Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 10, 2012

Νέο ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Σε καιρούς πλέον που οι άνθρωποι,ακόμη και Χριστιανοί, αποψυχούν από φόβου και προσδοκίας των επερχομένων τη οικουμένη ,(Λουκ,21,26)και μία βαθιά αγωνία και απελπισία συνταράσσει τις ψυχές τους, μόλις πριν δύο μέρες περνώντας από την Κόνιτσα και συζητώντας με συγγενείς του Γέροντος Παίσίου έμαθα για ένα πρόσφατο και συγκλονιστικό θαύμα που έλαβε χώρα στην Ι.Μονή Σουρωτής από τον Γέροντα Παίσιο. 
Ίσως μου ξεφεύγουν πολλές λεπτομέριες αλλά θα παραμείνω με λίγα λόγια στην ουσία των πραγμάτων ως εξής.

 
Πρίν λίγο καιρό.....

Ράπισμα στην προπαγάνδα των γύφτοσκοπιανών: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 1897 : Η προκήρυξη των Επαναστατών Μακεδόνων


Σε απάντηση των ‘ιστορικών’της Σλαβo-Αλβανικής Δημοκρατίας των Σκοπίων και για την αποκατάσταση της Αλήθειας, δημοσιεύουμε την προκήρυξη των Μακεδόνων Επαναστατών,του 1897, για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Τούρκους, όπως δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες της εποχής, όταν αυτοί γαλουχούντο στη βουλγαρική παιδεία και στον βουλγαρικό εθνικισμό.
( Σημ. η γλώσσα του αρχικού κειμένου έχει μετατραπεί για να μπορεί να μεταφραστεί από τους ηλεκτρονικούς μεταφράστες)
 
1 Απριλίου 1897
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ
Η προκήρυξη την οποίαν απηύθυναν οι επαναστάτες και της οποίας δημοσιεύθηκε ατελώς, χθες, το κείμενο, έχει ως εξής:
Προκήρυξη προς το Πανελλήνιον

Αδελφοί,

Αυτή την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής ήθελαν τα ανρχοάπλυτα και οι λαθρο-έποικοι να κλείσουν...Γιατί; Γιατί είναι δίπλα σους δοκιμαζόμενους Έλληνες..Δίπλα στο Λαό..

Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πολιτική δεν είναι τα βουλευτικά προνόμια, οι αεριτζίδικες προεκλογικές εξαγγελίες και τα χάχανα στα έδρανα της βουλής, αλλά η έμπρακτη συμπαράσταση στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα, συνεχίζει ακατάπαυστα την κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης Ελλήνων.
 
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι...

Προτεκτοράτο του Σιωνισμού και των ΗΠΑ η Ελλάδα του Jeffrey και του Παπακωνσταντίνου: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ!!!

Αποκαλύπτεται κατάπτυστη, μυστική συμφωνία Ελλάδας-ΝΑΤΟ... Τέτοια εποχή πέρυσι, στις 26 Ιουλίου 2011, όταν η Ελλάδα πλέον άρχισε να σπαράζει από τα αμείλικτα μέτρα της τρόικα και μέσα στην καλοκαιρινή χαλαρότητα της Βουλής, ψηφίστηκε σχέδιο νόμου για την εγκαθίδρυση της προωθημένης βάσης διοικητικής μέριμνας του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά με τις υπογραφές των τότε αρμόδιων υπουργών Εθνικής Άμυνας, κ. Ε. Βενιζέλου, Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών, κ. Δ. Δρούτσα και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη.
Με το νομοσχέδιο αυτό, ουσιαστικά το λιμάνι της Σούδας παύει πλέον να ανήκει στην ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες. Με το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε από μία συμφωνία ΝΑΤΟ και υπουργείουΕθνικής Άμυνας, και φέρει τις υπογραφές του αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, Α’ υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ και του αμερικανού αντιστράτηγου Πίτερ Πίρσον, το λιμάνι της Σούδας μετατρέπεται σε έναν φορολογικό παράδεισο για το ΝΑΤΟ, κάτι δηλαδή σαν τα νησιά Καϊμάν, όπου δεν φορολογείται κανείς και τίποτα.
Στο τρίτο μέρος της «τεχνικής διευθέτησης» της συμφωνίας, περιλαμβάνονται οι εξής απίστευτες νομικές ρυθμίσεις:

Ανθελληνική πρόκληση από Αλβανούς και Σιωνιστές: ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ...!!!

Ενεργή η συμμετοχή της Αλβανικής Κυβέρνησης, χαιρετίζει ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας ως φυσική Αλβανία, αναπτύσσει από χθες στα Τίρανα η διήμερη διεθνή συνδιάσκεψη, «Οι γείτονες της Αλβανίας». Την συνδιάσκεψη οργανώνει το Πρόγραμμα για την οικοδόμηση της ειρήνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) στην Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Δήμο Τιράνων και Ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ.

Μιλώντας χθες στην εκδήλωση ο Αλβανός Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσια, κάλεσε τους γείτονες της χώρας του να απαλλαγούν «από τις παλιές αντιαλαβνικές, ρατσιστικές και ξενόφοβες θεωρίες». Είπε ακόμα, ότι.....

Αρθρογραφία Νίκου Μιχαλολιάκου: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΡΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

Την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου του έτους 2012, υπήρξε επιτέλους απ’ όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου (πλην Χρυσής Αυγής βεβαίως) «εθνική» ομοψυχία! Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να αποκλειστεί ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το προεδρείο της Βουλής κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του εν Ελλάδι και ίσως και παγκοσμίως του κοινοβουλευτικού βίου, μία προβλεπόμενη από το Σύνταγμα θέση στο προεδρείο της Βουλής θα παραμείνει κενή… Δεν παραπονούμεθα για όλα όσα συνέβησαν, αντίθετα θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό όλοι αυτοί (από τους ψευτοεπαναστάτες της αριστεράς μέχρι τους δήθεν κομμουνιστοφάγους της κεντροδεξιάς), να θεωρούν ξένο σώμα ανάμεσά τους, τους εθνικιστές βουλευτές! Είμαστε, όμως, στην Βουλή γιατί το θέλησε ο Λαός, γιατί το θέλησαν περισσότεροι από 400.000 Έλληνες και όχι επειδή μας επέλεξαν οργανωμένα συμφέροντα ή ετερόκλητες πολιτικές λυκοφιλίες!
Χαρακτηριστικό για το ό,τι συνέβη την ημέρα εκείνη είναι και το παρακάτω το οποίο εγράφη σε έγκυρη ιστοσελίδα:

Παλί πιωμένος ήταν ο Μπουτάρης..;Βούλγαρους αστυνομικούς θα φέρει στη Θεσσαλονίκη


Είναι προφανές πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μες στον... παροξυσμό της "προοδευτικότητας" και της "πολυπολιτισμικής ανοχής" που τον διακατέχει, έχασε το μέτρο... Αστυνομία ακόμη και στα… σκουπίδια σκοπεύει να βάλει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτραπεί το φαινόμενο της κλοπής ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους!
Για να επιτευχθεί αυτό, θα έρθουν στην πόλη, ώστε να συνδράμουν στην πάταξη αυτού του φαινομένου, Βούλγαροι αστυνομικοί!

Την ανακοίνωση έκανε χθες (09-07-2012), σε συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας πως.....

Νέα επίθεση των αναρχοάπλυτων κατά εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής...Αυτή τη φορά στο Αγρίνιο



Μήπως οι αλήθειες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πονάνε υπερβολικά;
Χθες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος στο Αγρίνιο, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών.

Όπως μας ανέφερε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν τον....

''η Ρωσία πάει πόλεμο''...!!! Βόρεια της Τενέδου αυτή την ώρα η ρωσική νηοπομπή!!

Ρωσική νηοπομπή με τέσσερα έμφορτα με πεζοναύτες, μονάδες GRU, τεθωρακισμένα και πυροβολικό, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη, μόλις πέρασε τα Στενά του Ελλησπόντου και κατευθύνεται στην Συρία. 
 
Προέρχεται από την Σεβαστούπολη το μεγαλύτερο ρωσικό λιμάνι του Εύξεινου Πόντου. Αυτή την στιγμή βρίσκεται βόρεια της Τενέδου.
Ο ρωσικός στολίσκος παρακολουθείται διακριτικά από ελληνικό πολεμικό σκάφος. Όλη την ημέρα σήμερα θα....

ΚΚΕ... 9 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...!!

Η νέα τάξη τυλίγει στην σκοτεινή αγκαλιά της το Έθνος μας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποσυνθέσει και να το αφελληνίσει. Τα όπλα της πολλά και πανίσχυρα και οι στυλοβάτες της στην πολιτική μας σκηνή επίσης.

Όμως και αυτοί πέφτουν θύματα της ίδιας του της προπαγάνδας. Πρώτο από όλα το "κόμμα του λαού" το ΚΚΕ, αυτό που ξεκίνησε για να σώσει την ελληνική εργατική τάξη και κατέληξε να θέλει την μαζική αντικατάσταση της από στίφη λαθροεποίκων. Στις εκλογές που έγιναν λίγες μέρες πριν, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της παρουσίας αλβανών και άλλων αλλοδαπών εκλογικών αντιπροσώπων του. Πολλοί το θεώρησαν τυχαίο και άλλοι αναρωτήθηκαν. Η απάντηση είναι εύκολη και.....

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Μια πραγματική βόμβα έσκασε χθες για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που φέρεται να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές! 
 
Το θέμα παίρνει μείζονες διαστάσεις όχι μόνο για τον Αλέξη Τσίπρα (που επέλεξε να σιωπήσει, χωρίς να διαψεύσει τίποτε), αλλά και για την ίδια την κυρία Αγγελοπούλου, η οποία -παρά τις καταβολές της, τα δισεκατομμύρια, την πάμπλουτη ζωή, τις τουαλέτες και τα πούρα της- δεν δίστασε, όπως φαίνεται, να βαφτεί «κόκκινη» προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα της χώρας, που δεν της έδωσε κι άλλους τίτλους και αξιώματα...
Οι συγκλονιστικές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας από την.....