Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017

Παραλήρημα Γεωργιάδη σε Sky news και CNBC: “Buy Greece now!” - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια άκρως εξευτελιστική και μειοδοτική ομολογία προέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Γεωργιάδης στο ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, Sky news.

Η αμετροέπεια και ο κυνισμός του εν λόγω παράγοντα έφτασε σε αποκορύφωμα όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα ελληνικά τεκταινόμενα απάντησε χαρακτηριστικά και μεταφέρουμε σε μετάφραση λέξη προς λέξη:

"Θα σας δώσω μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ, αν μου επιτρέπετε: Αγοράστε την Ελλάδα όσο...

Πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις κατά την πρώτη ομιλία προς το Αμερικανικό Κογκρέσο ο Ντόναλντ Τραμπ

Χθες πραγματαοποιήθηκε η πρώτη ομιλία του 45ου Πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προς το Αμερικανικό Κογκρέσο. Στην ομιλία του ο Τραμπ τόνισε ότι έχει κρατήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και ενδεικτικά αναφέρθηκε σε θέματα λαθρομετανάστευσης, ιατρικής ασφάλειας, οικονομικής πολιτικής, φορολογίας και εξωτερικής πολιτικής. Αυτή η πρώτη ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ προς το Κογκρέσο γίνεται συνήθως μέσα στον πρώτο μήνα από την ανάληψη καθηκόντων και επισημαίνει τα κύρια σημεία της μελλοντικής πολιτικής που επιθυμεί να ακολουθήσει ο νέος Πρόεδρος. Ο απώτερος σκοπός είναι η επικύρωση αυτών των σημείων από την Γερουσία που αποτελεί μαζί με την Βουλή των Αντιπροσώπων το σώμα του  Κογκρέσου.

Ειδικότερα ο Τραμπ δήλωσε ότι με την επιβολή της νομοθεσίας κατά της λαθρομετανάστευσης ο αμερικανικός λαός...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Μπακογιάννης μετέτρεψε τις Θερμοπύλες σε χωματερή, αποχωρητήριο και τσαντίρ μαχαλά!

Άρθρο - κόλαφος για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και σημαντικό στέλεχος της ΝΔ, Κώστα Μπακογιάννη φιλοξενεί η εφημερίδα «Δημοκρατία», και μάλιστα στην στήλη «Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ», η οποία αντικατοπτρίζει την κεντρική της γραμμή.

Υπό τον τίτλο «Η βεβήλωση των ιερών» γράφονται τα εξής: «Ο Κώστας Μπακογιάννης θα περάσει στην Ιστορία ως ο περιφερειάρχης...