Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016

Ξεκίνησε το άνοιγμα της ΝΔ στους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές: Η Ντόρα καλωσορίζει τον Τατσόπουλο!

Έτοιμη για την διεύρυνση με τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποκόπτει κάθε δεσμό (αν είχε ποτέ...) με τους πατριώτες ψηφοφόρους.
Μετά λοιπόν τις επαφές και τις διεργασίες με Στέφανο Μάνο, Άννα Διαμαντοπούλου και λοιπούς... κεντρώους ήρθε η ώρα για την μεγάλη μεταγραφή.

Και το όνομα αυτού: Πέτρος Τατσόπουλος! Ο γνωστός εθνομηδενιστής και...

“Ελλάς-Ελλάς-Μακεδονία!”: Δυναμική πορεία Ελλήνων στην Μελβούρνη

Η καρδιά της Ελλάδος χτυπά στην μακρινή Αυστραλία.

Με αφορμή την φιλική νίκη της Εθνικής ποδοσφαίρου επί της Αυστραλίας οι Ομογενείς διατράνωσαν την αγάπη τους για την μητέρα Ελλάδα.

Βεβαίως, ο ρεπόρτερ της ανθελληνικής ΕΡΤ είδε επεισόδια, παρατράγουδα και... σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο:...

Σάρωσε στους νέους ψηφοφόρους το Ε.ΛΑ.Μ. - Έφτασε το 11,5%!

Το ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί Κίνημα που στηρίζεται κυρίως από τη Νεολαία αποδείχθηκε ξεκάθαρα με την ηλικία των δύο Εθνικιστών βουλευτών, με το μεν Συναγωνιστή Παπαγιάννη να είναι ο νεαρότερος του Κοινοβουλίου και τον δε Συναγωνιστή Χρίστου να είναι ο νεαρότερος Αρχηγός Κοινοβουλευτικού Κόμματος.
Τη δυναμική όμως που ανάπτυξε στη νεολαία το Κίνημά μας δεν μπορούσε κανένας να υπολογίσει και η δημοσκόπηση εξόδου (exit poll) που δημοσίευσε η εφημερίδα "Σημερινή" αποτέλεσε μία ακόμη βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμφανίζει τριπλάσιο ποσοστό...

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (αν. Υπουργός Δικαιοσύνης): “Ωμή παρέμβαση Σαμαρά-Αθανασίου στην Δικαιοσύνη όσα κατήγγειλε ο κ. Κασιδιάρης” ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρόσφατες καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για ωμές παρεμβάσεις Σαμαρά-Αθανασίου στην Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Ο αρχισκευωρός Μπάμπης Αθανασίου κατάπιε την γλώσσα του και στο τέλος τα έριξε και πάλι στον Σαμαρά, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες μας και καρφώνοντας τον πρώην αρχηγό του.

 Δείτε το βίντεο...

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ;

Propaganda

Πολλοί, ίσως να θυμούνται ένα γεγονός που έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι, και αφορούσε στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης, σε Αθήνα και Μύκονο, για διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία και όπλα.
Τότε, οι ξεφωνημένες λέρες της δημοσιογραφίας-πορνογραφίας, προσπάθησαν όπως πολύ συχνά κάνουν, να εμπλέξουν στην υπόθεση και το όνομα της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας έναν από τους εμπλεκόμενους, ως ακροδεξιό, Εθνικιστή και Χρυσαυγίτη.
Τα δημοσιεύματα των πορνοφυλλάδων έκαναν λόγο για....

Έτοιμος ο Μητσοτάκης για χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!


Έτοιμος ο Μητσοτάκης για χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!

Η απαράδεκτη, ανέντιμη και αντιδημοκρατική πρόταση κάποιων καθεστωτικών τύπων, οι οποίοι ζουν στο περιθώριο της Κοινωνίας, για έμμεση προτροπή απαγόρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να συμμετέχει στις εκλογές έχει κι άλλες παρόμοιες παραμέτρους αντεθνικού χαρακτήρα. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», «πρόκειται για πρόταση φιλελεύθερη στην οικονομία, αντιφιλελεύθερη σε θέματα ατομικών δικαιωμάτων (περιορισμός δικαιώματος απεργίας σε ΔΕΚΟ ζωτικής σημασίας, περιορισμός ανθρώπινων δικαιωμάτων). Φυσικά, προβλέπει και τον χωρισμό κράτους – Εκκλησίας, τον οποίο συνυπογράφει ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ  Γιάννης Κτιστάκις».
Υπάρχει, όμως, και συνέχεια, καθώς σ΄άλλη σελίδα της «Δημοκρατίας» διαβάζουμε τα εξής: «Γυρίζει από την πίσω πόρτα στη Ν.Δ. ο Στέφανος Μάνος. Όπως αποκάλυψε χθες ο....

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ… ΧΡΩΜΑ



Γράφει ο Ίων

Την τελευταία δεκαετία παρατηρείται η εξευτελιστική προσέγγιση των “έγχρωμων” καταναλωτών στην Δύση. Με την βοήθεια πάντα του παντοδύναμου Χόλιγουντ βλέπουμε σε ότι αφορά την διασκέδαση κυρίως να κυριαρχεί το πρότυπο του πετυχημένου Αφρικανού. Ο λόγος για αυτήν την αλλαγή, είναι απλός. Μετά την δεκαετία του ’90, με την εκρηκτική άνοδο του χιπ-χοπ στους νέους, οι παραγωγοί κατάλαβαν ότι οι μαύροι, αν και η συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν τα κατώτερα οικονομικά στρώματα, θα είχαν 5-10 δολάρια να....

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τα εβδομήντα χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ θα γιορτάσουν τα ορφανά του Στάλιν στην Περίστα  Ναυπακτίας στις 18 και 20 Ιουνίου. Το φεστιβάλ θα είναι μαθητικό ώστε να μάθουν οι νέες γενιές πως οι κομμουνιστές έσφαζαν όσους δεν τους ακολουθούσαν ή όσους δεν ασπάζονταν τις ιδέες τους, κατά την περίοδο του συμμοριτοπόλεμου*. Το σύνθημα για το φεστιβάλ είναι:...

Οι “πρόσφυγες” έβαλαν και πάλι φωτιά στο Hot Spot της Χίου - Κινδύνευσαν κατοικίες Ελλήνων

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήνυμα προς τους κατοίκους της Χίου: Μην διαμαρτύρεστε! Ο αντιρατσισμός θέλει θυσίες!

Φωτιά –για δεύτερη φορά- έβαλαν τα «προσφυγάκια» από το Ιράκ στο hot spot της Σούδας Χίου.
Όλα ξεκίνησαν από «διαμαρτυρία» που έκαναν τα «προσφυγάκια», τα οποία εν συνεχεία έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Η φωτιές γρήγορα επεκτάθηκαν σε...