουν εκεί οι έρευνες για το πετρέλαιο και φυσικό αέριο. «Δεν χρειάζεται να ορίσουμε την ΑΟΖ. Το θέμα δεν έχει σημασία και είναι απλά της μόδας να το συζητάμε».
Και επειδή σε ένα μεγάλο ποσοστό...

Σαν σήμερα πωλείται ο ακριβότερος πίνακας σε δημοπρασία, έναντι του αστρονομικού ποσού των 104.168.000 δολαρίων

Το όνομα του: «Αγόρι με πίπα» και ανήκει στον Πάμπλο Πικάσο...

Η Ρωσία χαιρετίζει τη συμφιλίωση Χαμας - Φατάχ και δημιουργεί πονοκεφάλους στο Ισραήλ

«Η Μόσχα χαιρετίζει την υπογραφή της συμφωνίας αυτής που είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών διαφόρων πλευρών, κυρίως της Αιγύπτου», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών.
Μέλος του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή (μαζί με τις ΗΠΑ, την ΕΕ και τον ΟΗΕ) η Μόσχα ενθαρρύνει όλες τις προσπάθειες συμφιλίωσης των δύο παλαιστινιακών κινημάτων και εκτιμά ότι η συμφωνία που υπογράφηκε χθες στο Κάιρο είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Έτσι κυκλοφορεί ο σοσιαλΗστής Στρος Καν στη Γαλλία...


Τι μάρκα αυτοκίνητο χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του στη Γαλλία ο Στρος Καν;

Ένα ξεχασμένο άρθρο για την Ντόρα Μητσοτάκη..."Η εθνική μας χήρα"


Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο anti-ntp... (τα συμπεράσματα δικά σας...)



http://anti-ntp.blogspot.com/

Στρος Καν: Ο καταλύτης των νέων εκτρωμάτων

Οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος λοιπόν, από κοινού με ντόπιους «νταβάδες» και τα «βαποράκια» τους (τύπου Λαζόπουλου) θα μας επικυρώσουν το δωσιλογισμό του ΓΑΠ!!!!
Ανοικτά και προκλητικά ωμά, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, διαλαλεί  σε όλους τους τόνους, ότι είναι πολυεδρικά δωσίλογη πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση, και εμείς περιμέναμε τον Πρόεδρο του ΔΝΤ να μας το «επικυρώσει»!!!
Από την πρώτη ημέρα που...

Κλίντον: "Δεν σταματά ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας"

 Ή αλλιώς... "Θα συνεχίσουμε τον βομβαρισμούς και τους πολέμους μέχρι όλοι να έχετε 'δημοκρατικές' κυβερνήσεις"

Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας δεν τελειώνει με το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, δήλωσε σήμερα από τη Ρώμη, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό της Φράνκο Φρατίνι.
«Ας μην ξεχνάμε ότι η μάχη για να σταματήσουμε την αλ Κάιντα και τους συμμάχους της δεν σταματά με έναν θάνατο, ακόμα και αν αυτός αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα για την αποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας να αντιταχθεί στην τρομοκρατία», υπογράμμισε η Κλίντον.
Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών είπε χαρακτηριστικά πως...

Σωθήκαμε..."Fast track" και στον Τουρισμό εξήγγειλε η κυβέρνηση...

Είχε τόση μεγάλη επιτυχία ο πρώτος σχεδιασμός "Fast Track" του Παμπούκη και είπαν να εφαρμοστεί και αλλού...
Για τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ως στόχο την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων και ξένων επισκεπτών μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Νικητιάδης έκανε λόγο για «fast track» στον τουρισμό με οne stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές. για να διασφαλίζεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων συναντούν ανεξαρτήτως του ύψους της επένδυσης.
Για..

Συγκέντρωση Εθνικής Μνήμης για τους δολοφονημένους Έλληνες της Marfin

Απόψε στις 19:30, οφείλουμε να θυμίσουμε σε όλους το ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της δολοφονίας των τεσσάρων ψυχών, πέρυσι στην Marfin. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ και οι δολοφόνοι παραμένουν ελεύθεροι. Απόψε στην οδό Σταδίου 23 θα συγκεντρωθούμε στο σημείο όπου το παρακράτος της αριστεράς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ο Ομπάμα θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου, και για θέματα ασφαλείας...

Επίσημη πρόσκληση στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, απηύθυνε ο Μπαράκ Ομπάμα, οι οποίοι θα έχουν συνάντηση στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση το γραφείου του Αμερικανού προέδρου.

"Οι δύο ηγέτες θα εξετάσουν όλο το φάσμα των θεμάτων, που αφορούν τις δύο χώρες", ανέφερε η ανακοίνωση.
Η συνάντηση γίνεται με αφορμή τα...

Απίστευτες δηλώσεις Δρούτσα για την ΑΟΖ. Απειλή για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ο δικός μας ΥΠ.ΕΞ.

Πώς σου πάει το χρωματάκι, χρυσή μου...
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούτσας σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν προτίθεται να οριοθετήσει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ΑΟΖ με την Τουρκία, πριν καταλήξουν οι διερευνητικές επαφές με την Άγκυρα». «Η ΑΟΖ δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του ορυκτού πλούτου. Με την υφαλοκρηπίδα σχετίζεται. Το εύρος της ΑΟΖ δεν μπορεί να ξεπερνά το εύρος της υφαλοκρηπίδας. Επειδή οι διερευνητικές επαφές για την υφαλοκρηπίδα συνεχίζονται το να τις επιβαρύνει κάποιος με έναν νέο όρο δεν δίνει τίποτα παραπάνω δεν θεωρείται ωφέλιμο» επεσήμανε ο κ. Δρούτσας διευκρινίζοντας ότι και μεταξύ Καστερόλιζου και Κύπρου ισχύει η υφαλοκρηπίδα.

8 νέες φωτογραφίες από την επιδρομή των Αμερικάνων στην έπαυλη Ομπάμα... 3 από αυτές δείχνουν νεκρούς

Δείτε τις (αν κάποιες δεν ενφανίζονται στην κεντρική σελίδα κάντε reload ή ανοίξτε την ανάρτηση σε δικό της παράθυρο κάνοντας κλικ στον τίτλο):

Στην εποχή του μνημόνιου, οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ συνεχίζουν τον...ανέμελο τουρισμό τους

Καμία ενέργεια γιά την προώθηση του ελληνικού εμπόριου-εξαγωγών ή του τουρισμού.
Και το εντυπωσιακό: Καμία απάντηση -τα τελευταία χρόνια- στα υποτιμητικά δημοσιεύματα σε εφημερίδες, περιοδικά ή στα τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά αρνητικά σχόλια, γιά την Ελλάδα.
Περνούν τον χρόνο τους με γραφειοκρατικές ρουτίνες, (χαζο)''χαιρετισμούς-λόγους'' σε ομογενειακές εκδηλώσεις-χορούς ή άλλα γραφικά και κοστίζουν ακριβά στους 'Ελληνες φορολογούμενους.
Eπανεκδίδεται η εφημερίδα ''Πρωϊνή'' Νέας Υόρκης
 

"Οι «βάρβαροι» εντός των πυλών..."

Της Ζέζας Ζήκου
Ο Τοκβίλ μάς έχει μάθει πως, όταν τα πράγματα βρίσκονται εκτός ελέγχου, τότε οι εξελίξεις προκύπτουν όχι επειδή κάποιος τις δρομολογεί, αλλά επειδή κανείς δεν μπορεί να τις αποτρέψει. Απίστευτος όγκος κεφαλαίων, ο οποίος μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει σαν χιονοστιβάδα στην οικονομική καρδιά της Ευρώπης, έχει παιχτεί στο στοίχημα της αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας και των λοιπών χωρών, εάν περί αυτού του προβλήματος όντως πρόκειται. Τη στιγμή αυτή, βέβαια, ουδείς μπορεί να στοιχηματίσει εάν πράγματι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας νέος, ιδιότυπος «στρατηγικός πόλεμος» παλαιών και νέων οικονομικών δυνάμεων, με αφορμή την κρίση χρεών. Κατανοεί απολύτως, όμως, ποιος ενδεχομένως είναι ο κίνδυνος για τη θέση και το ρόλο της Ευρωζώνης στο μέλλον και, κυρίως, γιατί η Μέρκελ έχει χάσει τον ύπνο της...