Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 28, 2013

Οι τοποθετήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί του πολυνομοσχεδίου - έκτρωμα!

Δείτε τις όλες...

Απελπισία του συστήματος από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής: "Μοιάζει με εφιάλτη, σαν να τρέχεις μέσα σε λαβύρινθο και να πέφτεις συνεχώς πάνω σε τοίχους"!

Τα’ χουν χάσει οι καημένοι οι συριζαίοι –και όχι μόνον αυτοί- από την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής και ψάχνουν να βρουν που οφείλεται. Κι άλλος λέει το κοντό του, κι άλλος το μακρύ του. Κάποιος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, που γράφει στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ και το παίζει (ανεπιτυχώς)… πνευματώδης, το βρήκε το… «κουμπί της Αλέξαινας» (που λέμε): «Το αίμα της Μανωλάδας έθρεψε τη Χρυσή Αυγή», επιγράφεται το άρθρο-παραλήρημά του. Για λόγους ψυχαγωγίας σας παραθέτουμε ένα μέρος του:

«Σηκώθηκαν οι...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές”!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Ο Εθνικισμός επελαύνει και δεν μπορούν να το κρύψουν!

Μυστικές δημοσκοπήσεις δίνουν στη Χρυσή Αυγή τους μεγάλους δήμους της χώρας και τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.

Τα εξής αποκαλυπτικά έγραψε σήμερα  “Η Καθημερινή” : “Ένας εκ των εγκυρότερων εκλογολόγων - επικαλούμενος ενδείξεις από αδημοσίευτες μετρήσεις - είπε στην “Κ” ότι δεν θα του φαινόταν καθόλου παράξενο στις ευρωεκλογές του ’14 τα “μνημονιακά” κόμματα να γνωρίσουν ακόμη μεγαλύτερη συντριβή κι από αυτήν του Μαΐου του 2012 και η Χρυσή Αυγή π.χ. να φτάσει σε ποσοστά άνω του 15 ή του 20%!”

Έχει απόλυτο δίκιο ο εκλογολόγος, γιατί πολύ απλά...

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ" ΚΑΨΗ (πρώην εκπροσώπου τύπου του Παπαδήμου) ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Το μνημονιακό  παπαγαλάκι του “Έθνους” (και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Παπαδήμου για να μην ξεχνιόμαστε) Παντελής Καψής ασχολήθηκε, για μια ακόμη φορά, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με κείμενο του, το οποίο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου, επιχειρεί και πάλι να διαστρεβλώσει  γεγονότα, να σπιλώσει πρόσωπα, ιδέες και συνειδήσεις. Παραποιώντας πλήρως τα όσα συνέβησαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας γράφει ότι «Δεν υπάρχει ασφαλέστερος δρόμος για την κατάλυση της Δημοκρατίας από αυτήν την εξοικείωση με την αυθαιρεσία και τελικά τη βία.». ‘Εχει δίκιο ο Καψής. Η αυθαιρεσία της.....

Χρήστος Παππάς στη Βουλή: "Το μνημόνιο διαλύει τις υπηρεσίες του Υπ.Εξ." (περίπτωση Προξενείου Φιλιππούπολης)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Προξενείο της Φιλιππούπολης δεν είναι ένα τυχαίο προξενείο...Είναι η πυξίδα του Ελληνισμού στην Ανατολική Ρωμυλία. Ήταν φάρος της αντίστασης των Ελλήνων την εποχή των κομιτατζήδων.

 Ο τόπος που ο Ίων Δραγούμης ξεκίνησε τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, με τη δημιουργία ομάδων πολιτών - οπλιτών έτοιμων να υπερασπιστούν τα Εθνικά Ιδανικά.

Είναι ο χώρος που συμβολίζει την αλύτρωτη Ελλάδα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Τη σκλαβωμένη γη που έμεινε στα χέρια αλλόφυλων.
Εκεί γράφτηκε το "Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα", αφιερωμένο στον Έλληνα Ήρωα Παύλο Μελά που έδωσε τη ζωή του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αύγη μέσω του Χρήστου Παππά υπενθύμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε καμμια των περιπτώσεων η Ανατολική Ρωμυλία και ο Ελληνισμός να χάσουν το θεσμικό δεσμό που τους ενώνει με την μητέρα πατρίδα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το κόμμα των... κομμάτων

 σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό που τους ενώνει και τους κατευθύνει είναι η στοά, ελεγχόμενη από τον Σιωνισμό.

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές φορές κάνει λόγο για Αγώνα εναντίον του “κόμματος των πολιτικών κομμάτων”. Με τον τρόπο αυτό ξεκαθαρίζεται η ουσιαστική διαφορά του Λαϊκού Συνδέσμου από τους υπόλοιπους πολιτικούς σχηματισμούς και καθίσταται σαφές πως η πολεμική του δεν εστιάζει σε πρόσωπα ή κόμματα, αλλά στο σημερινό σύστημα που γεννά τη διαφθορά και θρέφει τον πολιτικό αμοραλισμό. Εξάλλου, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, ως Εθνικιστές δεν προσβλέπουμε στην διακυβέρνηση της χώρας με σκοπό την διαχείριση μιας ξένης εξουσίας, αλλά στη θεμελίωση μίας νέας. Στην, επί της ουσίας, οικοδόμηση της λαϊκής κυριαρχίας που θα εκφράζεται από ένα ισχυρό και κοινωνικά δίκαιο Εθνικό Κράτος.

Στον ωραίο αυτό Αγώνα, στο ταξίδι προς την δική μας Ιθάκη-την Ελλάδα των Ονείρων  μας-υφιστάμεθα τον διαρκή πόλεμο του εχθρού, δηλαδή όλων όσων...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ σε κάθε στόχο της Τρόϊκας... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πέτυχαν όμως τον πιο βασικό...Τη φτωχοποίηση του Έλληνα και την πνευματική και φυλετική άλωση του Έθνους. 
 
Σε Βατερλό εξελίσσεται για την κυβέρνηση η απόδοση των φοροελεγκτικών μηχανισμών καθώς στο πρώτο τρίμηνο του 2013 δεν έχει πιαστεί σχεδόν κανένας από τους στόχους που είχαν τεθεί.
Στους τακτικούς ελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις μέσα σε 90 ημέρες ολοκληρώθηκαν μόλις 34, ενώ έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί 150 έλεγχοι, ενώ ο στόχος εξαμήνου αναφέρεται σε 330 ελέγχους. Συνολικά εισπράχθηκαν τα 13,1 εκατ. ευρώ από τα 7,1 εκατ. ευρώ που βεβαιώθηκαν κατά τους ελέγχους, δηλαδή το 45% των βεβαιωθέντων εσόδων.
Αναφορικά με.....

Ίων Δραγούμης: Για να μεγαλουργήσει το Έθνος...



"Ένα έθνος άξιο θα πασκίζει πάντα να περιμαζωχτεί σ’ ένα κράτος δικό του για να ζήσει και να κυριαρχήσει, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός το θέλει, μα, όταν δεν το μπορεί ή δεν το καταφέρνει ολοκληρωτικά, θα κοιτάζει να φυλάγεται τουλάχιστο όπως όπως από το χαμό του εαυτού του.
Το έθνος είναι ανάγκη να ζήσει με οποιαδήποτε πολιτική μορφή ή με πολλές μορφές και ξένες ίσως, και κομματιαστά ακόμη, αν δεν γίνεται αλλιώς, για να δημιουργήσει κάτι. Γιατί το έθνος είναι η ζωή και θέλει να δημιουργήσει. Μονάχα το....

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Αφγανών δραπετών της Κορίνθου!



Όπως είναι γνωστό, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, τρεις (αχάριστοι…) Αφγανοί λαθρομετανάστες δραπέτευσαν από το υπερλούξ Dendias Hotel της Κορίνθου. Και βρέθηκε πολιτικό κόμμα (του… συνταγματικού τόξου κατά τον Φον Αντωνάκη και τη μνημονιακή τρελοπαρέα του), που τάχθηκε… υπέρ της απόδρασης!!! Πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, βεβαίως-βεβαίως. Ιδού το σχετικό κείμενο συμπαράστασης στους Αφγανούς δραπέτες, από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Γέλιο μέχρι δακρύων...Μπουνιές και κλωτσιές στο συνέδριο των Αν. Ελ.

Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ. Κυριάκος Τόμπρας και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την κ.Πρεβαζάνου πολιτευτή των αναξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής. Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το καταγράψαμε με το φωτογραφικό φακό του aegaio.blogspot.gr.



Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την κ.Πρεβεζάνου χωρίς να.....

Ο Γ.Α.Π., το Μνημόνιο και οι Διεθνείς Κερδοσκόποι


Ο Γ.Α.Π., το Μνημόνιο και οι Διεθνείς Κερδοσκόποι

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο ξενοκίνητος αχυράνθρωπος που μας έδεσε με τα δεσμά του εθνοδιαλυτικού μνημονίου και οδήγησε τη χώρα στην προσχεδιασμένη καταστροφή, αρνήθηκε προκλητικά να προσέλθει να καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής για την «λίστα Λαγκάρντ».
Από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν, έστειλε  επιστολή προς την Προανακριτική Επιτροπή, «διευκρινίζοντας» τάχατες πως ότι γνώριζε τα περιέγραψε αναλυτικά στο υπόμνημά του. Στο ολιγοσέλιδο υπόμνημα που παρέδωσε ο ημιέλλην «Πράσινος Πρίγκηπας» Τζέφρυ στη Βουλή, στην ουσία αναφέρει πως δεν ξέρει τίποτα για τη λίστα και πως δεν είχε καμία ανάμειξη στη διερεύνηση της υπόθεσης, πέρα από την πάγια εντολή που είχε δώσει προς όλους στην κατεύθυνση της ….. «πάταξης της φοροδιαφυγής».
Μέχρι και ο.....