Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Πήρε τον Μεϊμαράκη στο ψιλό ο Σρόιτερ στον Alpha για την Χρυσή Αυγή

Πριν λίγη ώρα στον Alpha, ο βαρύμαγκας πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλας Μεϊμαράκης, έβαλε και πάλι την καθιερωμένη κασέτα της προπαγάνδας και της ψευδολογίας σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Επανέλαβε λοιπόν το γνωστό παραμύθι που είχε πει τις προάλλες στον ΣΚΑΪ: "Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει τίποτα για το μεταναστευτικό" (!!!). Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, δέχθηκε άμεσα ανεπανάληπτη τάπα από τον σταθερό πολέμιο της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος δεν άντεξε και απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ: "Μα αφού κάνουν περιοδείες στα νησιά, τους είδαμε που μίλησαν στην Κω...".

Ο Βαγγέλας τα γύρισε σε χρόνο μηδέν και ψέλλισε κάποιες ανόητες δικαιολογίες του στυλ:...

Να γιατί θέλει ο Τσίπρας εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ήσαν γνωστές οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε εκλογές σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η αρχική σκέψη του Τσίπρα ήταν να πάει για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν του έβγαιναν οι ημερομηνίες. Είναι γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να πάει για εκλογές τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, γιατί εκείνη την χρονική περίοδο τα μέτρα του τρίτου Μνημονίου θα είχαν αρχίσει ήδη να γίνονται πολύ αισθητά στις ζωές των Ελλήνων. Τώρα, μαθαίνουμε κι έναν ακόμη λόγο για τον οποίο ο Τσίπρας επιθυμεί να γίνουν οι εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εάν οι εκλογές πραγματοποιηθούν στις 27 του μηνός,...

Fimotro: Μόνη της “παίζει μπάλα” η Χρυσή Αυγή σε νησιά και σύνορα για το μεταναστευτικό

Αυτό που ψιθυρίζουν όλοι στα δημοσιογραφικά γραφεία, καταγράφει με παρρησία η ενημερωτική ιστοσελίδα Fimotro, ότι η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις επερχόμενες εκλογές λόγω της αταλάντευτης και πάγιας θέσης της στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:

Κάνουν περιοδείες καταχειροκροτούμενα από τον κόσμο τα κλιμάκιά της, χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο κόμμα εκεί! Αυτά που γίνονται σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πραγματικά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ.

Είναι τέτοια η απογοήτευση του κόσμου από τα πάντα στην πολιτική και είναι τέτοια η διάλυση του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα (οργανωτικό, πολιτικό, ιδεολογικό) που κανένα κόμμα δεν είναι σε θέση να...

Πού θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι του Σύριζα;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η προεκλογική περίοδος άρχισε, και μαζί μ’ αυτή και τα τετριμμένα λόγια των πολιτικών αρχηγών. Πρώτος ο πρωθυπουργός σήκωσε το αντιμνημονιακό λάβαρο, λέγοντας πως ….δεν είναι δικά του τα μέτρα. Επίσης, μετά τον Λαφαζάνη είχαμε και άλλες «σπαστικές» κινήσεις από μέλη του Σύριζα, όπου 53 νοματαίοι έθεσαν εαυτούς εκτός κινήματος. Η Φώφη θυμήθηκε το αλήστου μνήμης κλεφτοπασόκ και εξήγγειλε 140 χιλιάδες θέσεις εργασίας με ξένα χρήματα, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης μιας και δεν έχει κάτι καινούργιο να μας πει, αρκέστηκε στην τερτιπιολογία, ότι καταπατάται το σύνταγμα, γιατί δεν γίνεται συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ότι δε θέλει τη Θάνου γιατί υποκρύπτεται συριζαίϊκη κομπίνα, και άλλα τέτοια ανουσιολογήματα. Με τους κ.κ Λαφαζάνη και Κουτσούμπα, δεν θα ασχοληθώ, έχει ήδη αναλάβει η επιστήμη. Ο ποτάμης σήκωσε και αυτός αντιμνημονιακό λάβαρο, λέγοντας σήμερα στο «Μέγκα», ότι πρέπει να αλλάξουμε για να μην υπάρχουν μνημόνια. Άφησα επίτηδες για το τέλος τη Ζωή, όπου μετά την φημολογία ότι θα φτιάξει κόμμα, στο οποίο μάλιστα θα προστρέξει για βοήθεια και του Γκλέτσου η τελεία, η οποία είναι κόμμα. Όπως καταλαβαίνεται,  ο πολιτικός αυτός σχηματισμός αποκτά προσοχή βαρύνουσας σημασίας !!! 

Από το 36 % που ήταν η συνολική εκλογική δυναμική του κυβερνώντος κόμματος,...

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή


Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Αριστεροί και ψοφοδεξιοί κοροϊδεύουν προεκλογικά τους Έλληνες, υποστηρίζοντας ότι δεν θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές για να εφαρμόσουν μαζί το Μνημόνιο της Αριστεράς.
Στην πραγματικότητα τα δυο μνημονιακά κόμματα τα έχουν ήδη βρει σε όλα και όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, όλη η προσπάθεια του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας προσανατολίζεται στην διαμόρφωση της μεγαλύτερης δυνατής πλειοψηφίας (αθροιστικά) Σύριζα και ΝΔ. Προδιαγράφεται δηλαδή το έγκλημα, στο οποίο ο Ελληνικός Λαός θα έχει βάλει την υπογραφή του κατόπιν της εκ νέου εξαπάτησής του.
Σε κάθε περίπτωση όμως, οι...

ΤΙ «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

xrisiPsif3612sk
Γράφει ο Αντίοχος

«Ρευστότητα, σύγχυση, τάσεις και προγνωστικά», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του διευθυντή του καθεστωτικού «Βήματος», σχετικά με τα ποσοστά των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές.
Και βέβαια, εδώ δε μιλάμε για προβλέψεις, αφού –εκ της θέσεώς του- ο Αντώνης Καρακούσης είναι στα σίγουρα καλός γνώστης των λεγόμενων «κρυφών» δημοσκοπήσεων, που είναι και οι πιο έγκυρες.
Ιδού, λοιπόν, τι καταγράφουν οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής: «Η Χρυσή Αυγή από την άλλη έχει την ευκαιρία ενδυνάμωσης λόγω...

Ανακοίνωση Συναγωνιστή Χρήστου Παππά για την αλβανική προκλητικότητα και κατεδάφιση του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δρυμμάδων Β. Ηπείρου



Η νέα αλβανική πρόκληση αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου τρομοκρατίας και  απελληνοποίησης της μαρτυρικής γης της Βορείου Ηπείρου.
Μόνη ορθή απάντηση και εθνική εξωτερική πολιτική είναι η άμεση εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που προσφέρει την αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο ως πρώτο βήμα απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης στην μητέρα Πατρίδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ: ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!

kammenos_kos
Απάντηση στις καταγγελίες του υπουργοπάνου Καμμένου, μετά την επίθεση με αυγά που δέχθηκε στην Κω, έδωσε (με καθυστέρηση) το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ.
Στην ανακοίνωση, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ξεκαθαρίζει πως η καταγγελία Καμμένου ότι ο αστυνομικός που υποτίθεται πως υποκίνησε τα εις βάρος του επεισόδια «είχε μακρά θητεία στην ΕΥΠ» (για να δημιουργήσει κλίμα… παρακράτους!), είναι… μούσι:
«Μετά από...

Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!


Ξύπνησε και ο Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!

Από τον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, Νίκος Φίλης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το ποια πολιτική δύναμη είναι η μοναδική που μπορεί να τερματίσει την μέγγενη των Μνημονίων για τον Ελληνικό Λαό.
Δήλωσε λοιπόν: «Η σύμβαση ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει. Αυτό που άλλαξε αναφορικά με την στάση του Σύριζα έναντι των Μνημονίων είναι η γνώση των δυσκολιών που υπάρχουν και που δεν αντιμετωπίζονται με εθνική ή εθνικιστική αναδίπλωση»!
Αυτό το οποίο ομολογεί δηλαδή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, είναι πως ο Σύριζα ήταν το ....

Οι Κουκουέδες της Κω, η αλεπού και τα... κρεμαστάρια


Οι Κουκουέδες της Κω, η αλεπού και τα... κρεμαστάρια

Γράφει ο Αντίοχος

Δηλητηριώδη ανακοίνωση για την θριαμβευτική περιοδεία του κλιμακίου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην λαθρομεταναστευτοκρατούμενη Κω, που παραπέμπει στη γνωστή λαϊκή παροιμία «όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, και καταφέρεται κατά… πάντων: κατά της συγκυβέρνησης, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, του Δήμου Κω και δεν συμμαζεύεται, γιατί… άνοιξαν το δρόμο στην «εγκληματική - φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».
Και με την ευκαιρία, καλεί τον βασανισμένο λαό της Κω, να γίνει «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» στο… χαμό του: «Τον καλούμε να....

Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια


Ιδού οι ρατσιστικές δολοφονίες: 12 ληστείες μετά φόνων σε σπίτια Ελλήνων έχουν πραγματοποιήσει Γεωργιανοί τα τελευταία τρία χρόνια

Εκτενές ρεπορτάζ για τον πανικό που έχει πέσει στην αστυνομία από την επικείμενη αποφυλάκιση -χάρις τον τελευταίο νόμο των Τσιπροκαμμένων για «αποσυμφόρηση» των φυλακών- 50 σκληρών Γεωργιανών κακούργων, είχε το «Βήμα της Κυριακής».
Και μεταξύ των άλλων αποκαλύψεων, υπήρχε στο ρεπορτάζ και αυτή για τον ακριβή αριθμό των ληστειών από Γεωργιανούς σε σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, που έχουν καταλήξει στον θάνατο των θυμάτων, λόγω αγρίων βασανιστηρίων:
«Όσον αφορά τη χαρτογράφηση των συμμοριών, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν: «Τα τελευταία χρόνια εξαρθρώθηκαν τουλάχιστον....

ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ

xrysh_augh

Ειλικρινά, τέτοια κυβέρνηση μπάχαλο δεν θυμόμαστε Ιστορικά να έχει κυβερνήσει μέχρι σήμερα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι χρειάστηκαν 7 μόνο μήνες όχι απλά για να επιδεινώσουν στο έπακρο την ήδη τραγικά δύσκολη και απελπιστικά αδιέξοδη κατάσταση της Χώρας, αλλά και για να αυτοδιαλυθούν.
Ο Λαφαζάνης και οι περί αυτού αποχώρησαν και ασκούν σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. Η Ζωή Κωσταντοπούλου μάλλον ιδρύει δικό της κόμμα και ενδέχεται να συνεργαστεί με τη «Λαϊκή Ενότητα», αλλά όχι να ενταχθεί σε αυτούς.
Ο Φλαμπουράρης και η πανάκριβα ενδεδυμένη βλαχάρα η κυρία Τζάκρη κατηγορούν τον....