Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

Η βάναυση βεβήλωση της Αρχαίας Αγοράς από τους "graffistes"... Τζαβάρα και Δένδια εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

Αυτή είναι η "αισθητική" των...παιδιών
 Φυσικά και οι Αριστεροί, προοδευτικοί και λοιποί θολοκουλτουριάρηδες θα υποστηρίξουν την "δημιουργικότητα" και την "ενεργητικότητα" των νεαρών...

Το δυστύχημα είναι πως "πατριώτες" σαν τον Άδωνι και λοιπούς αρχαιολάτρεις της "δεξιάς της σφαλιάρας" σιωπούν και με τη στάση τους.....

"Αν ξαναπιάσουν οι Έλληνες το πολιτιστικό μαστίγιο εμείς θα θεωρηθούμε σκαθάρια και αυτοί γίγαντες"

Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» του ( Κ. Διακογιάννη) είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. Αυτή η κοπέλα αναφέρεται σε κάποιον πλούσιο θείο της ονόματι Αλμπέρ, που ζούσε κοντά στη Λοζάννη και ο οποίος υπεραγαπούσε τα ζώα και πολλά από αυτά τα προστάτευε στη βίλλα του.
 Ένας φίλος του γιατρός απ’ τη Γενεύη του δώρισε ένα κουτάβι ράτσας “μπόξερ”, που άκουγε στο όνομα....

480π.Χ. - 2012 μ.Χ...2500 χρόνια Εθνικής Αντίστασης..Θα αρνηθείς τη μοίρα σου;

Λαθρομετανάστες απειλούν για σήμερα τους αντιστεκόμενους Έλληνες του κέντρου: "Θα σας σφάξουμε και θα σας σπάσουμε τα σπίτια"...Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;

Αφορμή για όλα αυτά ήταν το ξέσπασμα των κατοίκων χθες το βράδυ(εδώ) που αντιστέκονται στην προσπάθεια γκετοποίησης της περιοχής τους από λαθρομετανάστες(στην πλειοψηφία τους μαύροι και αλβανοί) που την έχουν μετατρέψει σε άνδρο εγκληματικότητας και εμπόριου ναρκωτικών.

Εμείς σαν blog δηλώνουμε.....

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και η ΔΗΜΑΡ «αγωνιά» για το τζαμί!


Ύστερα από την ερώτηση της 2ας Φεβρουαρίου 2012 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος ζητούσε από την τότε υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου να μάθει για τους λόγους της καθυστέρησης ανέγερσης του τζαμιού στο Βοτανικό, την ίδια «αγωνία» φαίνεται πως είχε και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη η οποία με ερώτησή της ζητά να πληροφορηθεί  «πού οφείλεται η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία» ενώ παράλληλα ζητά να μάθει ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του έργου.
Τη στιγμή που....

Διέλυσαν την πορεία για άλλη μια φορά οι "γνωστοί - άγνωστοι"

 Την έκαναν πάλι τη δουλειά τους τα αναρχομιάσματα...
Εισχώρησαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και πέταξαν μολότοφ, πέτρες και ξύλα στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στο Σύνταγμα..

Καλά να πάθουν και οι...διαδηλωτές που επέτρεψαν στους αναρχικούς να εκπροσωπηθούν στο "λαϊκό κίνημα"..
Είστε και εσείς συνδικαΛΗΣΤΕΣ συνυπεύθυνοι...για να μην πούμε κάτι άλλο

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια:

Νέα τουρκική πρόκληση στο Φαμακονήσι..Τουρκικό σκάφος επιχείρησε να διεμβολίσει Ελληνικό και απειλήθηκε γενική σύρραξη!


Επεισόδιο είχαμε τα ξημερώματα στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.
Περί τις 03.00 τα ξημερώματα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σλοβενικό σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, "να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα".
Οι Σλοβένοι ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής, το οποίο έστειλε ένα δικό μας σκάφος. Το τουρκικό ζήτησε και από το ελληνικό να απομακρυνθεί, αλλά φυσικά έλαβε την απάντηση ότι "Εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει άμεσα να αποχωρήσετε".
Το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά....

It’s OK, όταν βρίζουν τον Χριστό οι Εβραίοι…

«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το f* cking έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!», είπε η Εβραία κωμικός Sarah Silverman, στο «Jesus is Magic» το 2006. 
 
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν βλασφημήσει τον Ιησού Χριστό. Όχι βέβαια, γιατί «σέβονται» τους χριστιανούς, (τους οποίους άλλωστε, θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας και όπου μπορούν τους σφάζουν σαν κοτόπουλα), αλλά σέβονται τον Ιησού, τον ‘Isa’, που τον θεωρούν «προφήτη του Ισλάμ». Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Εβραίους.
Φυσικά, αντίδραση από τους χριστιανούς μην περιμένετε. Μπροστά στις....

Ελάχιστος ο κόσμος στο συλλαλητήριο μέχρι στιγμής..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες περίπου στις 11π.μ., αυτή τη στιγμή η προσέλευση του κόσμου είναι μεγαλύτερη.

Και πως να συμμετάσχουν οι Έλληνες κάτω από τις κομματικές σημαίες του ΑΝΤΑΣΥΑ, του ΣΥΡΙΖΑ, Αναρχικών και των συνδικαλΗστών...;

Δείτε και τις υπόλοιπες εικόνες :

Χρυσή Αυγή: "Ταφόπλακα του πολιτικού συστήματος τα νέα μέτρα"

Οριστική διάλυση του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας οικονομίας αποφάσισε η συγκυβέρνηση, πειθαρχώντας απόλυτα στις διαταγές των τοκογλύφων. Τα νέα αιματηρά μέτρα θα είναι ταυτόχρονα και η....

Κάτοικοι του κέντρου πήραν στο κυνήγι λαθρομετανάστες και εγκληματικά στοιχεία..

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν τις πρώτες κινήσεις για να ξεβρομίσει η περιοχή τους..
Για το τι επικρατεί στην Πλατεία Αμερικής και τα Πατήσια γράφαμε:

ΜΑΦΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Στο δεύτερο βίντεο όπως βλέπετε υπήρξαν και μερικοί..."οροφάτοι" που ενοχλήθηκαν από τις φωνές...

Ηράκλειτος: Ο Φυσικός Νόμος

"Σοφία για τους ανθρώπους είναι ο εναρμονισμός της ζωής τους , των κοινωνιών τους και των Νόμων της Πολιτείας τους με τον Φυσικό Νόμο, ο οποίος προέρχεται από τον Θεό. Και πρέπει να...