Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στα χέρια Σιωνιστών η Singular Logic - εταιρεία που καταμετρά τις ψήφους και ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους "οικονομικούς παράγοντες" και τα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο fund" ΚΚR.

Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR.
Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την.....

Σημαντική Αποκάλυψη για τον τρόπο συλλογής, καταγραφής και εξαγωγής αποτελεσμάτων...

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές θα κάνει το blog μας σήμερα.

Η αποκάλυψη αφορά το ....

Θάνος Τζήμερος: "Για γέλια το κατηγορητήριο... Θα αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες"


Θάνος Τζήμερος: Για γέλια το κατηγορητήριο, θα αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες

Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που να μη θεωρεί γελοίο το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Άλλοι βέβαια το λένε δημοσίως, κι άλλοι μόνο στις παρέες τους…
Ο Θάνος Τζήμερος είναι ένας πολιτικός φιλελεύθερων αρχών και ως εκ τούτου, μας χωρίζει ιδεολογικό χάος. Ωστόσο, αυτό δε μας εμποδίζει να παραδεχτούμε ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός, ότι έχει το θάρρος της γνώμης του κι ότι έχει πει κατά καιρούς μεγάλες αλήθειες.
Σχολιάζοντας, λοιπόν, την....

Βύρων Πολύδωρας στην KontraNews: "Ο Σαμαράς είναι προδότης - Εφιάλτης - ονειροπαρμένος και Φασίστας"

Άρθρο του Βύρων Πολύδωρα δημοσιεύει η Κυριακάτικη εφημερίδα Kontranews όπου ο πρώην Υπουργός, Πρόεδρος της Βουλής και βασικό στέλεχος της ΝΔ, "στολίζει" τον Σαμαρά ταυτίζοντάς τον με τον προδότη - Εφιάλτη, θεωρώντας τον ως ματαιόδοξο, αλαζόνα πολιτικό με φασίζουσα στάση και νοοτροπία.

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το κείμενο - ωδή του Βύρων Πολύδωρα, που γράφτηκε με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη - διάγγελμα του Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολύδωρας υποτίθεται ότι ήταν ένας εκ των υποψήφιων να ψηφίσει "ΝΑΙ" στον Σταύρο Δήμα. Μετά τα σημερινά νομίζουμε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται σχετικά με την αυριανή του στάση.

«Καλύτερους συνηγόρους των συμφερόντων τους, οι Τεύτονες τραπεζίτες και η Κομσομόλα του Βερολίνου, από τους ανθύπατους-υπηρέτες τους στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να βρουν, ούτε βρήκαν ποτέ. Ούτε στους δωσίλογους της άλλης κατοχής (1941-44)! Και μιλούν για.....

NewsIt: "Τέλος ο Σαμαράς... Έρχονται εκλογές"

Μετά τις "δεξιές ιστοσελίδες" που το πήραν απόφαση ότι οι 180 δεν βρίσκονται, άρχισαν να το χωνεύουν και οι μεγάλες ειδησιογραφικές που πια ασχολούνται με τις εκλογικές περιφέρειες και τους καταλόγους και λιγότερο με το τι θα γίνει στην αυριανή ψηφοφορία.

Με εξέχων παράδειγμα το NEWSit του Ευαγγελάτου που έχει φθάσει στο σημείο να ασχολείται περισσότερο με το ΠΑΣΟΚ και το νέο κόμμα ΓΑΠ και να μην αναφέρει τίποτα για το "διάγγελμα - συνέντευξη" στη ΝΕΡΙΤ.

Αυτό όμως που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου είναι το άρθρο:
"Άπιαστο όνειρο οι....

Πρετεντέρης: "Οι δημοσκοπήσεις δε λένε την αλήθεια....Άλλη είναι η εκλογική δύναμη των κομμάτων"

Γράφει ο Αινείας

Με τις δημοσκοπήσεις και την "πρόθεση ψήφου" καταπιάνεται στο σημερινό φύλο της εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ" ο γνωστός δημοσιολόγος - παρουσιαστής Πρετεντέρης και ουσιαστικά αναγγέλλει την αποτυχία των σημερινών δημοσκοπικών ευρημάτων σε σχέση με ότι βγάλουν οι κάλπες την 25 Ιανουαρίου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "οι δημοσκοπήσεις κάνουν υποθετικές ερωτήσεις, άρα έχουν και υποθετικές απαντήσεις...", ενώ γίνεται και ακόμη πιο συγκεκριμένος για την εκλογική δύναμη των κομμάτων όταν γράφει: "Για αυτό θεωρώ ότι οι.....

Τα 3 εκατομμύρια και ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» Λαλάκης Λαζόπουλος


Τα 3 εκατομμύρια και ο «προοδευτικός καλλιτέχνης» Λαλάκης Λαζόπουλος

Γράφει ο Αντίοχος

Μια καταγγελία, την οποία σκοπεύει –όπως είπε- να θέσει και στη βουλή ως ερώτηση, έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο ξακουστός «Μπουμπούκος» για τον «προοδευτικό καλλιτέχνη» Λαλάκη Λαζόπουλο. Πως την εποχή της μεγάλης κρίσης, έβγαλε 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. Επιπλέον, ο «Μπουμπούκος» προκάλεσε τον Λαλάκη να απαντήσει αν αυτό είναι αληθές ή όχι, υποσχόμενος σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, να του ζητήσει συγνώμη.
Δε δημοσιεύσαμε από την πρώτη στιγμή την καταγγελία του «Μπουμπούκου», γιατί οι μέρες είναι πονηρές και θα.....

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όσο και εάν δεν τους αρέσει ρυθμιστής στην εκλογή προέδρου είναι η Χρυσή Αυγή

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Για γέλια και για κλάματα η Ν.Δ., που θυμήθηκε τον κομμουνιστικό κίνδυνο!
Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας είναι η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Σκόπιμα όμως λησμονούν και οι δύο όχθες του πολιτικού κατεστημένου τόσο του αριστερού όσο και του καπιταλιστικού, ότι στην ουσία ο ρυθμιστής σε αυτήν την εκλογή είναι οι 16 εθνικιστικές ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που γεμάτος έπαρση σαν κακομαθημένο παιδί που επιμένει στις ζαβολιές στο παιχνίδι του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έλεγε συνεχώς ότι έχει τους 180 και εκλογές θα γίνουν το 2016. Απ’ ό,τι απεδείχθη, τα λόγια του Σαμαρά...

Οι μεγάλοι «δημοκράτες» και ο ρυθμιστικός ρόλος της Χρυσής Αυγής


Οι μεγάλοι «δημοκράτες» και ο ρυθμιστικός ρόλος της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Δε μπορούν να χωνέψουν οι μεγάλοι «δημοκράτες» αυτού του τόπου, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο ρυθμιστής στη διαδικασία εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους και στην ανατροπή της αγαπημένης τους συγκυβέρνησης. Έτσι, το πάνε από δω, το φέρνουν από κει και πάντα καταλήγουν στην απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, στην μη προσμέτρηση των ψήφων της και άλλα τέτοια εξόχως… δημοκρατικά. Ιδού ένα τέτοια άρθρο από την «Καθημερινή» των ολιγαρχών Αλαφούζων:
«Από τα κέφια της Χ.Α.
Μια ανάλογη πρωτοβουλία θα μπορούσαν να ....

Ο Πλάτων για τη Φυλή και την Ιδανική Πολιτεία των Αρίστων

Έχετε στα σπίτια σας κυνηγόσκυλα και κοκκόρια... δεν υπάρχουν κάποια που είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα; Τα βάζεις να αναπαραχθούν όλα μαζί αδιακρίτως, η προσέχεις να αναπαράγονται τα καλύτερα;... Αν δεν αναπαραχθούν έτσι, περιμένεις ή όχι τα πουλερικά σου και τα σκυλιά σου να εκφυλιστούν σημαντικά; Και στα άλογα και στα υπόλοιπα ζώα; Είναι διαφορετικά;... Πόσο σημαντικό είναι συνεπώς αυτό για την επίτευξη της μεγαλύτερης ικανότητας στους κυβερνήτες μας, αν αυτή η αρχή ισχύει και στον άνθρωπο;... Οι καλύτεροι άνδρες πρέπει να σμίγουν με τις καλύτερες γυναίκες όσο γίνεται περισσότερο και οι χειρότεροι με τις χειρότερες όσο γίνεται λιγότερο, ώστε να ανατρέφουμε τους απογόνους των πρώτων και των άλλων όχι, αν θέλουμε η γενιά να προκύψει όσο γίνεται πιο τέλεια.

Πλάτων, Πολιτεία, 459a-d


Ο Πλάτων διαπιστώνει ότι η ανισότητα ως προς τις...............ΣΥΝΕΧΕΙΑ