Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2014

ANTINEWS: "Η ΝΔ ακολουθεί σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ..."

1555508_721584934520900_2110459214_n 
«Όπου φτώχεια και γκρίνια» λέει ο σοφός λαός μας και η παροιμία επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της παραπαίουσας νουδούλας. Έτσι, με άρθρο του ο (πρώην κομμουνιστής…) κουμανταδόρος της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη, με τίτλο «Ο ελλείπων πατριωτικός πόλος», εκφράζει την αγωνία του, ότι όπως πάει το πράμα, η νουδούλα θα πέσει στο «βάραθρο της ανυποληψίας», εννοώντας ότι θα καταντήσει σαν το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, με μονοψήφιο ποσοστό και θα την κλαίνε οι… ρέγκες:
«Η ΝΔ απέτυχε μέχρι σήμερα στους στόχους αυτούς για τους οποίους αγωνιστήκαμε με πάθος, με εξαίρεση την σωτηρία από την έξοδο από το ευρώ. Περιορίστηκε στην......

Όργιο ψευδολογίας κατά του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από το «Βήμα» και την Γιάννα Παπαδάκου


Όργιο ψευδολογίας κατά του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από το «Βήμα» και την Γιάννα Παπαδάκου

Στην Τηλεδημοκρατία των Ψυχάρηδων είναι πολύ εύκολο το εισερχόμενο μήνυμα να γίνει εξερχόμενο. Και το μήνυμα που κάποιος άγνωστος έστειλε στον Ηλία Κασιδιάρη να παρουσιαστεί ως δική του εντολή στα «τάγματα εφόδου».
Το μεσημέρι της 12-05-2011, τη στιγμή δηλαδή που το πανελλήνιο έβραζε για τη δολοφονία Καντάρη από λαθρομετανάστες, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έλαβε γραπτά μηνύματα από διάφορα πρόσωπα οι αριθμοί των οποίων μάλιστα δεν ήταν αποθηκευμένοι στις επαφές του, δηλαδή πολύ πιθανόν να ήταν άγνωστα σ’ αυτόν. Ένα απ’ αυτά έλεγε: «Γ…στε τους».
Να τονίσουμε ότι ....

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλά από τις φυλακές

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρέμβει τηλεφωνικά στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Συναγωνιστές Νίκος Λεμοντζής και Ευάγγελος Καρακώστας.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Συνέντευξη στο "Μακελειό" από το Νίκο Μίχο: "Για τους νεκρούς μας, για την Ελλάδα και τον Αρχηγό μας δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω..."

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έδωσε ο συναγωνιστής και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος. Ο συναγωνιστής βρίσκεται ως γνωστόν υπό κατ' οίκον περιορισμό, αναμένοντας την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου η οποία θα κρίνει την τύχη του, μετά την διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτριών εις ότι αφορά την προφυλάκισή του.

Αξίζει να επισημανθεί ότι....

Ο BIGBOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ «ΨΗΝΕΙ» ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ceb5ceb8cebdcebfcf83-cf83cf85ceb3cebacf85ceb2ceb5cf81cebdceb7cf83ceb7-cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1-cebdceb4
Γράφει ο Αντίοχος.

Τα σχετικά χαμηλά ποσοστά των δύο δήθεν μονομάχων –της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά και των «γαμπρών» της εξουσίας (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΡΗΜΑΔ), που προκύπτουν από την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταίρας ΜRΒ, επικαλείται ο BigBossΜπόμπολας στο κύριο άρθρο της κυριακάτικης φυλλάδας του, για να κινδυνολογήσει με μια ενδεχόμενη ακυβερνησία που μπορεί να προκύψει από τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ το προσεχές φθινόπωρο: 
«Η διελκυστίνδα του νέου δικομματισμού και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
…Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι....

Γλεντάνε με τα κλεμμένα οι οι πελάτες του Βορίδη στο σκάνδαλο της Energa και Hellas Power - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

"Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν. Με βιολιά και με ζουρνάδες. Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες"

Κωστής Παλαμάς 



Τα φορτηγά με τις σαμπάνιες, τα νοικιασμένα πολυτελή τζιπ και οι ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία – Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς του καλεσμένους
Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπιτς μπαρ-ρεστοραντ του νησιού.
Όπως διαβάζουμε στο protοthema, δεν πρόκειται για.....

Σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας έσυραν στην “μέγγενη” του ΔΝΤ - Ιδού οι ΕΝΟΧΟΙ για τις χιλιάδες των αυτοκτονιών



Πανικός έχει καταλάβει τις εγκληματικές συμμορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του αρμόδιου Συμβουλίου να μην τεθεί η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο, αλλά αντιθέτως να προσέλθουν και πάλι για καταθέσεις άνθρωποι, όπως ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν γίνει αποκαλύψεις σχετικά με τις μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων, ώστε να κουκουλωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Συγκεκριμένα είχε αποκαλυφθεί ότι συγκεκριμένο υλικό της δικογραφίας είχε «χαθεί μυστηριωδώς», με στόχο την αθώωση του Α. Γεωργίου και συνεπώς την απαλλαγή του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του τότε υπουργού των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου από τυχόν πολιτικές ευθύνες.
Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις πυροδότησαν τραγελαφικές αντιδράσεις από πλευράς της γαλαζοπράσινης εγκληματικής οργάνωσης, που.....

"Τελειώνει" το ΠΑΣΟΚ καθώς ένα - ένα τα στελέχη του εγκαταλείπουν το..... σαπιοκάραβό του!

assets_LARGE_t_420_54026300
Καταγγέλουν  με έμφαση τον Βενιζέλο για “Πισωγυρίσματα, υποσχέσεις, κωλοτούμπες”…
Για να μην λέτε πως τα λέμε αυτά εμείς οι “κακόπιστοι”.
souladaki_alexandra-256x215
Την διαγραφή της από το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ μετά από 40 χρόνια ενεργής παρουσίας, ανακοίνωσε μέσω facebook η κυρία Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου Σουλαδάκη, σύζυγος του.....

Ξεφτιλισμένοι "δεξιοί" όμηροι της Αριστεράς και των απάτριδων κομμουνιστών... Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να προτείνει Αλαβάνο ή Παπαρήγα για Πρόεδρο Δημοκρατίας μπας και μείνει στην εξουσία..

imageproxy_29__article 
Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουμε κάνει από καιρό την πρόβλεψη –και μάλιστα με απόλυτη βεβαιότητα- ότι ο φον Αντωνάκης και η νουδούλα του θα προτείνουν «τον πρώτο κομμουνιστή που θα βρουν μπροστά τους» για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους.
Κι όπως φαίνεται......

ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

10491286_315687198596352_9068618737812136466_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Μπορεί η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» -αυτή η σύγχρονη ντροπή της Ελλάδος- να αποφάσισε την προφυλάκιση (ή καλύτερα να εκτέλεσε την άνωθεν εντολή για προφυλάκιση…) του Η. Κασιδιάρη, γιατί είναι… «βίαιος χαρακτήρας» (απόδειξη ότι έριξε ένα χαστούκι στην Κανέλλα…), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται στις… δάφνες της. Έτσι, συνεχίζει τις… άοκνες προσπάθειές της να βγάλει… λαβράκι, από την πορεία διαμαρτυρίας που έγινε για τον φόνο του Μανώλη Καντάρη από έναν Ασιάτη λαθρό, για μια κάμερα. Ιδού τι «αποκαλύπτει» (oh, yes!) το καθεστωτικό «Β(λ)ήμα της Κυριακής»:
«Μήνυμα που δέχτηκε ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης νωρίς το απόγευμα ημέρας που έγινε πογκρόμ κατά μεταναστών και σκοτώθηκε ένας άνθρωπος έχει ανοίξει νέο δρόμο στην έρευνα για τους καθοδηγητές των επιθέσεων .
Ερώτηση των ανακριτριών, οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση της Χ.Α. στο βουλευτή Δ. Κουκούτση για.....

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα των Ευρωεκλογών. Ο  Ελληνικός Λαός αποφάσισε. Αποφάσισε να παραμείνει σκλάβος και υποταγμένος. Αποφάσισε να παραμείνει δειλός και ταπεινωμένος, να γίνει συνένοχος της διεφθαρμένης και προδοτικής χούντας. Είχε την ευκαιρία να γίνει το καρφί που θα έμπαινε στο μάτι του καθεστώτος, το κοφτερό ατσάλι που θα ξέσκιζε το σάπιο σύστημα. Είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα, για τα παιδιά του. Να πάρει πίσω τη ΖΩΗ του. Προτίμησε τον......