Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2012

Προπαγανδιστικό φυλλάδιο εμετικού περιεχομένου μοίρασαν σε σχολεία στη Νίκαια αναρχοάπλυτοι...

Έχουν καταντήσει και γραφικοί τα παράσιτα, τα περιττώματα του Soros και του Λένιν.

Θεωρούν φασισμός το...φύλο!!!!!, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ερμαφρόδιτη φύση τους από κάθε άποψη.
Πνευματική, ψυχική, σωματική.

Βέβαια "παλικαράκια" προσέχτε εκεί στη  Νίκαια γιατί οι "φασίστες" δεν είναι και πολύ καλά...παιδιά
Μη σας τρακάρουν πουθενά

Η φωτογραφία που μοιράστηκε σε....

Οι λαθροέποικοι έβγαλαν μαχαίρια εναντίον Ελλήνων στον Άγιο Παντελεήμονα...Σοβαρά επεισόδια πριν από λίγο

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο των Αθηνών. 
 
Στην οδό Στουρνάρα Πακιστανοί που πουλάνε λαθραία τσιγάρα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και γίνεται επιχείρηση περιορισμού τους.Την ίδια ώρα στην Αγ. Μελετίου και στους δρόμους πέριξ του Αγ. Παντελεήμονα δεκάδες λαθρομετανάστες Ασιατικής καταγωγής επιτέθηκαν με μαχαίρια στους Έλληνες κατοίκους. 
Οι κάτοικοι συγκροτήθηκαν σε ομάδες και....

Ραγιάδες και ξιπασμένοι πολιτικοί...Λεκτική "αντιπαράθεση" του Χρήστου Παππά με μειονοτικό υπουργό της αλβανίας..Το περιστατικό και η απάντηση του εθνικιστή βουλευτή

Υπέπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο που εξιστορούσε ένα γεγονός που συνέβει μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, και του μειονοτικού υπουργού εργασίας της Αλβανίας Σπύρου Ξέρ.

Υποτίθεται λοιπόν ότι ο Εθνικιστής Χρήστος Παππας αποπειράθηκε να κάνει συστάσεις στον υπουργό για το θέμα της Βορείου Ηπείρου και ο τελευταίος έξαλλος τον έβαλε στη...θέση του.

Πέρα από το γεγονός ότι το "μυθιστόρημα" πάσχει, ακόμη και αν υπάρχει έστω και μια ικμάδα αλήθειας στα γραφόμενα, ας πούμε στον "κύριο" ομογενή, πως ο Χρήστος Παππάς από εφηβική ηλικία μάχεται για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, ακόμη και τα χρόνια που οι Έλληνες στα σκλαβωμένα άγια χώματα διώκονταν από τους "πατριώτες" του που σήμερα υπηρετεί.

Ο Χρήστος Παππάς σε 4 μήνες βουλετικής ιδιότητας έχει καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις(εδώ μια από τις δεκάδες) για τον ελληνισμό της περιοχής και σε κάθε ευκαιρία παρατάει τις υποχρεώσεις του για να βρεθεί δίπλα, στον ακόμη και σήμερα, δοκιμαζόμενο ομόαιμο πληθυσμό.
Από την εκδήλωση για τον Αριστοτέλη Γκούμα, μέχρι την πράσφατη παρουσία του για το έπος του 40 όπου βροντοφώναξε, "Λευτεριά στα σκλαβωμένα αδέρφια μας" και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της ομογένειας στον ελλαδικό χώρο.
Αν τελικά το περιστατικό που περιγράφεται εχει αληθή περιστατικά και με βάση τα παραπάνω καλό θα είναι ομόφυλοί μας στην σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο να φροντίσουν κάποιους υποτακτικούς να τους βάλουν στη θέση που τους αξίζει..Στη λήθη και το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, γιατί μια νέα αυγή ξημερώνει για τον απανταχού Ελληνισμό

Αλλά καλύτερα ας αφήσουμε να δώσει ο ίδιος ο βουλευτής την απάντηση του μέσα από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Και οι αλβανοί βρίσκουν και τα κάνουν. Ενα σωρό βορειοηπειρώτες γλύφουν τα.....

Ο 45χρονος Αργύρης που μαχαίρωσε αλλοδαπός μιλάει από την εντατική... Γι'αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις θα διαμαρτυρηθούν οι προοδευτικοί;; Βίντεο!!

Ο σοβαρός τραυματισμός του 45χρονου Αργύρη που μαχαιρώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι από αλλοδαπό (μάλλον Πακιστάνο) μέσα στο κουρείο του επί της Μιχαήλ Βόδα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο δράσης μπήκε για να του πάρει 20 ευρώ κι όταν τον λήστεψε τον μαχαίρωσε 3 φορές κοντά στην καρδιακή χώρα.
Ο ίδιος γνωρίζει ότι....

Η σημερινή Κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής

Ομιλίες των Κασιδιάρη για εθνική ανεξαρτησία και το παράδειγμα της Μάνης, Παναγιώταρου για τους λαθρολάγνους ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και κατά των τοκογλύφων...

Φωτογραφικό ντοκουμέντο και πιστέψτε το...!!! Η αλβανική και η ιταλική σημαία σε νηπιαγωγείο των Κυκλάδων την 28η Οκτωβρίου...!!!

Η φωτογραφία είναι από το νηπιαγωγείο του χωριού Πύργος στην Σαντορίνη και μας την έστειλε κάτοικος της περιοχής... Μαζί με τις Ελληνικές σημαίες κατά την διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και πάνω από το στεφάνι του Νηπειαγωγείου βρίσκονται σε περίοπτη θέση αναρτημένες οι σημαίες της Ιταλίας που μας επιτέθηκε της 28η Οκτωβρίου 1940 και της Αλβανίας, συμμάχου των Ιταλών και των Γερμανών και κατά την διάρκεια των επιθέσεων εναντίον της Πατρίδας μας και κατά την διάρκεια της κατοχής... Φανταζόμαστε ότι την 25η Μαρτίου θα στολίσουν την αίθουσα με τουρκικές σημαίες; Στο Πολυτεχνείο θα....

Συνεχίζεται η ασυδοσία του ασύλου εγκληματικότητας στα Ελληνικά πανεπιστήμια... Λαθρομετανάστες χτύπησαν φύλακα!!

Εδώ και καιρό υποτίθεται ότι βρίσκεται σε εφαρμογή ο νόμος για την άρση του ασύλου στους πανεπιστημιακούς χώρους. Εννοείται πως αυτός ο Νόμος δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ μέχρι τώρα.
 
Σήμερα το πρωί στην.....

Ωμή "αλήθεια";! της Μέρκελ: "Με τέτοιο χρέος θέλετε και εθνική ανεξαρτησία;;;"

«Με ένα χρέος που υπερβαίνει ας πούμε το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου», τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Έντα Κένι στο Βερολίνο, θέλοντας να στείλει το ίδιο μήνυμα σε όλους τους χρεωμένους εταίρους της Ευρωζώνης, μεταξύ τους βεβαίως και στη χώρα μας.
Σημείωσε ότι....

Αφίερωμα των "Times" στη Χρυσή Αυγή...συνεχίζεται η σιωνιστική προπαγάνδα!

«Στις Θερμοπύλες, το 480 πχ, ο βασιλιάς Λεωνίδας της Σπάρτης με 300 πολεμιστές έγραψε στορία πολεμώντας τον στρατό του Ξέρξη ο οποίος αριθμούσε 300 χιλιάδες καλά εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους Πέρσες. Στην περιοχή αυτή, εκεί που βρίσκεται ένα άγαλμα του βασιλιά της Σπάρτης, τον Αύγουστο - όπως και κάθε Αύγουστο- περίπου 800 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον «Λεωνίδα». Ηταν αγέλαστοι άντρες με στρατιωτικά ρούχα και μαύρα t-shirt στα οποία υπήρχε τυπωμένος ο μαίανδρος, ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο το οποίο συμπτωματικά μοιάζει με τη ναζιστική σβάστικα... Κάποιοι είχαν....

Αλέξανδρος Διάκος...!! Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που πέφτει στην Πίνδο... Σαν σήμερα το 1940!!


«Εμπρός! παιδιά, για μια μεγάλη Ελλάδα και μίαν ελεύθερη Δωδεκάνησο»
 
2 Νοεμβρίου 1940:

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το Μνημόνιο... Το είπε ο Λαφαζάνης... Δεν το ακούσατε...;;;

Είπε σήμερα ο κύριος Λαφαζάνης ότι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν...Φυσικά δεν εννοούσε αυτό που ακούστηκε,αλλά ουσιαστικά ετοίμαζε το έδαφος γι'αυτό που θα έρθει, αν γίνουν Κυβέρνηση..

Στη συνέχεια είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" και τελικά έκανε άλλα...Ότι δηλαδή κάνει και ο Σαμαράς...Μη ξεχνάμε ότι....