Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

Πόνος και θλίψη στο κατεστημένο: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Δακρύβρεχτο δημοσίευμα για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί η φυλλάδα των διεθνών τοκογλύφων “Guardian”. Εντός του δημοσιεύματος φιλοξενούνται οι απόψεις καθηγητάδων (καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς) και μια εκτενής ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος με συμπέρασμα «η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»!

Η εφημερίδα εστιάζει σε τρεις άξονες την σκέψη τους:
  • Πρώτον στο μεταναστευτικό, το οποίο δείχνει να δυναμώνει την Χρυσή Αυγή τόσο στις πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών, όσο και στις πύλες εξόδου.
  • Δεύτερον στο γεγονός ότι είναι η μόνη συνεπής αντιμνημονιακή δύναμη στο πολιτικό σκηνικό. Σχετικά με αυτό η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο έντονα αντιμνημονιακός λόγος της μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα».
  • Ο τρίτος άξονας είναι...

Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου


Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου

Κατά πρώτον, μιλώντας για τη ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης, αξίζει να τονιστεί ότι οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν στην περιοχή προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του κύκλου επιρροής του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα εκλέγονται ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Καρά Γιουσούφ Αϊχάν από τον Σύριζα και ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι, άνθρωποι δηλαδή που έχουν πρωτοστατήσει στην κεμαλική έκφραση της τουρκικής προπαγάνδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι...

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην ψοφοδεξιά: Επί ποδός πολέμου οι δελφίνοι να διαλύσουν το απόκομμα


Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην ψοφοδεξιά: Επί ποδός πολέμου οι δελφίνοι να διαλύσουν το απόκομμα

Μπορεί ο Βαγγέλας να έδωσε 1 εκατ. ευρώ σε αμερικανική διαφημιστική εταιρεία για να φτιάξει το προφίλ του αποκόμματος της ψοφοδεξιάς. Μπορεί επίσης να μπήκε σε μία συμπαιγνία με τους δημοσκόπους ώστε να παρουσιάζουν ως «ντέρμπι» την αναμέτρηση για την πρώτη θέση, ώστε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του. Μπορεί επίσης να έβαψε και το μουστάκι, μπας και απευθυνθεί σε πιο νεανικό κοινό.
Φεύ, όμως, η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε να κερδίσει σε ποσοστά, χάνοντας πανηγυρικά από τον ανθελληνικό Σύριζα!
Αυτό, πυροδοτεί εξελίξεις στην ψοφοδεξιά παράταξη, αφού ήδη οι δελφίνοι βρίσκονται σε ετοιμότητα. Δεν είναι μόνο οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις τόσο της Μπακογιάννη, όσο και άλλων στελεχών, που κάνανε ευθέως λόγο για ήττα και λάθος στρατηγική. Χαρακτηριστική η αναφορά Βορίδη, ο οποίος είπε ότι «η ιδεολογική καμπάνια της ΝΔ παρήγαγε πολιτική νομιμοποίηση για τον ΣΥΡΙΖΑ». Το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, απλώς επιταχύνει τις διαδικασίες.
Οι Βορίδης και Γεωργιάδης μέμφονται την ....

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILD ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΞΥΔΑΚΙ!

vinegar_3 (1)
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να χάρηκαν τα όργανα του διεθνούς κατεστημένου από το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ήρθαν όλα κατ’ ευχήν. Βλέπετε, υπάρχει το μεγάλο «αγκάθι» του ποσοστού της Χρυσής Αυγής, που τους πληγώνει.
Έτσι, η γνωστή λαχανοφυλλάδα «Bild», που ως γνωστόν κρατάει τα σκήπτρα του ανθελληνισμού στην Γερμανία, χαρακτηρίζει «σοκαριστικό» το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται σε....

Ηλίας Κασιδιάρης σε Kontra και Blue Sky: "Η Χρυσή Αυγή επίσημα είναι κόμμα εξουσίας..." 2 ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο....

Σε ποιές περιφέρειες αύξησε περισσότερο τη δύναμή της η Χρυσή Αυγή;!

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για τις εκλογές, είναι σε ποιές εκλογικές περιφέρειες αύξησε κατά πολύ τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή.
Πέρα από ην πρωτιά στους ανέργους, το Εθνικιστικό Κίνημα ανέβασε πάρα πολύ τα ποσοστά του και στη νησιωτική Ελλάδα, παραδοσιακό κάστρο των "δημοκρατών" και των "σοσιαλΗστων".

Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή καταγράφει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άυξηση στις εξής πειριφέρειες:

1. Λέσβου:
Από....

Η νέα κοινοβουλευτική της Χρυσής Αυγής: 18 αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Ιδέας ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς


Η νέα κοινοβουλευτική μας ομάδα: 18 αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Ιδέας ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς

ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΘΗΚΕ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΑΠΗΚΕ) Η 19Η ΕΔΡΑ

Οι 18 βουλευτές που εξέλεξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελούν την αιχμή του δόρατος του Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στο ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.
Ταγμένοι στην πρώτη γραμμή, μαζί με δεκάδες ακόμα εκλεκτά μας στελέχη, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες συνέλληνες, θα αγωνιστούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ μέσα σε μία βουλή υποταγής, διαφθοράς και σκανδάλων.
Ας σημειωθεί ότι....

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Σρόιτερ:"Παρά τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή θα υπάρχεί, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και θα αντισταθεί στα νέα Μνημόνια" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ο λαός μίλησε... Η Χρυσή Αυγή το ΜΟΝΟ αντιμνημονιακό κόμμα στη Βουλή!


Μόνη αντίσταση στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση η Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αινείας

Δεν ξέρω αν η κάλπη ήταν γκαστρωμένη αλλά σίγουρα έφερε αποτελέσματα που γεννούν προσδοκίες για κάτι καλύτερο στο μέλλον και αφήνουν πεδίο δόξης λαμπρό για τους Εθνικιστές που καλλούνται ως οι μοναδικοί φορείς του αντιστεκόμενου Έλληνα να εκφράσουν τις απόψεις του.

Αρχικά, ο Έλληνας που έχει καταρρακωθεί κοινωνικά και οικονομικά από τα μνημόνια εχεί μοναδική φωνή αντίδρασης σε αυτά στο νέο Κοινβούλιο τη Χρυσή Αυγή.

Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι το....

Η ΠΛΟΥΣΙΟΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ (ΤΩΝ OLYMΡIC GAMES 2004) ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»… ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

kanei_agelopoulou
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν… συγκινήθηκε μόνο το γερμανικό κεφάλαιο από τον ερχομό των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Ευρώπη –για να τους χρησιμοποιήσει ως φτηνό εργατικό δυναμικό-, αλλά και το ελληνικό.
Έτσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games του 2004 – που μας καταχρέωσαν για να κάνει η κυρία το κομμάτι της…) και ο σύζυγός της, προσφέρθηκαν να πληρώνουν τα έξοδα για την σίτιση στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Αφελές ερώτημα: Υπάρχουν ...

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

exitpoll__2

Οι Έλληνες που επλήγησαν περισσότερο από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, είναι προφανώς τα εκατομμύρια των ανέργων, που έχασαν τις δουλειές τους από όλη αυτή την ραγδαία φτωχοποίηση των Ελλήνων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται προφανώς και οι νέοι και οι νέες που πλήττονται κατά 60% από την ανεργία, οδηγούμενοι στην μετανάστευση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρώτα ποιοτικά στοιχεία που εξάγονται από τα exit poll, η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα σε αυτή την ομάδα ψηφοφόρων, λαμβάνοντας 16,6%. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων στους Έλληνες που....

Κασιδιάρης στον Χατζηνικολάου για το εκλογικό αποτέλεσμα: "Μας αποκλείσατε.. Μας λοιδορήσατε και πάλι σας Νικήσαμε.. Είμαστε η Τρίτη Πολιτική Δύναμη" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...