Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 27, 2017

Ποια καθεστώτα απαγόρευαν στο στους πολίτες τους τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα «φασιστικά» ή τα κομμουνιστικά;

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Είπαμε: πράγματι τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν είχαν ουδεμία σχέση με τα λεγόμενα «φασιστικά». Επισημαίνουμε σήμερα μια ακόμα διαφορά ουσίας: τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Κανένα «φασιστικό» καθεστώς, λοιπόν, δεν απηγόρευσε ποτέ τα ταξίδια των πολιτών του στο εξωτερικό. Προφανώς, διότι δεν φοβόνταν την σύγκριση. Επίσης, κανένα «φασιστικό» καθεστώς...

«Μνημείο μίσους» και το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου για τους «αντιρατσιστές»!

Επιτροπή για να εξετάσει ποια είναι τα… «μνημεία του μίσους» (σύμφωνα με την τρέχουσα σιωνιστική πολιτική ορθότητα) και εν συνεχεία να αφαιρεθούν, συνέστησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, θορυβημένος από την εθνικιστική αφύπνιση των Αμερικανών.

Στα αγάλματα – «μνημεία του μίσους» συμπεριελήφθη...

O Τσίπρας θα πάει στην Αμέρικα για να πάρει απευθείας γραμμή από τα αφεντικά του

Στην Αμέρικα θα μεταβεί ο mister Tsipras (συνοδευόμενος από κουστωδία υπουργών με πρώτο και καλύτερο τον his master’s voice υπουργοπάνο Καμμένο…), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του συριζοκομμουνιστικού altsantiri.gr, προκειμένου να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Η ημερομηνία του ταξιδιού φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για τις 17 Οκτωβρίου.

Βεβαίως, η συνάντηση με τον κλόουν που παριστάνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα είναι μόνο για τις κάμερες και θα έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Οι ουσιαστικές συναντήσεις θα είναι άλλες. Προφανώς, μ’ αυτούς που έχουν αναλάβει...