Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2012

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ!

Δεν πάμε καθόλου καλά... Προφανέστατα με την ανοχή εργαζομένων και διοίκησης (γιατί άραγε κάνουν τα στραβά μάτια; ), αλλοδαποί, κυρίως πακιστανοί, έχουν στήσει παραμάγαζα σε πολλά υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως είναι η ΔΕΗ και εκμεταλλευόμενοι την καθημερινή ταλαιπωρία του κόσμου που περιμένει επί ώρες στις ουρές για να εξυπηρετηθεί, εξασφαλίζουν και.....

Ράπισμα στην προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ...Οι "ρατσιστική" βία είναι ομόφυλη και ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ-Μουσουλμανική

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: βγείτε τώρα δημοσιογραφικές πόρνες και παραδεχθείτε ότι είπατε ψέματα για τις "ρατσιστικές" επιθέσεις....Αλλά που να τολμήσετε..;Εδώ δεν είπαν τίποτα για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκαν και κατέσφαξαν νεαρό αλλοδαπό, υπήκοο Ιράκ.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.....

Ποιοί διοικούν τελικά την Ελλάδα; Σημίτης,Καραμανλής,Μητσοτάκης κ.α.

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Απο τη στιγμή που το διαδίκτυο άρχισε να αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες πηγές πληροφόρησης στην Ελλάδα συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές πληροφορίες για τους ανθρώπους που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα αυτή.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο άνθρωποι ομιχλώδους καταγωγής ανέβηκαν στα καίρια πόστα της χώρας.

Ο στόχος τους ήταν πάντοτε ο.....

Ο αφελληνισμός και ο γραικυλισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προς επιβεβαίωση όλων των παρακάτω καταθέτουμε και τις δικές μαρτυρίες από δόκιμους του Ελληνικού Στρατού που στα στρατόπεδά τους οι διοικητές απαγόρευαν τα τραγούδια για την Κύπρο, τη Κωνσταντινούπολη και τη Μακεδονία.

Στον ελληνικό στρατό, όχι μόνο απαγόρευσαν τον εθνικό ύμνο, αλλά δεν μπορείς ούτε να τον σιγοτραγουδάς αν δεν έχεις πάρει άδεια!
Την απίστευτη καταγγελία έκανε στρατιώτης που αυτή την ώρα υπηρετεί την πατρίδα (και φυσικά...... δεν δημοσιοποιούμε τα στοιχεία του). Ο στρατιώτης που το προηγούμενο διάστημα υπηρετούσε στο Μεγάλο Πεύκο, μας είπε ότι τους είχε δοθεί σαφής και ρητή εντολή να μην τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, αν δεν έχουν πάρει ειδική άδεια.
Μάλιστα όταν κάποια στιγμή, οι στρατιώτες ζήτησαν στη βραδινή αναφορά να πουν τον Εθνικό Ύμνο, τους... το απαγόρευσαν. Όσον αφορά δε στα τραγούδια για τη Μακεδονία και την Κύπρο... ούτε λόγος. Αυτά απαγορεύονται είτε με άδεια είτε χωρίς.
Οι ίδιοι οι αξιωματικοί έλεγαν στους φαντάρους ότι.....

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Πάγκαλου "Μαζί τα φάγαμε"...Το θράσος ξεπερνάει κάθε όριο!

Το ερώτημά μας πρέπει να είναι το εξής: “Είναι η διαφθορά του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, μεγαλύτερη απ’ ότι είναι το αντίστοιχο φαινόμενο στις υπόλοιπες χώρες με τις οποίες πρέπει να μπορούμε να συγκριθούμε, χώρες δηλαδή της ΕΕ;”.
Κάθε χώρα της ΕΕ ακόμα και χώρες με πολύ ισχυρό υπόβαθρο καλής διακυβέρνησης, με αυστηρούς κανόνες ηθικής που διέπουν την κοινωνία και την οικογενειακή ζωή όπως είναι οι κανόνες της διαμαρτυρόμενης εκκλησίας και ο καθολικισμός, εμφανίζουν συστηματικά φαινόμενα διαφθοράς που είναι ανάλογα και ως προς τη συχνότητα και τον αριθμό των εμπλεκομένων προσώπων αλλά και για τα ποσά που αφορούν οι υποθέσεις αυτές κοντά στις ελληνικές περιπτώσεις. Είναι αυτό δικαιολογία για....

Τι νόμους εφαρμόζουν οι εβραίοι για τους λαθρομετανάστες...;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αριστεροί, "δεξιούληδες" και λοιποί υμνητές του "κράτους του Ισραήλ" μήπως να κάνετε και εσείς κάτι αστίστοιχο στη συγκεκριμένη περίπτωση;

«Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα “κοινωνικο-οικονομικό πρόβλημα, αλλά ένα στρατηγικό πρόβλημα” καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια του κράτους…». Δεν το είπε αυτό φυσικά ούτε ο Παυλόπουλος (αυτός είχε πει ότι οφείλουμε ένα ευχαριστώ, που μας προτίμησαν!) ούτε ο πολύς Χρυσοχοΐδης.

Είναι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ, Eli Yishai, ο οποίος πέρασε ένα  αυστηρό αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι λαθρομετανάστες θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που.....

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκρατίου

 Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες ΕΔΩ

ακολουθεί και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής με "βολές" κατά των συκοφαντών και των λασπολόγων των ΜΜΕ που στήνουν σκηνικό "εμφυλίου".

Χρυσοπληρωμένοι λασπολόγοι στοχοποιούν την Χρυσή Αυγή

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ με....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι

Πυρκαγιά στα γραφεία του Δημοτικού Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" στο Παγκράτι προκάλεσαν άγνωστοι πριν λίγη ώρα. Ολόκληρος ο όροφος έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές και ο εξοπλισμός του γραφείου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ας σημειωθεί ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε μέρα-μεσημέρι και ενώ υπήρχαν εργαζόμενοι στους υπόλοιπους ορόφους του κτιρίου.
Πριν από λίγο γράφαμε ότι: "... χρυσοπληρωμένοι λασπολόγοι στοχοποιούν την Χρυσή Αυγή με αφορμή τις δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών". Επαληθευτήκαμε άμεσα. Από εδώ και στο εξής....

Ιδού η απάντηση: Πράκτορας το λαθρο-κτήνος από το Πακιστάν. Γι’ αυτό η τεράστια κινητοποίηση φυγάδευσης του.


foroum-pakistanos1
Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρουπου έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη(πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των φίλων μας)φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις “εθνοτικές” μειονότητες των “Μακεδόνων” και των “Τούρκων” που ζουν στην Ελλάδα.
Είναι το.....

Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον εθνομάρτυρα της Βορείου Ηπείρου, Αριστοτέλη Γκούμα...Επικεφαλής ο βουλευτής Χρήστος Παππάς με μια πύρινη - απευλεθρωτική ομιλία

Η Χρυσή Αυγή στη σκλαβωμένη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου (Βίντεο)
Δυο χρόνια πέρασαν που η Χείμαρρα θρηνεί τη δολοφονία του παιδιού της, του ανυπότακτου Έλληνα πατριώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Ο Αριστοτέλης σκοτώθηκε από ομάδα αλλοφύλων και απίστων Αλβανών, κατακτητών της Χειμαρριώτικης γης, τον Αύγουστο του 2010. Ήταν 36 χρονών παλληκάρι, γιος του Ηλία Γκούμα, με ανυπέρβλητη πίστη στην Ελλάδα από τα παιδικά του χρόνια. Την ίδια πίστη που διέκρινε και τους αγωνιστές σε μια άλλη σκλαβωμένη γη της Πατρίδας μας, τους Ισαάκ και Σολωμού στη μαρτυρική Κύπρο.
Η Χρυσή Αυγή τίμησε σήμερα τον Βορειοηπειρώτη ήρωα στο μνημόσυνο που έκανε η οικογένειά του στον ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας. Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής είχε επικεφαλής τον βουλευτή επικρατείας, συναγωνιστή Χρήστο Παππά, υπεύθυνο του κινήματος για θέματα αλυτρώτου Ελληνισμού, τον.....

Ξέρει να διαλέγει το κατεστημένο τους ανθρώπους που θα γίνουν "πρότυπα"...Ο Κίτσος της Vodafone διεθνιστής, λαθρομεταναστολάγνος και φυσικά ΑΝΤΙ-Χρυσαυγίτης..

Ο ίδιος άνθρωπος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο παππούς του ήταν "αντάρτης" και αριστερός και πολύ περήφανος για τη δράση του...
διαβάστε τώρα και το παραλήρημά του για τους λαθρο-εποίκους και τους "κακούς" χρυσαυγίτες!

Πρόσφατα μετακόμισε από του Ψυρρή στο Βοτανικό: «Είχε υποβαθμιστεί πολύ η περιοχή. Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι. Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» τόνισε:

Συνεχίστε να βλέπετε MEGA και μογγολοσήριαλ κατίνες(άνδρες-γυναίκες).. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: "ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Σε συνέντευξή του ο Μπουράκ Χακί, πρωταγωνιστής του Κισμέτ, αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία".Μια ατάκα που μόνο απογοήτευση έφερε στις φανατισμένες Ελληνίδες που παρακολουθούν την πορεία της ζωής του.

Στις αρχές Αυγούστου, βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή των Σκοπίων και εξέφρασε το θαυμασμό του λέγοντας:

Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων!!!

"Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν"
 τάδε έφη Πατροκοσμάς. 


"Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς"
 τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Καλώς τους και ας άργησαν. Ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς η εξοικείωσή μας με το εθελούσιο (ή παρά τη θέλησή μας η Νέα Τάξη δεν ενδιαφέρεται για λεπτομερειες) "τσιπάρισμά μας".

Όπως διαβάζουμε σήμερα στο (kerdos.gr)