Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΣΕΞ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι κάτι το οποίο ξέφυγε από τα επιτελεία των κομμάτων, καθώς το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι με τα οικονομικά και την αξιολόγηση. Και χάνουν τα πιπεράτα, τα ωραία,των ομιλιών του Τσίπρα. Εκείνα που δείχνουν τι πραγματικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι εκφράζει ο κ. Τσίπρας.
Ο άνθρωπος βέβαια βρίσκεται μακράν κάθε άλλου πολιτικού, καθώς σκέφτηκε: «Δουλειές δεν έχω να δώσω στους νέους. Μήπως θα ήταν καλό να τους δώσω σεξ;». Και για να μη παρεξηγηθούμε δεν θα ζευγαρώσει στους ανέραστους, απλά θα τους προσφέρει στέγη!
Ναι. Καλά διαβάσατε.
Η κυβέρνηση και επισήμως θα ανάψει κόκκινο φωτάκι σε δημόσια κτίρια και θα τα παραχωρήσει σε νέους που θέλουν να ικανοποιήσουν...

Ο αριστερός Σύριζα δούλος των σιωνιστών: Καταψήφισε ψήφισμα της UNESCO για τις μεθοδεύσεις του Ισραήλ στην Παλαιστίνη

Ψήφισμα κατά των ενεργειών που έχει κάνει το σιωνιστικό Ισραήλ και προσπαθεί να τις επιβάλλει ως τετελεσμένα στην Ιερουσαλήμ και την Λωρίδα της Γάζας, συνέταξε η UNESCO.

Σύμφωνα με αυτό, η Ιερουσαλήμ χαρακτηρίζεται «κατεχόμενη» και η κυριαρχία του Ισραήλ στην πόλη «κενή και άκυρη». Επιπλέον, τονίζεται ότι «όλα τα νομοθετικά και διοικητικά μέτρα και ενέργειες που έλαβε το Ισραήλ ως κατοχική δύναμη...

ΑΚΟΜΑ 1.882 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ HOTSPOTS, ΤΗΝ ΝΕA "ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τα γκαρσόνια της Ευρώπης, στα γκαρσόνια των λαθρομεταναστών.

Μια φορά κι έναν καιρό, επί της «επάρατης χούντας», η Ελλάς είχε βαριά βιομηχανία, στην οποία εργάζονταν χιλιάδες Έλληνες. Μετά την μεταπολίτευση, και η βαριά και η… ελαφριά βιομηχανία έγιναν παρελθόν και σύμφωνα με τους πολιτικάντηδες, ο τουρισμός έγινε πλέον η «βαριά μας βιομηχανία», με τους Έλληνες γκαρσόνια της Ευρώπης – όπως είχε προφητεύσει ο Α. Παπανδρέου πριν το 1981, όταν εμφανιζόταν ενάντιος στην τότε ΕΟΚ. Τώρα, στην εποχή των Τσιπροκαμμένων, η νέα μας «βαριά βιομηχανία» είναι τα… hotspots!
 
Μάλιστα κύριοι!
Νέο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη, λοιπόν, για να «στελεχωθούν» τα hotspots με...