Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2011

Δεν τον λυπόμαστε καθόλου τον Γαβαλά...Καλά να πάθει που έδινε δουλειά σε λαθρομετανάστες!




ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΤΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΕΞΙΟΝ  "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011" ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LAK ΤΟΥ ΓΑΒΑΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Κόστισε 17.450.000 ευρώ και χτίστηκε σε επιφάνεια 23.000 τ.μ. Το «παλάτι» του εμπόρου προϊόντων ένδυσης κ. Λάκη Γαβαλά, συνολικού εμβαδού 8.000 τ.μ κρίθηκε αυθαίρετο και κατεδαφιστέο από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου που έχει επιβάλει στην εταιρία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Α.Ε χρηματικό πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.

Σε μια από τις εκθέσεις αυτοψίας της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, οι υπάλληλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα διαπιστώνοντας τις....

Έχουν μεγάλη πλάκα οι ΠΑΣΟΚοι..

Τον Χαρδαβέλλα όλοι τον γνωρίζετε, ασχέτως τι γνώμη έχετε για αυτόν, είναι από τους "καταξιωμένους" δημοσιογράφους..

Φυσικά για αυτούς που τελευταία άρχισαν να τον διαβάζουν υποθέτουν ότι είναι ένας λαϊκός δεξιός, που σιχαίνεται το Πα.Σο.Κ., τον Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Παπακωνσταντίνου και τους λοιπούς γραικύλους, αφού αναγνωρίζει ότι υποθάλπουν την προσπάθεια αφελληνισμού της πατρίδας μας..

Άλλοι πάλι θα τον θαυμάζουν γιατί δίνει αγώνα;! για τα Εθνικά Θέματα και για τον ορυκτό πλούτο της Χώρας, που όπως υποστηρίζει, αν δεν ήταν ο ίδιος τίποτα δεν θα είχε αποκαλυφθεί...

Εμείς τον συγκεκριμένο κύριο τον γνωρίζουμε αρκετά χρόνια και μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη...
Εντούτοις, διαβάζοντας ένα κείμενό του πρόσφατα, το οποίο μάλιστα υπογράφει, τον αναγνωρίσαμε,, σε μια συνένετευξη με ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...
Διαβάστε το και εσείς και θα καταλάβετε... ΕΔΩ

Πιστή στον ρόλο της η κόρη του Αποστάτη ζητά την ελεύθερη είσοδο στον Έβρο Τούρκων επιχειρηματιών και τουριστών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαθαίνουμε ότι το Τουρκικό Προξενείο ήδη έχει επιχειρήσει καμπάνια ενίσχυσης του κόμματος της Ντόρας....σίγουρα αρκετά θα έχει αγοράσει και η ZIRAAT BANK! (και όποιος κατάλαβε,....κατάλαβε)

Διαβάζουμε στη zougla.gr ότι η Ντόρα Μητσοτάκη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, στην οποία ζητά να της εξηγηθούν οι λόγοι καθυστέρησης της κατάργησης της βίζας για τους μογγόλους(Τούρκους) που θέλουν να εισέλθουν από την περιοχή του Έβρου και της Ορεστιάδας...

Μάλιστα καταλήγει ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για να αυξηθεί η.... επιχειρηματική κίνηση στη Χώρα μας και να πάρει μπροστά η οικονομία της Ακριτικής περιοχής!

Έτσι είναι ο Φιλελευθερισμός... "Laissez Faire, Laissez Passer"..
Ποιός τα....

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ζώντας στα πλαίσια μιας καθημαγμένης Πολιτείας που βασιλεύει η ξενοκρατία, ο ραγιαδισμός και η μικροψυχία, είναι πραγματικά εθνική ανάγκη να προσδιοριστεί η πολιτική ενέργεια που οφείλει να αναλάβει ο λαός μας προκειμένου να επανακάμψει στο ίδιο του το σπίτι ο Ελληνισμός. Γιατί ο Ελληνισμός μας σήμερα είναι υπό διωγμό από περίεργες καρικατούρες της δημόσιας ζωής που καταστρέφουν την Πατρίδα μας και διαστρέφουν την έννοια της πολιτικής ανακατεύοντας αυτήν με τον δουλικό πολιτικαντισμό. Διότι δουλειά του πολιτικαντισμού είναι η παράδοση του Έθνους στον εχθρό ενώ η εργασία της πολιτικής είναι ο διαρκής αγώνας για την ισχυροποίηση του Έθνους.
Στην πραγματικότητα λοιπόν ο πολιτικαντισμός ως αργυρώνητη έκφραση της πολιτικής είναι η δουλεία του λαού στα ξένα συμφέροντα και η υποταγή του σε ανθρώπους που μισούν την έννοια της Πατρίδος. Διαλύει οικονομίες, κλείνει εργασιακούς χώρους και ανοίγει τα εθνικά σύνορα σε πολυφυλετικές και παγκόσμιες συνευρέσεις. Βάζει εκπροσώπους στους εργάτες και στους θεσμούς δικούς του ανθρώπους που τάχα εκφράζουν τον λαό και στο τέλος πείθει τις μάζες για το μάταιο του αγώνα. Αυτή είναι η στρατηγική της ήττας που εκφράζεται από τον διεφθαρμένο και προδότη πολιτικαντισμό.
Απέναντι λοιπόν στα κοράκια που μας θέλουν ηττοπαθείς και μικρούς, εμείς ως....

Ποιός σας είπε ότι η Ξενογιαννακοπούλου είναι "γλάστρα" στο Υπ.Εξ... Έχει συγκεκριμένο, ανθελληνικό ρόλο!

Πιστή και υπάκουη στις νεοταξικές οδηγίες του καθεστώτος...
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι Ελληνίδα η Ξενογιαννακοπούλου άραγε; Μη βιαστείτε να απαντήσετε.... 

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί  ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!
Συγκεκριμένα,

Μητροπολίτης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ: 17 χρόνια μετὰ τὸν θάνατό ενός ΗΡΩΑ

Δεῖτε τὸ σπάνιο και συγκλονιστικό βίντεο ποὺ προβάλλεται γιὰ πρώτη φορά. Ὁ ἀείμνηστος Μητροπολίτης Σεβαστιανὸς βρίσκεται τό 1991 μέσα στὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ στὴν Κωνσταντινούπολη καὶ σιγοψάλλει τὸ «Τῆ  ὑπερμάχω» ἐνῶ εὔχεται νὰ γίνει ὁ τόπος ἐκεῖνος Ἑλληνικὸς (Σήμ. Δυναμῶστε τὰ ἠχεῖα σας)

Ὑπάρχουν πράγματι στιγμὲς ποὺ ἡ γραφίδα ἀποδεικνύεται ἀδύναμη νὰ ἀποτυπώσει πιστὰ  στὸ χαρτὶ  ὅλες τὶς πτυχὲς μίας πολύπλευρης, χαρισματικῆς προσωπικότητας καὶ νὰ ἑρμηνεύσει ἀποτελεσματικὰ τὸ χαρακτήρα καὶ τὸ ὕψος τῆς μεγαλωσύνης της. Καὶ τοῦτο διότι τὸ μεγαλεῖο μίας ἁγιασμένης μορφῆς δὲν ὑπόκειται στοὺς συνήθεις κανόνες τῆς ψυχρῆς λογικῆς καὶ συνεπῶς, δὲν μπορεῖ νὰ ἀποτελέσει ἀντικείμενο μίας κοινῆς ἁπλοϊκῆς  ἑρμηνείας.
 Ὁ ἀείμνηστος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως Πωγωνιανὴς καὶ Κονίτσης κυρὸς Σεβαστιανὸς ὑπῆρξε μία τέτοια, ὄντως μεγάλη   καὶ ἐξαγιασμένη, φυσιογνωμία ποὺ μὲ τὴν ὅλη βιοτὴ καὶ τὸ ἐν γένει παράδειγμά της ἀπέδειξε πὼς εἶχε πρὸ πολλοῦ ξεπεράσει τὰ ὅρια τοῦ φθαρτοῦ κόσμου μας  καὶ εἶχε σπάσει τοὺς περιορισμοὺς τῆς ἐγωιστικῆς ἀνθρωπίνης φύσεως.
  Ὁ Μητροπολίτης Σεβαστιανὸς δὲν διακρίθηκε μόνο ἐπειδὴ...

Αφίσες-πρόκληση για τους Χριστιανούς.Βλασφημία στο πρόσωπο της Παναγίας... Αλλά αφού δεν θίγεται το Ισλάμ ή ο Ιουδαϊσμός.."who cares;"

Η Παναγία μόλις έχει κάνει τεστ εγκυμοσύνης

Η Παναγία μαζί με τον Ιωσήφ στο κρεβάτι, αφού έχουν κάνει σεξ.....

Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ: "Δεν θα διστάσουμε να ρίξουμε πυρηνικά"!


Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Ρωσίας και ΗΠΑ για την αντιπυραυλική ασπίδα την οποία προωθεί το ΝΑΤΟ για εγκατάσταση στην ανατολική Ευρώπη, αλλά και εξαιτίας του άσχημου κλίματος που έχει δημιουργηθεί με την Ουάσιγκτον να επιχειρεί παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Μόσχας με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις.
Ο αντιστράτηγος Sergey Karakaev διοικητής των πυραυλικών δυνάμεων της Ρωσίας δήλωσε πως οι πύραυλοι οι οποίοι βρίσκονται σε υπηρεσία έχουν προς το παρών κενό πρόγραμμα στόχευσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να στοχεύσουν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένης και της αμφιλεγόμενης αντι-πυραυλικής ασπίδας, δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο Ρώσος στρατηγός.
«Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί στη χρήση των στρατηγικών πυραύλων. Χρειάζεται πολύς λίγος χρόνος για να επιλεγεί κάποιος στόχος και να φορτωθεί ένα νέο πρόγραμμα πτήσης» διαβεβαίωσε επί λέξει ο Ρώσος διοικητής των πυραυλικών δυνάμεων.
Ο Karakaev ανακοίνωσε επίσης την ύπαρξη......

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! Ή ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...!!

Μετά την σημερινή διακοπή της Δίκης των ΟΥΚάδων η διαδικασία θα συνεχισθεί την Τρίτη στις 11 το πρωϊ όπωςανακοίνωσε η Έδρα κι αυτό σημαίνει ταυτόχρονα μιά νέα αγωνιστική κινητοποίηση.όλων των Ελλήνων που συμπαραστέκονται ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωϊ έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά! Ή....