Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Μπράβο στην "πατριωτική" Νέα Δημοκρατία: "Το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου ήταν αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα σχολικά βιβλία είναι γεμάτα με σιχαμερό ανθελληνισμό. Υπεύθυνοι οι εθνομηδενιστές, κοσμοπολίτες δεξιοί και διεθνιστές αριστεροί.

Στην εικόνα βλέπετε πως χαρακτηρίζεται στα βιβλία του δημοτικού ο αγώνας των Ελλήνων για ελευθερία: Ως "αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού"!

Ποιο γεγονός χαρακτηρίζεται έτσι; Το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου στο οποίο οι Κρήτες επαναστάτες...

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια - Η Χρυσή Αυγή είναι ΠΑΝΤΟΥ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες γυρνάνε την πλάτη στο κλεπτοκρατικό ανθελληνικό "τόξο" και συρρέουν ασταμάτητα στη Χρυσή Αυγή.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιά μετά την δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια προγραμματισμένη ομιλία...

Καταιγιστικός ο Παναγιώταρος στη βουλή: "Η μόνη πρόταση μομφής που θα υπερψηφιστεί θα είναι στις επικείμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές"

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε αρχικά την ολοκληρωτική κατάρρευση της οικονομίας και τα συνεχόμενα ψέμματα της κυβέρνησης ότι δήθεν δεν θα παρθούν νέα μέτρα, αλλά κάθε φορά οι επιταγές της τρόικα πραγματοποιούνται μέχρι κεραίας.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την φτώχεια και γενικότερα την κατάντια στην οποία έχει φέρει το Μνημόνιο στην Πατρίδα μας. Τέλος, ο συναγωνιστής τόνισε πως η ελληνική κοινωνία δείχνει συλλήβδην την αποστροφή και την δυσπιστία της στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ενώ αντίθετα δείχνει ολοένα και περισσότερο την Πίστη του στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής ως τη μοναδική λύση για την Πατρίδα μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αύριο στις 4 στην Τ.Ο. Αθηνών δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν του Μάνου και του Γιώργου - Όσοι μπορούν ας συνεισφέρουν

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. μια μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50) και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4) προς τιμήν των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν...

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ» ΚΑΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ» ΦΟΝΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΗΤΑΝΕ!

541760_125529967615268_1836913540_n
Μας έχουν πρήξει τα κανάλια και οι διάφοροι… αναλυτάδες με την «ψυχρότητα», την «εκπαίδευση» και τον «επαγγελματισμό», του απεχθούς φονιά των δύο ηρώων και μαρτύρων της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, πατώντας πάνω στις χαριστικές βολές που έδωσε. Διόλου τυχαία βεβαίως! Θέλουν σώνει και καλά να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ότι πρόκειται για ξένο πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος εκτελούσε επαγγελματικό «συμβόλαιο», χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα των θυμάτων του. Με τον τρόπο αυτό η ευθύνη του μακελειού πάει μακριά, πέρα από τα σύνορα της χώρας, σε σκοτεινούς άγνωστους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και απαλλάσσονται στη λαϊκή συνείδηση οι ντόπιοι ληστοτρομοκράτες της αριστεράς και της… προόδου. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος απ’ αυτούς συλληφθεί, θα έχουν δικαιολογία οι συριζαίοι, δημαραίοι, κ.λπ. που θα σπεύσουν αμέσως για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη».
Βεβαίως, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική και αψευδής μάρτυς είναι το βίντεο της φρικτής δολοφονίας, που απομυθοποιεί τις θεωρίες συνωμοσίας των επιτήδειων. Ιδού η πραγματικά εμπεριστατωμένη ανάλυση που έκαναν μιλώντας στο «Βήμα» και στον Β. Λαμπρόπουλο δύο έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ:  
«Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης δεν ήταν εκπαιδευμένος ιδιαίτερα, όπως πιστεύουν πολλοί. Κρατούσε στο.....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανοίγει πυρ (πολιτικά) κατά του αντισυνταγματικού τόξου στο "ναό" του και σκορπίζει...πτώματα(πολιτικά πάντα μιλώντας...)

Δείτε το βίντεο....

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Το ανύπαρκτο κατηγορητήριο σύντομα θα καταρρεύσει, έρχονται αποφυλακίσεις!

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα κεντρικό άρθρο του Άρη Σπίνου, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναδεικνύει το κενό κατηγορητήριο, με το οποίο στήθηκε η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, τονίζει ότι η κυβέρνηση υπό τον εκβιασμό του Βενιζέλου και την προσδοκία της να "επαναπατρίσει" ψήφους από την Χρυσή Αυγή συνηγόρησε σε ένα μεγαλείο παραλογισμού.
Στο άρθρο του με τίτλο "Είδα στον ύπνο μου ένα τανκ, αλλά μόλις ξύπνησα, διαπίστωσα ότι ήταν το σκουπιδιάρικο" ο Άρης Σπίνος γράφει χαρακτηριστικά: "Κάτι λέει μέσα μου πως μάλλον θα επιβεβαιωθώ σχετικά με την ανυπαρξία των κατηγοριών που αφορά την "εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή".

Το σοβαρότερο όλων είναι το κενό περιεχομένου επί των στοιχείων που δεν αποδεικνύουν τα ....

Οι εβραίοι της Ελλάδος για το θάνατο των δύο Εθνικιστών καταδικάζουν τη.....Χρυσή Αυγή (μήπως σας θυμίζει κάτι αυτή η...προπαγάνδα;)


Μια τουλάχιστον αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία μας στο Ηράκλειο Αττικής και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας. Την μεταφέρουμε αυτούσια:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδικάζει τη φονική επίθεση που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χ.Α. Ν. Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο νέοι άνθρωποι και να τραυματιστεί ακόμη ένας. Η συνέχιση του....

Εμετική προπαγάνδα στα σχολεία μας από (λαθρο)-μετανάστες, στα πλαίσια της αντιρατσιστικής εκστρατείας, δηλητηριάζει τα παιδιά μας

oti-nanai
Είναι μια είδηση που δεν έχει προηγούμενο. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα; Είναι υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Παιδείας; Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια:

“ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΣΟ.......

Παπαχελάς προς καθεστώς..."Μην έχετε αυταπάτες για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές...Έρχεται συντριβή!" (από ποιόν δεν μας είπε...;!)

Τα φερέφωνα της συγκυβέρνησης προαναγγέλλουν την συντριβή των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και αναζητούν από τώρα τρόπους να κάνουν το αποτέλεσμα γαργάρα!
  
Ξεκίνησε μια μεθοδευμένη «υποτίμηση» της σημασίας των διπλών εκλογών του Μαΐου του ερχόμενου έτους. Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει δημοσιευθεί ούτε μία δημοσκόπηση από τις μεγάλες και «έγκυρες» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις όμως για να αντιληφθεί ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσουν σε επίπεδο ποσοστών στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ευρωεκλογές και δημοτικές/περιφερειακές.

Αυτό το διαπιστώνει εύκολα κάποιος συζητώντας έστω και...........

Εις Μνήμην των Εθνικιστών Συντρόφων


Εις Μνήμην των Εθνικιστών Συντρόφων

Η 1η Νοεμβρίου 2013, αποτελεί για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ημέρα ορόσημο της μακροετούς ιστορικής του διαδρομής. Μέχρι την ημέρα εκείνη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διεξήγαγε έναν άνισο Πολιτικό Αγώνα, απέναντι σε δυνάμεις υπέρτερες και κυρίως, δυνάμεις διεθνείς και εγχώριες οι οποίες διαθέτουν υπό τον έλεγχό τους μηχανισμούς επιβολής επί της λαϊκής θέλησης. Παρά ταύτα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προσέφερε στον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ολάκερη την ενεργητικότητα, τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα των Γυναικών και των Ανδρών του. Προσέφερε εθνικό έργο μέγα και.............