Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

Το ΚΚΕ προσβάλλει το αιώνιο σύμβολο της φυλής μας με την κάλυψη του καθεστώτος

Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚ€ κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος της ασχήμιας αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας.

Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να εξυπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που «διψά» για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν «αιτήματα» εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.

Έτσι, λοιπόν, τάγμα εφόδου του ΚΚ€ εισάβαλε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως πριν από λίγη ώρα και ανήρτησε πανιά επί των οποίων αναγραφόντουσαν συνθήματα υπέρ του αποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες.

Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός...

Πορεία της Χρυσής Αυγής μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την διαμαρτυρία για την συγκάλυψη των παρακρατικών δολοφόνων, ακολούθησε δυναμική πορεία προς το κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας...

Το οικονομικό σκάνδαλο στο Μέγαρο Μουσικής συνεχίζεται με τις ευλογίες Συριζα και πλουτοκρατών

Την ίδια στιγμή που η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει πιάσει τον… μπαλτά και σφάζει μεροκάματα, μισθούς και συντάξεις των μη προνομιούχων Ελλήνων, δεν παραλείπει να κάνει και τα δωράκια της στην διαπλεκόμενη ολιγαρχία, που την στηρίζει. 

Έτσι, στο νομοσχέδιο-σφαγείο με τα τριτομνημονιακά προαπαιτούμενα αναφέρεται ότι παρατείνεται η ισχύς της απαλλαγής του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής (ΟΜΜΑ) από την υποχρέωση...

ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ομιλία σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΚ Τουρκίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χικμέτ», στο Καντίκιοϊ της «Ιστανμπούλ» (σύμφωνα με τους οργανωτές διεθνούς κομμουνιστικού συνεδρίου), πραγματοποίησε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας.

Ο οποίος, εκτός από την… διεθνιστική αλληλεγγύη που εξέφρασε προς το ΚΚ Τουρκίας, καταδίκασε τις «αλυτρωτικές εθνικιστικές κορώνες»:

«Εκ μέρους των Ελλήνων κομμουνιστών εκφράζουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στους αγώνες του ΚΚ στην Τουρκία… Υψώνουμε μέτωπο με τις αλυτρωτικές εθνικιστικές κορόνες για απομόνωση των φασιστικών δυνάμεων…».

Τυχαία χρησιμοποίησε στην Τουρκιά τον όρο «αλυτρωτικές» -τον οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν- ο αρχικουκουές; Καθόλου! Εννοούσε την...

Εκατοντάδες Εθνικιστές συγκεντρωμένοι έξω από την ΓΑΔΑ παρά το κλείσιμο του Μετρό από τους Συριζαίους!

Από τις 11.00 η ώρα εκατοντάδες εθνικιστές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την ΓΑΔΑ με Ελληνικές και μαύρες σημαίες ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στις διωκτικές αρχές που έχουν θέσει την υπόθεση της δολοφονίας των Αθάνατων Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο αρχείο, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές έρευνες για την ανεύρεση των δραστών.

Οι αρχές αφού δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους Εθνικιστές έχουν κλείσει το Μετρό, υπό το πρόσχημα του τηλεφωνήματος για βόμβα, με σκοπό...