Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2014

Καταιγιστικός ο Παναγιώταρος στη βουλή ξεβρακώνει τα λαμόγια του κλεπτοκρατικού τόξου


ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ο Παρτσαλάκης υβρίζει τη Χρυσή Αυγή και παίρνει την απάντηση από.... τους συναδέλφους του μετρώντας ΜΟΥΤΖΕΣ!


Τελικά είναι παρατηρημένο! Θες να γίνεις γνωστός; Να βγεις από την αφάνεια; Θες να ανεβάσεις το κασέ σου και να μιλούν για σένα τα κανάλια για καμιά εβδομάδα; Βγάλε μια ανακοίνωση ΚΑΤΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Όσο πιο μαχητική και βαριά, με βρισίδια αν γίνεται, τόσο καλύτερο για εσένα! Ο πρώην εστιάτορας κ. Παρτσαλάκης ακολούθησε την πεπατημένη οδό των υβριστών των Ελλήνων Εθνικιστών, σε μια επίδειξη δημοκρατικού μένους και αλήτικης συμπεριφοράς πεζοδρομίου… Από τα αριστερά…
«…Ο ρατσισμός έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, με την εμφάνιση των ατόμων της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Είναι τραγικό φαινόμενο. Δεν μπορώ να.....

75 ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΝΤΟΥΤΣΕ: ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ, ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ!

kinisi75pasok
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Οι "διαφωνούντες" του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζουν το έδαφος για τους "αντάρτες" του ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες με το ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους και μετέπειτα την είσοδό τους στη.... "ροζ κομμουνιστική συνιστώσα" της Κουμουνδούρου.

Νέο κείμενο συνέγραψαν τα γνωστά 75 στελέχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προς τον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο Ντούτσε, με το οποίο αμφισβητούν ανοιχτά την επιλογή του να συγκυβερνήσει με τον φον Αντωνάκη και προτείνουν στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς διότι εκεί έχει μάσα πλέον!
Το κείμενο που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της κίνησης της οποίας ηγείται ο Μιχάλης Καρχιμάκης (αλήθεια, τι έγινε μ’ εκείνη την ιστορία με τα έγγραφα της ΚΥΠ;)  τιτλοφορείται «Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε». Ιδού τα κυριότερα σημεία της:
«Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να....

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

tsipras
Για τις συνομιλίες του mister Tsipra στας Ευρώπας γράφει το καθεστωτικό «Βήμα» και σε κάποιο σημείο πετάει μια… βόμβα:

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πιθανό ότι η Ευρώπη θα επιδιώξει να ασκήσει πιέσεις στον κ. Τσίπρα ζητώντας την υπογραφή του εν όψει νέου Μεσοπρόθεσμου, που αναμένεται να αρχίσει να συζητείται εντός των προσεχών εβδομάδων». Δηλαδή για να το κάνουμε λιανά, εννοεί ότι οι «δανειστές» μας (διάβαζε «τοκογλύφοι») θα απαιτήσουν την ψήφο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απειλώντας πως στην αντίθετη περίπτωση θα κόψουν τη χρηματοδότηση! Με την αιτιολογία ότι....

Σάρωσε ο Κασιδιάρης χθες στο "Μακελειό".. Αποθεώθηκε από τον κόσμο και ετοιμάζεται να διοικήσει την Πρωτεύουσα της Χώρας.

Να γιατί ΠΟΤΕ δεν καλούνται εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση...
Γιατί θα αποθεωθούν από τον κόσμο και θα συντρίψουν όλους τους καθεστωτικούς πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους..

Απολαύστε τον εκπληκτικό Ηλία Κασιδιάρη

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ!

xiros-stiky_o__article

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η τρομοκρατία είναι απλά ο παραστρατιωτικός βραχιώνας του καθεστώτος που χρησιμοποιείται όποτε έχει ανάγκη το κατεστημένο να αποπροσανατολίσει και να "χτυπήσει" τους πραγματικούς εχθρούς του. Η αποφυλάκιση των ενορχηστρωτών της εν Ελλάδι τρομοκρατίας είναι απλά η επιβεβαίωση των παραπάνω...

Προχωράνε καλώς οι διαδικασίες για τον γάμο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις κραυγές του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δοθούν άδειες στους τρομοκράτες της 17Ν, με αιχμή του δόρατος των «επιχειρημάτων» του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σάββα Ξηρό. Όλα είχαν ξεκινήσει με μία επιστολή που έστελναν «Φίλοι και Σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα», για να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και να ξεσπάει μία ψευδεπίγραφη κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που εν τέλει οδήγησε στην χορήγηση άδειας στους βαρυποινίτες της 17Ν.Αρχικώς χορηγήθηκε άδεια στον Σάββα Ξηρό και μετά πήρε άδεια και ο αδερφός του Χριστόδουλος Ξηρός.
Πάμε ένα βήμα πίσω την σκέψη μας για να θυμηθούμε ότι ....

Η κατάπτυστη και αντιαισθητική διαφήμιση της Media Markt


Η κατάπτυστη και αντιαισθητική διαφήμιση της Media Markt

Στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται  η τηλεοπτική καμπάνια της Media Markt με πρωταγωνιστές τις... πράκτορες του Τζάμπα. Πρόκειται για μια ελληνική καμπάνια, δυστυχώς, που κατά τα κοινά δεδομένα στόχο έχει να προωθήσει τις χαμηλές τιμές της εταιρείας στο ευρύ ελληνικό κοινό. Στην τελευταία μάλιστα διαφήμιση που παρακολουθήσαμε κατά κόρον, τις τελευταίες εορταστικές μέρες, μία από τις εν λόγω κυρίες με ένα «θανατηφόρο φιλί» καταφέρνει και εξοντώνει την αντίπαλό της και σώζει το ανδρικό «θύμα».
Δεδομένου ότι...

Ατελείωτη "γαλάζια" διαπλοκή.... ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!

SAMARAS
Θυμάστε για πόσες μέρες μας ταλαιπωρούσαν με το σήριαλ με την διαφημιστική, την οποία εκβίαζε ο Τομπούλογλου και στην οποία ενεπλάκη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εραζομένων της Alpha Bank, o κ. Γκιάτης;
Τι σχέση είχε ο κ. Γκιάτης με την εν λόγω διαφημιστική;
Τι σχέση είχε η διαφημιστική με την Alpha Bank;
Ποιος ίδρυσε την συγκεκριμένη διαφημιστική;
Απάντηση: H πολιτευτής της ΝΔ Δέσποινα Μπακάλη, που βλέπετε στη φωτογραφία στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά. Τα δηλώνει όλα στο press.gr. H ίδια ήταν υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών με την ΝΔ.
 Αλήθεια, ποιες άλλες δουλειές του ευρύτερου δημοσίου τομέα, έχει πάρει η συγκεκριμένη διαφημιστική;
 Και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι δουλειά είχε ο .....

Νέα Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής με παρουσάι του ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν την Παρασκευή στις 7:30

Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ: Ομιλητές Νικ Γκρίφιν, Ηλίας Κασιδιάρης - Παρασκευή 10/1, Ξενοδοχείο Κρυστάλ, 7:30 μ.μ.
Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ (Αχιλλέως 4, Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 19:30 θα γίνει παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Δικαιωμάτων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προσφεύγει στο ΕΔΑΔ, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. Παράλληλα, θα.....

Ξεκίνησαν οι.... μαυρογυαλούροι και μοιράζουν λεφτά - ψωμί και υποσχέσεις στο λαό για να εκλεγούν δήμαρχοι... Ε, ρε ΜΑΥΡΟ που θα πέσει....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ο ελληνικός λαός έχει το... θράσος - γιατί για θράσος θα πρόκειται - να ψηφίσει ξανά όλους αυτούς που του πετούν ένα ξεροκόμματο για τον αλυσοδέσουν για μια ζωή στα δεσμά της φυσικής και πνευματικής σκλαβιάς θα είναι άξιος της τύχη του.
 
 
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε τα απίστευτα από τους ντόπιους κομματάρχες και μελλοντικούς δήμαρχους που βλέπουν το δικό τους μέλλον και την σωτηρία τους να περνά μέσα από το Δημαρχειακό μέγαρο!
 
Ιδού ένας από αυτούς! Υποψήφιος Δήμαρχος κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, πολλά υποσχόμενος, ο οποίος πρωτοτύπησε στις ευχές του για τα Χριστούγεννα και προχώρησε την "πολιτική" θέσεων και απόψεων, ένα βήμα παραπέρα! Και δεν έμεινε εκεί! Προχώρησε στην πράξη.
Προκειμένου να.....

Νέο σκάνδαλο της κλεπτοκρατικής συμμορίας της ΝΔ... Βουλευτής Λέσβου κατηγορείται για σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Δημοσίου..

Μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης για το δάνειο-«μαμούθ» της Ευρυτανία ΑΕ με πρωταγωνιστή τον γαλάζιο βουλευτή Κωνσταντίνο Καραγεώργο το makeleio.gr φέρνει στο φως καταγγελίες για τον πρώην Νομάρχη και νυν Βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ Παύλο Βογιατζή που φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο με την Νομαρχιακή εταιρεία Λέσβου (ΑΕΝΑΛ/LESVOS SHOP)
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων στην ΑΕΝΑΛ/LESVOSHOP και συγγνώμη για τα κεφαλαία αλλά είναι όπως δημοσιεύεται:
ΠΡΟΣ: κκ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΚΟΙΝ.:κκ Δ/ΚΤΗ ΙΚΑ,ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ,
Δ/ΝΤΗ ΣΔΟΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,ΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
 
κκ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,
 
ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ,ΑΜΙΓΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ (ΑΕΝΑΛ),ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ.....

Η έννοια του Έθνους στην Αρχαία Ελλάδα

Σε πείσμα των σύγχρονων καιρών, όταν οι ιθύνοντες χειραγωγοί προσπαθούν να θάψουν την ιστορική αλήθεια και να διαστρεβλώσουν χυδαία την πραγματικότητα, οι Εθνικιστές θα αποτελούμε πάντα το εμπόδιο στα σχέδια τους. Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας, να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να δείξουμε και τον άλλο δρόμο, τον κακοτράχαλο, τον δύσβατο, αυτόν της Αλήθειας.
Στο πλαίσιο της μανιώδους προσπάθειας μετατροπής της πραγματικής ιστορίας σε μια «αντιρατσιστική» εναλλακτική παρουσίαση των γεγονότων, δεν θα εξέλιπε και η αρχαία ελληνική ιστορία. Συγκεκριμένα το αντικείμενο που πραγματεύονται οι διαμορφωτές της παιδείας είναι ότι το Έθνος είναι μια εφεύρεση κάποιων μόνο ετών και ότι η αρχαία Ελλάδα δεν διέθετε εθνική ταυτότητα. Παρ’ όλο που αυτή η θέση φαντάζει εξ’ αρχής κωμική και σαθρή για.....