Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015

Ούτε 1, ούτε 2 αλλά 4 ΜΜΕ της Σπάρτης είχαν καλεσμένο τον Ηλία Κασιδιάρη: "Ο Τσίπρας πήρε το χρίσμα από τους τοκογλύφους...Μείναμε μόνη Δύναμη Αντίστασης" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο με τις συνεντέυξεις του Ηλία Κασδιάρη...

Ο Μεϊμαράκης δηλώνει απερίφραστα στην ΕΡΤ: Δεν κάνουμε συγκυβέρνηση με Σύριζα για να μην γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε χθες βράδυ ο… μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στην συνέντευξή του ανέπτυξε επί μακρόν τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει το νέο μνημόνιο Τσίπρα, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στα εσωτερικά του κόμματος, μετά την φυγή του Σαμαρά.

Μοιραία και ενόσω ο Μεϊμαράκης ανέπτυσσε την κοινή πολιτική ΝΔ – Σύριζα, αλλά και την συμπάθεια που έχει προσωπικά για τον Τσίπρα και άλλα τέτοια ευτράπελα, μοιραία ήρθε η ερώτηση περί οικουμενικής κυβερνήσεως, ερώτηση λογική αφού ουσιαστικά μιλάμε για τις ίδιες θέσεις και την ίδια ακριβώς πολιτική. Σας παραθέτουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού την ακριβή στιχομυθία που έλαβε χώρα στην ΕΡΤ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν και έβγαιναν από τα ντουλάπια τα… φαντάσματα του παλαιοκομματισμού:

«Ερώτηση: Θα μπαίνατε σε μία οικουμενική κυβέρνηση;

Μεϊμαράκης: Δεν έχουμε τέτοια πρόταση. Εάν έχουμε τέτοια πρόταση και υπάρχει προγραμματική συμφωνία μακράς πνοής θα μας προβληματίσει θετικά. Όμως εάν εμείς μπούμε...

Τα μίσθρανα δημοσιογραφικά όργανα του καθεστώτος επιτέλους το φωνάζουν: "Φιμώνουμε τη Χρυσή Αυγή για να μην ακούγεται η φωνή της στο λαό"


Λογοκρισία των Συντακτών: Μην αναρωτιέστε, γιατί δεν μαθαίνετε για την Χρυσή Αυγή - Σκοπίμως την φιμώνουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ΤΙΜΗ για τη Χρυσή Αυγή να τη φιμώνουν τα άθλια φερέφωνα του συστήματος που πληρώνονται για να λένε ψέματα στο λαό και να τον καθιστούν πνευματικά νεκρό με τις ειδήσεις - σκουπίδια που του πλασάρουν.
 
Σε μία άνευ προηγουμένου παραδοχή ωμής λογοκρισίας, φίμωσης και κατάργησης της πολυφωνίας προχώρησε σήμερα η γνωστή για τα συκοφαντικά της ρεπορτάζ "Εφημερίδα των Συντακτών".
Η ναυαρχίδα της λασπολογίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών σε σημερινό της άρθρο ομολογεί πως η ελευθεροτυπία, η πολυφωνία και η ισοτιμία είναι μια απάτη, καθώς είναι σκόπιμη και μεθοδευμένη η λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα ....

Αποτελειώνει τους συνταξιούχους το νέο μνημόνιο της αριστεράς


Αποτελειώνει τους συνταξιούχους το νέο μνημόνιο της αριστεράς

Έχοντας τον «αέρα» της εξουσίας ο Τσίπρας δεν διστάζει να πει τα πιο χοντροκομμένα ψέματα, όταν μάλιστα γνωρίζει ότι δεν πρόκειται κάποιος «να του την μπει» την στιγμή που θα τα ξεστομίσει. Καθώς το ασφαλιστικό αποτελεί (και πάλι) ένα καυτό ζήτημα που θα απασχολεί το ενδιαφέρον του κόσμου, ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν από λίγες ημέρες ο Τσίπρας στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ: «Η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος δεν καταργείται. Η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος θα επανεξεταστεί μέχρι το τέλος του 2016, όταν θα φέρουμε την συνολική μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό». Οι δύο δημοσιογράφοι που του έπαιρναν την συνέντευξη δεν τόλμησαν να του πουν το αυτονόητο: «Πρωθυπουργέ, δεν γνωρίζετε τι...

Ζήτω η Επανάσταση σύντροφοι... Η σημαία της Κουβάς είναι πια και έξω από το καπιτώλιο των ΗΠΑ!!!

che_2
Γράφει ο Αντίοχος

Συντρόφια (όλων των… συνιστωσών, από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡCIA), σας έχω ωραία νέα. Η κόκκινη παντιέρα της επανάστασης υψώθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ!  Όχι, δεν έγινε… προλεταριακή επανάσταση στην Αμέρικα, αλλά αποκαταστάθηκαν μετά από δεκαετίες οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της «κόκκινης» Κούβας των Κάστρο και της μητρόπολης του διεθνούς καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος (της «παγκόσμιας αντεπανάστασης», της «εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο», των «ωμών επεμβάσεων στα εσωτερικά των χωρών», κ.τ.λ.).
Η σημαία της Κούβας, λοιπόν, προστέθηκε στις σημαίες άλλων χωρών με τις οποίες οι ΗΠΑ διατηρούν διπλωματικές σχέσεις, στον εξωτερικό χώρο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην αμερικανική πρωτεύουσα. Στο εξής η σημαία θα....

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

tsipras-skliri_diapramateusi__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του «Βήματος» κάνει το γύρο του διαδικτύου  τις τελευταίες ημέρες. Έχει τίτλο: «Ο Λεονίντ, ο Αλέξης και ο Παναγιώτης» και σε περίληψη αναφέρει τα εξής:
Ότι ο Τσίπρας, μέσω ενός πρώην πράκτορα της ΚGB και νυν συμβούλου του Πούτιν για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας και επικεφαλούς του Ρωσσικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, ονόματι Λεονίντ Ρεσέτνικοφ, έκανε «παιχνίδι» με την Μόσχα από το 2014. Το «σχέδιο» Τσίπρα ήταν να...

Οι φωτιές εξυπηρετούν μόνο τους κτηματομεσίτες ή μήπως και την Κυβέρνηση;!

Γράφει ο Αινείας

Και ξαφνικά σε όλη την Ελλάδα ξέσπασαν φωτιές. Καίγεται με εμπρηστικές ενέργειες όλος ο Υμηττός, η Ανατολική Αττική η Πελοπόννησος και σιγά, σιγά και όλες οι υπόλοιπες περιοχές της πατρίδος μας.

Σε παροξυσμό τα ΜΜΕ μιλούν για πιθανότητα όλες οι φωτιές να είναι ενέργειες πρακτόρων και το... πόπολο χάνεται μέσα στον κυκεώνα των πληροφοριών που απορρέουν από τις ειδήσεις (θάνατοι, περιβαλλοντικοί κρίση, ήρωες πυροσβέστες κτλ).

Μέσα από όλη αυτή την κατάσταση κερδισμένος είναι μονάχα ένας.. Το καθεστώς. Του οποιου προϊόν είναι οι φωτιές που σκοπό έχουν μόνο να....

Συνεχίζεται η άθλια η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής... Προφυλάκιση εκ νέου για τον Γ. Λαγό


Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη: Νέα παράνομη προφυλάκιση για τον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό

Κατόπιν μίας πολιτικά κατευθυνόμενης εισαγγελικής πρότασης και παράτυπων ενεργειών των αστυνομικών αρχών, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε σήμερα την σύλληψη και την εκ νέου παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού.
Το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών με μία αναιτιολόγητη απόφαση 5 γραμμών (!) και "προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων" απεφάνθη σήμερα ότι ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού για παραβίαση περιοριστικών όρων. Το Συμβούλιο Εφετών δεν εξέτασε καθόλου το υπόμνημα του Συναγωνιστή.
Πρόκειται για....

Μεγαλειώδης δράση και πορείας της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα: "Μακεδονία ΓΗ Ελληνική" - ΒΙΝΤΕΟ



Όπως κάθε χρόνο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση στην ακριτική Φλώρινα, αφιερωμένη στην υπεράσπιση της Μακεδονίας από όλους αυτούς που χρόνια τώρα επιθυμούν να την αποσπάσουν από την αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας, αδυνατώντας να αποδεχτούν τις αιματοβαμμένες σελίδες δόξας ου έγραψαν οι Έλληνες υπερασπιστές της. 
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστής Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση και το έργο του Ίωνα Δραγούμη και του Γεωργίου Μόδη, υπογραμμίζοντας ειδικά την....

ΠΟΤΑΜΙ: "Λέμε ΝΑΙ στις τράπεζες να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων... Πάνω από όλα το Μνημόνιο" - ΒΙΝΤΕΟ


Προκαλούν τα φερέφωνα των τοκογλύφων - Λυμπεράκη: «ΝΑΙ στους πλειστηριασμούς, πάνω απ’ όλα το Μνημόνιο»!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  
Η συγκεκριμένη αμόρφωτη, ανιστόρητη "κυρία" είχε πει και πάλι σε εκπομπή του MEGA - σύμπτωση - την περίφημη φράση "Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει....", αποδίδοντάς την στο Βενιζέλο.. Φυσικά η φράση ανήκει στο Χαρίλαο Τρικούπη ο οποίος θα της απαντούσε με ένα ρητό του Γκαίτε:
"Πρέπει να είσαι κάτι, προτού γίνεις κάτι....".

Ο ρόλος του μορφώματος ονόματι «Ποτάμι», έχει καταδειχθεί από την αρχή της ιδρύσεώς του. Ούτε οι πλέον καχύποπτοι όμως, δεν φαντάζονταν το βαθμό της εξάρτησής του από τα κέντρα λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες, τις επιταγές των οποίων υπηρετούν με αηδιαστική δουλοπρέπεια!
Μετά λοιπόν τον πρόεδρο του μορφώματος, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ανεπίσημο εκπρόσωπο τύπου των Γιούνκερ και Σουλτς, η βουλευτής Αντιγόνη Λυμπεράκη ξεσπάθωσε υπέρ του Μνημονίου της Αριστεράς, από βήματος τηλεοπτικού σταθμού του οποίου μεγαλομέτοχος είναι ο Μπόμπολας.
Η βουλευτής του Ποταμιού φρόντισε να μην αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνειών για όσα πρεσβεύει το κόμμα και ο πρόεδρός της: «είναι σημαντικότερο να....

Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν... συμφωνία


Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν... συμφωνία

Με έκπληξη διαβάσαμε την χθεσινή ανακοίνωση του βουλευτή σύριζα Λευκάδας Σ. Γρηγόρη,  σε τοπικό διαδικτυακό τόπο, στην οποία λίγο πολύ προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του Σύριζα και να χρυσώσει το χάπι στους εξαπατημένους ψηφοφόρους.
Πρόκειται προφανώς για μια επικοινωνιακή προσπάθεια , η οποία στόχο έχει να αμβλύνει την κατακραυγή που έχει ξεσπάσει από την πλήρη μεταστροφή των «ελπιδοφόρων αριστερών» και την μεταμόρφωσή τους σε σκληρά μνημονιακούς.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να...

Η Επιχείρηση Νίκη και η Μάχη του Αεροδρομίου Λευκωσίας


Η Επιχείρηση Νίκη και η Μάχη του Αεροδρομίου Λευκωσίας

Για την Ιστορία η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει ένα σύντομο ιστορικό για την επική επιχείρηση Νίκη και την μάχη που ακολούθησε στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας κατά την οποία οι Έλληνες Καταδρομείς συνέτριψαν τον Αττίλα. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΙΚΗ» - Ιστορικό: Η επιχείρηση "Νίκη" εκτελέστηκε τη νύχτα της 21/22 Ιουλίου 1974 και ήταν η μοναδική αποστολή μεταφοράς ενισχύσεων στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Μετά την ανεπιτυχή απόπειρα αποστολής της Β' Μοίρας Καταδρομών με επιστρατευμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η Α' Μοίρα Καταδρομών υπό τον....