Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Τον τέλειωσαν και τα διεθνή ΜΜΕ τον Σαμαρά: Θα έχει το τέλος του Παπανδρέου...

Πολιτικά ξοφλημένο χαρακτηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ τον Σαμαρά μετά και την παραδοχή ήττας του και την "λευκή πετσέτα" που πέταξε με την επίσπευση Προεδρικής εκλογής και την υποψηφιότητα Δήμα.

«Η Ελλάδα προκαλεί και πάλι τριγμούς στο ευρώ, θα γίνει νωρίτερα η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», γράφει σε σημερινό της άρθρο η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», ενώ η Il Sole 24 Ore τονίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς κινδυνεύει να έχει το ίδιο τέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η «Λα Ρεπούμπλικα» γράφει, επίσης, ότι «σύμφωνα με όλα τα γκάλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!

Τα αποτελέσματα της «μηδενικής ανοχής» που δήθεν θα έδειχνε η Αστυνομία στα συλλ-αλητήρια του Σαββάτου τα είδαμε όλοι και πολλοί τα ένιωσαν κιόλας στο πετσί τους.
Κατά τα άλλα, από τους 296 που προσήχθησαν, μόνο οι 43 συνελήφθησαν και σχηματίστηκαν δικογραφίες εις βάρος τους.  

Μάταιος κόπος και χαρτούρα! Γιατί όπως αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» οι 12 συλληφθέντες-πρωταγωνιστές των επεισοδίων της Τρίτης (εκ των οποίων οι 11 κατηγορούντο για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…), για να τα σπάσουν και να τα κάψουν ξανά την επομένη, έτσι θα αφεθούν ελεύθεροι και οι 43, για να...

Επιβεβαιώθηκε η «λευκή πετσέτα»: Ο Σταύρος Δήμας θα είναι το ναυάγιο του Σαμαρά!

Είθισται η εκλογή προέδρου της δημοκρατίας να είναι μία προσπάθεια σύγκλισης των πολιτικών κομμάτων· αυτό, άλλωστε, ορίζεται και από το Σύνταγμα, το οποίο γι’ αυτό το λόγο θέτει ως ελάχιστο όριο τα 3/5 του συνόλου των 300 βουλευτών, ήτοι 180 βουλευτές.

Γι’ αυτό το λόγο, διαχρονικά, η κυβέρνηση πρότεινε ως υποψήφιο κάποιον από την αντίπαλη παράταξη. Κάπως έτσι εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας ένας ακραιφνής πασόκος, όπως ο Κάρολος Παπούλιας, κάπως έτσι γινόταν έως και σήμερα.

Όλα τα ΜΜΕ θεωρούσαν από το πρωί λογικό ότι θα προταθεί κάποιο μη πολιτικό πρόσωπο ή τον Κουβέλη, μπας και πειστούν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για να ψηφίσουν ως πρόεδρο, τον πρόεδρο του 1%. Όμως τελικώς ο Σαμαράς...

ΟΙ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Ο… ΓΑΙΔΑΡΟΣ


Η αρχή του… σήριαλ για τη συνάντηση mister Tsipra και Μαριάννας Λάτση –με ενδιάμεση την μαντάμ Γιάννα την… σοσιαλίστρια- σε πριβέ κλαμπ της πλουτοκρατίας στο Κολωνάκι, είχε γίνει προ ημερών, με δημοσίευμα ιστοσελίδας – χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα, το οποίο διαψεύστηκε.

Το επανέφερε προχθές στη βουλή ο Κουκουλόπουλος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που υποστήριξε πως έχει και φωτογραφίες από τη συνάντηση, αλλά δεν τις επέδειξε. Χθες, η Λάτση του επιτέθηκε, κάνοντας λόγο για «ψέματα» και «κάκιστης ποιότητας χιούμορ».
Ποια είναι η ουσία πέρα από το αν έγινε ή δεν έγινε η συνάντηση; Ότι η οικογένεια Λάτση...

Γιατί ο Σαμαράς πέταξε έξω από το γραφείο του τον Σταμάτη;


Γιατί ο Σαμαράς πέταξε έξω από το γραφείο του τον Σταμάτη;

Γράφει ο Αντίοχος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η παρακάτω είδηση, η οποία προφανώς έχει υποστεί «επεξεργασία» από τα σκοτεινά υπόγεια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού:
«Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είναι αντικαπνιστής και κυνηγά τους συνεργάτες του οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μανιώδης καπνιστές. Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε και χθες το βράδυ στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο κ. Σαμάρας μπαίνοντας στο γραφείο του μετά την ομιλία του βρήκε τον υπουργό Επικρατείας να καπνίζει μανιωδώς ώσπου δεν άντεξε και τον έβγαλε από το γραφείο.
Ωστόσο ο κ. Σταμάτης βγαίνοντας από...

Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόκειται να βρει τους 180 - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη


Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόκειται να βρει τους 180 - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Το άρθρο μας που δημοσιεύτηκε την Κυριακή και βασίστηκε στο σκεπτικό της συλλογής των 121 για μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (και όχι 180), αναδημοσιεύουμε σήμερα προσθέτοντας νέα δεδομένα.
Αναφανδόν στην πλευρά του ΟΧΙ έχουν ταχθεί οι εξής: Τσούκαλης, Τατσόπουλος, Μπόλαρης, Μουτσινάς και Ανδρουλάκης. Συνολικά οι 122 έχουν γίνει 127 και έπεται συνέχεια...
Όπως είχαμε προβλέψει την Κυριακή έρχονται νέες μεγάλες κωλοτούμπες μετά την παραδοχή ήττας Σαμαρά. Ήδη ο Καπερνάρος δήλωσε πως αυτήν την στιγμή προσανατολίζεται προς το ΟΧΙ. Εις ό,τι αφορά τις Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της ΔΗΜΑΡ δεν τίθεται κανένα....

Άρχισαν οι "εκβιασμοί" για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την ψοφοδεξιά... Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και Αν.Ελ. στο στόχαστρο!

Μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι παρόλο που οι αρχηγοί των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και Αν.Ελ. με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από τα όργανά τους και τις αποφάσεις τους, έχουν ξεκαθαρίσει ότι "δεν ψηφίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας", τα ΜΜΕ ξεκίνησαν σημέρα τις....."δεικτικές" παρατηρήσεις για το πώς θα ενεργήσουν ή θα έπρεπε να ενεργήσουν κατά την Προεδρική εκλογή.

Διαβάζουμε στο NewsIt το εξής:

Θα... αντέξουν όμως οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν κάποιοι λέγοντας ότι για όλους τους βουλευτές η μη εκλογή προέδρου είναι ένα ρίσκο καθώς γνωρίζουν ότι μπορεί την Πρωτοχρονιά να είναι επί της ουσίας εκτός Βουλής.

Πρώτο "καρφί"... Αν δεν ψηφίσετε χάνετε και τη...

ΠΑΝΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 39
Γράφει ο Αντίοχος

 Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις, ήταν σίγουρα αναμενόμενες. Τις είχε προαναγγείλει το «Βήμα» προ 20ημέρου, αναφερόμενο σε προειδοποίηση της γνωστής παράγκας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» προς τη συγκυβέρνηση, να επισπεύσει τις διαδικασίες εκλογής προέδρου και τις εκλογές, γιατί αν ακολουθήσει τις συνταγματικά προβλεπόμενες ημερομηνίες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο πρώτοι συνεργάτες του που προφυλακίστηκαν, θα αποφυλακιστούν λόγω 18μήνου, μέσα στην προεκλογική περίοδο!
Κι ας λένε τώρα οι ψευταράδες ότι επισπεύδουν γιατί «το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για....

Αυτή τη δημοσκόπηση την κρατάμε για αρχείο...και για το μπάνιο μας! Δημοσκόπηση της συγγρού δίνει στη Χρυσή Αυγή 3,5%

Γράφει ο Αινείας

Ο "Ελεύθερος Ρύπος", εμ "τύπος" ήθελα να γράψω, μετά την εκμάθηση των τούρκικων που προτείνει σε όλους τους Έλληνες, μετά την άφιξη του Νταβούτογλου φρόντισε να μας υπενθυμίσει και πόσο....

Δημοσίευσε λοιπόν μια δημοσκόπηση που η ΝΔ έχει ποσοστό 25,5% με συσπείρωση 67%. Κοινώς δηλαδή το....

"Χέστηκε" από τη χαρά της η Ντόρα για την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας...Γιατί άραγε;!

Τα ΜΜΕ αρχίζουν και μεταφέρουν τα πρώτα παραπολιτικά σχόλια λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής διαδικασίας και ταυτόχρονα εμμέσως προλογίζουν και τους επόμενους αρχηγούς κομμάτων.

Έτσι το NewsIt δημοσιεύει μια πληροφορία που αφορά τη "Ντόρα Μπακογιάννη", εμφανίζοντάς τη ως ιδιαιτέρως χαρούμενη για την επιλογή του Α. Σαμαρά να επισπεύσει την προεδρική εκλογή.

Ο λόγος της χαράς της κατά το ρεπορτάζ είναι ότι.....

Και ο νεοταξίτης Διαμαντούρος ανησυχεί για την «επίμονη δημοτικότητα» της Xρυσής Aυγής, άρα είμαστε σε καλό δρόμο


Και ο νεοταξίτης Διαμαντούρος ανησυχεί για την «επίμονη δημοτικότητα» της Xρυσής Aυγής, άρα είμαστε σε καλό δρόμο

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι ένας εξέχων παράγων του κατεστημένου. Κι αν δεν τον ξέρουν οι πολλοί, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον μάθουν στο μέλλον, καθώς το όνομά του «παίζει» για πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους ή για πρωθυπουργός σε κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» (αν και το 2011 του ’φαγε τη θέση ο Παπαδήμος. Πρόκειται ασφαλώς για σκληρό νεοταξίτη, σπουδαγμένο στο ξακουστό πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και εν συνεχεία διδάσκοντα στο State University of New York, με θέση ερευνητή στο Columbia. Το 1998 διορίστηκε πρώτος Συνήγορος του Πολίτη και το 2003 Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, θέση στην οποία παρέμεινε ως το 2013.
Αυτός, λοιπόν, ο.....

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

«Το Γένος μας και άλλες φορές σταυρώθηκε, αλλά ιδού ζώμεν!» - Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Η σημερινή πολιτική συγκυρία με μια κυβέρνηση διαλυμένη και πεταμένη στο περιθώριο από τους εντολείς της, αποτελεί σαφή και ξεκάθαρη δικαίωση των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στραγγαλίστηκε πολιτικά από τη θηλιά την οποία η ίδια είχε δημιουργήσει για τον Ελληνικό Λαό.
Από το αλησμόνητο «οι Τροϊκανοί είναι οι καλύτεροι φίλοι της Ελλάδος», ο Σαμαράς και οι αυλοκόλακές του πέρασαν στην αντίπερα όχθη. Ακόμη και ο βαρύς κι ασήκωτος Μεϊμαράκης, τόνισε κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως «η Τρόικα δεν εκφράζει την Ευρώπη για την οποία αγωνιστήκαμε».
Ο πρότερος ανέντιμος βίος της Χούντας βεβαίως, καθιστά αποτρεπτικό για.....